Yengemin doğum konusu güncelleme.

Canım yengen hiçbir şekilde seninle ve ailenle asla muhattap olmuyor, iletişim kurmuyor farkında mısın? O mesajı atanın yengen olduğuna dair kendini kandırıyorsun. Kadın isterse görüşür konuşur. Size sürekli abin laf taşıyor, kendince eşini iyi göstermeye çalışıyor. Hediye alan kişi arar isterse. Ama aramıyor istemiyor. Mesafeli olmak istiyor, görüşmek istemiyor. Keşke bunu fark etsen.

Torunun ayaklarını buz kalıbına sokuyoruz biz sorumsuz gelinler…

Ah be canım Kanarya…

Şunu burada da duydum ya her Cumartesi soğuk bebek ayağı bizde de geçiyor.

Demek ki gelin çok haklı çooook…

Çocuk yapan insan bakacağını da bilir herhalde. Anasına akil verecek değilim. Bu hadsizlik. En sevmediğim şey çocuğun üşüdüğünü bana söylemeleridir. Bir doğur o zaman anlarsın.

Çocuk yapan insan bakacağını da bilir herhalde. Anasına akil verecek değilim. Bu hadsizlik. En sevmediğim şey çocuğun üşüdüğünü bana söylemeleridir. Bir doğur o zaman anlarsın.
Tabikide söylenmesi hoş değil bende “ ben görüyorum “ diye cevap veririm saygısızlık yapmam.

Aramıyor yazmıyor ? Canım ne zaman çıkıcaksınız yola diye yeğenimle mesaj attı.

Torunun ayaklarını buz kalıbına sokuyoruz biz sorumsuz gelinler…

Ah be canım Kanarya…

Şunu burada da duydum ya her Cumartesi soğuk bebek ayağı bizde de geçiyor.

Demek ki gelin çok haklı çooook…
Lale ablam çok sinir bozucu ben yengem haksız demiyorum ki bu durumdaki rahatsızlığını daha farklı dile getirebilirdi diye düşünüyorum.

Oğlum kış bebesi. Siz ne kadar giyiyorsanız o kadar giydirin derdi doktoru. Annemler sarıp sarmalamaya kalkınca da yapmayın derlerdi. Travma oldu bende kuş kanadından yel alır demeleri. Beş buçuk yaşında hala yüzmeden çıkınca bere giydir diyorlar. Telefonu suratlarına kapıyorum. Yeter yani cidden doğurduğumu da herkesten iyi tanırım. Hadsizliğe gerek yok

Annenizde diyormuş o zaman annenizde haksız ve çok kötü bi insan herşeyi hakediyor saygısızlığıda silip saydırın bir dahada torununu göstermeyin. Yengeme hak veriyorsunuz ya.

Annenizde diyormuş o zaman annenizde haksız ve çok kötü bi insan herşeyi hakediyor saygısızlığıda silip saydırın bir dahada torununu göstermeyin. Yengeme hak veriyorsunuz ya.
Ne diyorum ben? Artık söyleyemiyorlar. Söyledikleri anda telefonu suratlarına kapatıyorum. Müsaade etmiyorum etmem.
Siz bence doğurunca anneniz ve kayınvalideniz size aptal muamelesi yapıp sürekli kendi bebeğiniz hakkında akıl verince peki annecim diyin sadece. Yaşayacağınız şey bu olacak zira.

Yok tabikide peki demicem sen karışma anne ben biliyorum dicem. Gerekirse açmayacağım ya da kızacağım. Yengem gibi saydırmalı ses kaydı atıp ahkam kesip küfür edercesine konuşmam. Sizle aynı şeyi söylüyoruz ama anlamıyorsunuz.

Yani 1 yaşa kadar ince kat fazla giyebilir. Ama 1 yaştan sonra bir fark yok. Kayınvalidem hala diyor üşüyecek. Üşümüyor anne diyorum. Ayy benim çocuklar çok üşürdü ondan alışkanlık karışıyorum. Yok anne senin çocuklar da üşümüyordu sana öyle geliyordu diyorum. Yok hemen hasta olurlardı diyor. Sarmaktan olabilir mi

Valla sana bi şey diyim mi konun çok uzun olduğu için hepsini okumadım ama az çok biliyorum epeydir süren bir mevzu.

Bak ben şu anda hastanede yengemin yanındayım. Abimle dün bir çıktık yola 10 saat sürdü buraya gelmemiz ve ben o süreçte abimi nasıl teselli edeceğimi bilemedim. Yarın bir gün yengene bir şey olsa en çok abin ve dolayısıyla siz üzüleceksiniz. O yüzden Allah aşkına bırakın o onu dedi bu bunu dedi mevzularını ya. Bırakın insanlar evlerinde huzurlu olsun. Yengeni sevmiyor musun? Zorunda da değilsin zaten,görüşme olur biter. Ama bence şu mevzuları kapatın artık ya. Hayat çok kısa ve 1 dk sonramızın garantisi yok.

Bak ne güzel yüz göz olmadan hallediyorsunuz. Büyükler karışıyor işte. İstediğimiz kadar uyaralım anlamıyorlar

Lale ablam çok sinir bozucu ben yengem haksız demiyorum ki bu durumdaki rahatsızlığını daha farklı dile getirebilirdi diye düşünüyorum.
Olmuyor Kanaryacım olmuyor.

O dediğin gibi sakin üslupla cevap vermeleri asla dikkate almıyorlar daha çok üzerine geliyorlar.

Bak her Cumartesi diyorum! Bıkmıyorlar her Cumartesi eleştiriliyorum ben de farklı dile getiremiyorum işte.

Sen?

Allahım hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla size de evlat nasip etsin inşallah. Eleştirilere sen susarsın ya da farklı dile getirirsin inşallah.

Kapattık ve çözüldü. Abim huzurum için unut gitsin birdaha yapmayacak dedi hiçbirşey olmamış gibi devam ediyoruz. Geçmiş olsun.

İnşallah Lale ablacım isterim evlat sahibi olmayı o yüzden de ne olursa olsun diyip yaşanan tatsızlıkları unutalım dedim. Her cumartesiymiş bi uzaktayız Lale abla. Sık olup bunalsa bırak yengemi ben derim anneme sus diye. Yokuz zaten.
Ben zaten bunlara sinir olunucağı biliyorum bende gelinim fakat yaşıyoruz Lale ablacım napalım ? var mı çözüm? Olsa keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…