yeni başlayan ilişkimde kafamdaki soru işaretleri ?

gulsen88

bekle beni kızım.. :-)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
451
42
118
İstanbul
birkaç gün önce yeni bir ilişkiye adım attım kızlar. henüz çok çok yeni. birbirimizi tanıma aşamasındayız ama benim kafamda bazı soru işaretleri var. sizce bunlar nasıl düzelir

neler seni düşündüren derseniz; ilk olarak çok çekingen biri yani belki de ilk buluşmalarımız olduğu için böyledir bilemiyorum ama çok az konuşuyor. genelde ben konuşuyorum. kendini ifade etmediği için de ne düşünüyor ne hissediyor bilemiyorum. ben ona soruyorum ' söylemek istediğin bir şey var mı ' diye ya da ' ne düşünüyorsun bu konuda ' falan diye, verdiği cvplar beni tatmin etmiyor. iki üç sene önce uzun bir ilişkiden çıkmış. sonra askere gitmiş falan. o uzun ilişkisinden sonra ilk ilişkisi benim yani. belki bunun şaşkınlığı falan da vardır. çünkü ben bir erkeğin bu kadar çekingen olabileceğine inanmıyorum :s içinde onun da fırtınalar kopuyordur eminim. bir de bana ilk buluşmamızdan sonra msj attı dedi ki ' bazı kusurlarımı görmezlikten gel zamanla düzelecektir inan.. ' kızlar sizce böyle az konuşması iyi bir şey mi ve ilerde düzelir mi bu durum. ben onu nasıl açabilirim neler diyebilirim :44:

onun dışında çok centilmen bir yere gideceğimiz zaman arabanın kapısını açıyor bana falan :) sevgilisine falan hesap ödetmiyormuş asla :) ilk buluşmamızda bana hediye almış bir de mesela bana diyor ki ' bana herhangi bir saatte herhangi bir yere gidelim de hiç üşenmem anında gideriz ' diyor, ' ya da mesela canım tekirdağ köftesi istedi de kalkar gider tekirdağdan alır getiririm yada birlikte gideriz ' diyor tip olarak falan çok iyi aslında. maddi durumları falan da iyi ailesi de iyi. tam evlenilecek erkek yani ama işte bu az konuşması aklıma takıldı :s :s :s pasif biri gibi göründü aksine ben öyle değilim.. rahat biriyim yani.. off biliyorum dört dörtlük te kimse yok ama ne bileyim ondan soğumaktan korkuyorum ben çok mu şey istiyorum kızlar

Son düzenleme:
canım bence sana karşı çok güzel şeyler hissediyordur ve bu yüzden çok heycanlandığından dolayı konuşamıyo olabilir. bence ona zaman tanı. belki zamanla açılır diğer huyları da iyiymiş hem.

şimdiden hüküm vermek yanlış olur..
yapısı mı öyle yoksa yeni ilişki olduğu için mi böyle davranıyor bilemeyiz ama çok üstüne gitme kendi de söylemiş zamanla düzelirim diye..
herşey iyi gidiyor gibi çocuğun üstüne gidipte bunaltma sakın konuş konuş diye
zamana bırak herşey yerine oturacaktır o zaman..

evet diğer huyları çok iyi kusur diyebileceğim hiçbirşeyi yok.. ben de birlikte zaman geçirdikçe açılacağını umuyorum ama ya açılmazsa da diyorum :26: bir de şu var haftaiçi gündüzleri çalışıyor ve çalıştığı müddetçe çok az iletişim kuruyoruz, msj arama falan parmakla sayılacak kadar :44: ben bu kadar az ilgiye alışkın değilim diyorum akşamları konuştuğumuzda, ' ben de böyle olmasını istemiyorum ama bu aralar çok yoğun işler ' diyor ' bir kaç hafta böyle devam edecek fırsat buldukça hemen seni arıyorum ' diyor. ama bazen akşamları evde de çalışıyor :44: hazırlaması gereken prosedürler varmış. .. ..

Son düzenleme:
aslında ortak arkadaşlarımız var, onlar sevgilimi önceden de tanıyorlar yani. sevgilim arkadaş ortamında da çok fazla konuşmazmış. yapısı öyle heralde :44: yaa çok aşırı konuşmasını da tercih etmem ama daha tanışma dönemimiz olduğu için azck kendisini ifade etsin istiyorum yok bunaltmıyorum canım konuş konuş konuş diye yakasına yapışmadım yani bebeğiiim :d :d ama işte aklıma takılıyor

cok konusup bos konusacagina,
az konusup öz konusmasi daha iyi,
mutluluklar diilerim,
yazdiklarina bakarsan efendi biri gibi,
INSALLAH boyle devam eder

daha yeni başlamış bir ilişki sonuçta. çekingen biri bellki. zaman geçtikçe, alıştıkça açılacaktır çenesi merak etme. bu sefer de susturmak için uğraşırsın
hem anlattığın kadarıyla da geyt efendin. birtek konuşmuyor diye dert yapma.

teşekkür ederim :) az konuşup öz konuşma konusuna gelince, gereğinden de az konuşuyor
hep böyle sürecek diye endişeleniyorum

cok konusup bos konusacagina,
az konusup öz konusmasi daha iyi,
mutluluklar diilerim,
yazdiklarina bakarsan efendi biri gibi,
INSALLAH boyle devam eder

:) zaten çok fazla konuşsun istemiyorum yeteri kadar konuşsun istiyorum sadece :) yaa bir de bi tek bu değil dert ettiğim aslında. ben hep esmer beğenmişimdir. bu ise esmer değil açık kumral diyebilirim. tip olarak kıvanç tatlıtuğ ile halit ergenç karışımı desem tam olur heralde. gözleri de mavi üstelik. mavi gözlüler bana hep itici gelirdi. şimdi nasıl bu çocuktan hoşlandım ona şaşırıyorum.. ama herhalde davranışlarından etkilendim. ama ara ara esmer severdim ben diye aklıma takılmıyor değil böyle olunca da yeteri kadar sevmiyormuyum acaba diye kendimi sorguluyorum. sonra da diyorum ki doyumsuz muyum ben. çok mu şey istiyorum. yeni başladığı için böyle oluyordur herhalde diyorum..

Son düzenleme:
yeni ilşkin eski sevgilinin arkadaşı mı yoksa başka birisi mi.bence kimse yakışıklı birisi imiş kıvanç+halit iy karışım

yok canım o değil :) aslında belki çoğu kişi beğenebilir ama bana itici geliyor özellikle kıvancı hiç beğenmiyorum ben.. peki sence zamana mı bırakmalıyım. düzelir mi zamanla.

yeni ilşkin eski sevgilinin arkadaşı mı yoksa başka birisi mi.bence kimse yakışıklı birisi imiş kıvanç+halit iy karışım

Son düzenleme:
yok canım o değil :) aslında belki çoğu kişi beğenebilir ama bana itici geliyor özellikle kıvancı hiç beğenmiyorum ben.. peki sence zamana mı bırakmalıyım.

zamana bırakıp bırakmayacağına karar verebilecek olan ben değilim.karar verecek olan sensin.öbürkünü baya istediğini bildiğim için şaşırdım.daha birisine aşıkken çıkmasan bile soru işaretleri taşıman doğal.yeni ilişki olmasıda zaten soru işareti elbette yapar.daha hiç bir şey belli değil ki.tip olarak bile beğenmedim diyorsun,tarzım değil diyorsun.boşluktan mı ilşikiye başladın.öbürküyle 3sene kadar kafa yormuştun.böyle olunca hemen başlayamazsın.nasıl derler kralı gelse zor.çocuk çok iyi ve ideal erkek olsada

Yok o diğer çocukla üç sene önce tanısmıstık ama o zaman hiçbirsey hissetmemistim. Eski konumu açtığımda yeni düsünmeye baslamıstım onu. Ama yanılmısım. Simdiki çok farklı. gayet ciddi düsündüğümüz bir iliskiye basladık simdi.

A bu arada tip olarak beğenmedim demiyorum. Çoğu kisi tarafından tip olarak baya beğenilen biri. Benim sadece arada aklıma ' esmer seviyordum ben ' düsüncesi geliyor. :s ikincisi boslukta değilim, ki olsam bile asla bu sebeplerle birini hayatıma sokmam, hiçbirsy hissetmediğim birini.

canım öncelikle hayırlısı olsunnn sevindimm konuya gelince sende biliyorsun daha yeniisiniz biraz çekiniyordur.Alışır merak etme.En sesssizi bile hep sessiz devam etmez. Hani nasıl konuşsam ne yapsam falan diye karar veremiyordur.bence durum geçicidir merak etme

canım daha yeni olduğu için böyle hissediyorsundur. bende önceki ilişkim ilk başladığında umrumda değildi. hatta çok soğuktum, sevmiyordum ama alıştım zamanla. 20 ay çıktık. olmadı ayrıldık. yani diyeceğim sevgi işleri hemen olmaz zamanla olur ancak. hele biraz zaman geçsin daha iyi tanıyın birbirinizi duygularından daha da emin olursun.
tip meselesine gelince. keşke hep istediğimiz gibi birileri çıksa karşımıza ama siparişle olmuyor bu işler. ben de esmerlerden hoşlanırım. ama rüyamda evleneceğim kişiyi gördüm ve sarışındı hemde sapsarı. kısmet bu işler. belli olmaz.

çok teşekkür ederim =) ben de işte şu kafamdaki bir iki soru işareti dışında mutlu hissediyorum kendimi onunla olduğum için, ve de şanslı hissediyorum =) di mi en sessizi bile ilerleyen zamanlarda gösterir iç yüzünü benim bu konudaki tek derdim zaten içini bilememek ben istiyorum ki ne düşünüyo ne hissediyo bileyim. hayır soruyorum cvp ta vermiyo :d ben de sabırsızım işte.. :) şu çekingenliği atlattığında süper olucak ilişkimiz

ceydacım yaa canım şu yazdıkların içimi o kadar rahatlattı ki çok saol :) biliyomusun ben de bundan önceki ilişkimde başlarda hiçbirşey hissetmiyordum çocuğa karşı, ama sonra birlikte zaman geçirdikçe baya baya sevmiştim çok güzel zamanlarımız geçmişti. masal gibiydi :) iyi ki hemen ayrılmamışım şans vermişim demiştim. sonradan ayrıldık o ayrı ama dediğin gibi hemen pat diye olmuyor bu işler çok saol yaa valla bebeyiiim :13: bu arada rüyanda nasıl gördün istihareye mi yattın

Umarım mutlu olursun hayırlı olsun..

İlişkilerin başlangıçları böyle değilmidir.Aslında çok hoşlanmışsın sende baksana soğumaktan korkuyorum diyorsun.. Sende yormadan devam ettirebilirsin. ...Erkekler uzun süreçli ilişkilerinde bence kendilerini yormayacak insanlarla beraber olmak ister.

Ondan soğumak istemiyorsun değil mi :) her zaman soru sormakta önemli ama gözlem yolu ile onu gerçekten daha iyi tanıyabilirsin tanıdıkça bundan ne kadar keyif aldığını öğrenmelisin..

Yanlış anlama canım gerçekten efendi hoş bir şey kadını zarif gösterir gururu okşanır hesabı ödemek arabanın kapısını açması vss.. Bunları düşünerek hayallere dalma bir gün olmadığında bunlar :) kendini üzmeye başlarsın. Birde gerçekten zaman geçtikçe anlayacaksın ki bunlar önemli değil..

Senin için önemli olan (en azından evlenince anlıyorsun iyice ) onun ve senin ne kadar mutlu olduğunuz manevi olarak ..Para vs gezmeler tozmlar hep ikinci plana kalıyor.. Sadece biz noktası önem kazanıyor... Akşam eve geldiğinde o kapı çaldığında güler yüzünnü görmek için bütünü günü heba edebilirsin...

Aslında tam anlatamıyorum :))) Umarım mutlu olursun :)))

rica ederim. yardımcı olabildiysem ne mutlu.
yok canım hiiiç düşünmüyordum bile evleneceğim kişiyi rüyamda görmek.
2 gece üst üste girdi rüyama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…