- Konu Sahibi Littlebluebird
-
Sana bu mesaji yazarken kavgayida göze almis demektir kendini düşünmeyen insanı ben hiç düşünmemAbim bunu gorunce yengemle cok ciddi kavga edecek muhtemelen yengem bunun benim yuzumden oldugunu dusunup daha cok sinir olacak ve abimin gelmesini hic istemeyecek
Halbuki bu tartisma benim yuzumden degil kendi yuzunden.
Abime bunu soylersem yorum yapmam zaten. Kendi ne anliyorsa artik.
aynen oyleBen de basta hayatta soylemem diyordum da ne bileyim.
Kafam cok karisik.
Simdi benim icin en onemli sey abimin gelmesi.
Onu da annem icin istiyorum cunku morale ihtiyaci var. Tedavi icin sart.
Onun gelmesini engelleyecek her turlu davranistan kacinmak istiyorum.
Yeter ki annemin ici rahat etsin.
Eger gelmezse benim icin bitmistir. Bir daha yuzune bakmam.
Ben yengeye kendi uslubumda bir cevap yazayim mesajlari da silmeyeyim.
Gorumcem bana sunu sunu dedi derse sebebini gosteririm.
Abim de eger gelmiyorum vs derse bilirim ki yengem icin.
O zaman yengemin yaptigini da soylerim. Onun da bir daha yuzune bakmam.
yahu gene nerden çıktı bu canavarlık, cadılık?
biri öyle dedi size heralde ki, aksine yorum yapınca hemen bunu ileri sürüyorsunuz.
kk'dan edindiğim tecrübe, asla tek yönlü dinleme, tek yönlü yorum yapma,
inşallah bu meseleyi de çözersiniz, annenize de geçmiş olsun.
Ne yasadiklarini bilemeyiz. Burdan yargilamak bize düşmez.Nasil bir ters an ki hasta annesini gormek isteyen esinin kardesine bu mesaji atabiliyor.
Yengenin mutlulugu esinin hasta anasini gormemesiyle olacaksa mutlu olmasin.
Okudum ama goremedim ne cevap verdiniz?Hayir ben size kisisel olarak demedim genel yazdim.
Ayrica konu iki tarafli bir mesele degil.
Karsi tarafi dinleyeceginiz bir durum yok.
Karsi taraf ne derse desin hasta annesiyle esinin gorusmemesini istemek normal ve saglikli degil.
Ben de bu anormallik karsisinda ne yapayim dedim konu bu.
Tesekkur ederim.insallah.
Okudum ama goremedim ne cevap verdiniz?
Ne yasadiklarini bilemeyiz. Burdan yargilamak bize düşmez.
İyide anlamadım,başka bir şehre gideceğine sizin şehrinize gelse yengeniz için değişen ne olacakmış ta ,üşenmemiş mesaj atmış. Her halükarda gidecek adam,ha başka şehre gitmiş ha sizin şehrinize gelmiş.Ben cevap yazsam mi yazmasam mi
Inanin bilemiyorum.
Abime soylemem hayatta.
Anneme de soylemek istemiyorum. Cok uzulecek.
E ben ne yapayim. Hic bisey dememek tuhaf mi olur sizce
Ne yasadiklarini bilemeyiz. Burdan yargilamak bize düşmez.
Yok gayette abiye atılacak bir mesajabısıyle gelın hanım bırbırıne gırınce elınıze ne gececek kı ?
tam aksıne abısıne soylerse onu yonlendırmıs olur gelını haklı cıkarır
gorumce olarak dıyorum kı abısıne atması yanlıs
gelın hanım kıme yazmıs konu sahıbıne muhattap o
abı ne alaka
ıkısı cozecek aradakı sorunu
kocaman ınsanlar yemeyıp ıcmeyıp bak bak gelın bana sunu dedı demek ne kadar dogru olur
gelıne dıyecekkı ne munasebet sen bana boyle yazdın. bu mesajı bana yanlıs gonderdıgını varsayıyorum ! dıyecek daha da cevap vermeyecek ve muhattap olmayacak boyle ce olgun davranıs nasıl sergılenırmıs gostermıs olacak
ona buna ekran goruntusu atmakla cozulseydı...
İyide anlamadım,başka bir şehre gideceğine sizin şehrinize gelse yengeniz için değişen ne olacakmış ta ,üşenmemiş mesaj atmış. Her halükarda gidecek adam,ha başka şehre gitmiş ha sizin şehrinize gelmiş.
Ben olsam usulünce cevap yazardım.
"Seni niye rahatsız etti anlamadım ha x şehre gitmiş ha buraya gelmiş ne farkediyor? Her halükarda değişen birşey olmayacak senin açından. Peki sorun ne?
Abim askıda büyümedi,annesini özlediyse gelir"der geçerdim.
Hani durup dururken zırt pırt çağırsanız hak vereceğim yengenize ama bu durumda hak veremedim.
Gelin kendi ailesiyle nasıl? Böyle tipler kendi ailelerine sürekli gidip gelirler. Ama kocasının ailesine gelince burun kıvırırlar. Sinir olurum böylelerine.
içimden bi his illa ulaştıracaksın bu mesajı abine diyor. umursamasan bu kadar yazı yazılmazdı sanırım.ama bu durum bir nokta.kavga de olur. kötü de olursun iyide.ama yengeniz bile isteye zor duruma sokuyor tabi. daha geçmişte bir olayı sizin yönlendirmeniz olarak algılayıp onun üstüne yazmış sanki siz ne kadar aman onlar mutlu olsun bize ne desnizde yengeniz öyle göremk istemiyor .yada öyle görememek için direniyor gibi.Ben de anlamadim ki hic.
Problem.ne ?
Sanirim tek gelecek olmasi. Her zmaan ikisi geldi simdiye dek.
Buraya gelmekten hoslanmadiginj ben biliyorum zaten abim de farkinda oldugu icin en asgari duzeyde gorusuruyoruz.
Annem de keske buraya ciksa demis gel de dememis.
Ben hic anlamiyorum insanlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?