Yeni aşkım ilkokul arkadaşıım ?

Koşarım diye korkuyorum hep hatayıı orada yapıyorum cunku, kovalayan ustune dusen ben oluyorum genelde, bu kez yapmaya korkuyorum sonu kotu olur diye.

Hafiften flörtleşsen, hani bişiler olabilir mesajını versen :) vermessen eğer, şuan senin onu istemediğini sanıp , gidebilir. Çünkü onu sevgili olarak görmediğin şekilde imada bulunmuşsun, birşey olacağı yok sanıp gitmesin boş yere

Aslında haklı gibisin, ertesi gun ben alısverise cıkmıstım, mesajlasıyorduk o esnada. Bende isin yoksa bir cay icebiliriz dedim, o da başka zaman inşallah dedi. Tamam gorusuruz dedim. Ertesi gun hic yazmadım, aksama o yazdı haftaya bulusalım vs.. Sanırım başka zaman inşallah derken bir onceki gun biz arkadasız mesajını verdigim icin bozulmustu.

Aynen işte, sen camları açmassan oda havalanmayacağı gibi, sinyalleri vermessen ilişki de olmaz. Onun iyice girişken olmasını bekliyorsun belki de, terslesem de seviyorsa koşar gibi. Ama herkesin kişilik özelliği öyle değildir bence bunun sevgiyle alakası yok. Aklıyla kalbi arasında kalmasın çocukcağız beyni olmaz , beni istemiyor mesajı veriyor, kalbiyse devam etmek. Beyindeki yanlış mesajı düzeltmek gerek

Yakın bi vakitte minicciiik bi adım atmak lazım oyleyse

Market müdürü vardı bir ara, konunuzu heyecanla okurdum. Onunla olmadı mı?

Market müdürü vardı bir ara, konunuzu heyecanla okurdum. Onunla olmadı mı?

Olmadı malesef, iş yemegim vardı birlikte gittik. Biz is konustugumuz icin kendini asagılanmıs hissetmis, oradan sorunlar başladı. O şekilde bitti malesef.

canm normal boyle seyler. :) ben taaa ilkokul ikinci siniftayken ask nedir bilmezken on sıradaki arkadasim kirmizi kursun kalemle yazdgi ask mektuplarini cantama atiyodu. bebeyiz daha yaa . sonra ben okul degistirdim beni bulmus on iki yil sonra konustuk gecmisten bahsedip kahkahalarla güldük. ayni sekilde konustu benimle senin arkadasinin konustugu gibi . ilk baslarda gonlum vardi ne yalan konusayim bende konusmaya devam ettim sonra baktim olmuyor mesafeyi koydum. yani ask da olur besk de. bal gibi olurr.

Olur tabi olmaz demiyorum, iyi bir ailesi var, kendiside cok iyi, her zaman iyide anlaşırdık.. Sadece hareketlerini cozemiyorum, 1 gun cok iyi, resmen flortlesiyor, ertesi gün hic uzerime dusme yok.

Olur tabi olmaz demiyorum, iyi bir ailesi var, kendiside cok iyi, her zaman iyide anlaşırdık.. Sadece hareketlerini cozemiyorum, 1 gun cok iyi, resmen flortlesiyor, ertesi gün hic uzerime dusme yok.
yasi kucukse kisiligi oturmamis olabilir daha.

Sen hoslanmaya mi basladin arkadasindan?
Ben olsam bu konusmalardan pek anlam cikarmazdim. Bir de uzun yillar tanidiktan sonra insan ozel bisey hissedemez gibi geliyor... Sen bosluktan kendini yanlis anliyo olabilir misin?

Sen hoslanmaya mi basladin arkadasindan?
Ben olsam bu konusmalardan pek anlam cikarmazdim. Bir de uzun yillar tanidiktan sonra insan ozel bisey hissedemez gibi geliyor... Sen bosluktan kendini yanlis anliyo olabilir misin?

Hoşlandım denemez, yani her zaman severdim, çocukkende şimdide.
İlgisi hoşuma gitti diyelim..

Belki isi vardir. Ya da yanlis anlama ama cok capkin gibi geldi. Bir kac kisiyi bir arada yurutmeye kalkmasin? Niyetini iyi anla bence..

Bende bu yoruma katılıyorum fazla hızlı giden bi samimiyeti var. O konuda emin olun,gerisi çok açık zaten sevgili olalım desen olur dakikasında.

Bende bu yoruma katılıyorum fazla hızlı giden bi samimiyeti var. O konuda emin olun,gerisi çok açık zaten sevgili olalım desen olur dakikasında.

Gerisinide zaman göstericek galiba, gorustukce konustukca tamamen dokulur ortaya hersey.

Ben de bi dönem ilkokul arkadaşımla sevgili oldum tavsiye etmem onu tanıdığınız o ilkokuldaki çocuk masumiyetinde kalmıyorlar. Bulunamıyo o masumiyet. Hem çok ii tanıdığınız hem de hiç tanımadığınız yeni biri olarak çıkıo karşınıza. Sadece gözleri bakışı hiç değişmemişti. Ben de ii olur die başladım ilkokul sonda platonik severmiş beni. Ama sonu ii olmadı maalesef. Ha şöyle oluyo nolursa olsun bazen size sanki ikinizde ilkokuldaki o miniklermişsiniz gibi şefkatle davranıo. Çocukluktan gelen o bağ Sürüyo. Denemekte fayda var ama koşmadan yavaş yavaş ha olmazsa da dünyanın sonu değil taa eskilerden iyi bi dost kazanmış oluyorsunuz

Bence ilgiden daha çok bu sıralarda kendini çok boşta hissediyor.
Uzun süre görüşmemiş olsanız ya da sürekli görüşüp, çok şey paylaşmış olsanız tamam diyeceğim ama bana çok ilgi gibi gelmedi.

Yaklaşık 10 yıldan sonra ilk kez gorusuyoruz, sadece nasılsın ne yapıyorsun diye konusurduk 2-3 yılda bir. Onun dısında gecen yıl bir dugunde göz ucuyla gördüm, o görmedi. O kadar.

Kesinlikle öyle, illa olucak diye bir durumum yok. Simdilik hem normal sohbet, hemde azıcık ucundan flortlesme tarzında konusuyoruz gorusuyoruz. Olursa olur, olmazsada yıllaar oncesinden cok iyi anlastıgım bi arkadasımla tekrar arkadaslık kurmus olurum :) hayırlısı neyse oyle olsun artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…