yok ya karar veremiyorum ama büyük ihtimal samsung galaxy ı9082 ( grand) sanırım bu çok pahalı olmaması lazım
siz ne önerirsiniz
whatsapp mı dediniz ben bilmem zaten onu hıhhcnm samsung telefonlari cok dayanikli, begeniyorum.. esim samsungcu bende nokiaciyim, nokia lumia 925 var bende suan cok memnunum..
kendin ne begeniyorsan onu al canim, ama cabuk ollll.. bak müzosla sohbetimize basladik bile, sen kaldin :)))
kizlarrr dün aksam esim dondurmayla geldi eveee.. bende ona kandim yedimama söz eritecem onu bugün fitnessda :)))
ben bi kaç gün devam edeyimde size özelden atayım resmimi tatlım ya ben pek istemiyorum burda paylaşmayı özelde olsa kısıtlasan da :)
cnm samsung telefonlari cok dayanikli, begeniyorum.. esim samsungcu bende nokiaciyim, nokia lumia 925 var bende suan cok memnunum..
kendin ne begeniyorsan onu al canim, ama cabuk ollll.. bak müzosla sohbetimize basladik bile, sen kaldin :)))
kizlarrr dün aksam esim dondurmayla geldi eveee.. bende ona kandim yedimama söz eritecem onu bugün fitnessda :)))
whatsapp mı dediniz ben bilmem zaten onu hıhhblackberrylere oluyomuş diye okumuştum olursa bende mı yapsam ne
şuan karın egzersizi yaparak sade biraz sütlü kahvemi içiyodum ve koşarak durdurup wc ye gittim kahve muhteşem bişeyy
yaa kuzenine söyle bide benimkini yapsın olmuyo yapamıyorum kuzu yaaTamam canımm
fndkkrdmmm
biz başladıkk muhabbete sen geride kaldın sankiii
yediklerimizi de birbirimize atıcaz ohh
Benim telefonum da samsung çook memnunum s3 mini benimki
hem arada kampanyalarla birlikte güzel indirimlere giriyor.
Yenibosnada istanbul bilişim var canım.
orayı takip et netten.
Evetttt whatsapp dedikkk
senin gibi bbm miz yok bizim
oluyor canım benim kuzende de var bb o da whatsapp kullanıyor
Bende içicem şu kahveden artıkk
hirsli hatunlar masallah
ya ben aynada kendimi asiri iri goruyorum,esim abartiyorsun diyor ama yok yaa belirgin bir iriligim var o yuzden kilo bana hic gelmiyor.3 kilo alinca seklim degisiyor.
ama su eyeme isine bir turlu sinir getiremedim
suana kadar yaptiklarim
20 dk yuruyus
10 dk tiffany
20 dk fitness blender karin ve bel
5 dk twister
40 mekik..
yapmayi dusunduklerim
bir tiffany daha
20 squat
yaa kuzenine söyle bide benimkini yapsın olmuyo yapamıyorum kuzu yaa( kız ben bu bb almak için çokkk ders çalıştım hak ettim baa ama faturamda ne göreyim bilmeden internete girmişim wifiden kopmuş vee sonucunda giden boşuna 40 tl
sağol canım doğru söylüyosunuz daha fazla kurcalamayım zaten hattımdan interneti kapattırdım wifi oluyo ancak pazartesi dersten sonra giderim bebekimEn yakın telefoncuya gitsin diyor oda telefoncuda yaptırmış
Aferin o zaman sana bileğinin hakkıyla almışsın
Yarım saat tiffany miiKızlar dünki sporumu yazmayı unutmuşsum..yarım saat tifanny yaptım ve squata başladım dün 20 tane yaptım ama az geldi bugün artırcam.. bugün aynada baktım iç çamaşırlarımla,fotoğrafımı çektim,hiç de ince durmuyorumacil incelmeliyim..
Yarım saat tiffany mii
İyi yapmışsın canım
bak 1 liste var istersen bu listeye uyarak yapabilirsin squatıEki Görüntüle 795635
sağol canım doğru söylüyosunuz daha fazla kurcalamayım zaten hattımdan interneti kapattırdım wifi oluyo ancak pazartesi dersten sonra giderim bebekim
bbm'si olan yok mu bacılar
sporumu yaptım ve ben pert bi şekilde derslerime dönerr
deredeyse diyet yüzüden 1 yıldır düzensizdi adetim şimdi düzene girdi ilk günüm gerginim baya bağırıyorum çabuk sinirleniyorum ya offve daha dünya kadar iş rapor var akşama bitirilip babişkoya teslim edilcekkk ay çok karamsarım püü banaaa
Önce ye sonra eriticem dee
Ben enn birinci olıyım da görün sizz
Tamam canımm
fndkkrdmmm
biz başladıkk muhabbete sen geride kaldın sankiii
yediklerimizi de birbirimize atıcaz ohh
Benim telefonum da samsung çook memnunum s3 mini benimki
hem arada kampanyalarla birlikte güzel indirimlere giriyor.
Yenibosnada istanbul bilişim var canım.
orayı takip et netten.
Evetttt whatsapp dedikkk
senin gibi bbm miz yok bizim
oluyor canım benim kuzende de var bb o da whatsapp kullanıyor
Bende içicem şu kahveden artıkk
insallah birincimiz sen olursun canimmm, hak eden kazansin, bu haftasonu kimse abur cuburlari yemesin bakkkk doverim haaaaasalmiyalim kendimizi hemen
ayy evet neler kaciriyorsun fndigimm(kiskanirsin belkide hemen alirsin telefonu )
ayy telefonunda senin gibi minikmiiii
evet ya bugunde kahve ictim ve 20 dk gecmeden hemen tuvalete kostum yaaa.. 1 kere bile gitmemezlik olmadi su kahveyi ictikten sonraharika bisey bu kahve..
Bunu beğendim canım saol o zaman bugün 50 den başlayım
insallah birincimiz sen olursun canimmm, hak eden kazansin, bu haftasonu kimse abur cuburlari yemesin bakkkk doverim haaaaasalmiyalim kendimizi hemen
ayy evet neler kaciriyorsun fndigimm(kiskanirsin belkide hemen alirsin telefonu )
ayy telefonunda senin gibi minikmiiii
evet ya bugunde kahve ictim ve 20 dk gecmeden hemen tuvalete kostum yaaa.. 1 kere bile gitmemezlik olmadi su kahveyi ictikten sonraharika bisey bu kahve..
listeyi mi popoyu mu hangisini beğendin
Ayyyyy inşallahhhhhh :124::124::124::124:
Hak eden kazansın
ben bugün kaçamağımı yaptım zaten 2 poğaça yidim sabah sabah
ama azcıcık yağlıydııı
evet fındkkrdmm
evet benim gibii
ama şimdiki aklım olsaydıııııııı en kocamanından alırdımm
hoş yinede memnunum
ya olmasaydııııı elmasekerimle nasıl konuşurdukkk
Bende şimdi kahve alıp pampamla içicemm
yok canım yaz döneminde derslerim azalıyo ama tatilim olmuyo bende izin alıp haftada 2 gün stilistlik ve modelistliğe gidiyodum son haftam olucak işte önümüzdeki hafta ve gerçek derslerim artıcakKurcalama tabiiii
Sen dershaneye mi gidiyosun yoksa pazatesi okullar mı açılıyorr :26:
Ayyy adetken mümkün olduğunca bişeye karışma hep tersten anlıyoruz herşeyi
Ne sporu yaptın bakimmm ??
İkisini de beğendimmyalnız 30 günde öyle olacağını sanmıyorum 3 ayda ancak olur tahminim
yok canım yaz döneminde derslerim azalıyo ama tatilim olmuyo bende izin alıp haftada 2 gün stilistlik ve modelistliğe gidiyodum son haftam olucak işte önümüzdeki hafta ve gerçek derslerim artıcak
1 saat cardio callanetics aralarda tıkandım durdum ama hepsini yapamadım karın ağrımdan ama 8 dakika karın bel çalıştım sonra karın ağrısından kıvranma cabasıya canım bişeyler yemek istiyooo acayip bende kendimi durdurmak için bi kaç tablet çikolata yedim çikolatadan nefret edince durduruyo beni
ay bide adetim ve şişlikle kaç çıkıcam kimm bilirrrrrAnladım canımm
Hiç boş durmuyosun yaniii
Adetliyken zorlama canım kendini yapabildiğin kadarını yap
çikolata mı dedinnnn
yee yeeee görücem pazrtesi ben senii
elmasekrim bakkkk ne yemişşş
fındkkrdmn poposunu gördün mü 30 gün yapmıştı miiikemmel olmuş
squatın da canlı örneği o
Anladım canımm
Hiç boş durmuyosun yaniii
Adetliyken zorlama canım kendini yapabildiğin kadarını yap
çikolata mı dedinnnn
yee yeeee görücem pazrtesi ben senii
elmasekrim bakkkk ne yemişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?