Yeni bir baslangic icin bugün basla!

tiffany rothe diye paylaştığım video var canım 2 veya 3.sayda o çok etkili :34:

ay bugün benimde göbek şişti zaten şişiktide adetten dolayı dahada şişti :14: yarın sabah erkenden spora başlıcam gündüz yapamıyorum en iyisi sabah sözlümü uyandırdıktan sonra uyumamak direk spor yapim yarın :52:

teşekkür ediyorum denemek lazım olmuyor böyle :s size faydası oldu mu

tiffany rothe diye paylaştığım video var canım 2 veya 3.sayda o çok etkili :34:

ay bugün benimde göbek şişti zaten şişiktide adetten dolayı dahada şişti :14: yarın sabah erkenden spora başlıcam gündüz yapamıyorum en iyisi sabah sözlümü uyandırdıktan sonra uyumamak direk spor yapim yarın :52:

benimkiside adetten sisti canim :SS bende tam tersi sabahlari spor yapamiyorum :/ enerjim ögleden sonra geliyor nedense :))

bu arada videolarin linklerini ve sayfasini ilk sayfaya koydum canim ;)

kızlar ben ancak haftanın 3 günü spor yapabilirim sanırım.enerjim, zamanım,ancak el verir.hangisiyle başlıyayım?birde bu gün reglimin ilk günü.benimde ağrılı oluyor.onun için belki yarın belki yarındanda yakın başlarım.:72:

günaydın kızlarr..erkenciyim ben.sabah sabah ebru şallının videosunu yaptım ancak 35 dk:)dayanabildim.ilk gün için fena değil.

Günaydın canlarımmmmmm :16::16:

elmasekerim başın sağolsun :(

videolarını da akşam inceleyeceğim :8:
dün akşam squat ve pilates yaptım tiffaniye vaktim kalmadı foto çektim birazdan yükleyeceğim :18:
limonlu suyu bende denemeye çalışacağım.
günde 3 bardak limonlu yeşilçay içiyorum.
bel bölgesinde ki yağları yakıyormuş fndkkrdm.
sende dene istersen :34::34:

selam kızlar bende öbür topiğe bakıyordum baktım yenısını açmışşsınız.ben geldim çok şükür evime yerleşme aşamasındayım.kızın okulu 9 eylülde açılıyor ve bende o tarıhte baslamayı düşünüyorum.21 günde yağlarıızdan kurtulunu yapacagım.vücudum alıştıkça tiffany göbek ve bel ekleyeceğim.tabi yememe dikkate tmem lazım..

selam kızlar bende öbür topiğe bakıyordum baktım yenısını açmışşsınız.ben geldim çok şükür evime yerleşme aşamasındayım.kızın okulu 9 eylülde açılıyor ve bende o tarıhte baslamayı düşünüyorum.21 günde yağlarıızdan kurtulunu yapacagım.vücudum alıştıkça tiffany göbek ve bel ekleyeceğim.tabi yememe dikkate tmem lazım..

hoşgeldin canımm :16:
yeni evin hayırlı olsun, güle güle otur :114:
az kalmış 9 eylüle. hem o güne kadar yemene dikkat edebilirsin.bünyeni de alıştırmış olursun
:34:

günaydın canım:3:

hangi videosunu yaptın.
ödem giderici olanı mı ?

onu değil.21 günde yağlarınızdan kurtulunu yaptım.bir gün önce çok yürümüştüm.sabah spor yaptım,üstüne reglim.birde işe gittim .ohh yorgunluktan ölüyorum.önümdede yığınla kışlık konserve malzemesi..beni bekliyor.Allah yardımcım olsun.:18:

onu değil.21 günde yağlarınızdan kurtulunu yaptım.bir gün önce çok yürümüştüm.sabah spor yaptım,üstüne reglim.birde işe gittim .ohh yorgunluktan ölüyorum.önümdede yığınla kışlık konserve malzemesi..beni bekliyor.Allah yardımcım olsun.:18:

hmm anladım canım.
Allah yardımcınn olsunn :23:
:23:

kızlar siz bu konuda usta oldunuz sanırım ben bir türlü kilo veremiyorum daha doğrusu spor yapamıyorum bacaklarım çok kalın kollarım falan çok kalın sizce hangi videoları yapmalıyım ayrıca diyete de başlamak istiyorum ama 16 eylüle kadar hangi videoları yapabilirim yardım ederseniz sevinirim . bu arada kilo 78 :(

kızlar ben ancak haftanın 3 günü spor yapabilirim sanırım.enerjim, zamanım,ancak el verir.hangisiyle başlıyayım?birde bu gün reglimin ilk günü.benimde ağrılı oluyor.onun için belki yarın belki yarındanda yakın başlarım.:72:

canim eger zamanin yoksa haftanin 3 günü yap ;) regl dönemini agrili geciriyorsan bi kac gün bekle acele etme bencede.. ben adet döneminde agrisiz sizisiz gecirdigim icin yapiyorum, hatta daha enerjili oluyorum aksine.. bünyen neyi kabul ediyorsa onu yap canim..

günaydın kızlarr..erkenciyim ben.sabah sabah ebru şallının videosunu yaptım ancak 35 dk:)dayanabildim.ilk gün için fena değil.

baslangic icin süper ;)

dün akşam squat ve pilates yaptım tiffaniye vaktim kalmadı foto çektim birazdan yükleyeceğim :18:

sagol canim..
evet yesilcay ve limon cok etkili yaglarin yakilmasi icin canim, limonlu sudan daha etkili galiba ama ben yesilcay icemiyorum midem bulaniyor :((

evet canim yeni bir baslangic yapalim dedik, hos geldin tekrardan.. evin hayirli ugurlu olsun ;)) sen kendini ne zaman hazir hissediyorsan ozaman gel basla canim ;)

teşekkür ediyorum denemek lazım olmuyor böyle :s size faydası oldu mu

olmaz mı canım ben o kadına borçluyum benim yanlarım berbat haldeydi şuan çoook daha iyi kesinlikle hatta şiddetle tavsiye ediyorum tiffanyi:32:

benimkiside adetten sisti canim :SS bende tam tersi sabahlari spor yapamiyorum :/ enerjim ögleden sonra geliyor nedense :))

bu arada videolarin linklerini ve sayfasini ilk sayfaya koydum canim ;)

ay sabah yapamadım internetim gitti daha yeni geldi sinir oldum ya :47: ama birazdan başlıcaaam :52:

denerim canım hamde hemen denerim :1: sabaah aç karnına mı içilicek ? bide bu maydanoz kürü sanırım zayıflatıyo çünkü adetli olmama rağmen vücudum şiş olmasına rağmen kilo vermişim :53:

elmasekerim yeşilçayın çeşitleri var mesela ben limonlusunu hiç içemem.
kokusu farklı gelir midemi bulandırır.:50:
sade olanını alıyorum içine limonun yarısını doğruyorum afiyetle içiyorum :21:

hem senin göbüşünle ilgili pek sıkıntın yok ki :23:

kızlar siz bu konuda usta oldunuz sanırım ben bir türlü kilo veremiyorum daha doğrusu spor yapamıyorum bacaklarım çok kalın kollarım falan çok kalın sizce hangi videoları yapmalıyım ayrıca diyete de başlamak istiyorum ama 16 eylüle kadar hangi videoları yapabilirim yardım ederseniz sevinirim . bu arada kilo 78 :(

boyun kac canim? bende 75 kilodaydim benim bacaklarimda cok kalindi, ama spor yapabiliyordum.. benim boyum 163. baska saglik sorunlarin varmi?
bence ilk önce yeme aliskanliklarini degistirmen lazim. ilk haftalar abur cubur ve hamur islerini tamamen kes mesela, sonrada hafif yürüyüslere yap. 25 dk ile basla, sonra her hafta 5 dk ekle. disarda yapmak istemiyorsan veya yapamiyorsan evde de yapabilirsin, leslie var mesela cok etkili. bence azar azar basla ama spor sart canim. yani sadece diyet yaparsan vücudun sarkar ve inanki keske kilolu olsaydimda bu hale gelmeseydim diyeceksin eger sporla diyeti desteklemezsen. oyüzden dedigim gibi ilk haftalar yeme aliskanligini degistir, sonra haftada 3-4 gün yürüyüsler yap, bi kac ay böyle alistiktan sonra videolara gecersin ;))

canım dün gece elmaşekerim ve ben video paylaştık bacak bide yağ yakıcı video onlarla başla bide tiffanyle başla canım :34: birde ben 2.3 sayfalarda videolar paylaştım bikinili kız var karın çalışıyor kumsalda ona bakarsan ilk sayfada elmaşekerimde paylaştı linkleri başlangıç için güzel olur :34:

hoşgeldin canım bizde yeni yeni başlıyoruz spora bu hafta bi deneme sürüşündeyiz haftaya temelli başlarız artık sporumuza sende spor yapamasanda yediklerine dikkat et canım :34:

fndkkrdmmm nerelerdesinn :20:
beni bugün yalnız bıraktınız :14::14:

güniçinde içiyorsun canım. aç tok dikkat etmedim :26:
içine limonun yarısını doğruyorum bitince de o limonları bi güzel kabuklarıyla yiyorummm:27::27:
miiiikemmel bi tadd :39:
dikkat et limonuı yıkamadan kullanma :37:

kizlar bugün o gönderdigim 2 videoyu yaptim ama öldümm yaaaa :// ne kadar zormus yaa bidaha yapmam herhalde :SS görende 1 senelik sporcuyummus gibi benden abuk subuk zor hareketler yapmami istedi.. yaww hatun gibi fit olsam neyse ama bingil bingil yaglarimla nasil yapiyim o hareketler :PPPP

birazdan zumbaya gidiyorum, bugün spor salonunda zumba günü :)))) 1 saat orda terledikten sonra eve gelip tiffany yapacam..

Back
X