cnm bnde de aynı yaa halsizlik , bazen özel bölgemde ağrı oluyr böle çıkacak gibi sende oluyr mu?? fitilden mi acaba dyrum yaa onunda etkisi olabilir ..
ben aşılamanın ilk gününden itibaren sayıyorumda o yüzdendir benim kasıklarım fena şekilde ağrıyor göğüslerim şiş karnım ağrıyo o kadar ALLAHIM hayırlısını nasip etsin ihşallah olur yaşım 30 oldu eşim de çok istiyor bu olmazsa kafana takma diyor bakalım ne olcak ben yalnız 9.gün öylesine idrar testi yaptım negatif çıktı zaten idrar testine güvenmiyorum bakalım nasip ben pazartesi kan testi yaptırcam şöyle bir hesap yaptım ben ne zaman çatlatma iğnesi olsam çatlatma iğnesinden 17. iün adet oluyorum oda cumaya denk geliyo eğer olmazsam yinede pazartesiyi bekleyeceğim ne olur olmaz erken kan testi yaptırıp negatif sonuç almak istemiyorum
cnm bnde de aynı yaa halsizlik , bazen özel bölgemde ağrı oluyr böle çıkacak gibi sende oluyr mu?? fitilden mi acaba dyrum yaa onunda etkisi olabilir ..
canım ihşallah ALLAH sanada nasip eder hamile olmayı herkeze nasip etsin rabbim benim belirtilerimde senin gibi sen ne zaman olmuştun aşılamayı
özel bölgede bazen ama arasıra batmalar oluyo
bakalım kızlar ne olacak halimiz hayırlısı olsunda geri si dua artık inşallah en kısa sürede güzel haberleri veririz birbirimize bol bol dua edelim ben hem kendim hem sizin için ve tüm isteyenler içinr dua ediyorum anne olmayı güzel ALLAHIM bizlere de nasip etsin inşallah
aynen yaaaa sanki bıçak saplıyolar ben de o bide belimde de oluyo senin belindede varmı o bıçak saplanması gibi bi agrıyaa evet mahfetti bizi bu hormonlaarrr bebekler için katlanıyrumm bi olsun varya poposuna vura vura sevicem :))) ya böle sankiii orası yere düşecek gibi ağrı saplanıo bıçak saplar gbi bugn çok oldu adet olcagm zamanda oluyrdu ama hafif bi şekilde bu seferki çok şiddetlii ya adet olmak istemiyrummm(((((((((((((((
amin cnmmmmm inş sanada nasip eder.... ben 18 şubatta yaptrdm cnm bugn bugn 8. günüm ama sanki adet olcakmışım gibi oluyr(( ozaman ümidim yok olyr sen ne zaman yaptrdn cnm ?
bakalım kızlar ne olacak halimiz hayırlısı olsunda geri si dua artık inşallah en kısa sürede güzel haberleri veririz birbirimize bol bol dua edelim ben hem kendim hem sizin için ve tüm isteyenler içinr dua ediyorum anne olmayı güzel ALLAHIM bizlere de nasip etsin inşallah
aynen yaaaa sanki bıçak saplıyolar ben de o bide belimde de oluyo senin belindede varmı o bıçak saplanması gibi bi agrı
hayrlısı neyse o olsn cnmm elbet br gün olcak zamanı var ama işte biz insanoğlu hemen olsun istyrum çnkü yaşıtlarımızı görünce bebek sahibi olmuş imrenerek bakıyruzz bu çok acı verioyr insanaa neden olmuyr die üzülüyr insan hiç sebeb yokkken hemde daha kötü((rabbim isteyen herkese versinn kimseinin kucagını boş bırakmasınnn.. olsunda sabahlara kadar uyumiyimmm onu izliyim istyrummm
oluyor cnmm belimdede var ağrı özellikle ayakta 5 dk kalim belim fena batıo uzanıorum hemen .. bebelerimiz yerleşiomu acaba :))))
bende 14 şubatta yaptırdım o sancılara kafanı takma fazla zaten hamilelik belirtiside adet sancısıda ikiside aynı şey diyorlar daha öncede söylemiştim öyle şeyler oluyorki kimler ne sorunlarla hamile kalıyor doktorların bile imkansiz dedikleri yeterki güzel ALLAHIM ol desin olsun bende acayip bel ağrısı karın ağrısı sık idrar göğüs şişmesi felan var piskolojik de olabilir ilaçlardanda pazartesiyi bekliyorum o zaman sonuç belli olcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?