Yeni başladığım çeyizlerim :)

srve06

Her şeyi salla ama çayı demle
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.159
975
178
Haziranın 14 kısmetse düğünüm... Ben de yeni yeni hazırlıklara başladım... Umarım begenirsiniz...
Çelik tencerelerim
Üçlü sahan setim

Üçlü tencerem

Büyük tencerem ( annem aldı lazım olur diye)
Makarna tencerem ( Nişanlımda bende makarna delisiyiz)

Misafir için porselen takımım( 12 kişilik bir takımım daha var annemin eskiden aldıgı onu günlük takım yapmayı düşünüyorum )

Misafir için çatal bıçak seti

Nevresim ve battaniye takımım

Kışlık nevresim takımım

4 mevsim uyku setim

Misafir için nevresim takımım

Birkaç tane daha nevresim takımım var ama markalarını bilmediğim için resimlerini koyamadım
Misafir için masa örtüm ( Bunun beyazı )
Olmazsa olmaz Tupperwarelerim

mutlulukla huzurla kullan canım hayırlı olsun hepsi çook güzel

Güle güle aşkla kullanın canım servis setin çok çok güzelmiş kullanmaya kıyılmayacak cinsten

hayırlısı olsun.
tencere takımların fazla sanki. Çelik tencereler artık eskisi kadar kullanılmıyor. Ben de çok aldım ama genelde teflonları ve seramikleri kullanıyorum. Nevresim seçimlerin güzel. diğer eşyaların benimkilere benziyor.

Daha devami var degil mi ?
Cok güzel çeyizin var canim, Allah mutlu günlerde kullanmayi nasip etsin

Çok sagolun... Tencerelerim biraz fazla oldu teflon setimde var...Seramik de sadece pilav tenceresi aldim canim..

evet tencerelerin fazla olmuş... sonra koyacak yer bulamayıp anneye postalanıyor:)
seramık çok kullanışlı.

evet tencerelerin fazla olmuş... sonra koyacak yer bulamayıp anneye postalanıyor:)
seramık çok kullanışlı.
Tencereler fazla oldu hem annem hemde ben almisim...Artık fazla gelirse anneme veririm zaten tencereleri eskimisti.... Seramik takım halinde degilde kullanabilecegim seyleri aldım canim...
hepsi çok güzel, güle güle kullan:)
Çok tesekkurler canim benim...

Bunlarda diger nevresim takimlarim iki tane daha var ama evde bulamadim... Resimlerini bulamadigım icin fotograflarini cektim....

Uyku setim

Amerikan servisim

Günlük kahvaltı takımım

Pasta takımım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…