Benim de kuzenimin eşi böyleydi, kardeşlerini bile kıskanırdı. İş boşanmaya kadar gelince toparladı kendini. Umarım sizinkiler bu raddeye gelmez. Bu tarz kıskaçlıklar normal değil ve sonu kötü oluyor genelde.
Yaş farkınız az diye seni bir tehlike olarak mı görüyor aklı sıra
Ne ayıp ya böyle fesat insanlarla uğraşmak da zor ama bence git, onun yüzünden ne diye dayınla arana mesafe koyacaksın..
Bende dayıma çok düşkün biriyim, çok gençtir kendisi ve çok samimiyizdir.
yeni evlendi , eşiylede anlaşıyorum hiç kıskanma vs durumu sezmedim, yani çok saçma şuan empati yapıyorum seninle cünkü aynı bende dayımla çok yakınım.
Yengemden o şekilde tavır alsam ben çok bozulurdum, acaba eşi ile aranı daha mı iyi tutsan belki de dışlanmış hissediyordur.
Yengeme de gayet samimi davranmaya calisiyorum ki yanlis anlamasin diye. Ama o sürekli beni kendisinden uzaklastiriyor benim dayimla aramda ne olabilir ki art niyetli bi sevgi değil bizimki dayi yegeniz başka ne olabilir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
açk açık konuşmalısınız bnce sizin dayınız o. ondn önce sz vardınız ne bu kıskançlık
Kuzen olsa anlarımda dediğin gibi dayı yeğen, nikah bile düşmüyor.
Kendince triplere girmiş bence çok itici davranıyor.
Aksine benim eşim yeğeni ile samimi olsa sorun yapmaya utanırım yani ne olacak kendi çocuğu sayılır objektif bakılırsa kız kardeşinin çocugu
ay valla cok yersiz, git görüş kısıtlama kendini zamanla alışır
Bende anlamiyorum acikcasi. bu aksam da çaya gitmeye karar verdim inşallah yine bi giciklik yapmaz yoksa artik bu kadar iyi niyetli davranmayabilirim.
Arkadaşlar meraba. Ben aşk hayati sorunlu olan bir kızım. Unutamadigim biri var ve sürekli onu düşünüyorum kafami dagitmak için bişeylerle ilgilenmem lazım. Bende aile hayatima yönelik planlar yapıyorum onlarla vakit geciriyorum. Herneyse.
Benden 5 yas büyük 4 aylik evli bi dayım var. Yas farkimiz fazla olmadigi için arkadaş gibiyiz iyi anlasiyoruz guluyoruz egleniyoruz falan. Daha 1 aylik evliyken yengemde garip hareketler sezmiştim zaten. Ne zaman dayima sarilacak konuşacak olsam dayima kotu kotu bakis atmalar. oflamalar. Çocuk gibi. Dayım o benim ya dayım. İnsan nasıl kıskanir yegeninden. Dayim bazen gezmeye giderken benide cagiriyor gidiyorum yengem beni istemediğini hareketleriyle belli ediyor. Gitmeyeyim diyorum dayım alınıyor ne yapacagimi bende şaşırdım. Aşk hayatim zaten sorunlu bari aile ortamında kafa dagitayim diyorum orda da moralimi bozacak bi manyak cikiyor. akşam iftardan sonra çaya cagirdilar gitmeli mi yoksa tepkimi koymali miyim ??
Cnm aynisi benim basimada geldi ama roller degisik yani ben yengen rolundeyim benimde esimin yigeni senin hareketlerini aynisini yapardi birebir abartmiyorum we bende yeni evli olarak uyuz olurdummmm sakin kizma yengene insan yeni ewliylen daha ewlilige cok ac oluyor kimseyi esinin yaninda istemiyor yillarca o anlari hayal etmis cunku hayalinde onlarla takilan bir yigen yok basbasalik durumu war walla sok oldum anlattiklarin beni anlatiyor resmen senin yengen ben cikmiyimisin sakasi empati kur iki gun sonra sende ewlenceksin walla sewen kiskanir o yuzden yengene sonuna kadar hak weriyorum seni asla uyuz etmek icin yazmadim beni sakin yanlis anlama cnm ama gercekler boyle yani sen onlarla fazla takilma yeniler we yengenin yaninda cok asiri samimi dawranma benim esimin yigeni balim napalim bugun falan derdi bogasim gelirdi ben esime balim derim anladinmi yani kizma yengene we tekrar soyluyorum amacim asla sana karsi cikip kizdirmak kawga cikarmak diil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amaaan bende öyle bi yenge var ki çoğunluk biliyor, hiiç ezdirme kendini. Oflasın puflasın manyak. Kendisine göre ensest illegal değil herhalde ki kıskanabiliyor, sapık zihniyetler bunlar.
Cnm aynisi benim basimada geldi ama roller degisik yani ben yengen rolundeyim benimde esimin yigeni senin hareketlerini aynisini yapardi birebir abartmiyorum we bende yeni evli olarak uyuz olurdummmm sakin kizma yengene insan yeni ewliylen daha ewlilige cok ac oluyor kimseyi esinin yaninda istemiyor yillarca o anlari hayal etmis cunku hayalinde onlarla takilan bir yigen yok basbasalik durumu war walla sok oldum anlattiklarin beni anlatiyor resmen senin yengen ben cikmiyimisin sakasi empati kur iki gun sonra sende ewlenceksin walla sewen kiskanir o yuzden yengene sonuna kadar hak weriyorum seni asla uyuz etmek icin yazmadim beni sakin yanlis anlama cnm ama gercekler boyle yani sen onlarla fazla takilma yeniler we yengenin yaninda cok asiri samimi dawranma benim esimin yigeni balim napalim bugun falan derdi bogasim gelirdi ben esime balim derim anladinmi yani kizma yengene we tekrar soyluyorum amacim asla sana karsi cikip kizdirmak kawga cikarmak diil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?