Yengemden bıktım artık!

Aynen buradaki kadınlar kendini gelin yerine koyup maksimum fayda üzerinden yorum yapıyor. Kazanan adam, eş aile ise kardeş de aile bu kadar karşı tarafın sırtından geçinme meraklısı olmaya gerek yok.

işte ama karşı taraf yok farkında mısınız, konu sahibinden ya da anneden para isteyen yok? Karşı taraf diye betimlediğiniz kişi ilgili hanımın eşi, eşi, eşi... Daha yazayım mı :) Eşi. Yani karşı taraf yok. Onlar aile. Ha ama derseniz konu sahibinden de, annesinden de para istiyorlar, ok o zaman haklısınız.

hem gelinim hem gorumceyım... ve hiç bir zaman konu sahıbnn yazıdıgı gibi bi gelin olmadım.. kocamı da soymadım , yada kullanmadım yada kendi ailem için kocamı yoldurtmadım.. asla ve asla bir gorumce olarak abimle yengem arasına da girmedim hiç bir konuda ama bana yapılan ustu kapı açık herseyıde ya yengemle konustum ya alalede herkesin içinde ortaya döktum haklsın hakkını helal et diye de söyledi ağlayarak .. meselaaa örnek olarak anlatayım ne demek istediğimi anlaaa canım yegenlerım oldugundan yardım amaçlı evimn kirasını abimler alıyor (kira vermıyolr) ses etmedm bu benm kararımdı helali hoş olsun.. abim yengem den tek bişy istedim tamam söz dediler... ama sonuccc öyle olmadı .. ve gittim abimle konustm zerre haberi yok gitti yengeme sordu hatta vee yıne özürrrr ve buna benzer butun olaylar... bildiğimden tanıdıgımdan canımmmm ... ben bir çok adım attım değişen yok ise kuralına göre oynanır

"evet ona göre oynamak" nasıl gelınırse öyleee.. yuze gulup işi menfaate cevırmek açıkça oynamamak .. baktım yenge hnm öyle oynyor bende kırmadan onun gibi oynuyorum..

görumce meraklılğı yok konu sahıbını anladım .. yapmasını gerekeni yapılmasını gerekeni kendi fikrimi söyledim... sen neden bu kadar taktın anlamadım

bende gelinim bende bazen bizleri gelinleri anlamıyorum azcık anlayın karsı tarafı suclamadan önce hatam var mı dıye bakın olaya

Ağzınıza sağlık :) Ayakta alkışlarım :)

Her yerde aynılar her yerde...

Ben de abi konumundaki kişinin durumunun hem çok çok iyi hem de ayrıca çok mutlu olduğunu düşünüyorum :)

bk meselaaaa pepperony anlamış :) veee aynen katılıyorum kendine

Ağzınıza sağlık :) Ayakta alkışlarım :)

Her yerde aynılar her yerde...

Ben de abi konumundaki kişinin durumunun hem çok çok iyi hem de ayrıca çok mutlu olduğunu düşünüyorum :)

Konu sahibi abimle yengem çok geziyor tozuyorlar lüks yaşıyorlar diye dertlenmiyor
Öyle olsa herkes karşı çıkar
Ama ihtiyaç olmadığı halde damat parasıyla kuaföre gitmek yok baldız yüzüğü diye uyduruktan adet uydurmak yok kızkardeşinin nişanını kocana yaptırmak
Yuhh artık

konu dediğinz gibi değil yalnız konu buuuu. . .
gzerler tozarlr vs vs yada karı koca yer içer çatır çatır o baskaaa...
abi de akıl fikir yok hepsi bu. .
kimse kocasını kendi ailesine denli bu kadar kullanmamalı .. yoksa kendisi yesin içsin çatır çatır

ben genelde siz diye hitap ettiğim kişiler sen diye dönünce -önyargı da olabilir bu arada, kabul ediyorum- ama pek sohbeti uzatasım gelmiyor, ne olur kusura bakmayın, kendi yanlış algım da olabilir ama çok ucuz buluyorum ve biraz da kişinin karakter derinliğini gösterdiğini düşünüyorum. İyi günler size :)

Size ne. Abinizin nikahla karısı. Ne isteniyor ki gelinlerden ben anlamıyorum. Tabi gelin kaynana köpeği olsun hizmet etsin evlenince. Abi kötü davransın. Kıskanmayın ya bu kadar. Bırakında mutlu olsun.

Karısı aile de diğerleri komşu değil, benim anlayışıma göre insan evlendikten sonra önceki ailesinden düşmüş olmuyor. Evlendiği için kardeşimin hiçbir kararına fikir beyanında bulunamam diye bişey de söz konusu değil. Tabii bunlar benim evlilik ve eş olmaya bakışım. Kimse adamın baldızına nişanı için çektiği paraya el koymamış veremezsin dememiş ama yanlış olduğunu söyleyebilir. Dışarıdan bakan bir göz olarak bana da adam saf yerine koyuluyor gibi geldi. Tabi ki kendi rızası dahilinde istediğini yapar ama anne baba kardeşi de istediği yorumu ve uyarıyı yapabilir. O özgürlükse bu da özgürlük

Sen bilirsin :)
Sana da iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…