Yengemin doğum konusu güncelleme.

Kayınvalidem de yumuşak başlıdır ben de öyleyim. Taraflardan biri inatçı olursa sorun çıkar
Benimkiler değil mesela. Görümcem ve kayınvalidem gerilim hattı gibi dokunursan çarpılırsın. Dün hanımefendiye hamburger aldık bu ne yemem ben bunu diye bir de azar işittik kayınvalidem hele misafirliğe giderken benim eve uğramadan gelmem gerektiğine kadar karışır. Eğlenceli değilsem dürter noldu sana diye sanki sırıtmak zorundayım geçinip gidiyoruz bi ben laf söylüyorum bi onlar napıyım saydırmalı ses atsam çözülcek mi

O nasıl bir kadın ya, bu nasıl bir değersizlik duygusu?Belli ki çocukluğu kötü geçmiş.

Evlenirken kadın olsun, erkek olsun çok iyi tanımalı yoksa böyle sıkıntılı tiplerle hem kendisi uğraşır hem ailesini muhatap eder.

Tamam o gelsin tatlı tatlı oturun. Bundan sonrasında ilişkiyi daha politik yürütürsünüz.

Çocuk var mı bilmiyorum ama Allah kolaylık versin şimdiden. Gelini belki o zaman anlarsınız

Bunu gerçekten içten gelerek söylediğini ve yaptığını mı düşünüyorsunuz? Tamamen kocasını susturmak amaçlı.

Benim yasadigim kayinvalide terprunden sonra su yazik yengeni rahat birak ruh hasta misin nesiniz gorusmeyin kadinla yok benden ozur dilesin kadina lohusaligini yasatmamissin allahta sana yasatmasin

Benim yasadigim kayinvalide terprunden sonra su yazik yengeni rahat birak ruh hasta misin nesiniz gorusmeyin kadinla yok benden ozur dilesin kadina lohusaligini yasatmamissin allahta sana yasatmasin
Kız siz neden yaşadığınız travmaların acısını benden çıkarıyorsunuz? Günah he.

Onu dedi bunu dedi bunu yapti sildi of mesafe koy siz istiyorsunuz ki sizin istedigini gibi davransin oyle olma o is isine gelmezse
Gelmezsin gitmezsin hem gelicem gidicem hem benim istedigim gibi davransin kadin aslinda size diyor ki sizi evimde istemiyorum illa bunu yuzunuze bagirsin mi haykirsin mi davranislari kavgasi bu neden bu kadar inat illa gidicez illa gidicez gitme cok iyi kardessen gidip gelmezsin biter gider

Yahu bence sakin olun konu öyle bir konu değil. Yemge ruh hastası. Yenge ısrarla çağırıyor. Konu sahibi zaten arayıp sormuyor bunun üzerine kocasının başının etini yemiş arayıp sormuyorlar diye.

Kız haksızdım demiş, bir daha olmayacak demiş (gelin) bayramda da çocuğuyla fotosunu atmış "ne zaman geliyorsunuz" diye. Yani kimse kimsenin yüzüne falan bağırmıyor gelmeyin diye konu sahibş de zaten gitmedi.

Kız dur ben senin görümcen değilim.

Ah silmesem ekran kaydı atıcam. Ee madem öyle diyip cevap yazmadık aramadık sormadık. Abimide haftada 1 yani. Beni yok sayıyorlar diye yemiş abimi. Sonra abim evde huzur kaçıyor yaz et ara dedi diye aradık yazdık bu seferde kardeşi yeğenimi paylaşınca kardeşine mesaj atmamışım yeğenimi paylaşmış nasıl yazmazmışım. Sildi beni kardeşleri dedim peki madem bende sildim bu seferde ben sildim diye şikayet etmiş kız ben napıyım

Benim gorumcem yok allaha sukur ama bela bir kayinvalidem var dogru ne yazikki beni yanlis anliyorsun bak anlasamiyorsunuz bu acik ben de diyorum ki cagirsada kibarca reddet gitme gorme cunku belli ki durustce oda size bayilmiyor esiyle
Iliskisini yurutmek icin cagiriyor bosver mesefe mukemmel bie sey iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…