Yengemin kıskançlıkları!

Sarilmak opmek derken ben kucagina yatip sapur supur da opmuyorum yanlis anlamayin yanagindan öperim yanaklarini sıkarım biraz topludur yanaklari :) yani uzaktan gören bunlar napiyor demez yanlis anlasilcak bi görüntü olmuyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben anladım seni yaa bir de tombikse biraz güzel sıkılır, valla ben şeker buldum seni gayet neyini kıskanmış ki senin
Ama kuzenlerden kıskanma meselesini yapma bence sevgiline, bunaltırsın.
Biri beni kuzenimden kıskansa soğurum açıkçası.
neyse çenem düştü 20 yaşındaydın di mi? Aynı yaştayız ya konuşasım geldi

Kusura bakmayin kirdiysam ama gerçekten gerginim son zamanlarda olanlardan dolayı.

Tabi kimse kimsenin ne yasadigini bilemez bende bu konuda cok doluyum ben esimle gorumcem yanimizdayken elele tutusmayi birakin yanyana yuruyemeyiz beni ittirir gider esime sarilir yolda oyle yurumek ister evde yanyana oturamayiz gelir esimin obur yanina oturur ya kucagina yatmaya calisir ya da kolunun altina girmeye calisir 25 yasinda kocaman insan esimle benim birsey konusmamiza kesinlikle izin vermez illa esimi baska odaya cagirir esim kizimizi sevdigi anda bes karis suratla baska odaya gidip sacma sapan bir sebeple esimi cagirir bir defasinda hesap makinesi ile carpma yapmak icin esimi cagirmisti. Her aksam isten gelip yemek yedikten sonra arar tam bir saat konusmadan kapatmaz bu biz ilk evlendigimizden beri boyle bazen ben esimle iki kelime konusamadan esim teldeyken uyuyup kaldigimi bilirim esim kapatmaya calisir kapatmaz msj yazar esim gec cevap verse ne yapiyordun da gec cevap verdin der vs. Vs. Vs. Insan bir sure sonra gercekten dayanamiyor

Bu arada saat kaç oldu ben hala gitmedim. gitmicem sanirim. kafam bi huzursuzluğu daha kaldıracak durumda degil

Bu adam benim mesajı veriyor demek ki:)

al benden okadar aynı yenge bendede var hanı efendi dayını senden kıskanıyorum dedi ve tam 8 yıldır görüşmüyorum

Seninki gene iyimiş benim dayım başka şehirde yaşıyor benimde bir işim düşmüştü dayım misafirliğe çağırdı ( kalmak etmek durumuda yok) misafirliğe bile kabul etmedi kadın çok meraklıydım sanki. herkesi kendileri gibi art niyetli zannediyorlar heralde

Bak sen burada haklisin. Ama bizimki boyle bisey değil canim diyorum ya aralari bozulmasin yanlis anlamasin diye yengeme samimi davraniyorum gündüzleri dayim calisiyor evde tek sıkılmasin diye arkadaslarimla bir yere gidecek olsam onuda davet ediyorum yeterki hakkimda oyle seyler dusnmesin samimi olalim ben asla cagirilmadan bi yere gitmem dayim aradiginda soruyorum da yengem belki beni istemez rahatsiz olur gibisinden yok diyor gel senide cagiriyor diyor. Bi sure dayimla bile fazla gorusmeyecegim en azindan yanlis anlasilma durumu ortadan kalksin.

Hadi kuzen neysede dayi yani nikah bile düşmez ama zihniyet iste kiskaniyosa sarilma sende :) yasitmissinizda neredeyse kiskaniyodur normal gidip gelmede uzaklasmada el kol sakalarindan hoslanmamasi normal kocasi sonucta.

Evet cnm. Fakat o sevgilim degil sevdigimdi ve sevgili olamadan bitti aramizdaki hersey. Yaramı deştin bakk.:banghead:

Dayın olabilir ama o da karısı rahatsız oluyorsa çok samimi davranma sen de. Kocaman kızsın. Onların huzurunu kaçırmak istemezsin öyle değil mi???

yeğeni kıskan, anneyi kıskan, babayı kıskan, kuzeni kıskan.. millet olarak çok ciddi bir kıskanma sorunumuz var.. yeğen yahu yeğen, nasıl kendisiyle kıyaslar bir eş aklım almıyor.. benim de erkek kardeşim var ve çocuklarım dayılarına hastalar.. düşünemiyorum çocuklarımı kendisine rakip yapacak bir insan..

konu sahibi, o senin dayın.. elbette ki yakın olacaksın.. o hiç böyle bir samimiyet görmediyse bile seni görerek alışır.. yani bir insan teyze, dayı, amcasını da öpüp naz yapmayacaksa kime yapacak ki?

Seninki daha kotuymus boyle devam ederse benim yengemde öyle olacak o yüzden tedbirleri alalim da önceden :)

Yok artık ya!!!

Ben bu kıskançlık konularına acayip uyuz oluyorum.
Nedir kardeşden,yeğenden, kuzenden kıskanmak.
Evlenince adamları tapusuyla birlikte aldığını zannediyor bazı kadınlar.
Nedir bu özgüven eksikliği, sevgi açlığı hiç anlamıyorum .

sadece bana bak, beni sev, benle ilgilen, beni gör, beni beni bihterini sendromu bu..

Dayın olabilir ama o da karısı rahatsız oluyorsa çok samimi davranma sen de. Kocaman kızsın. Onların huzurunu kaçırmak istemezsin öyle değil mi???

Samimiyetten kastiniz nedir? Dayimin yanagini öpmek yanagini sıkmak ne derece rahatsiz edici olabilir ben kucagina yatmiyorum adamin. yanak sikma öpme konusuna gelince samimiyet bu kadar arkadasim. ben dedeme de amcama da halama da ayni şeyi yapiyorum.

Evet cnm iyi anliyorsun yıllarca nazimi kendi aileme geçirdim yabanci erkeklerle alakam yoktur kendi ailemin erkeklerini sever sayarim budur yani olay bundan ibaret..

Seninki daha kotuymus boyle devam ederse benim yengemde öyle olacak o yüzden tedbirleri alalim da önceden :)

amaaan beyin fonskiyonlarının normal olmadığını bildiğim için tınlamıyorum kurban bayramında denk gelmiştik bir keresinde bir şey yapılacaktı sen bilmezsin diye itti beni gözü dönmüş resmen. ilginç olanı kızları bile benden büyük

Neyse arkadasim biz büyük konusmayalim. Dayidan amcadan kiskanilmaz ama ne olur ne olmaz :)

Onlar karı-kocalar. Kadın kocasına bunun yapılmasını istemiyorsa yapmamalısınız. Henüz bekar olduğunuz için bazı şeylerin farkında değilsiniz. Yengeniz sizin için muhtemelen "inşallah evlendiğin adamın yiğenleri de senin yaptığını yapar da görürsün" diye söyleniyordur. Kıskançlık iyidir bence. Seven kıskanır. Dayı-yeğen arasında tabii ki bişi olamaz ama ne o öyle kadının inadına yaparmış gibi. Sıkmayıverin canım yanağını, öpmeyiverin ne var yani. Yazık yengenize üzüldüm. Kadın kimbilir ne kadar kafaya takıyordur. Beni yanlış anlamayın sizi art niyetli mi buluyorum sanki tabii ki hayır ama madem kadın hoşlanmıyor yapmamalısınız. Biraz empati. Ben şahsen yengemin böyle birşeyden rahatsız olduğunu farketsem bunu hiç KK ya bile yazmaya gerek duymadan davranışlarıma çeki düzen verirdim. Sonuçta o onun karısı o ne derse o olur diye düşünürdüm. Hiç te rahatsız olmazdım. Üçüncü kişiler (kim olursa olsun) yüzünden karı kocanın huzurunun kaçmasına çok karşıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…