Sağlam bilgiyse tabiki söyleyeceksin. Böyle şey saklanır mi ya !Dayım haftaya evlenecek tüm hazırlıklar yapıldı aileler birbirini tanıdı benimde yenge adayıyla aram iyi sürekli konuşuruz gideriz geliriz beni ayrı yere koyduğunu çok sevdiğini söyledi gerçektende bana diğer kuzenlerden daha yakın. Bende onu sevdim allah için ama kızlar bugün öyle bi şey duydum ki daha yeni yeni kafamı toplayabildim. Şimdi bu yengem kötü bir hayat geçirmiş babasıyla annesi ayrılmış babası onunla ve kardeşleriyle hiç ilgilenmemiş hala daha konuşmaz falan üvey babasından çok eziyet görmüş neyse bunları zaten herkes biliyor bende biliyorum dertleştik bile. Konu bu değil asıl konu bugün öğrendim yengemin annesi zamanında genelevde çalışmış. Bu yengem de 17 yaşındayken çalışmaya başlamış ama kısa sürmüş onunki... sağlam bilgi. Kendiside diyordu hayatımı anlatsam roman olur falan diye ama ben bu kadarını düşünmemiştim tabi evet insanlar çaresizlikten yapabiliyor malesef Allah kimseyi muhtaç etmesin çaresiz etmesin. Yaşadıklarına üzüldüm fakat şimdi ben ne yapıcam böyle bir şeyi kimseyede söyleyemem ama vicdanım rahat değil evlenmeden önce dayımın kulağına gidecek şekilde birilerine desem mi anneanneme mesela ya da teyzeme ? Hiç rahat değilim içim içimi yiyor dayımında bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum offf akıl verin lütfen
+10000
Burada kendi abisine abinin eski sevgilisiyle birlik olup evin içine iç çamaşırı yerleştiren olmadi mi
Zaten evlenirken o testler yapılmıyor mu
Kan testine bakmıyorlar mi
Zaten o testler tam yapılsa ulke de evlenen adamların en iyi ihtimal yüzde ellisi evlenemezAkdeniz anemisine bakıyorlar, genetik bir hastalık. En az 10-15 tane bakılabilecek cinsel yolla bulaşan hastalık var. Keşke isteyen çiftlerde en azından birkaçına baksalar. İnsanlar da belki daha bilinçli olur, korunur vs.
Gerçi örneğin HPV kondom takılsa bile apış arasından falan da bulaşabiliyormuş. Rahim kanserinin en büyük nedeni. Dayıya bu konuda bir şey olmaz ama Allah korusun ileride başka sebeple boşanırlarsa, adam gidip başka kadına bulaştırıp rahim kanseri olmasına sebep olabilir. Böyle yazıyorum ki neden adamın bilmesi gerektiğini düşündüğüm açık olsun.
Şöyle olsa iyi olurdu, eğer durum gerçekse kadın adama anlatsın, adam "geçmişin beni ne ilgilendirir" desin, sonra tepeden tırnağa check up yaptırsınlar, hastalıkları varsa tedavilerine başlasınlar, tedavi edilmeyen hastalık varsa da bunu bilerek evlensinler.
Gerçi bence check up kısmını her çift yaptırmalı. Herkes hasta olabilir. Adamda çıkıp, kadında çıkmayabilir. Ama risk faktörleri var işte. Bu durumda bilgi asimetrisi var. Bilmek adamın hakkı.
Ama bunu söylemesi gereken konu sahibi mi emin değilim. Konu sahibi ona söyleyenlere "baba değil kıza söyleyin, dayıma o anlatmalı, ben değil" dese daha iyi olurdu. Hem ortada bir oyun varsa alet olmamış olur.
Konu dogru ya da degil ama bunu soze soyleyen evlenmelerini istemeyen aralarinin bozulmasini isteyen bir kisi orasi kesin. Dogrucuyum diyorsunuz ya aslinda oyle degil belli ki biraz bosbogazsiniz. Bunu size soyleyen de biliyor. Lunaay a soylesem kesin adamin kulagina gider deyip soylemis size. Ara bozmak ocon. Sakin kimseye biseu demeyin. Yengeniz bunu dayiniza soylemistir zaten. Cunku evlendikten sonra anlayacagini biliyor. Siz karisip da ortaligi bulandirmayin.tabiki o lafından yola çıkarak böyle bir şey düşünülemez ben onu belkide gereksiz bir ayrıntı olarak vermişim. Keşke hiç duymasaydım ne biliyim ya da duymam iyi mi oldu gerçekten kafam karışık
Bence sizin üstünüze vazife değil. Yok doğrudan yanayım falan filan geçin bunları. Dayınız zaten biliyordur ve oda sizden gizliyordur. Siz teyzenize söylerseniz ortalık karışacak ve dayınız evlenmeyecekKusura bakma dayım değil bi başkası olsa yine bu kadar içim rahat etmezdi sonuçta iyi veya kötü bir gerçeği biliyorum ve böyle saklanılarak hiç bir şekilde mutlu olunamaz doğrular elbet bir gün açığa çıkar evlendikten sonra çıksa daha kötü olmaz mı
Bilen kişi nereden biliyormuş ki? Kulaktan kulağa dolanan bir uydurma olması da çok büyük bir ihtimal. Uydurmada olsa gerçekte olsa sizin kulağınıza kadar gelen haber dayınıza çoktan ulaşmıştır. Emin olun buna. Dayınızın genelev hakkındaki bilgi ağı sizden fazladır. Ben yerinizde olsam birşey yapmam ama illa yapacaksam dayımla değil de yengemle konuşurum. Ben böyle böyle birşey duydum söyleyen kişiyi tersledim ama haberin olsun yarın birgün dayımın da kulağına gidebilir diye. Bir de şunu düşün herhangi birine söylediğin anda güvenilir kaynak diyip geçemezsin. Mutlaka sana kimin söylediğini öğrenmek isterler çünkü ciddi bir itham bu.
Sanmıyorum bu konularda serttir o ya
konu sahibi 2. üyelikten banlanmış, nedense kim olduğuna emin gibiyim...
neyse, erkekler nasıl ki genelevde ilişki yaşadıklarını kadınlardan saklıyorsa kadın da erkekten saklayabilir, paralı seks, paralı sekstir, kimin alıcı kimin verici olduğu yapılan işi değiştirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?