Yeni bir baslangic icin bugün basla!

kizlar bide face inizi ozelden yazarmisiniz..eklesem sorun olmaz umarim.

findikkurdu bende dun karisik pide ve dondurma yedim ama cok pisman oldum.neyse artik diyete baslayacagim ya uzun bir sureligine veda etmis olurum kendisine.veda yemegi oldu

kızlar iyi gecelerrr
ya canlarım bi akıl verseniz ben callen teyzeye devam mı edeyim yoksa şuu meşhuurrrr tiffaniy teyzeye mi geçiş yapayım benim bayrama kadar acil karın bölgemin incelmesi lazım bacaklarımı takmıyorum ama şöyle diyeyim gögüslerim küçük ama üst bölgemde-sırtımda var fazlalık ve kollarımda bacakları takmıyorum pek :1:

beni anlatmissin sanki.karin ve bel bolgemden incelmek istiyorum omuzlarim genis,kilo alinca sirttan da aliyorum.aslinda her yerden aliyorum ama sirt genis olunca orada daha belli ediyor.popom duz ama onu takmiyorum simdilik.bacaklarimi hic onemsemiyorum.onceligim karin,simit bel bolgesi..bide sirt.

aynaya bakinca cok moralim bozuluyor.sanki 1.74 boya 64 kilo degilimde 70 ve ustuyum gibi duruyor.bide bir arkadas var boyu benden kisa 62 kilo ama gorseniz cop gibi duruyor.bide demezmi etim cok sarkik spor yapmam lazim diye.kilomu sorunca yalan soyluyormusum gibi oluyor onun yaninda..kadin haliyle diyordur ben 63 sem o bu haliyle nasil 64 oluyor hemde boyu uzun diye:43:

kızlar benim simidim yok sayılır.önde top gibi göbüşüm var.midemde var.karın kısmım 2 katlı yani.Belimin en kalın yeri,göbek deliğinin çevresi 70.göbeğimi içime çekince 64 noluyor.bölgesel olarak nasıl bir egzersiz yapmalıyım?

beni anlatmissin sanki.karin ve bel bolgemden incelmek istiyorum omuzlarim genis,kilo alinca sirttan da aliyorum.aslinda her yerden aliyorum ama sirt genis olunca orada daha belli ediyor.popom duz ama onu takmiyorum simdilik.bacaklarimi hic onemsemiyorum.onceligim karin,simit bel bolgesi..bide sirt.
valla aynen canım ya yarın callen hareketlerinin zayıflatmasına başlıyorum inşallah yani gögüs olsa hareket yap zayıfla ama sırt olunca napcam bilemiyorum yaa :9:

size iyi sporlar fıstıklar benim yerimede yaparmısınız ben 1 hafta yokum tatile gidiyoruz 1hafta sonra devam spora herkezi öptüm görüşmek üzere inşallah herkez istedigi ölçülere kavuşur :)

Saol elmaşekerimm:16::16:..kalçadan incelmek çok zordur,nasıl inceldin o kadar ne zamandır yapıyosun ben de seni tebrik ediyorum gerçekten..tifanny in 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube bunları yapıyorum canım..bugün başlıcam yeniden,günde min 30-maksimum bir saat yeterli..bir saat yapacaksam eğer ikiye bölüyorum daha etkili oluyor..bir de bu hareketleri yaparken belime korse takıyordum,size de tavsiye ederim daha fazla ısınıyor ve inceliyor..diyetler o kadar işe yaramıyor ama spor kalıcılık sağlıyor..motivasyon olunca gerisi geliyor..

Canım bu iki video toplamda 20 dk sürüyo ya sen tekrar tekrar mı yapıyosun bir saat çalışmak istediğin zaman? Yoksa ısınma squat derken bir saati toplamda mı buluyo spor yapma süresi? Acemi ev sporcusundan böyle daha çok soru gelecek size. Ama daş gibi olma yolunda azimliyim :34:

canım öyle yapmayı çok istedim ama callanetics programına başlarken yazılar çıkıyo orda sadece 6 gün callenetics programı yapın ekstra hareket yapmayın diyo ve 7. gün yapmayın 1 gün ara verin diyo. bale gibi hiç çalıştırmadığımz kaslarımızı çalıştırıyo çoook hafif hareketler fakat öyle böyle değil baya ter atıyosun ama ben yorgun oluyorum ve yapınca başım feci ağrıyo mesela bugün yapamadım yani gece 12'den sonra yapamıyorum zorunluluk var 1 günde 2 defa da yapılamıyo ama düzenli yapınca çoookkk etkisi oluyo

Merhaba bu callanetics videosu için link istiyorum yardımcı olur musun? Umarım bir videosu vardır :44:

Canım bendekilerde on dakika..ilk önce Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube bununla başlıyorum

sonra bunu yapıyorum 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

sonra tekrar dan ilkini yapıyorum,halim kalırsa diğerini de tekrar yapıyorum..böyle böyle uzatabiliyorum..dün yarım saati geçemedim,ilk günümdü her yerim ağrıyor bugün :9::9: bi haftaya geçiyor ama sabretmem lazım

soruma cevabı vermişsin zaten ben devamını okumadan hemen sordum sorumu :27: heyecanlıyım ya ondan :52:

kızlar benim simidim yok sayılır.önde top gibi göbüşüm var.midemde var.karın kısmım 2 katlı yani.Belimin en kalın yeri,göbek deliğinin çevresi 70.göbeğimi içime çekince 64 noluyor.bölgesel olarak nasıl bir egzersiz yapmalıyım?

Arkadaşım öncelikle maşallah diyeyim 70 den 53 e düşmüşsün. Bu benim hayal dünyamın bile ötesinde ki bırak gerçekleştirmeyi. Tebrikler kalanı da fazla takma kafana olur gider :32: maşallah tekrardan :34:

Kızlar uykum kaçtı böyle ardarda sıraladım mesajları. Kilo alıp vermekle hayatı geçmiş biriyim şu yo-yo denilen döngüleri sürekli yaşadım. Diyetisyenle, dukanla vs kilolarımı verdim ama verdiğim kiloyu hiç koruyamadım. İstediğim kiloya indikten sonra hemen ertesi gün yükselişe başlayıp bi sene içinde eski kiloma mutlaka ulaştım. Sebebi de eski beslenme düzenine geri dönmem kilomu korumaya çalışmamam oldu. Şimdi de diyet yapıyorum bildiklerimi uygulamaya çalışıyorum. Spor yapmaya da burda sizlerle başladım.

Günlük sporuma ip atlayarak başlıyorum 50 - 50 toplamda 300 tane atlıyorum. Bu baya kan ter içinde bırakıyo. Sonra bazen videodan bazen aklımda olan hareketlerden kalça, basen, alt karın çalıştırıyorum mekik vs çekiyorum. Toplamda bir saati buluyor. Şimdilik haftanın hangi günleri ne yapmalıyım bilmiyorum mesela bigün bacak bigün basen vs gibi. Ama yaptıkça buna karar vericem sanırım. Desteklerinzi bekliyorum. Herkese merhabalar diyorum :8:

günaydinnn kknin en citir kizlariiii , nasilsiniz?? :))

Bugün herkes gelsin ölcülerini kilosunu ve ne kadar spor yaptigini yazsinnnn :))

Benim kilom: 61,5 - 0,7 kilo gitmis (hafta ici süper gidiyor ama hafta sonu oldu mu kaciriyorum galiba :/ bide tuvalete cikmadim daha)

Ölcülerim
Gögüs -84
Bel: -66
Göbek 79 (-1)
Kalca: 98 (-1)
Bacak: 56
Kol: 28

Toplam 2 santim gitmis

Toplam sporum 5 saat

Haftalik listem

Pazartesi
- Fitnessda 1 saat "Bodypump"
- Fitnessda sadece agirlik calismasi yapacagim icin evde kardiyo calismayi planliyorum Denise Austin: Ultimate Fat Burn Workout - YouTube
- Tiffany yanlar icin

Sali
- Fitnessda 1 saat "Step"
- Tiffany full body (ilk defa deneyecegim, eger hosuma giderse, öbür tiffanyle beraber yapmayi düsünüyorum) Chiseled Chair Challenge - Lose Weight Fast with this Full Body Workout - YouTube
- Tiffany yan yaglar icin

Carsamba
- Tiffany yag yakici video Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

Persembe
- Fitnessda 1 saat "Zumba"

Cuma
- Fitnessda 1 saat "Sikilasma ve incelme"

NOT: Her gün squat programi

ay kizlar bide kusura bakmayin hafta sonu giremiyorum, gecen haftada söyledigim icin esimle beraber gecirdigim icin buraya girmekte zorlaniyorum.. hafta ici ben gündüzleri o öglen ise gittigi icin sadece hafta sonu dogru düzgün görüsebiliyoruz, oyüzden hafta sonlari beni merak etmeyinn ;)) bide su pis bogazimi ne yapmaliyimmmm, yine götürdüm yemeklerii :(( bu hafta yine dikkat etmem gerek, ama hep diyorum bunu :52: hafta sonu oldumu yine kudururum biliyorum :P

Arkadaşım öncelikle maşallah diyeyim 70 den 53 e düşmüşsün. Bu benim hayal dünyamın bile ötesinde ki bırak gerçekleştirmeyi. Tebrikler kalanı da fazla takma kafana olur gider :32: maşallah tekrardan :34:

canım ben karatay yapıyorum.şu an kilo koruma dönminde lduğum için karataya harfiyen uymuyorum ama kaçamak yaparsam bir sonraki öğünü hafif geçirerek telafi ediyorum.
aynen bende sürekli verdiğim kiloları geri almaktan bıktım artık.
3 aydır bu kilodayım,inşallah bu sefer bir daha 55 in üstüne çıkmam.

Canım bu iki video toplamda 20 dk sürüyo ya sen tekrar tekrar mı yapıyosun bir saat çalışmak istediğin zaman? Yoksa ısınma squat derken bir saati toplamda mı buluyo spor yapma süresi? Acemi ev sporcusundan böyle daha çok soru gelecek size. Ama daş gibi olma yolunda azimliyim :34:

soruma cevabı vermişsin zaten ben devamını okumadan hemen sordum sorumu :27: heyecanlıyım ya ondan :52:

:9::9::9: olsun canım heyecan iyidir,hevesle yaparsın..hangi bölgeden sıkıntın var,bu videolarla bir iki ayda hoş bir bele sahip olursun canım simitlerde gider...yalnız uyarayım ilk günlerde aşırı ağrı yapıyor,benim bugün geçti daha yavaş yavaş,alışınca hiç acı çekmezsin:1::1:

Ölçülerimi yazıyorum..
boyum:1.62
kilo:54.8
göğüs:89
bel:67
göbek:76
kalça:90
üst kol:23.5
baldır/üst bacak:50

program olarak şimdilik tifanny rothe ve mekik le başlıcam 2 hafta kadar..daha sonra kalça ve bacak şekillendirme hareketleri de eklicem..

günde 2 litre su,2 bardak bitki çayı,8 den sonra yemek yok..

Elmaşekerim iki üç gün oldu başlayalı yeni ölçü almıyorum o nedenle,zaten ilk günler diye kaslarım açıldı,ağrı ve şişlik var,haftaya veririm yeni ölçüleri,benimkileri bunlar kabul edelim..

Son düzenleme:
Gunaydin herkese.Elmasekerim ne güzel vermissin ve incwlmissin.ben şuan bitmiş durumdayim dünkü tiffany öldürmüş beni.zor hareket ediyorum valla.sabahta bilegimi çok fena burktum zaten kronik agrim var ayak bileğinden.Dr a gitmm lazim.yürüyüş isi kaldi benim ama bilegimle ilgili olmayan herşeye devam. Birazdan zorlanarakta olsa tiffany yapacagim.

günaydinnn kknin en citir kizlariiii , nasilsiniz?? :))

Bugün herkes gelsin ölcülerini kilosunu ve ne kadar spor yaptigini yazsinnnn :))

Benim kilom: 61,5 - 0,7 kilo gitmis (hafta ici süper gidiyor ama hafta sonu oldu mu kaciriyorum galiba :/ bide tuvalete cikmadim daha)

Ölcülerim
Gögüs -84
Bel: -66
Göbek 79 (-1)
Kalca: 98 (-1)
Bacak: 56
Kol: 28

Toplam 2 santim gitmis

Toplam sporum 5 saat

Haftalik listem

Pazartesi
- Fitnessda sadece agirlik calismasi yapacagim icin evde kardiyo calismayi planliyorum Denise Austin: Ultimate Fat Burn Workout - YouTube
- Tiffany yanlar icin

Sali
- Fitnessda 1 saat "Step"
- Tiffany full body (ilk defa deneyecegim, eger hosuma giderse, öbür tiffanyle beraber yapmayi düsünüyorum) Chiseled Chair Challenge - Lose Weight Fast with this Full Body Workout - YouTube

Carsamba
- Tiffany yag yakici video Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

Persembe
- Fitnessda 1 saat "Zumba"

Cuma
- Fitnessda 1 saat "Sikilasma ve incelme"

NOT: Her gün squat programi

ay kizlar bide kusura bakmayin hafta sonu giremiyorum, gecen haftada söyledigim icin esimle beraber gecirdigim icin buraya girmekte zorlaniyorum.. hafta ici ben gündüzleri o öglen ise gittigi icin sadece hafta sonu dogru düzgün görüsebiliyoruz, oyüzden hafta sonlari beni merak etmeyinn ;)) bide su pis bogazimi ne yapmaliyimmmm, yine götürdüm yemeklerii :(( bu hafta yine dikkat etmem gerek, ama hep diyorum bunu :52: hafta sonu oldumu yine kudururum biliyorum :P

Günaydın Şekerimmmmmmmmmmmmmm :16:
Oyyyy ne güzel 1 er cm gitmişşşşş :21::21:

ben sabah tartıldım 56.1 olmuşum:50:
ölçüler aynı:18:
toplam 3 saat spor yapmışım :25::25:

ben karar verdim bu hafta liste hazırlamıycam sadece kalça ve basen çalışıcam. :8:
simit için tiffany yapıcam bu arada göbekte gider:27::27:
hee bide squat :21:
diğerleri sadece zaman kaybettirdi :19::19:
bu arada bende haftasonu kaçırdım iyi mi :27::27::27:

misafir vardı yemesen de olmuyo :26:

Elmasekerim düşünme bizi sevdiceğine zaman ayır :4::38:

Herkese gunaydin ve merhaba. Araniza yeni katılıyorum sürekli bu sitedeyim cok faydali seyler var ve artik araniza katilmaya karar verdim. Yaslarinizi bilmiyorum ama sanirim benden yasca buyuksunuz. Ben 16 yasindayim ve yeterince zayifim ama tek sorunum bacaklarim ust bacaklarim basen gibi ama orantili bi sekilde degil sadece bi noktada cikinti var ic ve dis bacakta kafayi yemek uzereyim. Acikcasi ne kadar spor yapsamda duzelmeyecek gibi geliyor cevremdeki herkes duzelmez diyor birde onceden basketbol oynadigim icin bacaklarim biraz kasli. Spor yapip sikinca bacaklarimi oralarda sertlesiyor yani yag degil et degil ama ben nefret ediyorum Allah a sikayet olmasin hic bacagimda olmayabilirdi binlerce sukur fakat bu beni cok rahatsiz ediyor normal durunca cok sallaniyor yag gibi ama sikinca kas. Boyle oldugu icinde selulitlerimde var. Lutfen bana yardim edin ben spor yaparim yapiyorum da elimden geldigince ama bir gorseniz sanki hic gitmeyecekmis gibi :(

size iyi sporlar fıstıklar benim yerimede yaparmısınız ben 1 hafta yokum tatile gidiyoruz 1hafta sonra devam spora herkezi öptüm görüşmek üzere inşallah herkez istedigi ölçülere kavuşur :)

iyi tatiller azmiramcim, 1 hafta sonra gorusuruz ;)) bol bol spor yapariz yerine, merak etme bizi ;))

Elmaşekerim iki üç gün oldu başlayalı yeni ölçü almıyorum o nedenle,zaten ilk günler diye kaslarım açıldı,ağrı ve şişlik var,haftaya veririm yeni ölçüleri,benimkileri bunlar kabul edelim..

tamam canim, haklisin.. listeye aldim seni, meger daha listeye eklememissim seni :))

Gunaydin herkese.Elmasekerim ne güzel vermissin ve incwlmissin.ben şuan bitmiş durumdayim dünkü tiffany öldürmüş beni.zor hareket ediyorum valla.sabahta bilegimi çok fena burktum zaten kronik agrim var ayak bileğinden.Dr a gitmm lazim.yürüyüş isi kaldi benim ama bilegimle ilgili olmayan herşeye devam. Birazdan zorlanarakta olsa tiffany yapacagim.

tesekkur ederim :)) gecmis olsun canim, eger cok agrin varsa biraz dinlen, yarin yaparsin ;)) ilk haftada kendini fazla zorlama bence :))

fndkkrdum senin is ne oldu, sozlunu ikna edebildinmi is konusunda??

Son düzenleme:
Back
X