- 24 Şubat 2018
- 154
- 175
- 18
- 35
- Konu Sahibi Littlebluebird
-
Ay bence siz şakasiniz. Hayata ve yahut yengenize olan hıncınızı benden cikartmayin. Ben o konu da resmen konu sahibi ile dalga gectim bunu anlamayacak kadar kapalı görüşlü olmayin.
Ay bence siz şakasiniz. Hayata ve yahut yengenize olan hıncınızı benden cikartmayin. Ben o konu da resmen konu sahibi ile dalga gectim bunu anlamayacak kadar kapalı görüşlü olmayin.
her cümlesine katılıyorum bravo paylaş abinle bunun gibileride nasılsa söylenmez rahatlığını yaşamasınlardoğur büyüt uykusuz kal senelerini ver gelsin fettanın biri avucuna alsın, senin uykusunu bölmeye kıyamadığın çocuğunu senden sakınsın..
allah böyle insanlardan korusun, ben olsaydım abimle bunu paylaşırdım beni ve annemi bu şekilde incitmemeyi öğrenmeli, yerini bilmeli.
Yenge evde taç merasimine başlamıştırmalum şuan yenilgiyi kabul etmiş gibi duruyorsunuz
Ben negatif degilim. Olumsuz bir sey de yazmadim. Yengenizi de savunmadim tekrar okuyun isterseniz yazdiklarimi. Ben empati yaptigim icin zaten “bosverin belki sinirli bir anina gelmistir, kimin ne yasadigini bilemeyiz” gibisinden size iyi gelecegini dusundugum bir mesaj yazdim. Bu mesajda yengeni savunan tek bir taraf dahi yok. Ama ben insanlarin icini dışını bilmeden direk “ a a yengeye bak, dunyanin en kötü insaniymis” demem. Size sadece bosvermenizi, cevao yazmamaninizi söyledim. Sonucta abiniz karisini dinlememis ve annenizi gormeye gelecek degil mi? Ortada bir problem goremiyorum ben sizin sinirinizden başka. Mesaji da sakla, abin gelince abine okutur, içinizi soğutursunuz.Hayata ve yengeme olan hincimi cikarmiyorum cunku sandiginiz gibu bir hincim yk kimseye. Ben uzgunum annem icin. Ama siz bunu gormeyecek kadar negatifsiniz.
Siz ne kadar sorunlu bakiyorsunuz hayata.
Hasta annesini gormesini istemeyen insani nasil savunacagini sasirdiniz.
Siz de empati kurabilin. Zira mesajlarinizda empatinin e'si yok.
Bu kadar kapali goruslu olmayin.
Oha nasıl başarıyolar bunu anlamıyorum ya bende dr bunun erkek versitoju var eşim allah beter etsin bisey demiyorum. Krndi ailesine gelince yapışıp kalmış söz konusubenim ailem olunca umursamaz. Böyle insanları kendileri gjbi insanlarla karsilastirsin mevlam kendi ailelerine hasret kalsinlar ki bizim gibi insanlarin kıymetini bilsinlerCok uzgunum.
Abim 2 yillik evli isi geregi ara ara sehir disina cikmasi gerekiyor, 1 hafta kalip donuyor.
Abimle farkli sehirlerde yasiyoruz. Yengemle mesafeli bir iliskimiz var. Annemin bakis acisi onlar mutlu olsun da gerisi onemli degil oldu her zaman.
Evine cok gitmisligimiz yoktur, onlar da arada sirada gelir.
Annem son zamanlarda hasta. Bunun da etkisiyle cok duygusal ve abimii asiri ozluyor. Bana kac kez abimin ismiyle seslendi. Hastaligi sehir disina yolculuga engel bu yuzden gidemiyor.
Neyse abimin yine teftisi cikti, annem de oglum seni cok ozledim keske buraya ciksa dedi. Gelsin diye degil de keske oyle bir sans olsa gibi dedi.
Abim de ben soyleyeyim belki oraya verirler ya da oraya beni gonderirler demis.
Annem de cok mutlu oldu tabi. Hatta kizim da gelsin demis de abim onun isi var izin alamaz demis.
Bugun de yengem mesaj atmis.
"Tatlim abini yonlendirmeseniz artik ? Kac yasima gelmis dimi ama yani?"
Cok uzuldum. Abime de bisey demiyorum ara bozucu gibi. Ona bisey demem.
Anneme anlatsam cok uzulecek.
Ne yapayim ben ?
Yengeme ne diyeyim ?
Onu yargilamak bize düsmez dedim. Soylediginiz ile arada cok fark var. Bu arada 23 sayfa mesaj var. Ve ben sadece ilk sayfadaki konu mesajiniza istinaden bunlari yaziyorum. Olay guncellendi de benim mi haberim yok? Cunku gercekten ben hala bu kadar buyutmenizi gerektirecek bir problem goremiyorum ortada.Siz bana, onu yargilamak size dusmez dediniz.
Ben de size beni yargilamak da ona dusmez dedim.
Gelinin acisindan bakiyorsunuz. Benim acimdan bakamiyorsunuz. Siz de oyle oldugunuzdan olabilir mi?
Olabilir.
Ben negatif degilim. Olumsuz bir sey de yazmadim. Yengenizi de savunmadim tekrar okuyun isterseniz yazdiklarimi. Ben empati yaptigim icin zaten “bosverin belki sinirli bir anina gelmistir, kimin ne yasadigini bilemeyiz” gibisinden size iyi gelecegini dusundugum bir mesaj yazdim. Bu mesajda yengeni savunan tek bir taraf dahi yok. Ama ben insanlarin icini dışını bilmeden direk “ a a yengeye bak, dunyanin en kötü insaniymis” demem. Size sadece bosvermenizi, cevao yazmamaninizi söyledim. Sonucta abiniz karisini dinlememis ve annenizi gormeye gelecek degil mi? Ortada bir problem goremiyorum ben sizin sinirinizden başka. Mesaji da sakla, abin gelince abine okutur, içinizi soğutursunuz.
Onu yargilamak bize düsmez dedim. Soylediginiz ile arada cok fark var. Bu arada 23 sayfa mesaj var. Ve ben sadece ilk sayfadaki konu mesajiniza istinaden bunlari yaziyorum. Olay guncellendi de benim mi haberim yok? Cunku gercekten ben hala bu kadar buyutmenizi gerektirecek bir problem goremiyorum ortada.
Abine söyledin diyelim, abin de gitti kavga etti. Sonra barışmak istediklerinde birbirlerini aklamak için bil bakalım topu kime atacaklar ? Bu hep böyle olur. Sen haklı da olsan onlar 'yok aşkım senin suçun değil' diye birbirini pohpohlaycağı zaman kabak hep ilk şikayet edene patlar.
En iyisi böyle mal bi tiple muhattap olma. Abin geldiğinde o en güzel cevabı almış olacaktır zaten. Hem kocası "onun yönlendirmelerine" malzeme olmadı, hem sana attığı mesaj kale dahi alınmadı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?