- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
hayatınızı burdaki foruma göre şekillendirmeyin bence. genelev kadınları zaten o ortamdan kurtulamadıkları için evlenemiyorlar da. evlenseler de o camiadan oluyor. burda duymazsınız yani.
bak bu konuda haklı lunaycım. ne maço erkekler var ki aslında eşcinsel. dayın da duymuş kabullenmiş olabilir. ama ya bilmiyorsa ve ilerde sana bilseydim ayrılırdım diyecekse. baya karışık konular.Bilemezsin.
Bir ek bilgi daha...
Bir arkadaşımın teyzesi de konsomatris olarak calismis- hatta emekli olmuş falan. Annesinin de ona benzer maceraları var...aile ofsayt yani
Şimdiki eski kocası sevgiliyken bunlari bildiğinde hiçbir şey dememiş anlayışla karşılamıştı ama evlendiklerinde neredeyse her kavgada 'senin anan zaten' diye hakaretler etti (ki kendisi de sağlam ayakkabı değildi,müptezel şerefsizin biriydi).
Bir kadın hayatıyla ilgili böyle birşeyi söylemek isterse söyler, söylemezse de kimseyi kandırmış sayılmaz.
Herkes haddini bilsin, siz de sinsi görümcelik yapıp kadını üzmeyin!
Zaten çok çekmiş, bari yeni ailesinden mutlu olsun
Ha bı de şunu düşün:
bunu söyleyince dayin ayrılırsa sen yuva yıkan fitne fücur olursun
He bunu söyleyince konusup devam kararı alirlarsa yine sen yuva yıkmaya teşebbüs eden fitne fücur olursun.
Ne gerek var??
Bu yüzünden işte insanlar düştükleri yerden kalkamıyor.
Sürekli bi damga, mutlu olmaya hakları yok..
Ortalıgı karıştırmayın bırakında insanlar temiz bi sayfa açsın.
hayatınızı burdaki foruma göre şekillendirmeyin bence. genelev kadınları zaten o ortamdan kurtulamadıkları için evlenemiyorlar da. evlenseler de o camiadan oluyor. burda duymazsınız yani.
sen bence yengenle konuş. ablacım de hayatım roman olur demiştin ya neler yaşadın bi anlat de. ikna edici konuş. sana anlatsın. eğer gerçekse ondan duy.Haklısınız tepkilerini bilemem ama içim rahat etmiyor yani benim burda kızdığım asıl nokta aptal yerine konulmak, dürüst olmamak... anlatabildimmi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı diyelim
Kesinlikle katiliyorumBu yüzünden işte insanlar düştükleri yerden kalkamıyor.
Sürekli bi damga, mutlu olmaya hakları yok..
Ortalıgı karıştırmayın bırakında insanlar temiz bi sayfa açsın.
ben de anlamadım. nasıl rahat bırakmışlar. o halde yengenin ağzını aramak en iyisi.peki bir kadın yada genç bir kız Güle oynaya bile isteye öyle bir hayatı seçer mi?
madem kurtulma şansı yok o hayattan , bunu söyleyen kişi iftira atıyor yenge hanıma .
Bu işte bir tezatlık yok mu sizce de ?
Gelecegi bende sende göremedigimize göre,Sizin güzel dediğiniz sayfa belki çok kötü olacak sonradan... bunuda düşündünüzmü
Ay kusura bakmayın ama belli ki yengenizin yigeni kiskandi iyi bir yuva kurmasini istemiyor bazi olayları abartti böyle anlatti. Zaten iyiniyetli olsa dugune 1 hafta kala boyke konu gercek olsa dahi acmazdi
Siz de az sinsi degilsiniz ne bu fesatlik ananeye soylemekmis. Cok birine demek istiyorsaniz gidib dayiniza soyleyin ama boyle bir sey yok derse ve ispat ederse o zaman nasil arada kalacaginiza yanin.
Ayrica böyle seyler gizli kalmaz siz dis kapinin mandali olarak sizin kulağınıza dahi geldiyse dayinizib evleviyetle gelmistir.
Ama karakterinizden hic hoslanmadim emin olun sizin de açiginizi ortaya serenler olacaktır.
Haklısınız tepkilerini bilemem ama içim rahat etmiyor yani benim burda kızdığım asıl nokta aptal yerine konulmak, dürüst olmamak... anlatabildimmi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı diyelim
sen bence yengenle konuş. ablacım de hayatım roman olur demiştin ya neler yaşadın bi anlat de. ikna edici konuş. sana anlatsın. eğer gerçekse ondan duy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?