Yengemle hiç anlaşamıyoruz.Lütfen bana yardım edin!

Ben en çok kayınvalidenin nişanı ertelemene bozulmasına takıldım.kafayımı yemiş o kadın bu ne anlayışsızlık ayıp ya

Neden yengenin söylediklerini yaptıklarını çok takıyorsun ki. Neden onu hayatının uydusu olarak görüyorsun?

Hayatına bak. Nişanlınla ileride kuracağın hayata bak. Geçmişte yaşamak seni hep mutsuz eder.

Mutsuz edenleri çıkar hayatından.

Ve kendi evinde yaşa.

Hatta evlenince orda otur. Nişanlının maddi durumu elvermezse.

Bende senin gibi düşünüyorum çok çocuksu bir yanı var bu kızın onun haricinde kendini belli etmek istemiyor sanki hani birinin o olmasıni anlayacaklar gbi yanlış ifadeler kullanıyor çelişkili konuşuyor kimse anne babasını öldürecek kadar şizofren değildir ya

Tek boyle dusunen olmadigima sevindim

Tek boyle dusunen olmadigima sevindim

Çünkü bu dönemlerde insan hassas olabiliyor hele bir de cocuksa sonuçta yengesinin çocuklarını bu kdr kıskanması doğal ben 24 yaşındayım biri torununu severken iç geçirin annem de olsaydı diye ama bunu kelimelere bu şekilde dökmek çocukluk bence bir şans i daha hakediyor gibime geliyor benim Mune

Öncelikle başınız sağolsun... Çok fazla muhattap olup canınızı sıkmayın. Zor bi süreçten geçiyorsunuz kimse kusurunuza bakmaz zaten. Rahat olun bide bunları düşünmeyin....

Bu konu neden hala acik? Insanlar gercek zannedip uzulerek yorum yapmaya devam ediyor Mune bence konuyu kapatmalisiniz, insanlarin acilariyla dalga geciliyor

Basiniz sag olsun. Yeri dolmaz ekbet acisida tazevolur.
Yengene karsi cok dolusun. Yani farkinda misin bilmem ama onun varligi seni rahatsiz ediyor. Isye cocuklarina bagli ua da annem olmese yengem olse farkli olutdu
Bu cumlelerin altinda cok zor seyler var.
Yengenle minum görüş derim.
Bir de anne baba acina saygi duymayan kv dikkat et derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…