- 9 Ağustos 2017
- 20
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi limonlukek13
-
sanırım anne baba vefatından bahsettiğin üçüncü konunu görüyorum öncelikle başın sağolsun ama herkesin hayata küsmesini bekleyemezsin yengen seni mutsuz ediyorsa gitme dedenlerle kal ama hayatada küsme takdiri ilahi seni seven bir adam var böyle düşünmeye devam edersen oda sıkılıp gidebilir...Arkadaşlar şuan çok üzgünüm.Şuan ki üzüntülerimi kelimelere dökmemin imkanı yok.
24 yaşındayım ve bir ay önce annemle babamı kaybettim trafik kazasında.Şuan da zor bir dönemdeyim tedavi görüyorum ve gerçekten bu hassas dönemde bana destek olmaları gereken akrabalarım köstek oluyorlar.En basit örneği de yengem.
Amcamı gerçekten çok seviyorum o bir şey istediğinde kıramam hemen yaparım o da bana karşı çok iyidir.Kafamı dağıtmam için elinden geleni yapar.Ama yengemle hiç anlaşamıyoruz.Öncelikle çok konuşkan bir yapısı var.Sürekli konuşur,ben de pek sevmem konuşmayı ama onun çok konuşuyor olması benim için hiç sorun değil.Tek sorun o sürekli yanımda kendi ailesiyle ilgili şeylerden bahsediyor,bunu iyi niyetle mi yapıyor bilemiyorum yani belki de kafam dağılsın diye beni eğlendirmeye çabalıyor olabilir ama o kadar seçenek varken inatla kendi ailesini anlatıyor bana.Ben de üzülüyorum ama gülümsüyorum zorla.
Bir de yengem kuzenlerime yani çocuklarına çok bağlı.Evet tabiki sevecek koruyacak ama gerçekten çocuklarının haklı haksız her hareketlerinden onları koruyor.Ben bıktım artık.Aynı apartmandayız ben babannem ve dedemlerle kalıyorum yengemgil direk karşımda oturuyorlar.Sürekli görüyorum bazen onlara geçiyoruz oturmaya özellikle o zamanlarda nefes alamayacak gibi oluyorum.Çok anlayışsızlar hepsi.Ve özellikle yengem öyle.Mesela yengem ölseydi annem yaşasaydı annem eminim ki kuzenlerime böyle davranmazdı.Gözlerinin önünde kendi ailesinden bahsetmezdi.
Çoook bunalıyorum,çook.Annem ve babamsız ömür geçmez ki..Hep hissediyorum eksikliklerini.Bir buraya anlatabiliyorum,bir de erkek arkadaşıma.Beni başka anlayan dinleyen yok ki.Nişan olucaktık onu da erteledik tabi ki doğru olan buydu.Sanırım annesi bu duruma bozulmuş.Bir de onlarla uğraşıyorum.Dünyanın en büyük acılarından birini yaşıyorum ve kimsenin beni alttan aldığı yok.Tersine özellikle yengem bir hata yapsa da yüzüne vursam diye bekliyor.Alttan alttan sevgilimle ilgili laf sokuyor,dışarı çıkıyoruz ona laf ediyor bu saatte olur mu diye.
Yahu biz evlenmeyi planlıyoruz,nişan düğün hepsinin tarihi belli?Neyin lafı sözü bu.Bıktım artık ondan,bu yaşıma geldim hala laf sokuyor bana.Cevap versem gidecek amcama bire bin katarak anlatacak ve amcamla aramıza soğukluk sokacak.
Yardım edin bana lütfen
Öncelikle basın sağ olsun ,mekanları cennet olsun ..aynı tarihte ben de babamı kaybettim .Arkadaşlar şuan çok üzgünüm.Şuan ki üzüntülerimi kelimelere dökmemin imkanı yok.
24 yaşındayım ve bir ay önce annemle babamı kaybettim trafik kazasında.Şuan da zor bir dönemdeyim tedavi görüyorum ve gerçekten bu hassas dönemde bana destek olmaları gereken akrabalarım köstek oluyorlar.En basit örneği de yengem.
Amcamı gerçekten çok seviyorum o bir şey istediğinde kıramam hemen yaparım o da bana karşı çok iyidir.Kafamı dağıtmam için elinden geleni yapar.Ama yengemle hiç anlaşamıyoruz.Öncelikle çok konuşkan bir yapısı var.Sürekli konuşur,ben de pek sevmem konuşmayı ama onun çok konuşuyor olması benim için hiç sorun değil.Tek sorun o sürekli yanımda kendi ailesiyle ilgili şeylerden bahsediyor,bunu iyi niyetle mi yapıyor bilemiyorum yani belki de kafam dağılsın diye beni eğlendirmeye çabalıyor olabilir ama o kadar seçenek varken inatla kendi ailesini anlatıyor bana.Ben de üzülüyorum ama gülümsüyorum zorla.
Bir de yengem kuzenlerime yani çocuklarına çok bağlı.Evet tabiki sevecek koruyacak ama gerçekten çocuklarının haklı haksız her hareketlerinden onları koruyor.Ben bıktım artık.Aynı apartmandayız ben babannem ve dedemlerle kalıyorum yengemgil direk karşımda oturuyorlar.Sürekli görüyorum bazen onlara geçiyoruz oturmaya özellikle o zamanlarda nefes alamayacak gibi oluyorum.Çok anlayışsızlar hepsi.Ve özellikle yengem öyle.Mesela yengem ölseydi annem yaşasaydı annem eminim ki kuzenlerime böyle davranmazdı.Gözlerinin önünde kendi ailesinden bahsetmezdi.
Çoook bunalıyorum,çook.Annem ve babamsız ömür geçmez ki..Hep hissediyorum eksikliklerini.Bir buraya anlatabiliyorum,bir de erkek arkadaşıma.Beni başka anlayan dinleyen yok ki.Nişan olucaktık onu da erteledik tabi ki doğru olan buydu.Sanırım annesi bu duruma bozulmuş.Bir de onlarla uğraşıyorum.Dünyanın en büyük acılarından birini yaşıyorum ve kimsenin beni alttan aldığı yok.Tersine özellikle yengem bir hata yapsa da yüzüne vursam diye bekliyor.Alttan alttan sevgilimle ilgili laf sokuyor,dışarı çıkıyoruz ona laf ediyor bu saatte olur mu diye.
Yahu biz evlenmeyi planlıyoruz,nişan düğün hepsinin tarihi belli?Neyin lafı sözü bu.Bıktım artık ondan,bu yaşıma geldim hala laf sokuyor bana.Cevap versem gidecek amcama bire bin katarak anlatacak ve amcamla aramıza soğukluk sokacak.
Yardım edin bana lütfen
sanırım anne baba vefatından bahsettiğin üçüncü konunu görüyorum öncelikle başın sağolsun ama herkesin hayata küsmesini bekleyemezsin yengen seni mutsuz ediyorsa gitme dedenlerle kal ama hayatada küsme takdiri ilahi seni seven bir adam var böyle düşünmeye devam edersen oda sıkılıp gidebilir...
Öncelikle Allah rahmet eylesin ve de sabir versin insaallah. Annem babam hayattalar ama baska sehirde yasiyorlar ayni sey degil tabiki de ama seni anlayabiliyorum. Böyle seyleri cogu zaman yasaman muhtemel. Yani sana yengenin bu tavirlarina alis demiyorum ama biraz görmezden duymamazliktan gelmek zorundasin canim. Babannem dedem ile yasiyorum demissin istersen bu konuyu onlara citlatabilirsin onlar uyarirsa amcani falan biraz dikkat ederler gibime geliyor.
Öncelikle başın sağolsun.
İnsanların çoğu aynı yerden yara almadan empati kurmayı beceremiyo maalesef.
Ama bence bukadar içinize atmayın.
Çıtlatın biraz.
Ya da amcanızın olduğu bi orta da üzüntünüzü belli edin.
En azından o anliycaktır, belki eşini uyarır.
anne babanla yaşadığınız evi ne yaptınız dağıttınız mı?
evlenene kadar orada kalıp kafanızı dinleseniz.
ben bile şiştim okurken, insan bu psikolojideyken zaten kimseye tahammül edemez, bi de böyle mıç mıç ilişkiler tam delirtmelik.
Başınız sağolsun ama cidden öyle sık Ve aynı şeyler üzerine konu açıyorsunuz ki size ve söylediklerinize inancım sıfır olmaya başladı.
Her konunuzda aynı ifadeler var.
Başınız sağ olsun. Okuyor musunuz çalışıyor musunuz? Kendi düzeninizi kurma şansınız yok mu? Evlilik yakınsa bir süre duymazdan görmezden gelin. Yalnız kayinvalide adayının nisanın ertelenmesine bozulmasina yuh diyorum. Ailenizi kaybetmissiniz ötesi var mı?
Bir alt katımızda,girip çıkıyorum ama özellikle babannem yalnız kalmamı hiç istemiyor iki dakika insem üçüncü dakika geri çıkıyorum.
Evet ben de böyle yapmacık ve çok iç içe şeylerde hiç hoşlanmam..
Allah sabir versin oncelikle.
Yengenize gelince saat gec bu saatte cikilmaz demesine bile katlanamiyorsunuz.
Cocuklarini korumasi gozunuze batiyor fln.
Yani bu yenge zaten ne yapsa yaranamicakmis gibi geldi bana.
Çok teşekkür ederim.
Üzüntümü belli ettiğim zamanlar oluyor,ama hatalarını anlayıp anlayış göstermek yerine sanki durduk yere böyle yapıyormuşum gibi bir de bana tavır alıyorlar.
açıkcası ben 24 yaşında kimsenin evine yerleşemezdim, hem de böyle bir olay yaşamışken yalnız kalmayı tercih ederdim.
Yani bilmiyorum ben okuyunca oyle sezdim. Yanilmis da olabilirim. Mesafeli davranin madem.Hayır çok yanlış anladınız,ya da ben çok yanlış anlattım.Kuzenlerimle tartışsak onlar haksız olduğunda bile beni suçlar konuşmayın şu kızla derdi taa küçükten beri.Şimdide akşam eve kaçta giriyorum bunu hesap ediyor herkesin içine bana diyor bugün geç geldin ama diye.
Kardesin yok mu ?Evet kimse benimle beraber üzülsün istemiyorum ama en azından bu dönem boyunca bana az da olsa anlayış göstermelerini bekliyorum o kadar.
Erkek arkadaşım çok anlayışlı davrandı ve ben de sanki herkes bunu yapacak gibi hissettim galiba..bilemiyorum.
Babannem ve dedeme söylersem hemen yengemle konuşuo uyarırlar o da bana iyice tavır alır..Görmezlikten gelmek için ne yapacağım bilemiyorum bir noktadan sonra ister istemez dikkate alıyorum bazı hareketlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?