yeni aşılama yaptıran arkadaşlar

arkadasalr ben adet oldum galiba daha gunume vardi ama asilalamin 12.gununde cok affedersiniz pembemsi akinti geldi.yine tutmadi cok uzgunum.insallah sizlerinki tutar

cnm yerleşme kanaması olabilirrr .... sen yinede test yaptr cnmm bnmde sancım var dünden berii olcam gibi ((

arkadasalr ben adet oldum galiba daha gunume vardi ama asilalamin 12.gununde cok affedersiniz pembemsi akinti geldi.yine tutmadi cok uzgunum.insallah sizlerinki tutar

canım bu kadar eminmisin adet olduguna biz burda öyle pembemsi akıntı gelipte hamile kalanları okuduk.belkide yerleşme kanamasıdır.rabbim daha iyi bilir.canını sıkma hayatım bekle bakalım belki de devamı gelmez akıntının.bizi haberdar et

cok tesekur ederim cnm.insallah dedigin gibidir ama hic sanmiyorum.tamamen olursam yazarim cnm benim insallah sizlerinki tutar yani bu duyguyu yasayanbilir dualarim hep sizinle RABBIM herkkesin gönlune göre saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.

arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ama sürekli takipteydim. benim de ilk aşılamam tuttu bugün öğrendim hamile olduğumu hiç umudum yoktu ama mucizem geldi sonunda.

arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ama sürekli takipteydim. benim de ilk aşılamam tuttu bugün öğrendim hamile olduğumu hiç umudum yoktu ama mucizem geldi sonunda.

hayirli olsun canim insallah saglicakla bebisini kucagina alirsin.sakincasi yoksa sizde problem neydi.

cnm hoşgeldinnn çok güzel bir habrle geldinn :) hayrlı olsun Allah hayrlısından kucagına almayı nasip etsinn ..... benimde ilk aşılamam ... kaç yıldır düşünüyrdunuz, sorununuz neydi ??? belirtilerin nelerdi paylaş bizlerle cnm .....Çok soru sordum demi :))))) kusra bakma cnmmm

cnm benimmmmmm üzülmeeee ne olurrr (( rabbim hayrlısnı versinnn zamanı deilmiş demekki hiç pes etme cnm devam et 2. 3. ilaki olcak birgünnnn ... pozitf olmalıyızz .... cümlemize nasip eder inş cnm

cnm benimmmmmm üzülmeeee ne olurrr (( rabbim hayrlısnı versinnn zamanı deilmiş demekki hiç pes etme cnm devam et 2. 3. ilaki olcak birgünnnn ... pozitf olmalıyızz .... cümlemize nasip eder inş cnm

saol canim adetim kesinlesti.ben bir ihtimal yerlesm kanamsi olarak dusundum ama suan normal adet oluyorum.yarin esim hasteneyi arayacak benim asilamam marta yine yapilacak hic ara verilmeden 3 asilama olcak marttaki tutmazsa nisanda yine yapilacak.guzel dileklerin icin cok tesekur insalllah sizleinki tutar.guzel haberlerinizi bekliyorum

İlk başta bendede bel ve adet olacakmışım gibi ağrı vardı aşılamam tuttu çok şükür 4 haftalık hamileyim.Umarım senin aşılamanda tutar

feyza bende şuan yumurta takibi yapılıyo klomen kullanıyorum aşılama yaptırıcam bana anlatırmısın aşamaları nasıl yarın gidicem doktoruma iğne veriyo sanıırmm senin ilk aşılamamı

bende cnm bu hafta yaptırıcam heycanlıyım çok 2 seneli kevliyii düşüklerim oldu aşılamadan sonra neler yaptın anlatırmısn

öncelikle teşekkürler allah dileyen herkese nasip etsin. Ben 1,5 yıllık evliyim ve pko'luyum genç kızlığımdan beridir hiç düzenli adet görmedim. 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı en son 5 şubatta aşılama yaptırdım tutmaz ama bi deneyelim diye çünkü artık iyice umudumu yitirmiştim. Bugün annemin ısrarıyla test yaptım sonuç gayet net bi şekilde çift çizgi ama hala da emin olamıyorum kan vermeden onunla da tasdiklesem tam olacak...

bende cnm bu hafta yaptırıcam heycanlıyım çok 2 seneli kevliyii düşüklerim oldu aşılamadan sonra neler yaptın anlatırmısn

aşılamadan sonra değişik hiç bişey yapmadım canım normal hayatıma devam ettim. bugün adetim geçeli 5 gün oldu ama benim günlerim zaten hep geçer yine umutsuzca yaptım testi ama sonuç pozitif. Bu arada hiç belirtim yok sadece çok hafif adet belirtileri. hamile olduğumu sandığım aylarda daha çok belirti hissediyordum o derece yani.

selam e81 var mı gelişme ??????

canım herhalde adet olcam adet olcakmışım gibi sancılarım var.herhalde tutmadı.bu aralar giremiyorum her gün misafir yarında misafir kusura bakma ama gelişmelerden haberdar ederim sanki hafif lekelenme gelmiş gibi ama anlayamadım çünkü jel akıyo ya ondan anlayamadım.inş degildir bide yarın bakim daha fazla lekelenme olcakmı yazarım buraya sende durumlar nasıl.inş seninki tutar benim umudum yok gibi

hayrlı olsun cnm aynı gün yaptrmışızz :))))) belirtilerin var mı cnm?? sorununuz neydi?

evet:) aynı gün ebişlenmişiz inş. 4 yılllık evliyiz yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz ve bebiş bize gelmiyor. Sorun yok adetim düzenli tüplerim açık eşimin de herhangi bir problemi yok. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Belim çok ağrıyor ve karnım ağrıyor midemde aşırı ekşime var. progestandan olabilir. erken gebelik testini denedim(dayanamadım :) ilkinde çift çigiyi gördüm sonrasında ise 2 çizgi yarıda kaldı:)

normal gebelik testinin kaçıncı gün denemeyi düşünüyorsun. ben bu sabah denedim sonuç negatif. kaçıncı gün idrar testi yapmamız lazım.

Hayılısı. ALLAH hayrılı zamanda hayırlı evlatlar nasipetsin hepimize....

cnm herkeste aynı belirtiler genelde bel ağrısı .. progestandan die düşünüyrum bnde kulanıyrum çünkü .. inş tutmuştur cnmmm ya çift çizgi çıkmışş :) ben adetimi beklicem olmazsam yapcam üzülmeye gerek yok bu kadar sabrettim olursa nasılssa çıkacak testte ... herkes 12. yapıo çıkıo bizim cuma 12. ama ben yapmıcam cnm ... hakkımızda hayrlısı olsun cnm

cnmmm sürekli misafr ağrlamışsın dinlenmen gerek senin .... bende de aynı regl olcak gibi oluyrum bazen .. bazende bişe olmuyr ... bekliyorum iştee günümü gelsede öğrensem artıkk çok sıkıldımmm kenimi 2. aşılamaya hazrlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…