- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
- Konu Sahibi Littlebluebird
-
Aynen öyleKonu Sahibi cevap yazacağım demişsin. Bir arkadaşın cevabını yaz sadece. Ne münasebet böyle bir şeyi yazabilirsin yanlışlıkla gondermis olduğunu varsayoyorum. Sonuçta tuz yüze bakıyoruz ölçüsü kaçırmayın yax bitir. Yarın bir gün karşılaşınca polemik olmaz herkes haddini bilir.
bencede böyle yapınKonu Sahibi cevap yazacağım demişsin. Bir arkadaşın cevabını yaz sadece. Ne münasebet böyle bir şeyi yazabilirsin yanlışlıkla gondermis olduğunu varsayoyorum. Sonuçta tuz yüze bakıyoruz ölçüsü kaçırmayın yax bitir. Yarın bir gün karşılaşınca polemik olmaz herkes haddini bilir.
Önemli olan abinizin ne tepki vereceği. Söylediğiniz zaman yengenize haddini bildirebilecek mi. Yengeniz kadar abinizdede suç var bence.Bu kadın bu hadsizliğe nasıl cesaret edebildi.bu hale nasıl gelebildiCok uzgunum.
Abim 2 yillik evli isi geregi ara ara sehir disina cikmasi gerekiyor, 1 hafta kalip donuyor.
Abimle farkli sehirlerde yasiyoruz. Yengemle mesafeli bir iliskimiz var. Annemin bakis acisi onlar mutlu olsun da gerisi onemli degil oldu her zaman.
Evine cok gitmisligimiz yoktur, onlar da arada sirada gelir.
Annem son zamanlarda hasta. Bunun da etkisiyle cok duygusal ve abimii asiri ozluyor. Bana kac kez abimin ismiyle seslendi. Hastaligi sehir disina yolculuga engel bu yuzden gidemiyor.
Neyse abimin yine teftisi cikti, annem de oglum seni cok ozledim keske buraya ciksa dedi. Gelsin diye degil de keske oyle bir sans olsa gibi dedi.
Abim de ben soyleyeyim belki oraya verirler ya da oraya beni gonderirler demis.
Annem de cok mutlu oldu tabi. Hatta kizim da gelsin demis de abim onun isi var izin alamaz demis.
Bugun de yengem mesaj atmis.
"Tatlim abini yonlendirmeseniz artik ? Kac yasima gelmis dimi ama yani?"
Cok uzuldum. Abime de bisey demiyorum ara bu gibi Ona bisey demem.
Anneme anlatsam cok uzulecek.
Ne yapayim ben ?
Yengeme ne diyeyim ?
ah ah aynısını bende düşündüm vallaBöyle gelinlere böyle kaynana düşer bizim gibilerede kaynana değil basbelasi düşer hiç bişey deme cnm kendileri halletsin abin annesini ziyaret ederken karisindan izin alıyorsa o yok deyince gelmiyorsa kendi bileceği bişey gülücük at sadce
Tabiki üzülürdüm. Ama abiniz hasta annesini gormek yerine zaten karisinin sozunu dinliyorsa hayirli bir evlat degildir. Bu durumda suçlu yengeniz degil bence. Abiniz herkesin yerini bilmeli. Annesini görmesi gerekiyorsa karisini dinlemeden görmeli.Insan ne yasarsa yasasin
Anne bu anne.
Annen hastalanmis kalkip gideceksin.
Kendinizi annem yerine koyun. Evladiniz boyle olsa uzulmez miydiniz
Ayrica gayet iyiler bir sey de yok.
Anladım canım benim tahmin ettiğim gibidir o zaman.Simdi ben ne desem yalan olur cunku bilmiyorum ama tahminlerimi yazayim.
Kendi ailesiyle ayni sehirdeler.
Abimle evlenmek icin bu sarti kostu. Eger yasadiklari yerde kalirlarsa evlenecegim dedi abim de kabul etti.
Muhtemelen gidip geliyodur boyle bir sart kostuguna gore.
Ailesine bu kadar duskun insanin bunu anlayamamasini anlayamiyorum.
Tabiki üzülürdüm. Ama abiniz hasta annesini gormek yerine zaten karisinin sozunu dinliyorsa hayirli bir evlat degildir. Bu durumda suçlu yengeniz degil bence. Abiniz herkesin yerini bilmeli. Annesini görmesi gerekiyorsa karisini dinlemeden görmeli.
Katılıyorum. Bence o zaten bir cevap bekliyordur. Belki sen abine söylemeyeceksin ama o senin ona yazdığın cevabı abine gösterecek. En iyisi hiçbir şey yazma.Bence muhatap olmayin. sessizlik en büyük cevap merak etme kendisi seni her gördüğünde o mesajı hatırlar.. yazik
Tabiki üzülürdüm. Ama abiniz hasta annesini gormek yerine zaten karisinin sozunu dinliyorsa hayirli bir evlat degildir. Bu durumda suçlu yengeniz degil bence. Abiniz herkesin yerini bilmeli. Annesini görmesi gerekiyorsa karisini dinlemeden görmeli.
Katılıyorum. Bence o zaten bir cevap bekliyordur. Belki sen abine söylemeyeceksin ama o senin ona yazdığın cevabı abine gösterecek. En iyisi hiçbir şey yazma.
direk döv şimdikinden beter ne olabilir ki zaten buz gibi mesafeli temelli küser
Benimle iliskisi onemli degil de benden kaynaklanan sorun cikmasin istiyorum.
Bir de annem uzulmesin. Tek derdim annem.
Siz saka misiniz ?
Abim karisini dinleseydi gelecegim demezdi bu bir.
Esine de annem hasta bu gorevimi orda yapacagim diyebilmesi cok normal.
Hasta annesini gormesini istemeyen es de sucludur.
Siz nesiniz ya ben anlayamadim.
Su whatsapta oglunun resmini paylasan geline cocuklugunuzda yoktunuz ordan laf sokuyor demeniz de sizin burdaki yorumlarinizi acikladi.
Siz de boyle bir gelinsiniz ondan savunma ihtiyaci duyuyorsunuz heralde.
Vicdan diyorum baska bisey demiyorum.
bu tipte biri illa ki sorun yaratır
sen direk döv için soğur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?