Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Günaydın Şekerimmmmmmmmmmmmmm :16:
Oyyyy ne güzel 1 er cm gitmişşşşş :21::21:

ben sabah tartıldım 56.1 olmuşum:50:
ölçüler aynı:18:
toplam 3 saat spor yapmışım :25::25:

ben karar verdim bu hafta liste hazırlamıycam sadece kalça ve basen çalışıcam. :8:
simit için tiffany yapıcam bu arada göbekte gider:27::27:
hee bide squat :21:
diğerleri sadece zaman kaybettirdi :19::19:
bu arada bende haftasonu kaçırdım iyi mi :27::27::27:

misafir vardı yemesen de olmuyo :26:

Elmasekerim düşünme bizi sevdiceğine zaman ayır :4::38:

tesekkur ederim canim benim. sen zaten zayif oldugun icin, kiloda fazla bi oynama olmaz canim.. yavas yavas yaglardan kurtulacaz insallah :34:
bende liste yapmayacaktim bu hafta ama kafamda belirledigim bi kac video vardi onlari unutmamak icin liste yaptim. zaten fitnessdaki kurslara onceden ayarladigim icin listede bi degisiklik yapmak mumkun olmayacak , tabi bi aksilik cikmazsa:34:

ayy bu bizim haftasonularimiz ne olucak?? :44: bende misafirlikteyken durduramiyorum kendimi, yiyorum.. sanki o yedigim seyin bana yarari olucakmis gibi :17:

tesekkur ederim canim benim. sen zaten zayif oldugun icin, kiloda fazla bi oynama olmaz canim.. yavas yavas yaglardan kurtulacaz insallah :34:
bende liste yapmayacaktim bu hafta ama kafamda belirledigim bi kac video vardi onlari unutmamak icin liste yaptim. zaten fitnessdaki kurslara onceden ayarladigim icin listede bi degisiklik yapmak mumkun olmayacak , tabi bi aksilik cikmazsa:34:

ayy bu bizim haftasonularimiz ne olucak?? :44: bende misafirlikteyken durduramiyorum kendimi, yiyorum.. sanki o yedigim seyin bana yarari olucakmis gibi :17:

Bide erkek arkadaşıma laf anlatabilsemm. 50 kg olursam çıtı pıtı olurmuşum :27::27:
diyorum yağları yakıcam yok efendim o yağları eritmeden kasa çeviricen diyo :37:
1 2 ay sona gözüne gözüne sokucam bu yağları :1::1:

dene bakalım videoları umarıım bi etkisi olur :16:

sorma elmasekerimmm bende kara kara düşünüyorum :ssz::ssz:

telefonumun ekranına bu çıtır kızlardan koyucam 1 tane :27::27: yemekten önce bi baksam yeter diye düşünüyorum
:27::27:
$sexy-legs-16.webp

Son düzenleme:
size iyi sporlar fıstıklar benim yerimede yaparmısınız ben 1 hafta yokum tatile gidiyoruz 1hafta sonra devam spora herkezi öptüm görüşmek üzere inşallah herkez istedigi ölçülere kavuşur :)

İyi tatiller canımcımm :16:

kizlar bide face inizi ozelden yazarmisiniz..eklesem sorun olmaz umarim.

findikkurdu bende dun karisik pide ve dondurma yedim ama cok pisman oldum.neyse artik diyete baslayacagim ya uzun bir sureligine veda etmis olurum kendisine.veda yemegi oldu

face kullanmıyorum tatlımm :24::24:
bende maalesef kocaa bi dondurma yedim :25::25:

Bide erkek arkadaşıma laf anlatabilsemm. 50 kg olursam çıtı pıtı olurmuşum :27::27:
diyorum yağları yakıcam yok efendim o yağları eritmeden kasa çeviricen diyo :37:
1 2 ay sona gözüne gözüne sokucam bu yağları :1::1:

dene bakalım videoları umarıım bi etkisi olur :16:

sorma elmasekerimmm bende kara kara düşünüyorum :ssz::ssz:

telefonumun ekranına bu çıtır kızlardan koyucam 1 tane :27::27: yemekten önce bi baksam yeter diye düşünüyorum
:27::27:
Eki Görüntüle 791612

yaglar erimeden kas nasil olucak :27: ayy bu erkekler bisey bilmeden konusmayi ne kadar seviyo. benim esimde benim yaglarimdan bahsetmeyi ne kadar cok seviyooooo bilemezsin:14: cok sinir oluyorum, ama bi yandan dahada hirslaniyorum.. :52:

ayy sokacaz kiiiz insallah, yaglarimizdan kurtuldukmu catir catir catlaticaz onlari :34:

cok iyi fikir canim, bende telefonuma bitane koyiimki bidaha zararli seyleri yemeden once bi dusuneyim once:44:

muzeyyen o ne guzel pop oyle:1::1::1:
benım önceliğim kalça değildi hattta en sona atmıştım.siz squat squat deyınce neymış diye bakayım dedim bildiğim hereketmiş gerçi ama before after squatlı popoları gorunce programıma katmaya karar verdım:53::53::53:

yaglar erimeden kas nasil olucak :27: ayy bu erkekler bisey bilmeden konusmayi ne kadar seviyo. benim esimde benim yaglarimdan bahsetmeyi ne kadar cok seviyooooo bilemezsin:14: cok sinir oluyorum, ama bi yandan dahada hirslaniyorum.. :52:

ayy sokacaz kiiiz insallah, yaglarimizdan kurtuldukmu catir catir catlaticaz onlari :34:

cok iyi fikir canim, bende telefonuma bitane koyiimki bidaha zararli seyleri yemeden once bi dusuneyim once:44:

ahh bi bilsemm :27:
ahah bu erkekler hep böyle herhaldee :22: şükretmeyi bilmiyolar :20:
evet hırs yapmak için bire bir :1::1:

ayyyyy inşallahhhh şekerimmmmmm :21:
bende daha koymadımm ama kesin koyucamm
:27:

muzeyyen o ne guzel pop oyle:1::1::1:
benım önceliğim kalça değildi hattta en sona atmıştım.siz squat squat deyınce neymış diye bakayım dedim bildiğim hereketmiş gerçi ama before after squatlı popoları gorunce programıma katmaya karar verdım:53::53::53:

dimiiii çok güzelllll :23:
İnşallah bizim popocuklarımızda öyle olurrrr :27:

benimde önceliğim aslında göbekti sonra kalçaya odaklandım. emilly arkadaşımız tiffany ile hem göbek hem bel hemde simitlerini eritmiş onu duyunca rota değişti :27:
benim 2 haftam olucak bugün 140 yapıcam :18::18:

ay kızlar işten geldim ama sabah tartıldım 57.5 olmuşum :50: kilo veremiyorum zaten bu ara :50:

ölçülerde aynı.

aliyi ikna ettim izin verdi ama gönlü pekde razı değil :26:

ay çok sıkıcıydı ya acaip sıkılıyorum kimse ilgilenmiyo :47: boş boş oturuyorum sabahta güvenlikle kavga ettim elimden aldı broşürleri yasak dedi felan en sonunda verdiler ama onlar görmeden dağıttım :1:

erkenden de çıktım geldim eve gelincede ajansı aradım ben çıkabilir miyim kimse kalmadı felan dedim çık şimdi ama kimseye söyleme dedi öyle izin verdi zaten adam arada aradı takıl kafana göre ya dedi kasma kendini dedi :1:

ama ben çok sıkılıyorum ya :50:

ay kızlar işten geldim ama sabah tartıldım 57.5 olmuşum :50: kilo veremiyorum zaten bu ara :50:

ölçülerde aynı.

aliyi ikna ettim izin verdi ama gönlü pekde razı değil :26:

ay çok sıkıcıydı ya acaip sıkılıyorum kimse ilgilenmiyo :47: boş boş oturuyorum sabahta güvenlikle kavga ettim elimden aldı broşürleri yasak dedi felan en sonunda verdiler ama onlar görmeden dağıttım :1:

erkenden de çıktım geldim eve gelincede ajansı aradım ben çıkabilir miyim kimse kalmadı felan dedim çık şimdi ama kimseye söyleme dedi öyle izin verdi zaten adam arada aradı takıl kafana göre ya dedi kasma kendini dedi :1:

ama ben çok sıkılıyorum ya :50:

Hoşgeldin canımmcımmm:3::3:

heheh biz niye böyleyiz yaa :ssz: takılı kaldık aynı kiloda:24:

alinin de içi rahat değildir elbette :ssz:

tek miydin canım sen orda ?

illa bi kıllık çıkarıcak yaaa bu güvenlikler :1:

iyi fazla sıkmamışlar canım :21::21:
yarın yine aynı yerde misin sen :26:

Kızlar ben de sizdenim aynı kiloda takıldım,bir gram mı oynamaz ya :5::5:..neyse pes etmek yok,spora devam daha bugün bişi yapmadım yeni yemek yedim 2 saate yapcam ..

evet canım aynı yerdeyim tek başımaydım çok sıkıldım kuş uçmaz kervan geçmez bi yer hiç cafe felanda yok tuvalete bile gitcek yer yok :50:

Kızlar ben de sizdenim aynı kiloda takıldım,bir gram mı oynamaz ya :5::5:..neyse pes etmek yok,spora devam daha bugün bişi yapmadım yeni yemek yedim 2 saate yapcam ..

nolucakkk bizim bu halimizzzz :22::22:
bende yapmadım canım daha. akşam da kuzenlere gidicem yine yattı benim bu spor işi heee :22:

evet canım aynı yerdeyim tek başımaydım çok sıkıldım kuş uçmaz kervan geçmez bi yer hiç cafe felanda yok tuvalete bile gitcek yer yok :50:

oyyy okula girseydinn tuvalet için :27:

nolucakkk bizim bu halimizzzz :22::22:
bende yapmadım canım daha. akşam da kuzenlere gidicem yine yattı benim bu spor işi heee :22:

oyyy okula girseydinn tuvalet için :27:

Gitmeden azıcık yapabilirsen yap canım,kaslar çalışsın yeter..spor yaparken kilo vermek zor oluyo sanki bana mı öyle geliyo,hiç bişey yapmazken kendi kendine nasıl azalıyordu kilom,spora başladım bol su içiyorum tık yok ama devam vardır bişey..

Gitmeden azıcık yapabilirsen yap canım,kaslar çalışsın yeter..spor yaparken kilo vermek zor oluyo sanki bana mı öyle geliyo,hiç bişey yapmazken kendi kendine nasıl azalıyordu kilom,spora başladım bol su içiyorum tık yok ama devam vardır bişey..

ben aslında zayıflamak istemiyorum sadece yağlarım gitsin yeter :31::31:
bak bi foto paylaşıcam eminim görmüşsündür sende :34:

$tumblr_mgyk94fto81s1u8aoo1_500.webp

Merhaba bu callanetics videosu için link istiyorum yardımcı olur musun? Umarım bir videosu vardır :44:
canıcım hoşgeldinn bu linki okursan anlarsın :) http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
Ben de kopya çekebilir miyim? Pek acemi ev sporcusuna sahip çıkın :27:
kopya cekme direk uygula canım :D
günaydinnn kknin en citir kizlariiii , nasilsiniz?? :))

Bugün herkes gelsin ölcülerini kilosunu ve ne kadar spor yaptigini yazsinnnn :))

Benim kilom: 61,5 - 0,7 kilo gitmis (hafta ici süper gidiyor ama hafta sonu oldu mu kaciriyorum galiba :/ bide tuvalete cikmadim daha)

Ölcülerim
Gögüs -84
Bel: -66
Göbek 79 (-1)
Kalca: 98 (-1)
Bacak: 56
Kol: 28

Toplam 2 santim gitmis

Toplam sporum 5 saat

Haftalik listem

Pazartesi
- Fitnessda 1 saat "Bodypump"
- Fitnessda sadece agirlik calismasi yapacagim icin evde kardiyo calismayi planliyorum Denise Austin: Ultimate Fat Burn Workout - YouTube
- Tiffany yanlar icin

Sali
- Fitnessda 1 saat "Step"
- Tiffany full body (ilk defa deneyecegim, eger hosuma giderse, öbür tiffanyle beraber yapmayi düsünüyorum) Chiseled Chair Challenge - Lose Weight Fast with this Full Body Workout - YouTube
- Tiffany yan yaglar icin

Carsamba
- Fitnessda 1 saat "Bodypump"
- Tiffany yag yakici video Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
- Tiffany yan yaglar icin

Persembe
- Fitnessda 1 saat "Zumba"

Cuma
- Fitnessda 1 saat "Sikilasma ve incelme"

NOT: Her gün squat programi

ay kizlar bide kusura bakmayin hafta sonu giremiyorum, gecen haftada söyledigim icin esimle beraber gecirdigim icin buraya girmekte zorlaniyorum.. hafta ici ben gündüzleri o öglen ise gittigi icin sadece hafta sonu dogru düzgün görüsebiliyoruz, oyüzden hafta sonlari beni merak etmeyinn ;)) bide su pis bogazimi ne yapmaliyimmmm, yine götürdüm yemeklerii :(( bu hafta yine dikkat etmem gerek, ama hep diyorum bunu :52: hafta sonu oldumu yine kudururum biliyorum :P
ablacım üzgünüm bi arkadaşımın kocası öldü üstüne pres makineleri var bilmem bilir misiniz bende müşterilerimden biliyorum o makinelerin en hafifi 10 ton dur. adam kardeşiini itmiş kendine düşmüş ilk önce bacağına düşmüş sonra kaldıralım derken adamın her yerine düşmüş bağırsakları vucudu heryeri birbirine karışmış ezilmiş 2 çocugu vardı karısı 28 yaşında büyük oğlu 4 yaşında diyo ki anne ben buyuyecem pilot olacak ve seni Mekke Medineye götürcem derdi küçük bi kızları var 4 aylık ondan burası aklıma bile gelmedi bu hafta beni mazur görün bildirimde hareketlerimi yapıcam ölçü alamadım

ben aslında zayıflamak istemiyorum sadece yağlarım gitsin yeter :31::31:
bak bi foto paylaşıcam eminim görmüşsündür sende :34:

Eki Görüntüle 791797

Evet canım ama bunlarda boy farkı kemik oranı farkı da olabilir ama genel olarak spordan kaynaklanıyor kas arttıkça görüntü düzeliyor..şimdi senin albümüne baktım,çok tatlısın maşallah,senin de göbek ve bel problemin var sanırsam canım, tifanny e yüklen yapabilirsen,bir sabah bir akşam ve mekik çek mutlaka,o yanlar hiç kalmaz..karbonhidrat az tüketmeye çalış canım,

hazirana doğru okulda önemli bir sunumum olcaktı onun için hazırlanıyordum tifanny yapıyordum,bol bol ayran ve yeşil çay içiyordum yemekten kısmadım hiç,kilom çok azalmadı ama kendimin elli kiloluk görünen haline ulaşmıştım,sen de yapabilirsin canım..

ablacım üzgünüm bi arkadaşımın kocası öldü üstüne pres makineleri var bilmem bilir misiniz bende müşterilerimden biliyorum o makinelerin en hafifi 10 ton dur. adam kardeşiini itmiş kendine düşmüş ilk önce bacağına düşmüş sonra kaldıralım derken adamın her yerine düşmüş bağırsakları vucudu heryeri birbirine karışmış ezilmiş 2 çocugu vardı karısı 28 yaşında büyük oğlu 4 yaşında diyo ki anne ben buyuyecem pilot olacak ve seni Mekke Medineye götürcem derdi küçük bi kızları var 4 aylık ondan burası aklıma bile gelmedi bu hafta beni mazur görün bildirimde hareketlerimi yapıcam ölçü alamadım

Başın sağolsun canım :(
Allah Rahmet Eylesin, geride kalanlara da sabır versin :(
Çok zor gerçekten :(

Başın sağolsun canım :(
Allah Rahmet Eylesin, geride kalanlara da sabır versin :(
Çok zor gerçekten :(
sağol canım inşallah kaynanası iyidir onunla kalıyodu çünkü :( zor baya zor adamın kardeşiniin ağzını bıçak açmıyomuş Allah'ım sabır versin güç versin :(
siz neler yaptınız

Evet canım ama bunlarda boy farkı kemik oranı farkı da olabilir ama genel olarak spordan kaynaklanıyor kas arttıkça görüntü düzeliyor..şimdi senin albümüne baktım,çok tatlısın maşallah,senin de göbek ve bel problemin var sanırsam canım, tifanny e yüklen yapabilirsen,bir sabah bir akşam ve mekik çek mutlaka,o yanlar hiç kalmaz..karbonhidrat az tüketmeye çalış canım,

hazirana doğru okulda önemli bir sunumum olcaktı onun için hazırlanıyordum tifanny yapıyordum,bol bol ayran ve yeşil çay içiyordum yemekten kısmadım hiç,kilom çok azalmadı ama kendimin elli kiloluk görünen haline ulaşmıştım,sen de yapabilirsin canım..

inşallah benim kaslarım da çoğalır bu hatunlar gibi :78:

iltafatın için teşekkürlerr :17::17:

Gögüslerim hariç diğer bölgelerden çok dertliyim :25::25:
Dediğini yapıcam canım yalnız sabah yapmam imkansız haftanın sadece 2 günü 10 da iş başı yapıyorum o günler yapabilirim.
1 2 aya öyle olur muyum :25:

sen ne güzel incelmişsin. hayran kaldım valla öyle incelmene hemde sadece tiffny ile :53:

inşallah benim kaslarım da çoğalır bu hatunlar gibi :78:

iltafatın için teşekkürlerr :17::17:

Gögüslerim hariç diğer bölgelerden çok dertliyim :25::25:
Dediğini yapıcam canım yalnız sabah yapmam imkansız haftanın sadece 2 günü 10 da iş başı yapıyorum o günler yapabilirim.
1 2 aya öyle olur muyum :25:

sen ne güzel incelmişsin. hayran kaldım valla öyle incelmene hemde sadece tiffny ile :53:

Çoğalır canım ya merak etme..korsenin de etkisi oluyordu canım daha çok terletiyordu..sabırla ulaşcaz istediğimiz vücutlara inşallah dümdüz karın,kalkık popo düzgün bacaklar

Back
X