Yengemin bana attigi mesaj

Sana bu mesaji yazarken kavgayida göze almis demektir kendini düşünmeyen insanı ben hiç düşünmem

Bu yonlendirmek mi olur yani ilginc bir yenge.. mesaj atis uslubu da ufaktefekcinayetler dizisindeki merve aksak karakterini canlandirdi bende :) diziden etkilenmis belki de :) bosverin gercekten bos konusmus.

aynen oyle
kesınlıkle abın kocaman adam
sen yonlendırme yapmadıgın gıbı oda yapamaz zaten

bu durumda en dogrusu bu yaklasım olur
dıger turlusunde ortalık karısır cunku

Hayir ben size kisisel olarak demedim genel yazdim.
Ayrica konu iki tarafli bir mesele degil.
Karsi tarafi dinleyeceginiz bir durum yok.
Karsi taraf ne derse desin hasta annesiyle esinin gorusmemesini istemek normal ve saglikli degil.
Ben de bu anormallik karsisinda ne yapayim dedim konu bu.
Tesekkur ederim.insallah.

Okudum ama goremedim ne cevap verdiniz?

Annenize üzüldüm, Allah şifa versin. Gerçekten anlamıyorum, bu işlerin hiç ortası yok. Ya kaynana kötü ya da gelin kötü, ikisi aynı anda iyi olamıyor mu. Ya da ikisi aynı kötü olsa :)

Ben cevap yazsam mi yazmasam mi
Inanin bilemiyorum.
Abime soylemem hayatta.
Anneme de soylemek istemiyorum. Cok uzulecek.
E ben ne yapayim. Hic bisey dememek tuhaf mi olur sizce
İyide anlamadım,başka bir şehre gideceğine sizin şehrinize gelse yengeniz için değişen ne olacakmış ta ,üşenmemiş mesaj atmış. Her halükarda gidecek adam,ha başka şehre gitmiş ha sizin şehrinize gelmiş.
Ben olsam usulünce cevap yazardım.
"Seni niye rahatsız etti anlamadım ha x şehre gitmiş ha buraya gelmiş ne farkediyor? Her halükarda değişen birşey olmayacak senin açından. Peki sorun ne?
Abim askıda büyümedi,annesini özlediyse gelir"der geçerdim.
Hani durup dururken zırt pırt çağırsanız hak vereceğim yengenize ama bu durumda hak veremedim.

Yok gayette abiye atılacak bir mesaj
Gelinle ne kadar muhatap olursa o kadar haksiz duruma düşürecek yapıya sahip bir gelin var karşısında sonra ara bozucu görümce olacak hic gerek yok
Direkt abisine atacak,abisi karısına durması gerektiği yeri gösterecek ister birbirlerine girerler isterlerse yerler bu görümce kişisini bağlamaz artik
Gelin hanim sonucuna katlanmayacağı işlere kalkışmayacak,en azından bunu öğrenir.

Ben de anlamadim ki hic.
Problem.ne ?
Sanirim tek gelecek olmasi. Her zmaan ikisi geldi simdiye dek.
Buraya gelmekten hoslanmadiginj ben biliyorum zaten abim de farkinda oldugu icin en asgari duzeyde gorusuruyoruz.
Annem de keske buraya ciksa demis gel de dememis.
Ben hic anlamiyorum insanlari.

Şahsen ben sessiz kalmaz okkalı bir cevap verirdim. Arardım abimi de gelme eksik kalsın derdim.
Madem ki o hanımefendi abisinin kardeşiyle annesiyle arasının bozulması umrunda olmadan böyle mesajlar atıyor o zaman ben de ister kavga etsinler etmesinler rezil rüsva ederdim. Döşerdim de döşerdim.
Herkes haddini yerini bilecek.

Gelin kendi ailesiyle nasıl? Böyle tipler kendi ailelerine sürekli gidip gelirler. Ama kocasının ailesine gelince burun kıvırırlar. Sinir olurum böylelerine.

Simdi ben ne desem yalan olur cunku bilmiyorum ama tahminlerimi yazayim.
Kendi ailesiyle ayni sehirdeler.
Abimle evlenmek icin bu sarti kostu. Eger yasadiklari yerde kalirlarsa evlenecegim dedi abim de kabul etti.
Muhtemelen gidip geliyodur boyle bir sart kostuguna gore.
Ailesine bu kadar duskun insanin bunu anlayamamasini anlayamiyorum.

içimden bi his illa ulaştıracaksın bu mesajı abine diyor. umursamasan bu kadar yazı yazılmazdı sanırım.ama bu durum bir nokta.kavga de olur. kötü de olursun iyide.ama yengeniz bile isteye zor duruma sokuyor tabi. daha geçmişte bir olayı sizin yönlendirmeniz olarak algılayıp onun üstüne yazmış sanki siz ne kadar aman onlar mutlu olsun bize ne desnizde yengeniz öyle göremk istemiyor .yada öyle görememek için direniyor gibi.

Terbiyesiz.

cevaben, annem hasta oglunu gormek istiyor, ziyarete gel demeyelim mi? Adamin annesi hasta sen kimsin?

yazarim. Sen kimsin kismini kesinlikle yazarim.

Yonlendirme nedir yahu, adamin annesi hasta siz de haber vermissiniz bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…