Yeni bir baslangic icin bugün basla!

fndkkrdmmm nerelerdesinn :20:
beni bugün yalnız bıraktınız :14::14:

güniçinde içiyorsun canım. aç tok dikkat etmedim :26:
içine limonun yarısını doğruyorum bitince de o limonları bi güzel kabuklarıyla yiyorummm:27::27:
miiiikemmel bi tadd :39:
dikkat et limonuı yıkamadan kullanma :37:

ay canım internetim gitti ttneti aradımda düzeltildi hata :31: birazdan spor yapıcam ne yapıcağıma karar verim sonra içerim onu :52:

kizlar bugün o gönderdigim 2 videoyu yaptim ama öldümm yaaaa :// ne kadar zormus yaa bidaha yapmam herhalde :SS görende 1 senelik sporcuyummus gibi benden abuk subuk zor hareketler yapmami istedi.. yaww hatun gibi fit olsam neyse ama bingil bingil yaglarimla nasil yapiyim o hareketler :PPPP

birazdan zumbaya gidiyorum, bugün spor salonunda zumba günü :)))) 1 saat orda terledikten sonra eve gelip tiffany yapacam..

ya o yağ yakıcıyı bi ara bende denemiştim çok hızlı ve güçlü bacakları oldukları için onların onlara kolay geliyo biz yapınca zor gelmesi ölmemeiz normal tabi bizim bacaklar o kadar güçlü değil :50:

kizlar bugün o gönderdigim 2 videoyu yaptim ama öldümm yaaaa :// ne kadar zormus yaa bidaha yapmam herhalde :SS görende 1 senelik sporcuyummus gibi benden abuk subuk zor hareketler yapmami istedi.. yaww hatun gibi fit olsam neyse ama bingil bingil yaglarimla nasil yapiyim o hareketler :PPPP

birazdan zumbaya gidiyorum, bugün spor salonunda zumba günü :)))) 1 saat orda terledikten sonra eve gelip tiffany yapacam..

bende bi deneyeyim akşam :34:
sende çok yorma sekerim kendini.
o hatun gibi olunca formunu korumak için yaparsın:34:
zumba çok zor geliyor bana nedense :26:

15 dklık karın videosunu yaptım pazartesiye kadar böyle devam edicem pazartesi ebru şallıya başlıcam platese :52:

Ay Allahım bu kızlar gibi olabilecek miyim acaba :52:

$tumblr_mf8ditGIUt1r5absko1_250.webp

$tumblr_ml8c1k8Qke1rxnsyro1_250.webp

$tumblr_ml8c1k8Qke1rxnsyro1_250.webp

$tumblr_monoj6f0yw1rjf3ito1_500.webp

$tumblr_mooqfz3G0r1svf0o8o1_500.webp

$tumblr_mpdiduLCcA1r5dgr2o1_500.webp

ay canım internetim gitti ttneti aradımda düzeltildi hata :31: birazdan spor yapıcam ne yapıcağıma karar verim sonra içerim onu :52:

ya o yağ yakıcıyı bi ara bende denemiştim çok hızlı ve güçlü bacakları oldukları için onların onlara kolay geliyo biz yapınca zor gelmesi ölmemeiz normal tabi bizim bacaklar o kadar güçlü değil :50:

haklisin canim, bidaha yapmam herhalde kolay kolay :SS

bende bi deneyeyim akşam :34:
sende çok yorma sekerim kendini.
o hatun gibi olunca formunu korumak için yaparsın:34:
zumba çok zor geliyor bana nedense :26:

bence cok eglenceli canim seve seve yaptigim icin hic yorucu gelmiyor benim icin :)) hem egleniyorum hem terliyorum yanii :))

ayyy fndkkrdu o resimler ne öylee:53::53::53::53: benim karnimda böyle kasli olsun istiyorummmmmm, elledigimde kaslarimi hissedeyim istiyorum.. böyle devam ettikmi onlar gibi fit oluruz canim ;)

muzeyyencim bu arada sen ölcülerini aldinmi kiz?

Elmasekerimmmm olculere baak olculere yazmaya utaniyorummm.
Göğüs -88
Bel-70 :'( ( ben ölçerkn cok skstriyomusum metreyi oyle dediler.)
Gobek - 88
popo - 95
Ust bacak -56

:( :(

Fndkkrdummmmmmm bu hatunlar ne boyleeeeee :) :)

Bnde 1 saatlik sporumu yapip dusumu alip gelicemm.
Opuldunuz :*

Göğüs -88
Gobek - 88
popo - 95
Ust bacak -56

ölçülerimiz neredeyse aynı.senin boy kilo kaç?benim 1.64 58kg bu arada yaş kaç?

haklisin canim, bidaha yapmam herhalde kolay kolay :SS

bence cok eglenceli canim seve seve yaptigim icin hic yorucu gelmiyor benim icin :)) hem egleniyorum hem terliyorum yanii :))

ayyy fndkkrdu o resimler ne öylee:53::53::53::53: benim karnimda böyle kasli olsun istiyorummmmmm, elledigimde kaslarimi hissedeyim istiyorum.. böyle devam ettikmi onlar gibi fit oluruz canim ;)

muzeyyencim bu arada sen ölcülerini aldinmi kiz?

Ayyy oluruz dimiiii :D ben gercekten boyle olmayı cok istiyorum ya :(

Göğüs -88
Gobek - 88
popo - 95
Ust bacak -56

Canim senin bu kadar yoktur bence olculerin ya ? Bana esit cunku olculerin ?

öncelikle bilgilendirdiniz teşekkürler . zumba ve tiffany dediğin videoların linkini atar mısın bende yarın başlayacam . burayada yazarım artık

canım dün gece elmaşekerim ve ben video paylaştık bacak bide yağ yakıcı video onlarla başla bide tiffanyle başla canım :34: birde ben 2.3 sayfalarda videolar paylaştım bikinili kız var karın çalışıyor kumsalda ona bakarsan ilk sayfada elmaşekerimde paylaştı linkleri başlangıç için güzel olur :34:

ya fndkkrdu tiffany zumba ve leslie(yanlış yazmadıysan) dedi elmashekerm siz bu topikte bu 3 videoyu paylaşır mısınız ?

tam motivasyon bombası bir topik...
konuyu açanların ellerine sağlık çok beğendim...
ufak bir tatil olayı var dönüşte inşallah ilk işim listeye adımı yazdırmak..herkese kolay gelsin..:46:

Herkese merhaba arkadaşlar :3: ben spor yapmak için videolar arıyordum sizi yakaladım :9: Şimdi gelelim sorunuma benim vücudumun çoğu bölgesinde yağvar daha doğrusu kilo alıp vermekten sarkmalar ama şimdi kilo almış halde olduğumdan yağlanma da var selülitde her bir şey var anlayacağınız.Diyet demeyelim de beslenme düzenimi değiştirdim 3 öğün karnım acıkınca ara öğün bol meyve bol su yeterli 4 beslenme grubundan alıyorum :1: Ama bu yetmiyor benim sıkılıaşmam lazım bel bölgemde aşırı yağ yok ancak alt göbeğim ilk olarak bunun için ne önerirsiniz ?

İkincisi de kalça ve üst bacak.Kalçam en sorunlu bölgem vücuduma ve bpyuma -158- göre çok büyük ve ben çok rahatsız oluyorum.Basende eklenince üstüne deli oluyorum bunun için ne önerirsiniz ? Spor zaten yaklaşık 3 haftadır düzenli yapmasam da yapıyorum ama daha bir değişiklik göremedim gibi geldi bana :26: Bu yüzden bölgesel çalışmam daha iyi olabilir diye düşündüm şimdiden teşekkürler :42:

öncelikle bilgilendirdiniz teşekkürler . zumba ve tiffany dediğin videoların linkini atar mısın bende yarın başlayacam . burayada yazarım artık

Canim ilk sayfada hepsi var bugun leslieyi eklerim buraya bakarsin :)

canım dün gece elmaşekerim ve ben video paylaştık bacak bide yağ yakıcı video onlarla başla bide tiffanyle başla canım :34: birde ben 2.3 sayfalarda videolar paylaştım bikinili kız var karın çalışıyor kumsalda ona bakarsan ilk sayfada elmaşekerimde paylaştı linkleri başlangıç için güzel olur :34:

ya fndkkrdu tiffany zumba ve leslie(yanlış yazmadıysan) dedi elmashekerm siz bu topikte bu 3 videoyu paylaşır mısınız ?

dedogim gibi ilk sayfada linkleriyle paylasildi canim :)

Herkese merhaba arkadaşlar :3: ben spor yapmak için videolar arıyordum sizi yakaladım :9: Şimdi gelelim sorunuma benim vücudumun çoğu bölgesinde yağvar daha doğrusu kilo alıp vermekten sarkmalar ama şimdi kilo almış halde olduğumdan yağlanma da var selülitde her bir şey var anlayacağınız.Diyet demeyelim de beslenme düzenimi değiştirdim 3 öğün karnım acıkınca ara öğün bol meyve bol su yeterli 4 beslenme grubundan alıyorum :1: Ama bu yetmiyor benim sıkılıaşmam lazım bel bölgemde aşırı yağ yok ancak alt göbeğim ilk olarak bunun için ne önerirsiniz ?

İkincisi de kalça ve üst bacak.Kalçam en sorunlu bölgem vücuduma ve bpyuma -158- göre çok büyük ve ben çok rahatsız oluyorum.Basende eklenince üstüne deli oluyorum bunun için ne önerirsiniz ? Spor zaten yaklaşık 3 haftadır düzenli yapmasam da yapıyorum ama daha bir değişiklik göremedim gibi geldi bana :26: Bu yüzden bölgesel çalışmam daha iyi olabilir diye düşündüm şimdiden teşekkürler :42:

Canim oncelokle yurume alanin varsa her sabah ac karnina yurus cok iyiolur 30 dkyla baslayabilirsin daha sonra yukseltirsin bunu eger yoksa alanin ben bugun buraya leslie nin videosunu koyucam evde yuruyus yapabilirsin.
Ve bugun bolgesel videolarda koyucam ordan gerekli olanlari yaparsin :)

Fndgimmmm yokk doğru olctum sen yanlis olcuyo olmayasin :)
Yada biz ayni olculerdeyizzzz :D

Senin boyun uzun benden :D ondan sen daha ince gozukuyosun :D

belin en ince yeri ve gobek deliginin ordan olculmuyo mu ?

senin boyun uzun benden :D ondan sen daha ince gozukuyosun :D

belin en ince yeri ve gobek deliginin ordan olculmuyo mu ?

canım şimdi kalıp hemen göbek deliğimden ölçtüm 81 çıktı :52:
ben dün gece acaba nerden ölçtüm :1::1:
ama belimi ölçemedim onuda akşam baştan ölçerim.
diğerleri doğru ama :19:

bu lesli nedir. hiç bilgim yok :26::26::26::26:

Canim oncelokle yurume alanin varsa her sabah ac karnina yurus cok iyiolur 30 dkyla baslayabilirsin daha sonra yukseltirsin bunu eger yoksa alanin ben bugun buraya leslie nin videosunu koyucam evde yuruyus yapabilirsin.
Ve bugun bolgesel videolarda koyucam ordan gerekli olanlari yaparsin :)

Evet hatta sabahları yürüyüş yapıyordum 1 saat 3 gündür uyanamadığımdan yapamıyorum ama :26: Ben kahvaltıe dip yapıyordum birde aç karna deneyeyim o zaman.Leslie 5 mil far burning her gün mutlaka yapıyorum zaten 1 haftadır eğlenceli de zaten :51: Video çok iyi olur beraber yapınca daha iyi yapıyor insan :23: Birde ilk başta bikinili bir kız var hani o videoyu her gün bir kere yapmak yetiyor dimi çünkü ben bitirince 100 mekik çekmiş kadar oluyorum :1::1:

Son düzenleme:
Evet hatta sabahları yürüyüş yapıyordum 1 saat 3 gündür uyanamadığımdan yapamıyorum ama :26: Ben kahvaltıe dip yapıyordum birde aç karna deneyeyim o zaman.Leslie 5 mil far burning her gün mutlaka yapıyorum zaten 1 haftadır eğlenceli de zaten :51: Video çok iyi olur beraber yapınca daha iyi yapıyor insan :23: Birde ilk başta bikinili bir kız var hani o videoyu her gün bir kere yapmak yetiyor dimi çünkü ben bitirince 100 mekik çekmiş kadar oluyorum :1::1:

çok merak ettim şu leslieyi :52::52:
ne güzel yürüyüş yapabiliyosun canım.:31:

çok merak ettim şu leslieyi :52::52:
ne güzel yürüyüş yapabiliyosun canım.:31:

Ben haliç kenarında yaşadığımdan sabah yürüyüşçüler oluyor bu yönden iyi ama yine de tek başıma cesaret edmiyorum annemi alıp gidiyorum zaten o da tek göndermez :31:

Leslie cidden çok güzel neden daha önce bşlamamışım diye pişman oldum hatta :9:

Back
X