- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi limonlukek13
-
Benim de tutarsızlığım olduDün gece actigi konu:
Bugun kardesler yok olmus
Aynen, fake ise çok sevineceğim.Ama yok artık diye bağırmak istiyorum iki gündür bu üye ve açtığı konuları okuyup kahroluyorum düşünüyorum hatta dün bir de kardeşim var dedi ah küçük yaşta o da annesiz babasiz kaldı diye iki kat daha üzüldüm
Fake mi şimdi ? Gerci kimse annesiz babasız kalmasın fake olsun sevinirim
Bu üyenin konsunda dünden beri annesini babasını veya başka yakınını kaybeden kişiler geldi yaşadıkları o acilari kederleri tüm samimiyetleriyle anlattılar moral ve destek verdilerDunkunu ben de yemistim, bugunku garip geldi ama uzatmadim.
Fake olsun da biseyi 40 kere dersen olurmus...
Kolay kanmıyorsunuz, bu konuyu okuyan herkes inandı sonuçta. Konu sahibi bir açık verene kadar kim anlayabilirdi ki? Var böyleleri, sorun sizde değil onlarda.Benim de tutarsızlığım oldu
Ölüm girdi hayatıma
Kolay değil
Ama olmayanı var etmedim bir gecede
En fazla tarih karıştırırım, duygumu hatırlayıp, ne dediğimi unuturum.
Ben şimdi salak gibi hissediyorum.
Hem de çok salak.
Kafa dağıtmak için geldiğim yer, beni bulandırdı.
Kendime üzüldüm, ne kolay kanıyorum hala
Ama ben mahremimi döktümKolay kanmıyorsunuz, bu konuyu okuyan herkes inandı sonuçta. Konu sahibi bir açık verene kadar kim anlayabilirdi ki? Var böyleleri, sorun sizde değil onlarda.
Keşke diğerlerini de ifşa etseniz ölümle dalga geçen birisi ifşa olmalı rezil olmalıKonu sahibesi,
bu açtığınız 4. üyelik, bir daha gelirseniz tüm üyeliklerinizi ifşa ederim, insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok!
Bu konuyla aslında kendinizi ele verdiniz.
Hanımlar üyelik adına sizlerden özür dilerim, ölüm çok hassas olduğumuz bir konu, bir çoğumuz yakınlarımızı kaybettik, ölüm gibi bir acıyla duygularınızla oynanmasını istemezdim.
İnsanlar yazar yazsınKonu sahibesi,
bu açtığın 4. üyelik, bir daha gelirseniz tüm üyeliklerinizi ifşa ederim, insanların duygularıyla oynamaya hakkınız yok!
Bu konuyla aslında kendinizi ele verdiniz.
başın sağ olsun cnım.Allah rahmet eylesin.boşver bu densizler için üzülme.İnsanlar yazar yazsın
Ajan olsunlar
Salak olan benim.
Acımı koydum yazarken ortaya. Alay etmiş gitmiş.
İyi niyetim annemden sonra kırıntı kalmıştı,
Artık yok
Ama ben mahremimi döktüm
Anne baba ölen konu başlığına girmem özellikle
Tazeleniyorum çünkü
Başlık üstte, yenge falan olunca okudum
Dayanamadım yazdım.
Annem ölünce hiç bir akraba orda tek başına yaşayan kız vardı, nasıl diye merak edip sormadı
Yani aynı şeyi yaşamışım, yazdım bilsin yalnız değil.
Bu benim acımın da alaya gelmesi
Zatzumanın tek iyi gecesini harcadılar
KesinlikleKeşke diğerlerini de ifşa etseniz ölümle dalga geçen birisi ifşa olmalı rezil olmalı
Boyle dusunme , ben bu konu sahibinin farkli uyeliklerini de tahmin ediyorum hatta baska bir uyenin konusunu okurken bu kizlarin hepsi ayni diye dusunmustimİnsanlar yazar yazsın
Ajan olsunlar
Salak olan benim.
Acımı koydum yazarken ortaya. Alay etmiş gitmiş.
İyi niyetim annemden sonra kırıntı kalmıştı,
Artık yok
Arkadaşlar şuan çok üzgünüm.Şuan ki üzüntülerimi kelimelere dökmemin imkanı yok.
24 yaşındayım ve bir ay önce annemle babamı kaybettim trafik kazasında.Şuan da zor bir dönemdeyim tedavi görüyorum ve gerçekten bu hassas dönemde bana destek olmaları gereken akrabalarım köstek oluyorlar.En basit örneği de yengem.
Amcamı gerçekten çok seviyorum o bir şey istediğinde kıramam hemen yaparım o da bana karşı çok iyidir.Kafamı dağıtmam için elinden geleni yapar.Ama yengemle hiç anlaşamıyoruz.Öncelikle çok konuşkan bir yapısı var.Sürekli konuşur,ben de pek sevmem konuşmayı ama onun çok konuşuyor olması benim için hiç sorun değil.Tek sorun o sürekli yanımda kendi ailesiyle ilgili şeylerden bahsediyor,bunu iyi niyetle mi yapıyor bilemiyorum yani belki de kafam dağılsın diye beni eğlendirmeye çabalıyor olabilir ama o kadar seçenek varken inatla kendi ailesini anlatıyor bana.Ben de üzülüyorum ama gülümsüyorum zorla.
Bir de yengem kuzenlerime yani çocuklarına çok bağlı.Evet tabiki sevecek koruyacak ama gerçekten çocuklarının haklı haksız her hareketlerinden onları koruyor.Ben bıktım artık.Aynı apartmandayız ben babannem ve dedemlerle kalıyorum yengemgil direk karşımda oturuyorlar.Sürekli görüyorum bazen onlara geçiyoruz oturmaya özellikle o zamanlarda nefes alamayacak gibi oluyorum.Çok anlayışsızlar hepsi.Ve özellikle yengem öyle.Mesela yengem ölseydi annem yaşasaydı annem eminim ki kuzenlerime böyle davranmazdı.Gözlerinin önünde kendi ailesinden bahsetmezdi.
Çoook bunalıyorum,çook.Annem ve babamsız ömür geçmez ki..Hep hissediyorum eksikliklerini.Bir buraya anlatabiliyorum,bir de erkek arkadaşıma.Beni başka anlayan dinleyen yok ki.Nişan olucaktık onu da erteledik tabi ki doğru olan buydu.Sanırım annesi bu duruma bozulmuş.Bir de onlarla uğraşıyorum.Dünyanın en büyük acılarından birini yaşıyorum ve kimsenin beni alttan aldığı yok.Tersine özellikle yengem bir hata yapsa da yüzüne vursam diye bekliyor.Alttan alttan sevgilimle ilgili laf sokuyor,dışarı çıkıyoruz ona laf ediyor bu saatte olur mu diye.
Yahu biz evlenmeyi planlıyoruz,nişan düğün hepsinin tarihi belli?Neyin lafı sözü bu.Bıktım artık ondan,bu yaşıma geldim hala laf sokuyor bana.Cevap versem gidecek amcama bire bin katarak anlatacak ve amcamla aramıza soğukluk sokacak.
Yardım edin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?