Çok sagol canim...Daha yeni basladim ... 5 ay var daha çok eksiğim var....mutlulukla huzurla kullan canım hayırlı olsun hepsi çook güzel
Ben de çok begenerek aldım ... Çok teşekkur ederim bu arada...Güle güle aşkla kullanın canım servis setin çok çok güzelmiş kullanmaya kıyılmayacak cinsten
Var canım aklima gelenler simdilik bunlar birkaçıninda resmini bulamadım canimDaha devami var degil mi ?
Cok güzel çeyizin var canim, Allah mutlu günlerde kullanmayi nasip etsin
Çok sagolun... Tencerelerim biraz fazla oldu teflon setimde var...Seramik de sadece pilav tenceresi aldim canim..hayırlısı olsun.
tencere takımların fazla sanki. Çelik tencereler artık eskisi kadar kullanılmıyor. Ben de çok aldım ama genelde teflonları ve seramikleri kullanıyorum. Nevresim seçimlerin güzel. diğer eşyaların benimkilere benziyor.
Tencereler fazla oldu hem annem hemde ben almisim...Artık fazla gelirse anneme veririm zaten tencereleri eskimisti.... Seramik takım halinde degilde kullanabilecegim seyleri aldım canim...evet tencerelerin fazla olmuş... sonra koyacak yer bulamayıp anneye postalanıyor:)
seramık çok kullanışlı.
Çok tesekkurler canim benim...hepsi çok güzel, güle güle kullan:)
Çok teşekkür ederim çok sağolun...Hepsi çok güzeller ,
Huzurla ,sağlıkla ,mutlulukla kullanın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?