yeni başlayan ilişkimde kafamdaki soru işaretleri ?

Gülseeeennnnnn çok sevindim öncelikle belirteyim.
Sen çok pozitif bir insansın inşallah mutlu olursun canımm.
Bence çok ince biri karşındaa ki de hediye alması falan çok hoş.
Söylemiş de zaten biraz zaman ver , çekingenliğini atacaktır muhakkak

ben şu an tam da anlattığın karakterde birisi ile beraberim ayrıca onun ilk ilişkisi oluyor daha da dezavantajlıydım. ama zamanla açılıyorlar sen içini ferah tut.

teşekkür ederim :) ben çok iyi anladım demek istediklerini.. :) ilerleyen zamanlarda herşey rayına oturucak inşallah.. ama umarım bu centilmenliği değişmez. yorma konusuna gelince ben de yormadan yorulmadan bir ilişki yürütmek istiyorum.. saçma sapan sebeplerden yada olmayacak kıskançlıklardan çok fazla kavga çıkaran biri değilim zaten. o konuda problem olmaz diye düşünüyorum :)

:) evet şuana kadar ilk buluşmada hediye alan ilk kişi oldu kendisi ve bu çok hoşuma gitti =) sen naptın en son ayrılmıştın yeni konunu şimdi gördüm okuycm şimdi

aaa ilk ilişkiyse daha da çekinir seninki deneyimsizdir şimdi o bir ilişkiyi nasıl yürüteceği konusunda :) ama siz geçmişsiniz galiba o faslı :) umarım benimki de biran önce alışır

ben şu an tam da anlattığın karakterde birisi ile beraberim ayrıca onun ilk ilişkisi oluyor daha da dezavantajlıydım. ama zamanla açılıyorlar sen içini ferah tut.

daha yenisiniz ve sen çoookkk heyecanlısın buda dikkatini çekmiş bizimle paylaşmışsın ama bunun cevabını zamanla alabilirsin ancak birazcık sabretmen gerekiyor .. ama genel itibariyle bakınca çok hoş,düşünceli birine benziyor
bir de şimdi sen "az konuşuyor" diye konu açtın ya konuşmaya başlayınca da "susmuyor" diye konu açtığını hayal ettim bir an nedense

tabiri caizse sudan çıkmış balık gibi bence erkek arkadaşınız uzun bi lişki askerlik ve yeni ilişki. dengeyi kuramamış gibi geldi bana uzun ilişkiden sonra ilk sevgilisiyim diyosunuz bence sorun bu kolay kolay unutulmuyo çünkü uzun süren ilişkinin izleri. bide bu ayrılık dönemi askere gitme zamanına denk gelmiş 2 yıl geçmiş olsada sivildeki gibi kolay unutamaz. bence kendinizi kaptırmayın aklında eski sevgilisinin izleri olabilir ve sizin haeketlerinizde onu aradığı bulamadığı için az konuşuyor olabilir.

cok konusup bos konusacagina,
az konusup öz konusmasi daha iyi,
mutluluklar diilerim,
yazdiklarina bakarsan efendi biri gibi,
INSALLAH boyle devam eder

bütün bunlara ve diğer cevapların hepsine katılıyorum.bence tek sorun dediğin az konuşmasıyla sorun yok tatlım.zaten nerede ne zaman çok gördün çenesi düşük bir erkeği.ağır olacaksın erkeksen.kız gibi gülmek vs gibi saçma tabirlerde var biliyorsun.tipi konusuna gelşnce kabul ettiğine göre pekte zaten sana batmamış.hem bir bayan saçını sarıya boyatınca sarışın.siyaha boyatınca esmer oluyor.yazın bronzlaşır o.çokta öyle ton olarak farkı olarak ayrım yoksa sorun yok.

tavırları falan çok hoş.bir bayana yaklaşmayı biliyor demek ki.

ben de ilk zamanlar çekinmiştim bundan...
sürekli sölüyordum; işte az konuşuyorsun
neden duygularını ifade etmiyorsun...
bazen karşımızda ki erkek gerçekten duygularını
kelimelere dökmeyi bizim kadar beceremez..
bu aşamada biraz sabır gerekiyor...mesela hiç
gülmezdi adamın birişimdi kahkahalar atıyor,
espriler yapıyor bana...bakıyorum o bişiylerden
bahsediyor .susarsam o beni u,konuşturmaya
çalışıyor...seninde dediğin gibi; henüz daha
yeni bir ilişkinin içinde olduğu içindir bu sessizliği..
sabırla bekle,sorgulama,birlikteyken bir yerden konular aç.
zamanla onun da senden önce davrandığını görüceksin...
mutluluklarrr

tatlım yaa sen de çok esprili birisin yazdıkların yüzümü gülümsetti <3 aslında dün akşam dikkat ettim de benimki telefonda falan gayet konuşuyor ama yüzyüze geldiğimizde konuşmadı henüz niyeyse artık :d belki biraz heyecandan biraz şaşkınlıktan, durumu henüz tam kavrayamadı belki iki üç senedir sevgilisi yokmuş ya sonuçta :d dediğin gibi azck sabredicem artık gülü seven dikenine katlanır

havin çok farklı bir pencereden bakmışsın olaya tatlım. biliyomusun ben de bunu düşündüm ilk başta, eskiden baya ciddi bir ilişkisi olduğunu öğrendiğimde. öyle ki kız bunlara gidiyormuş falan, aileler de biliyormuş yani ilişkilerini. sonra ayrılmışlar bir anlaşmazlık yüzünden. ve sonra benimki hayatına kimseyi almamış uzun süre. bunlar ayrıldıktan sonra kız evlenmiş. acaba unutamadı mı diye düşünmedim değil. sordum hatta ' üzüldün mü kız evlendiğinde :) ' dedim. yoo dedi. ama yoo deyişinden üzüldüğü belliydi. üzülmüşsün dedim. ' o zamanlar üzülmüştüm ama aradan çok zaman geçti şimdi hiç hatırlamıyorum bile nasıl üzülmüştüm ki ben *-) ' diyor bir de bana yaklaşımından benden baya etkilendiği benimle olmak istediği çok belli şuanda.... :)

ayy koptum yazın bronzlaşır lafına :d :d :d kumral işte ama açık kumral, mavi gözlü. ben genelde koyu saçlılardan ve koyu renk gözlülerden hoşlanırdım, o yüzden şaşırdım sadece bu çocuktan nasıl hoşlandım diye :d

teşekkür ederim sanırım çoğunuz haklısınız, zamanla düzelecektir :) yani paylaştığımız şeyler çoğaldıkça, daha çok alıştıkça bana, yanımda çok daha rahat davranacaktır. o zaman da çok rahat davranıyor hiç çekinmesi utanması yok diye konu açıyormuşum ben :d seninki bak ne güzel açılmış :) sizin de mutluluğunuz daim olsun inşallah

teşekkür ederim :) az konuşup öz konuşma konusuna gelince, gereğinden de az konuşuyor
hep böyle sürecek diye endişeleniyorum

daha yenisiniz canim,
acilir acilir merak etme sen,
bu seferde sevgilim cok konusuyor diye konu acarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…