- 4 Kasım 2022
- 391
- 195
- 18
- 30
- Konu Sahibi 2minnosannesi
-
Aynen yoksa çalışmasın banane bu kadar ağlasip sonra çalışmam demesi garip olan zatenNormalde yengenin çalışıp çalışmaması sizi ilgilendirmez ama size sürekli para yok muhabbeti yapıp bir de üstüne sizden para bekliyorsa gayet e sen de git çalış denilir. Ben de çoğunluk gibi neden gidip görmediğinizi anlamadım. Abiniz de hatalı burda
Bende öyle düşünüyorum yoksa illaki çalış diye dayatmiuoruz bizde o gelmeyince bizimde içimizden gitmek gelmiyor sanki çünkü çoğunluk olarak biz burda fazlayız hem onlar küçük onlar gelmeli ve illaki yengem kötü demiyorum bizimde hatalarimz var bizde gitmiyoruz sorun bize yakınken kendi memleketine her yıl gidiyor olması bize gelmeye gelince yokYorumların çoğunda yengenin çalışıp çalışmaması sizi ilgilendirmez denmiş ama ben öyle düşünmüyorum.
Eğer başkasından para isteyebiliyorsa ki bunun ucu konu sahibine de dokunuyor gayet git çalış diyebilir.
Evet çalışıp çalışmamak kişinin kendisine kalmış ama para istiyorsan karşındaki kişi de çalışıp çalışmana laf söyler.
Abiniz para bulup geldiği halde yengeniz gelmiyorsa mesele para meselesi gibi gelmedi bana.
Onlar gelmiyorsa sizler gidip görün çocukları bu da bi alternatif.
Siz gidin madem özledinizMerhaba bayanlar biz 3 kardeşiz ablam abim bende en küçük.Abimle bir yıl arayla evlendik.Yengem ve abim ilk 5 yıl bize yakın bir yerde yaşadılar 5 yildirda yengemin memleketinde yaşıyorlar ve biz 5 yıldır yegenlerimizi göremiyoruz yengeme göre gelmemelerinin sebebi para abim geliyor ama yengem ve çocuklar 5 yıldır gelmiyor ve annem babamda çok üzülüyorlar torunlarını göremiyorlar.buraya yazmamın sebebi bence yengem abartıyor abim tek çalışıyor yengem hep parasızlıktan yakınıyor sende çalış diyoruz ben asla çalışmam diyor abim asgari ücretinden üstünde maaş alıyor ama yengem bize söylemiyor asgari ücret alıyor diyor ama biz biliyoruz
Ablamın oğlu evlendi geçtiğimiz yaz yine gelmedi yengem annemi arayıp paramız yok yol paramızı görümcelerim karşılasın demiş annemde ablan düğün yapıyor masrafı çok söyleyemem benden içinde iki çocuğu var onun kocasıda tek çalışıyor onada diyemem demiş.annemlerde emekli maaşı ile geçiniyorlar onlarda da yok yani.abim maaşını alır yengeme verir evi o çekip çevirir yengem çok tutumlu insandır hakkını yiyemem ama kenarda parası olduğuna adım kadar eminim ama gelmemesine sebep bulamıyorum
Benimlede her konuştuğumuzda siz zengisiniz diyor sinir oluyorum ikinci çocuğum olmadan önce çalışıyordum evlendikten sonra evimi aldım eşyalarımizi herşeyi eşimle birlikte yaptık ama yengeme hersey alındı mobilyası beyaz eşyası falan eee çalış diyoruz oda olmaz ablam içinde gelinine herseyin en iyisini yaptı diyor ama ablamda köyde oturuyor hayvan bakıyor tarlaya heryere eşiyle birlikte çalışıp yapiyor ama lafa gelince siz zengisiniz diyor ama biz eslerimize yardımcı oluyoruz hayat pahalı biliyorsunuz ama o yapmıyor bizden annemlerden bekliyor abim yokken annemi arayıp para muhabbeti yapıyor hep ablamı zaten düğün geçirdi etti hiç aramadı beni arayıp hep yine para muhabbeti çok sıkıldım ama yegenlerimi çok özledim ne yapmamız gerekir bana bir akıl verin
E uçak da mı yok? Ama gerçi bahane bunlar. Gelmek isteyen dağı deler de gelir. Sizinle görüşmek istemiyor belli ki. Yapacak bir şey yok.Arabayla 19 saatlik bir yol annem ve babamın türlü çeşit hastalıkları var o yüzden gitmiyorlar yoksa neden gitmesinler.biz hepimiz bir yerdeyiz onun gelmesi daha makul ve bize yakın otururken kendi memleketine her yıl gidiyordu ben buna kızıyorum bize gelince yok
Sizle kan bağı yok ki. Tercih edecekse öncelik kendi anne babasıdır. Gidecekse oraya gider.Arabayla 19 saatlik bir yol annem ve babamın türlü çeşit hastalıkları var o yüzden gitmiyorlar yoksa neden gitmesinler.biz hepimiz bir yerdeyiz onun gelmesi daha makul ve bize yakın otururken kendi memleketine her yıl gidiyordu ben buna kızıyorum bize gelince yok
asıl sorun abinizin pısırıklığı, ezikliği ama ona hiç değinmeyip özellikle yenge üzerinden yürümüşsünüz. Abinizin gram aklı olsa bu halde olmazlardıMerhaba bayanlar biz 3 kardeşiz ablam abim bende en küçük.Abimle bir yıl arayla evlendik.Yengem ve abim ilk 5 yıl bize yakın bir yerde yaşadılar 5 yildirda yengemin memleketinde yaşıyorlar ve biz 5 yıldır yegenlerimizi göremiyoruz yengeme göre gelmemelerinin sebebi para abim geliyor ama yengem ve çocuklar 5 yıldır gelmiyor ve annem babamda çok üzülüyorlar torunlarını göremiyorlar.buraya yazmamın sebebi bence yengem abartıyor abim tek çalışıyor yengem hep parasızlıktan yakınıyor sende çalış diyoruz ben asla çalışmam diyor abim asgari ücretinden üstünde maaş alıyor ama yengem bize söylemiyor asgari ücret alıyor diyor ama biz biliyoruz
Ablamın oğlu evlendi geçtiğimiz yaz yine gelmedi yengem annemi arayıp paramız yok yol paramızı görümcelerim karşılasın demiş annemde ablan düğün yapıyor masrafı çok söyleyemem benden içinde iki çocuğu var onun kocasıda tek çalışıyor onada diyemem demiş.annemlerde emekli maaşı ile geçiniyorlar onlarda da yok yani.abim maaşını alır yengeme verir evi o çekip çevirir yengem çok tutumlu insandır hakkını yiyemem ama kenarda parası olduğuna adım kadar eminim ama gelmemesine sebep bulamıyorum
Benimlede her konuştuğumuzda siz zengisiniz diyor sinir oluyorum ikinci çocuğum olmadan önce çalışıyordum evlendikten sonra evimi aldım eşyalarımizi herşeyi eşimle birlikte yaptık ama yengeme hersey alındı mobilyası beyaz eşyası falan eee çalış diyoruz oda olmaz ablam içinde gelinine herseyin en iyisini yaptı diyor ama ablamda köyde oturuyor hayvan bakıyor tarlaya heryere eşiyle birlikte çalışıp yapiyor ama lafa gelince siz zengisiniz diyor ama biz eslerimize yardımcı oluyoruz hayat pahalı biliyorsunuz ama o yapmıyor bizden annemlerden bekliyor abim yokken annemi arayıp para muhabbeti yapıyor hep ablamı zaten düğün geçirdi etti hiç aramadı beni arayıp hep yine para muhabbeti çok sıkıldım ama yegenlerimi çok özledim ne yapmamız gerekir bana bir akıl verin
Tam yazmak üzere olduğum yorum. İyi ki pişti olmadık.Ben böyle konularda erkeği suçlu bulurum. Babaları alıp gelsin. Anne bakımına muhtaç çocuklar değiller sonuçta. Ağırlık koyamaz mı insan hiç? Karısını zorlamasın ama çocukları alsın gelsin. Gül yüzüne hasret değilsiniz dilencinin.
o gelmeyince bizimde içimizden gitmek gelmiyor sanki çünkü çoğunluk olarak biz burda fazlayız
Şöyle kılıbık bir koca bulamadık sjsjsjjsjsorun bize yakınken kendi memleketine her yıl gidiyor olması bize gelmeye gelince yok
19 saatlik yok çocuklarla oda zorlanacak.Ucak desen fiyatlar malum.Arabayla 19 saatlik bir yol annem ve babamın türlü çeşit hastalıkları var o yüzden gitmiyorlar yoksa neden gitmesinler.biz hepimiz bir yerdeyiz onun gelmesi daha makul ve bize yakın otururken kendi memleketine her yıl gidiyordu ben buna kızıyorum bize gelince yok
Yengeniz ister çalışır ister çalışmaz bu sizi ve diğer aile üyelerini ilgilendirmez.Merhaba bayanlar biz 3 kardeşiz ablam abim bende en küçük.Abimle bir yıl arayla evlendik.Yengem ve abim ilk 5 yıl bize yakın bir yerde yaşadılar 5 yildirda yengemin memleketinde yaşıyorlar ve biz 5 yıldır yegenlerimizi göremiyoruz yengeme göre gelmemelerinin sebebi para abim geliyor ama yengem ve çocuklar 5 yıldır gelmiyor ve annem babamda çok üzülüyorlar torunlarını göremiyorlar.buraya yazmamın sebebi bence yengem abartıyor abim tek çalışıyor yengem hep parasızlıktan yakınıyor sende çalış diyoruz ben asla çalışmam diyor abim asgari ücretinden üstünde maaş alıyor ama yengem bize söylemiyor asgari ücret alıyor diyor ama biz biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?