- Konu Sahibi showingnoemotions
-
bende kıskanırım tamam kardeştir ama ne de olsa artık evlendi seven insan gözünden bile kıskanır
Bende görümceyim abimle sorunlarim var evet ama asla yengeme laf demem.yengenizin demek baska yöreden oldugunu hissettiriyorsunuz ki size oyle ithamda bulunmak zorunda kaliyor.bir de baska sehirdeki abiden bluz istemek nedir ya hem de esininkindenay evet ben çok cinsim. evime gelen misafire nasıl yahni yemezsin demek ki sen bizim yörenin insanlarını falan da sevmiyorsun diyeyim nede olsa normal bir şey, kimse alınmaz.
Çok şükür hemcinslerimle aram iyi ama böyle dünyada bluz mu kalmamış da gitmiş aynısını almış tarzı insanları hiç sevmem. Kişiye özel üretim yapan yerler var gidin oradan giyinin o zaman.
Kızı görmüyorum bile yani aramızda hiç muhabbet yokken msn zamanında silmişliği de var. Ne yapmış olabilirim ki?
Hareketleri normal değil ki annem babam da gitmiyor kendi oğlunun evine. Neyse ben kendime görümce forumu bulacağım.
Evlenmiş erkek kardeşinden neden bluz istiyorsun ?Bluzu yengem göndermedi kardeşim gönderdi.
Nihayetinde istediğiniz yengenizin bluzundendi.. Bence sizde sıkıntı var.. Hem bende eşim onlara gittiğimizde mıç mıç sarılsın istemem..Bluzu yengem göndermedi kardeşim gönderdi.
Ya herkesin kendine özgü bir takıntısı olabilir.Aynı tarz giyinmeyi sevmiyordur.Kimse de sevmez genelde.Teee 10 yıl önce (10 yıllık evliler dedin)sevgiliyken bir bluz hikayesi ne unutulmaz bir şey.Birşeyi beğenince nerden aldın denir bana da al denmez.Hadi dedin.Ya farklı marklı göndermiş mi göndermiş.Rejimde misin demesi bile dert.Görüşme.Sen rahat o rahatO ilk olaydı. Kardeşim aynı olmasın o sevmiyor, o yüzden sana bundan aldım demedi. Ben kendim keşfettim. Kardeşime sordum evet o öyle dedi.
Bir kere daha böyle dışarı çıkacaktık üstümdeki bluzu benzer bir bluz giymiş hemen çıkardı başka bir bluz giydi. Aynı bluz değildi aslında benzer desen farklı modeldi. Bilerek yapmıyorum.
Ben cinslik yapmıyorum, evlerine bile gitmiyoruz. Yılda bir kere falan.
Bence bluzün aynısını istrmekle kıskanç duruma düşen sizsiniz.. ben rahatsız olurdum açıkcası.. kıskanç görümce derdim..Ben ilk tanıştığımızda kendisini çok severdim. Tüm derdimi anlatırdım. Ama vaktiyle söyledikleri batmaya başladı. Bluz yengemindi, çok güzeldi olamaz mı aynısından isteyemem mi? Farklı şehirdeyiz, pişti olma ihtimalimiz sıfır. Neresi kötü bunun?
Rejim olayı, yahu az istemekle rejim yapmanın ne alakası var? Her seferinde rejimde misin diye soruyor.
Bu arada ailecek koyun koyuna oturmuyoruz. Onlar yılda 10 günlüğüne geliyor, insan kardeşine, annesine babasına sarılmak istemez mi? Bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?