- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
EvetAldatılan küçük abinizin eşi mi bilmiyor.
Nasıl düzenlicem peki nereden yapılıyor o iyi olur vallaKonuyu yeniden düzenleseniz mi?
O kadar anlamadım ki kayinvalidenize kizdım.
Daha yeni anladık. İlk sayfayı düzenleyin.[/QUOTE
Silip baştan mı yazmam gerekiyor
Aaa o bilmiyor mu? Peki hala aldatılıyor mu?
Silip baştan mı yazmam mı gerekiyorDaha yeni anladık. İlk sayfayı düzenleyin.
Açtığınız konunun ilk sayfasına dönün düzenle seçeneğine basın. Alta düzenlenmiş halini yazın, içeriği değiştirmeyin.Nasıl düzenlicem peki nereden yapılıyor o iyi olur valla
Arkadaşlar abimle yengemin abisinin karısı birlikteydiler. Abim benim eşime böyle bir kadın var görüşüyorum diye anlatmış eşim yengemin abisinin karısı olduğunu bilmiyordu. Bi Akşam buyuk yengem ben eşim oturup sohbet ederken diğer kucuk yengem geldi gitti eşim bu kadına üzülüyorum dedi niye diye büyük yengemle ısrar edince karı kız olayları var diye o gün abimle konuştuklarını anlattı bize büyük yengem Abisinin karısı olduğunu anladı çünkü daha onceden biliyordu ve olay çıkmasın diye aile büyüklerini karıştırmadan halletmiş ti. Bu kez öyle olmadı ve herkes duydu ama benim eşimden değil de komşu bunları görüp bana anlattı diye söyledi herkese. Şimdi ise bazen konu açılıyor bak söylerim ha falan gibi eşime bana şaka yollu atıfta bulunuyor . Bu arada eşimden çıktığını benim büyük abim ve büyük yengemin ailesi biliyor diğer kimse bilmiyor . Ben küçük abime artık gerçeği söylemek istiyorum büyük yengemin bunu şaka olarak kullanmasından rahatsızım ne yapabilirim
Küçük yengenin kocası abin olmuyor muHayır iki yengem var büyük yengemin abisinin karısı ile küçük yengemin kocası beraber
Kadinin yengesi ve kayni beraber öylemi
Yengenin yengesi ve kaynı :/ ay zihnim durdu
:) canım, nickin haksızlık olmuş kendineKadinin yengesi ve kayni beraber öylemi
Konuyu duzenledimKadinin yengesi ve kayni beraber öylemi
Neden:) canım, nickin haksızlık olmuş kendine
Saf sarışın ya, saf olsa çözemezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?