Yengemin bana attigi mesaj

Konu Sahibi cevap yazacağım demişsin. Bir arkadaşın cevabını yaz sadece. Ne münasebet böyle bir şeyi yazabilirsin yanlışlıkla gondermis olduğunu varsayoyorum. Sonuçta tuz yüze bakıyoruz ölçüsü kaçırmayın yax bitir. Yarın bir gün karşılaşınca polemik olmaz herkes haddini bilir.

Aynen öyle
Mahalle kavgasına dönüştürerek had bildirilmez ozaman ondan bı fark olmaz
Kesinlikle sakince cozulmeli

bencede böyle yapın
gelişmeleri de yazın bize

Ben olsam bu mesajdan sonra,ne abimi ne annemi olaya katmam.direk yengeyi arar konuşurum.bu kadar basit.derdi neyse yuzume söylesin telefonda bakalım.ayrica cumleye tatlım diye başlayan insanlardan da hiç hazetmem

Önemli olan abinizin ne tepki vereceği. Söylediğiniz zaman yengenize haddini bildirebilecek mi. Yengeniz kadar abinizdede suç var bence.Bu kadın bu hadsizliğe nasıl cesaret edebildi.bu hale nasıl gelebildi

ah ah aynısını bende düşündüm valla

Insan ne yasarsa yasasin
Anne bu anne.
Annen hastalanmis kalkip gideceksin.
Kendinizi annem yerine koyun. Evladiniz boyle olsa uzulmez miydiniz
Ayrica gayet iyiler bir sey de yok.
Tabiki üzülürdüm. Ama abiniz hasta annesini gormek yerine zaten karisinin sozunu dinliyorsa hayirli bir evlat degildir. Bu durumda suçlu yengeniz degil bence. Abiniz herkesin yerini bilmeli. Annesini görmesi gerekiyorsa karisini dinlemeden görmeli.

Anladım canım benim tahmin ettiğim gibidir o zaman.

Siz saka misiniz ?
Abim karisini dinleseydi gelecegim demezdi bu bir.
Esine de annem hasta bu gorevimi orda yapacagim diyebilmesi cok normal.

Hasta annesini gormesini istemeyen es de sucludur.

Siz nesiniz ya ben anlayamadim.

Bence muhatap olmayin. sessizlik en büyük cevap merak etme kendisi seni her gördüğünde o mesajı hatırlar.. yazik
Katılıyorum. Bence o zaten bir cevap bekliyordur. Belki sen abine söylemeyeceksin ama o senin ona yazdığın cevabı abine gösterecek. En iyisi hiçbir şey yazma.

Su whatsapta oglunun resmini paylasan geline cocuklugunuzda yoktunuz ordan laf sokuyor demeniz de sizin burdaki yorumlarinizi acikladi.
Siz de boyle bir gelinsiniz ondan savunma ihtiyaci duyuyorsunuz heralde.
Vicdan diyorum baska bisey demiyorum.

Abin gelirse göster mesajı bence hiç yengene cevap yazma. Gelmezse de ekran görüntüsünü at. Güzelce açıkla sana olan saygımdan cevap yazmadım ama bunu hakettiğimizi düşünmüyorum de.

Siz saka misiniz ?
Abim karisini dinleseydi gelecegim demezdi bu bir.
Esine de annem hasta bu gorevimi orda yapacagim diyebilmesi cok normal.

Hasta annesini gormesini istemeyen es de sucludur.

Siz nesiniz ya ben anlayamadim.

Su whatsapta oglunun resmini paylasan geline cocuklugunuzda yoktunuz ordan laf sokuyor demeniz de sizin burdaki yorumlarinizi acikladi.
Siz de boyle bir gelinsiniz ondan savunma ihtiyaci duyuyorsunuz heralde.
Vicdan diyorum baska bisey demiyorum.

Ay bence siz şakasiniz. Hayata ve yahut yengenize olan hıncınızı benden cikartmayin. Ben o konu da resmen konu sahibi ile dalga gectim bunu anlamayacak kadar kapalı görüşlü olmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…