Yengemle hiç anlaşamıyoruz.Lütfen bana yardım edin!

açıkcası ben 24 yaşında kimsenin evine yerleşemezdim, hem de böyle bir olay yaşamışken yalnız kalmayı tercih ederdim.
Sen kolay mı sanıyorsun anne baba öldükten sonra o eve tekrar gitmeyi?

Başın sağ olsun.

Annemi kaybettim çok Yen'i
Çok iyi anlıyorum

Annemin "bana bir şey olursa o teyzen sahip çıkar "dediği yiyeğini, bana ilk sırt dönen oldu.

Zaten kimse umursamadı beni. Sülaleyi sildim, tek başıma iyileşmeye çalışıyorum ben de.

Elimden gelen, seni anladığımı söylemek
Biliyorum, bu bile iyi geliyor

Öncelikle başınız sağolsun..babamı kaybettiğimde 25 yaşındaydım..taziyeye gelip konuşanlar olmadık şeylere güldüklerinde "buna mı gülünür,bu ev cenaze evi ,niye kimse saygı göstermiyor" diye düşünüp sinirlenirdim..zaman geçince de aynı şekilde düşündüm..sonraları farkettim ki ateş sadece düştüğü yeri yakıyor ve hayat başkaları için aynen devam ediyor..kimsenin seninle aynı acıyı yaşamasını bekleyemezsin çünkü bazı durumlar yaşamadan asla anlaşılamaz..yengene gelince..özellikle seni üzmek için böyle davranmıyordur ama çocuklarına aşırı bağlı ve yapacak işi olmayanlar durmadan çocuklarından bahsedip hatta kıyas yoluna gidiyorlar..mesela bir komşu aynı yaşta dahi olmadığım kızını bana o kadar övüyor ki anlamak mümkün değil..çünkü dünyada çocuğu başka kafa yoracağı bir durum yok..o yüzden bir psikologla konuşup rahatlayabilirsin ama unutma kimse seninle aynı acıyı yaşayamaz bunu beklememelisin..sevgiler.

Çok teşekkür ederim..İlaç kullanıyorum ama bırakmak istiyorum yan etkisi çok oluyor.

Çok haklısınız çok...Teşekkür ederim.m

"Ben olsam" dedim farkettiniz mi,
Bana gore yani, benim icin, akrabalarimin evinde kalmaktan daha kolay olurdu. Sizin icin farkli olabilir, bunu anlamak bu kadar zor olmamali.
Konuyu dağıtmayalım bu şekilde.
Kız sen olsan ne yapardın diye sormamış.
Yaşayan biri olarak, onun adına ben sordum kolay mı sanıyorsun diye.
Kolay değil. Bunu anlamak zor olmamalı.
İyi akşamlar.

Başınız sağolsun..sizi taktir ettiğimi söylemek istedim..sevgiler.

başın sağolsun, çektiğin acı hayal edilemez herhalde, mekanları cennet olsun, belki de bu acıdan dolayı çok hassassın tabii ki aynı hassasiyeti çevrenden de bekliyorsun ama inan öyle olmuyor, ateş düştüğü yeri yakıp gidiyor, insanlar cenazeyi bırak haberi aldıktan bi kaç saat sonra hayatlarına devam ediyor, acı ama gerçek bu, önce bu gerçeği kabullenmen lazım, umarım nişanlın anlayışlı biridir, bu dönemde ona çok ihtiyacın var, başkalarının lafını sözünü boşver derim, bir de onların kahrını çekecek değilsin senin derdin sana yeter yani...

şaka gibi ya.. yemin ederim gözümün önünde ölseniz kesin bir pislik var diyecek vicdansızlığa girdim artık.. ayıp yahu ayıp, ne kadar kolay yazıyorsunuz bazı şeyleri..

Egem abla bir geldin, pir geldin :)

Dün gece actigi konu:

Bugun kardesler yok olmus

Hayır fake olmasın ya

Kaç defa empati yaptığım görülmüş

Harcanmasın bu da

bugün can sıkıntısından kk ya gireyim dedim.şansıma bu geldi

Dun gece abinle kardesin varmis
Bu aksam onlara rol yok mu?
Ama yok artık diye bağırmak istiyorum iki gündür bu üye ve açtığı konuları okuyup kahroluyorum düşünüyorum hatta dün bir de kardeşim var dedi ah küçük yaşta o da annesiz babasiz kaldı diye iki kat daha üzüldüm

Fake mi şimdi ? Gerci kimse annesiz babasız kalmasın fake olsun sevinirim

Dunkunu ben de yemistim, bugunku garip geldi ama uzatmadim.
Fake olsun da biseyi 40 kere dersen olurmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…