Yeni bir baslangic icin bugün basla!

yok ya karar veremiyorum ama büyük ihtimal samsung galaxy ı9082 ( grand) sanırım bu çok pahalı olmaması lazım

siz ne önerirsiniz

cnm samsung telefonlari cok dayanikli, begeniyorum.. esim samsungcu bende nokiaciyim, nokia lumia 925 var bende suan cok memnunum..
kendin ne begeniyorsan onu al canim, ama cabuk ollll.. bak müzosla sohbetimize basladik bile, sen kaldin :)))

kizlarrr dün aksam esim dondurmayla geldi eveee.. bende ona kandim yedim ama söz eritecem onu bugün fitnessda :)))

whatsapp mı dediniz ben bilmem zaten onu hıhh blackberrylere oluyomuş diye okumuştum olursa bende mı yapsam ne
şuan karın egzersizi yaparak sade biraz sütlü kahvemi içiyodum ve koşarak durdurup wc ye gittim kahve muhteşem bişeyy

ben bi kaç gün devam edeyimde size özelden atayım resmimi tatlım ya ben pek istemiyorum burda paylaşmayı özelde olsa kısıtlasan da :)

Tamam canımm

fndkkrdmmm
biz başladıkk muhabbete sen geride kaldın sankiii
yediklerimizi de birbirimize atıcaz ohh

Benim telefonum da samsung çook memnunum s3 mini benimki
hem arada kampanyalarla birlikte güzel indirimlere giriyor.
Yenibosnada istanbul bilişim var canım.
orayı takip et netten.

Evetttt whatsapp dedikkk
senin gibi bbm miz yok bizim

oluyor canım benim kuzende de var bb o da whatsapp kullanıyor

Bende içicem şu kahveden artıkk

hirsli hatunlar masallah

ya ben aynada kendimi asiri iri goruyorum,esim abartiyorsun diyor ama yok yaa belirgin bir iriligim var o yuzden kilo bana hic gelmiyor.3 kilo alinca seklim degisiyor.
ama su eyeme isine bir turlu sinir getiremedim

suana kadar yaptiklarim

20 dk yuruyus
10 dk tiffany
20 dk fitness blender karin ve bel
5 dk twister
40 mekik..

yapmayi dusunduklerim
bir tiffany daha
20 squat

yaa kuzenine söyle bide benimkini yapsın olmuyo yapamıyorum kuzu yaa ( kız ben bu bb almak için çokkk ders çalıştım hak ettim baa ama faturamda ne göreyim bilmeden internete girmişim wifiden kopmuş vee sonucunda giden boşuna 40 tl

Hoş geldin hıslı hatunnnnn
Kemiklerin iri olabilir mi tatlımm :26:
Benimde öyledir meselaaa

Maaşallahhhhhhhh Maşallahhhh
Bu gidişle istediğin vücuda sahip olucaksınn

En yakın telefoncuya gitsin diyor oda telefoncuda yaptırmış

Aferin o zaman sana bileğinin hakkıyla almışsın

Kızlar dünki sporumu yazmayı unutmuşsum..yarım saat tifanny yaptım ve squata başladım dün 20 tane yaptım ama az geldi bugün artırcam.. bugün aynada baktım iç çamaşırlarımla,fotoğrafımı çektim,hiç de ince durmuyorum acil incelmeliyim..

En yakın telefoncuya gitsin diyor oda telefoncuda yaptırmış

Aferin o zaman sana bileğinin hakkıyla almışsın
sağol canım doğru söylüyosunuz daha fazla kurcalamayım zaten hattımdan interneti kapattırdım wifi oluyo ancak pazartesi dersten sonra giderim bebekim
bbm'si olan yok mu bacılar
sporumu yaptım ve ben pert bi şekilde derslerime dönerr
deredeyse diyet yüzüden 1 yıldır düzensizdi adetim şimdi düzene girdi ilk günüm gerginim baya bağırıyorum çabuk sinirleniyorum ya off ve daha dünya kadar iş rapor var akşama bitirilip babişkoya teslim edilcekkk ay çok karamsarım püü banaaa

Yarım saat tiffany mii
İyi yapmışsın canım
bak 1 liste var istersen bu listeye uyarak yapabilirsin squatı Eki Görüntüle 795635

Kurcalama tabiiii
Sen dershaneye mi gidiyosun yoksa pazatesi okullar mı açılıyorr :26:

Ayyy adetken mümkün olduğunca bişeye karışma hep tersten anlıyoruz herşeyi
Ne sporu yaptın bakimmm ??

Önce ye sonra eriticem dee
Ben enn birinci olıyım da görün sizz

insallah birincimiz sen olursun canimmm, hak eden kazansin, bu haftasonu kimse abur cuburlari yemesin bakkkk doverim haaaaa salmiyalim kendimizi hemen

ayy evet neler kaciriyorsun fndigimm (kiskanirsin belkide hemen alirsin telefonu )
ayy telefonunda senin gibi minikmiiii

evet ya bugunde kahve ictim ve 20 dk gecmeden hemen tuvalete kostum yaaa.. 1 kere bile gitmemezlik olmadi su kahveyi ictikten sonra harika bisey bu kahve..

Spordan sonra kahve iyi geliyomuş ya keşke sendeki etkiyi yapsa bende de bugün alıcam türk kahvesi ya da ikisi bir arada..

Bunu beğendim canım saol o zaman bugün 50 den başlayım

listeyi mi popoyu mu hangisini beğendin

Ayyyyy inşallahhhhhh :124::124::124::124:

Hak eden kazansın
ben bugün kaçamağımı yaptım zaten 2 poğaça yidim sabah sabah
ama azcıcık yağlıydııı

evet fındkkrdmm

evet benim gibii
ama şimdiki aklım olsaydıııııııı en kocamanından alırdımm
hoş yinede memnunum
ya olmasaydııııı elmasekerimle nasıl konuşurdukkk

Bende şimdi kahve alıp pampamla içicemm

İkisini de beğendimm yalnız 30 günde öyle olacağını sanmıyorum 3 ayda ancak olur tahminim

Kurcalama tabiiii
Sen dershaneye mi gidiyosun yoksa pazatesi okullar mı açılıyorr :26:

Ayyy adetken mümkün olduğunca bişeye karışma hep tersten anlıyoruz herşeyi
Ne sporu yaptın bakimmm ??
yok canım yaz döneminde derslerim azalıyo ama tatilim olmuyo bende izin alıp haftada 2 gün stilistlik ve modelistliğe gidiyodum son haftam olucak işte önümüzdeki hafta ve gerçek derslerim artıcak
1 saat cardio callanetics aralarda tıkandım durdum ama hepsini yapamadım karın ağrımdan ama 8 dakika karın bel çalıştım sonra karın ağrısından kıvranma cabası ya canım bişeyler yemek istiyooo acayip bende kendimi durdurmak için bi kaç tablet çikolata yedim çikolatadan nefret edince durduruyo beni

İkisini de beğendimm yalnız 30 günde öyle olacağını sanmıyorum 3 ayda ancak olur tahminim

fındkkrdmn poposunu gördün mü 30 gün yapmıştı miiikemmel olmuş
squatın da canlı örneği o

Anladım canımm
Hiç boş durmuyosun yaniii
Adetliyken zorlama canım kendini yapabildiğin kadarını yap

çikolata mı dedinnnn

yee yeeee görücem pazrtesi ben senii

elmasekrim bakkkk ne yemişşş

Anladım canımm
Hiç boş durmuyosun yaniii
Adetliyken zorlama canım kendini yapabildiğin kadarını yap

çikolata mı dedinnnn

yee yeeee görücem pazrtesi ben senii

elmasekrim bakkkk ne yemişşş
ay bide adetim ve şişlikle kaç çıkıcam kimm bilirrrrr ya onu yemesem gidip bir sürü şey yicem çikolata yedim midem bulanıyo şimdi rahatca ders çalşabilirim

Şimdi baktım canım demek kii işe yarıyo gayet iyi olmuş,bugün ben de başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…