Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iyi gecelerrr
ya canlarım bi akıl verseniz ben callen teyzeye devam mı edeyim yoksa şuu meşhuurrrr tiffaniy teyzeye mi geçiş yapayım benim bayrama kadar acil karın bölgemin incelmesi lazım bacaklarımı takmıyorum ama şöyle diyeyim gögüslerim küçük ama üst bölgemde-sırtımda var fazlalık ve kollarımda bacakları takmıyorum pek![]()
valla aynen canım ya yarın callen hareketlerinin zayıflatmasına başlıyorum inşallah yani gögüs olsa hareket yap zayıfla ama sırt olunca napcam bilemiyorum yaabeni anlatmissin sanki.karin ve bel bolgemden incelmek istiyorum omuzlarim genis,kilo alinca sirttan da aliyorum.aslinda her yerden aliyorum ama sirt genis olunca orada daha belli ediyor.popom duz ama onu takmiyorum simdilik.bacaklarimi hic onemsemiyorum.onceligim karin,simit bel bolgesi..bide sirt.
Saol elmaşekerimm..kalçadan incelmek çok zordur,nasıl inceldin o kadar ne zamandır yapıyosun ben de seni tebrik ediyorum gerçekten..tifanny in 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube bunları yapıyorum canım..bugün başlıcam yeniden,günde min 30-maksimum bir saat yeterli..bir saat yapacaksam eğer ikiye bölüyorum daha etkili oluyor..bir de bu hareketleri yaparken belime korse takıyordum,size de tavsiye ederim daha fazla ısınıyor ve inceliyor..diyetler o kadar işe yaramıyor ama spor kalıcılık sağlıyor..motivasyon olunca gerisi geliyor..
canım öyle yapmayı çok istedim ama callanetics programına başlarken yazılar çıkıyo orda sadece 6 gün callenetics programı yapın ekstra hareket yapmayın diyo ve 7. gün yapmayın 1 gün ara verin diyo. bale gibi hiç çalıştırmadığımz kaslarımızı çalıştırıyo çoook hafif hareketler fakat öyle böyle değil baya ter atıyosun ama ben yorgun oluyorum ve yapınca başım feci ağrıyo mesela bugün yapamadım yani gece 12'den sonra yapamıyorum zorunluluk var 1 günde 2 defa da yapılamıyo ama düzenli yapınca çoookkk etkisi oluyo
Canım bendekilerde on dakika..ilk önce Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube bununla başlıyorum
sonra bunu yapıyorum 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
sonra tekrar dan ilkini yapıyorum,halim kalırsa diğerini de tekrar yapıyorum..böyle böyle uzatabiliyorum..dün yarım saati geçemedim,ilk günümdü her yerim ağrıyor bugünbi haftaya geçiyor ama sabretmem lazım
kızlar nasipse yarın kendime egzersiz listesi hazırlayacağım :)
kızlar benim simidim yok sayılır.önde top gibi göbüşüm var.midemde var.karın kısmım 2 katlı yani.Belimin en kalın yeri,göbek deliğinin çevresi 70.göbeğimi içime çekince 64 noluyor.bölgesel olarak nasıl bir egzersiz yapmalıyım?
Arkadaşım öncelikle maşallah diyeyim 70 den 53 e düşmüşsün. Bu benim hayal dünyamın bile ötesinde ki bırak gerçekleştirmeyi. Tebrikler kalanı da fazla takma kafana olur gidermaşallah tekrardan
![]()
Canım bu iki video toplamda 20 dk sürüyo ya sen tekrar tekrar mı yapıyosun bir saat çalışmak istediğin zaman? Yoksa ısınma squat derken bir saati toplamda mı buluyo spor yapma süresi? Acemi ev sporcusundan böyle daha çok soru gelecek size. Ama daş gibi olma yolunda azimliyim![]()
soruma cevabı vermişsin zaten ben devamını okumadan hemen sordum sorumuheyecanlıyım ya ondan
![]()
Ölçülerimi yazıyorum..
boyum:1.62
kilo:54.8
göğüs:89
bel:67
göbek:76
kalça:90
üst kol:23.5
baldır/üst bacak:50
program olarak şimdilik tifanny rothe ve mekik le başlıcam 2 hafta kadar..daha sonra kalça ve bacak şekillendirme hareketleri de eklicem..
günde 2 litre su,2 bardak bitki çayı,8 den sonra yemek yok..
günaydinnn kknin en citir kizlariiii , nasilsiniz?? :))
Bugün herkes gelsin ölcülerini kilosunu ve ne kadar spor yaptigini yazsinnnn :))
Benim kilom: 61,5 - 0,7 kilo gitmis (hafta ici süper gidiyor ama hafta sonu oldu mu kaciriyorum galiba :/ bide tuvalete cikmadim daha)
Ölcülerim
Gögüs -84
Bel: -66
Göbek 79 (-1)
Kalca: 98 (-1)
Bacak: 56
Kol: 28
Toplam 2 santim gitmis
Toplam sporum 5 saat
Haftalik listem
Pazartesi
- Fitnessda 1 saat "Bodypump"
- Fitnessda sadece agirlik calismasi yapacagim icin evde kardiyo calismayi planliyorum Denise Austin: Ultimate Fat Burn Workout - YouTube
- Tiffany yanlar icin
Sali
- Fitnessda 1 saat "Step"
- Tiffany full body (ilk defa deneyecegim, eger hosuma giderse, öbür tiffanyle beraber yapmayi düsünüyorum) Chiseled Chair Challenge - Lose Weight Fast with this Full Body Workout - YouTube
- Tiffany yan yaglar icin
Carsamba
- Fitnessda 1 saat "Bodypump"
- Tiffany yag yakici video Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
- Tiffany yan yaglar icin
Persembe
- Fitnessda 1 saat "Zumba"
Cuma
- Fitnessda 1 saat "Sikilasma ve incelme"
NOT: Her gün squat programi
ay kizlar bide kusura bakmayin hafta sonu giremiyorum, gecen haftada söyledigim icin esimle beraber gecirdigim icin buraya girmekte zorlaniyorum.. hafta ici ben gündüzleri o öglen ise gittigi icin sadece hafta sonu dogru düzgün görüsebiliyoruz, oyüzden hafta sonlari beni merak etmeyinn) bide su pis bogazimi ne yapmaliyimmmm, yine götürdüm yemeklerii
( bu hafta yine dikkat etmem gerek, ama hep diyorum bunu
hafta sonu oldumu yine kudururum biliyorum
![]()
size iyi sporlar fıstıklar benim yerimede yaparmısınız ben 1 hafta yokum tatile gidiyoruz 1hafta sonra devam spora herkezi öptüm görüşmek üzere inşallah herkez istedigi ölçülere kavuşur :)
Elmaşekerim iki üç gün oldu başlayalı yeni ölçü almıyorum o nedenle,zaten ilk günler diye kaslarım açıldı,ağrı ve şişlik var,haftaya veririm yeni ölçüleri,benimkileri bunlar kabul edelim..
Gunaydin herkese.Elmasekerim ne güzel vermissin ve incwlmissin.ben şuan bitmiş durumdayim dünkü tiffany öldürmüş beni.zor hareket ediyorum valla.sabahta bilegimi çok fena burktum zaten kronik agrim var ayak bileğinden.Dr a gitmm lazim.yürüyüş isi kaldi benim ama bilegimle ilgili olmayan herşeye devam. Birazdan zorlanarakta olsa tiffany yapacagim.