Yengemin bana attigi mesaj

Ay bence siz şakasiniz. Hayata ve yahut yengenize olan hıncınızı benden cikartmayin. Ben o konu da resmen konu sahibi ile dalga gectim bunu anlamayacak kadar kapalı görüşlü olmayin.

Hayata ve yengeme olan hincimi cikarmiyorum cunku sandiginiz gibu bir hincim yk kimseye. Ben uzgunum annem icin. Ama siz bunu gormeyecek kadar negatifsiniz.
Siz ne kadar sorunlu bakiyorsunuz hayata.

Hasta annesini gormesini istemeyen insani nasil savunacagini sasirdiniz.

Siz de empati kurabilin. Zira mesajlarinizda empatinin e'si yok.
Bu kadar kapali goruslu olmayin.

yengene noluyor. annesini istediği gibi görebilir. ne hakkı var. terbiyesiz. anne özlüyorsa gidilir. yengenin ağız burun büzmeye zerre hakkı yok. abin onun tapulu malı değil.

ayy nasıl sinir oldum yengene anlatamam. Ukala. Yengene cevap yazma annene de hiçbir şey söyleme abinle konuşsun ne derdi varsa bence sen hiç muhattap olup canını sıkma belli ki halden anlamayacak birisi kendisi

Ay bence siz şakasiniz. Hayata ve yahut yengenize olan hıncınızı benden cikartmayin. Ben o konu da resmen konu sahibi ile dalga gectim bunu anlamayacak kadar kapalı görüşlü olmayin.

Siz bana, onu yargilamak size dusmez dediniz.
Ben de size beni yargilamak da ona dusmez dedim.
Gelinin acisindan bakiyorsunuz. Benim acimdan bakamiyorsunuz. Siz de oyle oldugunuzdan olabilir mi?
Olabilir.

her cümlesine katılıyorum bravo paylaş abinle bunun gibileride nasılsa söylenmez rahatlığını yaşamasınlar

Yenge evde taç merasimine başlamıştır malum şuan yenilgiyi kabul etmiş gibi duruyorsunuz

Ama benim icin bu bir hesaplasma degil.
Sabirli oldugumu soyleyen arkadaslar oldu cunku ben daha cok annem adina uzgunum.

Boyle mesaj atabilen bir insan laftan anlayacak biri degil.
Ya da ben ona bir sey dedigimde susacak bir insan da degil.
Onun bu olaydan cok ciddi sorunlar cikaracak potansiyeli var.
Ben ona bu nasil bir mesaj,yanlis yazdigini varsayiyorum. Ne demek yonlendirmek yazacagim

Ben negatif degilim. Olumsuz bir sey de yazmadim. Yengenizi de savunmadim tekrar okuyun isterseniz yazdiklarimi. Ben empati yaptigim icin zaten “bosverin belki sinirli bir anina gelmistir, kimin ne yasadigini bilemeyiz” gibisinden size iyi gelecegini dusundugum bir mesaj yazdim. Bu mesajda yengeni savunan tek bir taraf dahi yok. Ama ben insanlarin icini dışını bilmeden direk “ a a yengeye bak, dunyanin en kötü insaniymis” demem. Size sadece bosvermenizi, cevao yazmamaninizi söyledim. Sonucta abiniz karisini dinlememis ve annenizi gormeye gelecek degil mi? Ortada bir problem goremiyorum ben sizin sinirinizden başka. Mesaji da sakla, abin gelince abine okutur, içinizi soğutursunuz.

Oha nasıl başarıyolar bunu anlamıyorum ya bende dr bunun erkek versitoju var eşim allah beter etsin bisey demiyorum. Krndi ailesine gelince yapışıp kalmış söz konusubenim ailem olunca umursamaz. Böyle insanları kendileri gjbi insanlarla karsilastirsin mevlam kendi ailelerine hasret kalsinlar ki bizim gibi insanlarin kıymetini bilsinler

Bu mesaji cevapsiz birakma lütfen çünkü devami gelir.Saygiyi bozmadan uygun bi cevap almayi kesinlikle hak ediyor yengen.Hasta anne oglunu görmek isteyince ,yönlendirme mi oluyormus.Umarim annen hasta olmaz yenge ve nokta.Gör bak abine bisey söyleyebiliyor mu?

Abine söyledin diyelim, abin de gitti kavga etti. Sonra barışmak istediklerinde birbirlerini aklamak için bil bakalım topu kime atacaklar ? Bu hep böyle olur. Sen haklı da olsan onlar 'yok aşkım senin suçun değil' diye birbirini pohpohlaycağı zaman kabak hep ilk şikayet edene patlar.

En iyisi böyle mal bi tiple muhattap olma. Abin geldiğinde o en güzel cevabı almış olacaktır zaten. Hem kocası "onun yönlendirmelerine" malzeme olmadı, hem sana attığı mesaj kale dahi alınmadı olacak.

Siz bana, onu yargilamak size dusmez dediniz.
Ben de size beni yargilamak da ona dusmez dedim.
Gelinin acisindan bakiyorsunuz. Benim acimdan bakamiyorsunuz. Siz de oyle oldugunuzdan olabilir mi?
Olabilir.
Onu yargilamak bize düsmez dedim. Soylediginiz ile arada cok fark var. Bu arada 23 sayfa mesaj var. Ve ben sadece ilk sayfadaki konu mesajiniza istinaden bunlari yaziyorum. Olay guncellendi de benim mi haberim yok? Cunku gercekten ben hala bu kadar buyutmenizi gerektirecek bir problem goremiyorum ortada.

Yok ben zaten yengen kotuymus yazilmasini beklemedim
Ama su durumda onun yaptigina bir aciklama getirebilmeniz savundugunuz dusundurttu.
Insanin nasil bir ters zamani olabilir ki bu cirkinlikte bir uslupla hasta annesine gitmesini istemedigini dile getirebilir.
Buun tersi duzu yok.
Karakter meselesi bu,dogal olarak sizin bir sekilde sebep gostermeniz savundugunuzu hissettirdi. Siz de beni anlayin lutfen,ben sizi anladim.
Dedigim gibi iyiligi,kotulugu ona kalmis.

Icim sogusun derdinden ziyade annem uzulmesin derdindeyim.

Annem hasta oglunu gormek istiyor.
Esi hadsizce bir mesajla bunun olmasini istemiyor.
Ben ne yapacagimi sasirmisim.
Tartisma cikip cok buyuk seyler olmasi muhtemel.
Benim icin cok buyuk problem sizin icin olmayabilir. Siz de beni anlayin

Hatta ben seyden korkuyorum olur da boyle biseyden sorun cikarirsa benim yazdigimi buyuturse direkt annemi arar da
Aramiz bozuldu vs diyerek onu uzmesindne cekiniyorum..

Abin baban olmadigindan dolayı fazlasıyla maddi anlamda vs destek çıkar mı? Belki anne kız siz farketmesenizde abin esine he r defasında o evin babası benim ben yapmalıyım iki kadın yalnız destek olmalıyım vs diyor olabilir mi? Eger böyleyse saçmalik ama yengen bunalmis olabilir msjinda ARTIK dediği için diyorum .....yengeni ne şekilde olursa olsun onaylamiyorum.. simdilik tepki verme abin gelsin eglenin yeyin için tadini çıkarın ailecek birlikte olmanın....ağzınızin tadı bozulmadan ....abin gitmeden yarim saat önce falan msj göster abi yengem bana msj attı ben cvp vermedim henüz ama cvp vereceğim merak etme de....... aranızda bir sorun mu var ben çok kırıldım annemin haberi yok üzülür aranızda sorun varsa bizi etkileyecek şekilde hareket etmesen yengemin yularini fazla uzun birakmissin biraz kısalt buraya kadar yetişiyor de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…