müzeyyyencim bak ben geldim ama sen yoksun yineayyy telefonu değiştirsem watsap sapığın olucam dhgshfs
elmaşekerim acaba senlede watsappdan konuşma imkanımız olur mu ki :26: sen yurtdışındasın ya o yüzden soruyorum :26:
ayy müzeyyencim ah bi incelsem vallahi göbek atıcam
Bugün spora kayda aliyle gittim gördü içi rahat etti şapşik 1 yıl boyunca başımın etini yedisadece kadın olduğunu görünce rahatladı
ayy şimdi ben spor yapiciiiiimmüzeyyen bebeğim nasııl oldu baş ağrın Çabuk geçsin başının ağrısı
fitnessda zumbami nihayet yaptim, simdi dinlenme zamani, bugün evde egzersiz yapmamaya karar verdim, esim aradi yoldaymis birazdan gelir zaten :))
niye olmasin sekerim bende whatsapp kullaniyorum, bana mesajla numarani bildir, seni ekleyip yazayim sana ordan))
tamam canım yalnız ben daha yeni telefon almadım watsapım yok ama sen bana ver yinede
anladim canim, insallah yakinda alirsin) ne alacagina karar verdinmi?
Kizlarrrrrr bn bugun basimi kaldramiyorum yastktan
Bu gece spor yapamicam.
Dun gece ki 150 squat bugun pert etti beni
Fndkkrdm hala agrim var
Sapigim olda sen olll :)
Bekliyorum heycanla alacagn gunu :)
Elmasekerim hic bana sorma zaten
Gerci ben yazdım msj olarak sana
Erken yaticam optum sizleriiiiii :* :*
merhaba
maşaallah baya aktif topiğiniz var yani sadece geyik değil spor açısından da
ben de gelirim belkim
totomu kaldırıp yapabilirsem..
ölçülerimi pazartesi mi vereyim??
gunaydin kizlar,
daha hala ayilamadim 7 de kalktim.
bi kendime gelirsem birde kahvaltiyi eritirsem baslayacagim sporuma :)
gunaydınn canlarımm ben geldımmmm...
sabah ılık su bol lımonlu
30 dakika yürüyüş
1 dilim ekmek
5 zeytın
2 dilim domates
ve şimdi 1,5 lt su aldımmm güne başlıyalımm dimiamaaa
fındıkkurdum bu kız bana benziyo ıcıcıkMotivasyoooon !
Eki Görüntüle 794808
Bende bu kızlar gibi kemiklerimin çıkmasını istiyorum o zayıflığın belirtisi işteama o şu öndeki kasık üstü olan yeri diyorum
canım bende telefon aldım daha 1 ay bilem olmadı bende blackberry hastalığı varyok ya karar veremiyorum ama büyük ihtimal samsung galaxy ı9082 ( grand) sanırım bu çok pahalı olmaması lazım
siz ne önerirsiniz
bende 4 dilim-lokma peynirli kol böreği super fresh in ve 1 tabak bol sütlü çilekli müsli şekerimBaşla pampaaaa başlaa bende mor şişemi doldurup geliyorum
Başla pampaaaa başlaa bende mor şişemi doldurup geliyorum
bende 4 dilim-lokma peynirli kol böreği super fresh in ve 1 tabak bol sütlü çilekli müsli şekerim
bende başlıycam şimdik spora
bebeyim mesela ben düb sadece karın çalıştım calleni yapamadım çok koştum öksürmekten kulaklarım ağırdıOhhhhh afiyet ball olsunnnn
Kıskanıyorum gündüzleri spor yapmanızı
bebeyim mesela ben düb sadece karın çalıştım calleni yapamadım çok koştum öksürmekten kulaklarım ağırdıbende burdakileri kıskanıyorum ya nasılda düzenli yapıyolar maşallahhh darısı bizim başımıza müzeyyenciğim kız resimlerine baktım maşallah pekte güzelsin hem kendin hem fiziğin devam devam
ben bi kaç gün devam edeyimde size özelden atayım resmimi tatlım ya ben pek istemiyorum burda paylaşmayı özelde olsa kısıtlasan da :)Sen yine karın çalışmışsın ben onu bile yapamadım :18:
Dikkat et zorlama kendini
Ne kıskancızz dimii
Teşekkür ederimmmmm canımm benimmm
Bide seni görebilseydikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?