yeni aşılama yaptıran arkadaşlar

cnm bnde de aynı yaa halsizlik , bazen özel bölgemde ağrı oluyr böle çıkacak gibi sende oluyr mu?? fitilden mi acaba dyrum yaa onunda etkisi olabilir ..

canım ihşallah ALLAH sanada nasip eder hamile olmayı herkeze nasip etsin rabbim benim belirtilerimde senin gibi sen ne zaman olmuştun aşılamayı

hayırlısı canım benim normalde 1 mart adet tarihim erken tahlil yapıpta moralimi bozmak istemiyorum o yüzden beklicem bide sol tarafım cok batıyo bilemiyorum artık neden.sabırla beklicem

canım ihşallah ALLAH sanada nasip eder hamile olmayı herkeze nasip etsin rabbim benim belirtilerimde senin gibi sen ne zaman olmuştun aşılamayı

amin cnmmmmm inş sanada nasip eder.... ben 18 şubatta yaptrdm cnm bugn bugn 8. günüm ama sanki adet olcakmışım gibi oluyr (( ozaman ümidim yok olyr sen ne zaman yaptrdn cnm ?

bakalım kızlar ne olacak halimiz hayırlısı olsunda geri si dua artık inşallah en kısa sürede güzel haberleri veririz birbirimize bol bol dua edelim ben hem kendim hem sizin için ve tüm isteyenler içinr dua ediyorum anne olmayı güzel ALLAHIM bizlere de nasip etsin inşallah

kızlar yaptırdıgım günü ben saymıyorum çünkü ertesi gün jele başladım.jelin içinde 15 tane var bitince kan tahlili yaptır dedi dr ben onu beklicem zaten umudum yok.benim hayatımda hiç bişey birden olmadı herhalde bu da beni süründürecek

özel bölgede bazen ama arasıra batmalar oluyo

yaa evet mahfetti bizi bu hormonlaarrr bebekler için katlanıyrumm bi olsun varya poposuna vura vura sevicem :))) ya böle sankiii orası yere düşecek gibi ağrı saplanıo bıçak saplar gbi bugn çok oldu adet olcagm zamanda oluyrdu ama hafif bi şekilde bu seferki çok şiddetlii ya adet olmak istemiyrummm (((((((((((((((

allah kabul etsin canım inş bebeklerimizi kucagımıza alırız

aynen yaaaa sanki bıçak saplıyolar ben de o bide belimde de oluyo senin belindede varmı o bıçak saplanması gibi bi agrı

amin cnmmmmm inş sanada nasip eder.... ben 18 şubatta yaptrdm cnm bugn bugn 8. günüm ama sanki adet olcakmışım gibi oluyr (( ozaman ümidim yok olyr sen ne zaman yaptrdn cnm ?

bende 14 şubatta yaptırdım o sancılara kafanı takma fazla zaten hamilelik belirtiside adet sancısıda ikiside aynı şey diyorlar daha öncede söylemiştim öyle şeyler oluyorki kimler ne sorunlarla hamile kalıyor doktorların bile imkansiz dedikleri yeterki güzel ALLAHIM ol desin olsun bende acayip bel ağrısı karın ağrısı sık idrar göğüs şişmesi felan var piskolojik de olabilir ilaçlardanda pazartesiyi bekliyorum o zaman sonuç belli olcak bakalım

bide şeffaf akıntı var çok fazla iç çamaşırım sanki su içinde degişmekten usandım

hayrlısı neyse o olsn cnmm elbet br gün olcak zamanı var ama işte biz insanoğlu hemen olsun istyrum çnkü yaşıtlarımızı görünce bebek sahibi olmuş imrenerek bakıyruzz bu çok acı verioyr insanaa neden olmuyr die üzülüyr insan hiç sebeb yokkken hemde daha kötü ((rabbim isteyen herkese versinn kimseinin kucagını boş bırakmasınnn.. olsunda sabahlara kadar uyumiyimmm onu izliyim istyrummm

aynen yaaaa sanki bıçak saplıyolar ben de o bide belimde de oluyo senin belindede varmı o bıçak saplanması gibi bi agrı

oluyor cnmm belimdede var ağrı özellikle ayakta 5 dk kalim belim fena batıo uzanıorum hemen .. bebelerimiz yerleşiomu acaba :))))

inş canım bende aynısını diyorum olsunda sabahlara kadar uyumayım

oluyor cnmm belimdede var ağrı özellikle ayakta 5 dk kalim belim fena batıo uzanıorum hemen .. bebelerimiz yerleşiomu acaba :))))

inş yerleş,yodur ya olunca napcaz acaba nasıl bi duygu ben şimdiden tv de bi şocuk görim başlıyorum aglamaya iyice duygusala bagladım

ya snein olmuş baya test yapsan çıkar mı acaba ???? evet rabbim ol derse olurr inş bu ay der ve bebekleirmiz gelir :)

arkadasalr ben adet oldum galiba daha gunume vardi ama asilalamin 12.gununde cok affedersiniz pembemsi akinti geldi.yine tutmadi cok uzgunum.insallah sizlerinki tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…