- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Canım cinsliği karşılıklı yapıyorsunuz gibi geldi bana, sen neden bluzden istiyorsun madem biliyorsun cinsliğini. Sen samimiyetine güvenmişsi ama aynı şeyi alıp da göndermeye yüksünüyor.Çok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.
Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?
Var mı böyle cins yengeleriniz?
O ilk olaydı. Kardeşim aynı olmasın o sevmiyor, o yüzden sana bundan aldım demedi. Ben kendim keşfettim. Kardeşime sordum evet o öyle dedi.
Bir kere daha böyle dışarı çıkacaktık üstümdeki bluzu benzer bir bluz giymiş hemen çıkardı başka bir bluz giydi. Aynı bluz değildi aslında benzer desen farklı modeldi. Bilerek yapmıyorum.
Ben cinslik yapmıyorum, evlerine bile gitmiyoruz. Yılda bir kere falan.
O zamanlar sevgilisiydi, bluzu güzelmiş bana da alıp yollar mısın dedim kardeşime, yengeme değil, o da aynısını değil farklı modelini alıp yollamış. Yengemden istemedim.
Konuyu okuyunca direkt aklıma gelen: Sizin yengenizle ne alıp veremediğiniz var?Çok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.
Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?
Var mı böyle cins yengeleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?