Yengemin şaka yollu tehdidi

İlişki ağını çözebilmek için bir sürü yorum okudum ve çözdüm :)

Olayda geçen şahıslara isim koyayım anlaşılması kolay olsun

Benim 2 abim var Hakan ve Can
Can,Hakan ın kayınbiraderinin eşine hallenmiş.

Kısaca abin yengenin yengesıyle beraber kayıncosunun esıyle yani resmen cinayet sebebi

Devlet sorunu gibi. Herkes kimin ne olduğunu çözeceğiz diye heder oldu, ancak beklenen cevap hiçbirimizden verilmemiş. Karışmak gibi olmasın da, konu sahibinin de yazdığı yok zaten, konu kapatılsa mı acaba Mune :)

Beklenen cevap verilmediği için bı yerden sonra susmayi tercih ediyorum millet o kadar meraklıki soruya değil soruna odaklı sanki kendi dertleri..

Beklenen cevap verilmediği için bı yerden sonra susmayi tercih ediyorum millet o kadar meraklıki soruya değil soruna odaklı sanki kendi dertleri..

Aslında ben yengenize göre bir çözüm sunmuştum

Fazla kurcalamayın arkadaşlar. Konu sahibi yazarken kafası karışıktı, aklına geldiği gibi yazmış, bizden cevap gelmeyince kadıncağız pes etmiş. A Anti-Bakteriyel kusura bakma yardımcı olamadık sana ve abinin kayınbiraderinin eşine hallenmesi sonucu, başkasından çıksa da bu ilişki muhabbeti, sanki sizden çıkmış gibi olması üzere yengenin tehdit etmesine..

inanın 27 sayfa boyunca olayı anlayan tek bir kişi bile olmadı,neden acaba?
Dikkatli okunmadigini ve ilgi çeken şeyin soru değil konunun olmasıolmasından dolayı. Anlaşılmayacak bir şey yok aklı selim şekilde tane tane okuyun anlarsınız anlamadik anlamadik diye tutturuyor da herkes bence özensiz okumadan kaynaklı..

Şok oldumm İğrenç bir durum. Bunca olay patlak veridkten sonra hala görüşüyorlar mı? Abinin karısının tepkisi ne oldu ? İnşallah gerektiği gibi yapmıştır. Midem altüst olduBöyle insanlar evlerden ırak..

Ne olduysa oldu konu bu degilki konuyu büyük yengem bizden öğrendi aldatılan küçük yenge ve aldatan abim büyük yengemin bizden öğrendiğini bilmiyorlar ben komple bu pislikler de n kurtulmak için bunu da söyleyip seyirci koltuğuna geçmeyi planliyordum fakat düşündüm ki ve burada birkaç akıllı zeki bayanların yardımıyla söylemekten vazgeçtim çünkü cidden olay bu kadar igrencken yengemin bizi bunla tehdit eder gibi konusmasini yüzüne vurucam artık istediğine gidip söyleyebilir artık umrumda degil

Olaylar alenen ortada. Kimden öğrenildiği önemli değil bence. Ha siz olmuşsunuz ha eşiniz olmuş ha ayşe fatma olmuş.

Tane tane okuduk olmadı.üst üste on defa okuduk olmadı.arkadaşlardan biri soy ağacınızı çıkarınca biraz oldu.Dil bilgisi katili olan siz değilsiniz,özensiz olan bizleriz öyle mi ?

anladım yani 27 sayfa boyunca tek anlayan çıkmadı ama sorun bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…