yeni aşılama yaptıran arkadaşlar

selam cnmmm benim gögslerimde acayip ağrı varr kasıklaırmda batma sanki rahmim çıkacak gibi oluyr bazen ama bunlar adet belirtiside olabilirr :) umutlanmamak lazımm ...

selam cnmmm benim gögslerimde acayip ağrı varr kasıklaırmda batma sanki rahmim çıkacak gibi oluyr bazen ama bunlar adet belirtiside olabilirr :) umutlanmamak lazımm ...

canim hayirlisi neyse o olsunda canim senin adet gunune kac gun var benim 1mar olmam lazim.sen kanda baktirabilirsin burda yapmiyorlar.ben ilk asilamami turkiyede oldugumda 10 .gun kanda baktim degerim cok dusuktu labaratoradki hemsireye sordum deger yukselebilirmi sanmiyor cunku bu deger cok dusuk demisti.yani sen yarin 11.gunumuz kanda tatli yaparsan ögrenebilirsin her gun bir isknece gibi geliyor bana.

cnm 2 mart adet günüm .. aşılamam 18 şubata oldu .. şimdi yapsam çıkmaz bence bilemedim kii napsammmm tutsa beli olur mu ki sence?

yok yaptirma seninki erken daha canim bekle biraz cnm cuma yaptirsan cikar diye dusunuyorum.doktorun ne dediyse onu yap

yok yaptirma seninki erken daha canim bekle biraz cnm cuma yaptirsan cikar diye dusunuyorum.doktorun ne dediyse onu yap

dr bişe demedi sadece asistanı adet olursan 3. günü gel dedi ... artık beklicem yaa test yapıp üzülmektense beklerim günümü napimm....sen n zman yaptrcan sen bnden önce yaptrdn herlde.?

dr bişe demedi sadece asistanı adet olursan 3. günü gel dedi ... artık beklicem yaa test yapıp üzülmektense beklerim günümü napimm....sen n zman yaptrcan sen bnden önce yaptrdn herlde.?

bence de biraz sabret ve güzel haberler ver. bn de her ay iki çizgi görmekten bıkmıştım. yarın ilk aşılamamı oluyorum heyecanlıyım. aşılamada canınız yanıyor mu

bence de biraz sabret ve güzel haberler ver. bn de her ay iki çizgi görmekten bıkmıştım. yarın ilk aşılamamı oluyorum heyecanlıyım. aşılamada canınız yanıyor mu

rahim ağzını açmak için spekulum takıyrlar oda normal muayande gibi çok acı hisetmiosun saniyelik bişe okadar ... bol bol dua et bn öle yaptımm cnm bildigim bütün duları okudumm .... bide idrara sıkış hafiften idara kesen rahime baskı yapsın aşagı insn rahim .. bna dr öle demşti ...

rahim ağzını açmak için spekulum takıyrlar oda normal muayande gibi çok acı hisetmiosun saniyelik bişe okadar ... bol bol dua et bn öle yaptımm cnm bildigim bütün duları okudumm .... bide idrara sıkış hafiften idara kesen rahime baskı yapsın aşagı insn rahim .. bna dr öle demşti ... szin sorununuz neydi cnm kaç yıllık evlisin?

canim ben sendne önce yaptirdim bugun 11.gunume burda istedigin zaman kantetsi yapmiyorlar.beni 4 marta gelceksin 5 marta cevap veririz dediler ama zaten bes yapmasina gerek knim adet gunum 1 marta önemli olan önceden ögrenebilmek
ben zaten adet olursam doktorun test yapmasina gerek kalmayacak.ama ben turkiyde ilk asilamai oldugumda doktorum 12.gun test yaptir kanda cikaar demisti.ben suan yurt disindayim burda hastaneler birbirine bagli kan testi dahi baktiramiyorsun.turkiyde olsaydim mesle yarin gider yaptirirdim.benim adet gunum sasmaz en gec 2martta olurum .

aynen bnmkide şaşmaz cnm inş bu ay şaşar :)))))))))

mrb canım bugün 12.günümüzdü biliyosun ne yaptın sen bi gelişme varmı

canım 11 degilmi 14 şubatta yaptırdım ben aşılamamı ben 11 diye hesaplıyorum ne bilim walla akıntı var belim bazen agrıyo gögüslerim hafif agrıyo sen ne durumdasın

canım giremiyodum neete sorun oldu aynı gelişme yok beklemedeyim sen nasılsın

cnm bnde de aynı yaa halsizlik , bazen özel bölgemde ağrı oluyr böle çıkacak gibi sende oluyr mu?? fitilden mi acaba dyrum yaa onunda etkisi olabilir ..

canım 11 degilmi 14 şubatta yaptırdım ben aşılamamı ben 11 diye hesaplıyorum ne bilim walla akıntı var belim bazen agrıyo gögüslerim hafif agrıyo sen ne durumdasın

ben aşılamanın ilk gününden itibaren sayıyorumda o yüzdendir benim kasıklarım fena şekilde ağrıyor göğüslerim şiş karnım ağrıyo o kadar ALLAHIM hayırlısını nasip etsin ihşallah olur yaşım 30 oldu eşim de çok istiyor bu olmazsa kafana takma diyor bakalım ne olcak ben yalnız 9.gün öylesine idrar testi yaptım negatif çıktı zaten idrar testine güvenmiyorum bakalım nasip ben pazartesi kan testi yaptırcam şöyle bir hesap yaptım ben ne zaman çatlatma iğnesi olsam çatlatma iğnesinden 17. iün adet oluyorum oda cumaya denk geliyo eğer olmazsam yinede pazartesiyi bekleyeceğim ne olur olmaz erken kan testi yaptırıp negatif sonuç almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…