canim sen kpss icinmi calisiyorsun..
tebrik ederim cok iyi vermissin ne zamandan beri verdin..bende bayrama kadar 3-4 vermek istiyorum ama zor gorunuyor
sunu yaptim canim Get flat, sexy abs with Tiffany Rothe Workouts 5 minute routine - YouTube .. cok yavas hareketler ama guc gerektirecek hareketler, daha da gucleniyor karin, sertlesiyor)
ayyy bende sizin kalcalara bayiliyorumm , bende o genis kalca oldugu surece hala kisa kaliyorum, kalcam omuzla orantili ve bacaklar ince ve fit oldummu dahada uzun goruncem insallah,, ayy bide topuk giydigimde hos gorunurrr
tebrikklerrrr bir gun daha spor ile bitti demek
guzel bi uykuyu hak etmissin canimm tebrikler sanada
insallah canim.. soguk dusu ihmal etme, selulite iyi geliyor)
ayy simdi sen hirs yaptinmi bu hafta kesin eksileri gorursun hem tartida hem olcude.. o yuzden hepimiz yandikkk bu haftanin birincisi belli oldu galiba
tebriklerrrrrne guzel vermissin canim, yakinda 60lara inersin bu hizla
bul bul bul ekle ekle ekleee
vay vay vayyyy diyesim geldi birden canim masallah sende iyi gidiyorsunbide vaktim yok diyorsun, bence herkesin kendisine, sagligina gunde ayirabilecegi 1 saati elbette vardir, sende guzel bir orneksin
hehheh nerden anladınnn
Teşekkür ederimmmm canımcımmm
Başla başlaa hemen sertleşti göbüşümmmm
çokta yandı amaa
hani öğlen oldu yoksun ortalıktaa
kizlar benden size abla tavsiyesi
sakin "sen zaten zayifsin ki nerene veriyorsun" sozlerine asla kanmayin...
bana o kadar cok dendiki.kendimi bildim bileli kiloyla ugrasirim ve allah omur veridgi surecede ugrasacagim..ya vermeye calistim yada korumaya..en zoru koruma kismi zaten.
o zaten zayifsin sozu beyninize isliyor ve bir sure sonra simarmaya basliyorsunuz ve basladiginiz andaki motivasyon olmuyor..
siz ne olmak,nasil gorunmek istiyorsaniz ona odaklanin ve asla pes etmeyin..elde ettikten sonrada mutlaka koruyun..
sen zayıfsın zaten lafına siinir oluyorum ya abi benim nerem zayıf ALLAH AŞKINA!!!! 153 boyunda 54 kiloyum yaaaaa
ohcanımadeysin valla haklısın ablacım yaa​
[video=youtube;s5ztRTedaT0]http://www.youtube.com/watch?v=s5ztRTedaT0[/video]
bi degisim videosuda ben koyayim.o gobeklerin bu hale gelmesi beni cok sasirtiyor.ya insan slk slk izlemeli acaip gaza geliyor..suan ayagim agrimasa cikip kosacagim 1 saat o kadar
aslında iyi niyetle söylüyorlar ama demesinler şımarıyorummmmmmmm şımarıyoruzzzzzzzzzzaynen canım ben de o kadar çok duydumkii aslında o kadar zayıf değildim mesela kilo verdim şimdi ama diyetteyim dediğin an insanlar bunu söylüo bnce diyeti bozmak için yapıyolar bunu çok yaşadım ben kızlar arasında oluyo vazgeçirmeye çalışıylar diyetten
aslında iyi niyetle söylüyorlar ama demesinler şımarıyorummmmmmmm şımarıyoruzzzzzzzzzz
Muzeyyenciiiiim rica ederim canım geç gördüm yazını önceden yazmışsın..o video ile çok güzel sonuçlar alanlar var sayfayı bulursam eklerim
20 dk yuruyus
20 squat (belki gun icinde 20+20 devam ederim)
50 mekik
10 dk fitnessblendr karin bel
10 dk tiffany
5dk twister..
sunu yaptim canim Get flat, sexy abs with Tiffany Rothe Workouts 5 minute routine - YouTube .. cok yavas hareketler ama guc gerektirecek hareketler, daha da gucleniyor karin, sertlesiyor)
ayyy bende sizin kalcalara bayiliyorumm , bende o genis kalca oldugu surece hala kisa kaliyorum, kalcam omuzla orantili ve bacaklar ince ve fit oldummu dahada uzun goruncem insallah,, ayy bide topuk giydigimde hos gorunurrr
guzel bi uykuyu hak etmissin canimm tebrikler sanada
Buldum buldumincecik karın için
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...ik-karin-icin-slim-amp-six-pack-yapanlar.html
Sporada tam gaz devam ettim mii kim tutar beni ama bu hafta birinci olamam ileride insallah :)
Ayyy bu arada ablamin arkadasi beni gordu ayyy ne kadar cok zayiflamissin dedi ^^ Tabi benim popo havaya kalkti birden
veeee aerobik platese yazildim ekimde basliyorum :)
Ayyy incecik olucaaamBaska haberim var mii dusuniiim ha dershanede bi kiz cikolata uzatti yok canim diyetteyim dedim kiz ayy senin neren diyette zayifsin zaten felan dedi
Kiyafetle oylede ciplakken siskoyum
Ay iste oyle kizlar :)
Geldim beybi burdayim :)
Ayy tamam bugunku sporuma eklerim onuda :)
Ay biz boyle herseyi yapiyoz da bakalim sonuc ne olacak
kizlar benden size abla tavsiyesi
sakin "sen zaten zayifsin ki nerene veriyorsun" sozlerine asla kanmayin...
bana o kadar cok dendiki.kendimi bildim bileli kiloyla ugrasirim ve allah omur veridgi surecede ugrasacagim..ya vermeye calistim yada korumaya..en zoru koruma kismi zaten.
o zaten zayifsin sozu beyninize isliyor ve bir sure sonra simarmaya basliyorsunuz ve basladiginiz andaki motivasyon olmuyor..
siz ne olmak,nasil gorunmek istiyorsaniz ona odaklanin ve asla pes etmeyin..elde ettikten sonrada mutlaka koruyun..bana haytimda sadece 2 kisi zayiflamaya basladigim anlarda da gercekci olup "evet aslinda belin kalin,biraz gobek ve simit problemin var.sirtinda genis oldugu iicn kilo alinca cok gorunuyor" dedi.evet bu sozler belki o an duymak istenmeyen seyler ama gercek..ve can acitmak icin soyleyen kisi degil bunlar.onu zaten niyetinden bakisindan anliyorsun karsindaki konuusurken..
canimi acitanda cok oldu.
benim kopma noktam amerikada oldu.oradaki butun arkadaslar benden kiloluydu.ve surekli bana zayif oldugumu soyluyorlardi.e insan iclerinde en zayif oldugu bir toplulukta olunca biraz simariyor..vucudum saldi pogca gibiyim...simdide tr e geldim iclerinde en sismanin ben oldugu bir ortama dustum ve herkeste dogum yapmis :26yonden de bahanem kalmadi
kızlar ben geldim daha eve yeni geldim yemek yemiycem dışardaa çook yedim milkshakleler abur cuburlar derken dersten sonra kaçtı biraz şimdi çay içicem anneciğimle sonraa alışverişe çıkıcam sonra ders yatmadanda hareketimi yapıcammmm siz nasılsınız neler yapıyosunuz bakeyim
merhaba kızlar bugun tam 1 saat egzersiz yaptım ben dee.artık eskisi gibi yorulmuyorum :122: bugün 20 dk karın 30 dk bacak 10 dk da karışıık toplam 200 squat :118:
yarın da sizin önerdiğiniz videoları deniycemm zor karın videosu arıyorum çünkü bugun 20 dk karnı o kdr rahat yaptım ki sanki hiçbişey yapmadımm.....:44:
dene bence o videoyu güzel ben beğeniyorum sonunda da öldürücü darbeyi yapıyoo4 gözle bekliyorum canımmm :103:
Bide zamanım yok diyosunn
Benden çok spor yapıyosunn
Hemen indirip bu akşam deniycem şekerimmmmm
Ayyy bi uyumuşumm bi uyumuşummm sabah zor uyandım
Bunada bakıyorum hemennnnnnn :111:
Sen bu azimle incecik olucan
Bende aynı yerimde sayıcam
Ne güzel herkes zayıfladığını fark edebiliyorrr
Demek ki boşuna değil yaptıklarımız
gelmişsin ama bu seferde ben gitmiştim
Öyle diyenlere 2 tane geçiresim geliyooo
zayıf olsam zaten diyet yada spor yapmam dimi demek ki ben rahatsızım bu durumdan.
hepsi caydırıcı şeyler
sende bozma moralini canım.
hepimiz burda bu azimle fitt hatunlar olucaz inşallahhh
Hoş geldin canım
Ben bugün çok yoğundum
Pek giremedim
Abur cuburlar yediim diye bişey okudum sanki
Haftanın sonuncusu olda göriyim :125:
Maaşallahhhhhh canımmmcımmm
kasların açılmıştır pek zorlanmazsın artık
200 squatsını daha deneme fırsatım olmadı.
en yakın zamanda deniycem
Emilly'nin dün paylaştığı video zorluyor karın kaslarını.
Benim kaslarım da açık olmasına rağmen ciddi ciddi zorlandım hatta bi ara bırakmayı bile düşündüm.
tavsiye ederim yani
dene bence o videoyu güzel ben beğeniyorum sonunda da öldürücü darbeyi yapıyooama belki sen etkilenmezsinn bugün ilk defa sonuna kadar gidebildim ben de.. o karın videosunu da deniycem yarın :124:
oh oh masallahmerhaba kızlar bugun tam 1 saat egzersiz yaptım ben dee.artık eskisi gibi yorulmuyorum :122: bugün 20 dk karın 30 dk bacak 10 dk da karışıık toplam 200 squat :118:
yarın da sizin önerdiğiniz videoları deniycemm zor karın videosu arıyorum çünkü bugun 20 dk karnı o kdr rahat yaptım ki sanki hiçbişey yapmadımm.....:44:
163 poundla baslamis,alkolu birakmis,cok su icmeye baslamis,prosiyonlarini kucultmus 2 saat arayla ama cok az yiyormus.4-5 ay sonrada bu goruntuye kavusmus tabi sporda yapmis.yalniz son halindeki kilosunu soylememis galiba duyamadim 2 kere dinledim.evet bende inanamıyorum acaba benim göbüşümde gidermi ne yaptıgını anlamadım ki ingilizcem pek yok sadece alkol bırakmış ve su mu içmiş???
bugun zaman ayirdikta bakalim yarin ve sonraki gunler ne olacak:26::26::26::26:4 gözle bekliyorum canımmm :103:
Bide zamanım yok diyosunn
Benden çok spor yapıyosunn
Hemen indirip bu akşam deniycem şekerimmmmm
Ayyy bi uyumuşumm bi uyumuşummm sabah zor uyandım
Bunada bakıyorum hemennnnnnn :111:
Sen bu azimle incecik olucan
Bende aynı yerimde sayıcam
Ne güzel herkes zayıfladığını fark edebiliyorrr
Demek ki boşuna değil yaptıklarımız
gelmişsin ama bu seferde ben gitmiştim
Öyle diyenlere 2 tane geçiresim geliyooo
zayıf olsam zaten diyet yada spor yapmam dimi demek ki ben rahatsızım bu durumdan.
hepsi caydırıcı şeyler
sende bozma moralini canım.
hepimiz burda bu azimle fitt hatunlar olucaz inşallahhh
Hoş geldin canım
Ben bugün çok yoğundum
Pek giremedim
Maaşallahhhhhh canımmmcımmm
kasların açılmıştır pek zorlanmazsın artık
200 squatsını daha deneme fırsatım olmadı.
en yakın zamanda deniycem
Emilly'nin dün paylaştığı video zorluyor karın kaslarını.
Benim kaslarım da açık olmasına rağmen ciddi ciddi zorlandım hatta bi ara bırakmayı bile düşündüm.
tavsiye ederim yani
ayyy canım sen ver gazı bana verrrrcanımm emin ol ki hepsi iyi niyetle söylemiyoo.ben çok yaşadım ciddiyim.ben diyetteyim diyince tatlı krizi gelen bensiz boğazından geçmeyen arkadaşlrm olduhtta biri vazgeçirmeye çok uğraştı başaramayınca kendi de diyete başladıı...
iyi niyetle söyleyeni de vardır illaki ama sen hepsine güvenmee :d önemli olan aynadaki görüntünü beğenmek herkese kulağı tıkayıp o görüntüye ulaşana kadar devam etmek bence.
eee şeyyyy yok canımmm ne sonuncuuuHoş geldin canım
Ben bugün çok yoğundum
Pek giremedim
bugun zaman ayirdikta bakalim yarin ve sonraki gunler ne olacak:26::26::26::26:
ayyy canım sen ver gazı bana verrrr
eee şeyyyy yok canımmm ne sonuncuuuanaaaaaaamm evet olabilrimmm bu aralar bizim veda partilerimiz var çünküüü
tamam kuzu ya yimiycem işteBen en birinci olaym da görrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?