selam arkadaslar nasilsiniz.benim asilalamin bugun 10.gunu ve hic bir belirti yok sadece gögusalerimde hassasiyet var ama o normalde regliden öncede oluyordu.sizlerin nasil gidyor belirtivar mi yerlesme kanamasi olan varmi.hakkimizad hayirlisi diyelim ama gunler gecmek bilmiyor ya.
selam cnmmm benim gögslerimde acayip ağrı varr kasıklaırmda batma sanki rahmim çıkacak gibi oluyr bazen ama bunlar adet belirtiside olabilirr :) umutlanmamak lazımm ...
selam cnmmm benim gögslerimde acayip ağrı varr kasıklaırmda batma sanki rahmim çıkacak gibi oluyr bazen ama bunlar adet belirtiside olabilirr :) umutlanmamak lazımm ...[
bu arada korkma hamile kalan arkadaslarinda kasiklari agri yapiyor ayni adet sanciisi gibi oluyormus zaten .insallah bebisleirmiz bizimledir.
canım beni olumsuz düşünmemin nedeni tıkalı tüpün tarafın da yumurta oluşması o da 1 yumurta yani nasıl sperm tıkalı yerden geçsin.dr da bişey demedi yani tıkalı tüpün tarafında oluşmuş aşılama olmaz demedi ben burda okudum tıkalı tüpün tarafında yumurta oluşmuşsa dr lar yapmıyo diye bide sana ne kadar sperm enjekte edildi
Bence de doğru düşünüyorsun zaten o kanal tıkalı açık olsaydı aşılama yaptırmadan da bebek sahibi olabilirdin.. benim de tek kanalım tıkalı doktor bana dogal yollarda senın hamile kalabilme olasılıgın 1 sene de sadece 6 ay dedi zaten 6 ayın 2 3 ayında da kist oluşuyor kalıyor 3 4 ay...bence bu ay aşılama yaptırmayın hem boşuna masraf hem de boş yere ümitlenirsiniz...özel de mi aşılama olucaksın?
selam cnmmm benim gögslerimde acayip ağrı varr kasıklaırmda batma sanki rahmim çıkacak gibi oluyr bazen ama bunlar adet belirtiside olabilirr :) umutlanmamak lazımm ...
slm cnm sen nezaman yapacan test gunun nezaman
cnm 2 mart adet günüm .. aşılamam 18 şubata oldu .. şimdi yapsam çıkmaz bence bilemedim kii napsammmm tutsa beli olur mu ki sence?
yok yaptirma seninki erken daha canim bekle biraz cnm cuma yaptirsan cikar diye dusunuyorum.doktorun ne dediyse onu yap
dr bişe demedi sadece asistanı adet olursan 3. günü gel dedi ... artık beklicem yaa test yapıp üzülmektense beklerim günümü napimm....sen n zman yaptrcan sen bnden önce yaptrdn herlde.?
bence de biraz sabret ve güzel haberler ver. bn de her ay iki çizgi görmekten bıkmıştım. yarın ilk aşılamamı oluyorum heyecanlıyım. aşılamada canınız yanıyor mu
bence de biraz sabret ve güzel haberler ver. bn de her ay iki çizgi görmekten bıkmıştım. yarın ilk aşılamamı oluyorum heyecanlıyım. aşılamada canınız yanıyor mu
dr bişe demedi sadece asistanı adet olursan 3. günü gel dedi ... artık beklicem yaa test yapıp üzülmektense beklerim günümü napimm....sen n zman yaptrcan sen bnden önce yaptrdn herlde.?
canim ben sendne önce yaptirdim bugun 11.gunume burda istedigin zaman kantetsi yapmiyorlar.beni 4 marta gelceksin 5 marta cevap veririz dediler ama zaten bes yapmasina gerek knim adet gunum 1 marta önemli olan önceden ögrenebilmek
ben zaten adet olursam doktorun test yapmasina gerek kalmayacak.ama ben turkiyde ilk asilamai oldugumda doktorum 12.gun test yaptir kanda cikaar demisti.ben suan yurt disindayim burda hastaneler birbirine bagli kan testi dahi baktiramiyorsun.turkiyde olsaydim mesle yarin gider yaptirirdim.benim adet gunum sasmaz en gec 2martta olurum .
e81 nerelere kayboldun cnm _???? durumun nedir var mı gelişme ?
mrb canım bugün 12.günümüzdü biliyosun ne yaptın sen bi gelişme varmı
canım giremiyodum neete sorun oldu aynı gelişme yok beklemedeyim sen nasılsın
canım 11 degilmi 14 şubatta yaptırdım ben aşılamamı ben 11 diye hesaplıyorum ne bilim walla akıntı var belim bazen agrıyo gögüslerim hafif agrıyo sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?