Yeni başladığım çeyizlerim :)

Canım herşeyin harika aşkla huzurla kullan inşallah gün adaşım Bornoz setine özellikle bayıldım o takımı hep beğenmişimdir ama bedenden dolayı almadıkTost makinen evde biz kullanıyoruz ailecek memnunuz canım ben bulamadım ondan alacaktım yoksa Hayırlı olsun herşeyin

Çok teşekkür ederim canım... Amin canım inşallah hepimiz huzurla ,mutlulukla kullanırız... Tost makinesi annem almış canım... Bornoz takımında aldıgım magazada tek S/M bu kalmıştı ondan aldım....

Bu takımlar M-L olarak var diye biliyordum canım gerçekten S-M şeklinde var mı Gerçi boyları da çok uzundu bizimde anannem ben küçükken almış bir takım onu alacağım çeyiz giderken bir de ben oyshodan aldım 2 tane pufidik onlarla idare ederiz diyorum zaten normalde bornoz kullanmam şimdi heveslendim alışık değilim yani

S/M yazıyor kutusunun üstünde canım .... Bende bir madame cocodan yaz için pike bornoz aldım...English home dan aldım birer tanede yazın pek bornoz kullanmam canım...

S/M yazıyor kutusunun üstünde canım .... Bende bir madame cocodan yaz için pike bornoz aldım...English home dan aldım birer tanede yazın pek bornoz kullanmam canım...
Zaten yazın bornoza gerek kalmıyor canım banyodan çıktığın gibi giyinemeden kuruyorsun

Kendime madame coco ve English home dan aldığım bornozlar

Bunlara uygun renklerde aldığım saç boneleri

Mutluluguma aldıklarım

Aynen canım... Yaz sıcagı kurutuyor

Son eklediklerinde çok şeker canım güle güle kullan giy

Sagol canım .... Seninde hayırlı oldun canım... Hiç bitmediği kesin o kadar çok eksiğim var ki aksesuarlarım hiç yok, eksik listem o kadar uzun ki... Nasıl bitecek diye düşünüyorum...
aynı şeyi bende herrr allahın günü düşünüyorum.zaten evlenene kadar bitmesini beklemek yanlış olur illaki evlendikten sonra da biirr dünya eksiğimiz olucak

aynı şeyi bende herrr allahın günü düşünüyorum.zaten evlenene kadar bitmesini beklemek yanlış olur illaki evlendikten sonra da biirr dünya eksiğimiz olucak
Bİtmez büyük bir ihtimal eksik bitermi mutlaka birşey unuturuz....

canımmm güle güle kullann çok güzel herşeyin:)

hepsi çok güzel misafir masa örtünü çok beğendim ne marka
ne kadara aldın öğrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…