Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Ben haliç kenarında yaşadığımdan sabah yürüyüşçüler oluyor bu yönden iyi ama yine de tek başıma cesaret edmiyorum annemi alıp gidiyorum zaten o da tek göndermez :31:

Leslie cidden çok güzel neden daha önce bşlamamışım diye pişman oldum hatta :9:

Bende tek cesaret edemem:18:

leslieyi 1 kaç kez topıklerde duydum ama hiç merak edip bakmadım.
faydalarını duyunca vöyle kalakaldım :53::53:
benim leslie yapmam lazım galiba :1:
bacakların ve poponun incelmesi lazım
.:27:

Bende tek cesaret edemem:18:

leslieyi 1 kaç kez topıklerde duydum ama hiç merak edip bakmadım.
faydalarını duyunca vöyle kalakaldım :53::53:
benim leslie yapmam lazım galiba :1:
bacakların ve poponun incelmesi lazım
.:27:

Bende de aynı sorun var birde kısa boyluyum :43:
Tek yapabileceğim en azından sağlıklı ve fit görünmek topukluyla halledeceğiz gerisini napalım :41:

Bende de aynı sorun var birde kısa boyluyum :43:
Tek yapabileceğim en azından sağlıklı ve fit görünmek topukluyla halledeceğiz gerisini napalım :41:

Bende pek uzun sayılmam canım.:50:
topukluda olmasa halimiz duman :ssz::ssz:

hiç vakit kaybetmeden kendime uygun leslieyi bulup başlıym en iyisi:10:
sen kaç milden başladın??:34:

Bende pek uzun sayılmam canım.:50:
topukluda olmasa halimiz duman :ssz::ssz:

hiç vakit kaybetmeden kendime uygun leslieyi bulup başlıym en iyisi:10:
sen kaç milden başladın??:34:

Ben dediğim gibi 1 hafatdır Leslie yapıyorum ama 3 hafta önce spora başlamıştım spr dediğim ip atlamak.Ama inat olduğumdan daha ikinci gün 8000 ip atlamıştım.Bacakalrımın halini siz düşünün :25: Ancak yılmadım o acıyla bile yine atladım bilirsiniz et kesilmesi ne o acıyı :25: Ondan sonra mekik filan derken her gün artırdım o yüzden 5 mille başladım son mil bu kadar spora rağmen zorladı beni :33: Ama sen zaten düzenli spor yapıyorsan 5 mille başa derim olmadı 3 mil var onu öneririm ben yorgun olduğumda akşamları 3mil yapıyorum mesela :42:

[video=youtube;-rnB9rDRrCM]https://www.youtube.com/watch?v=-rnB9rDRrCM[/video]

leslie Sansone 3 mil :32: ben yaklaşık 1 ay felan yürüdüm bu kadınla tabi diyete ve spora ilk başladığım için 1 ayda 4 kilo vermeme yardım etti :34: yalnız bunu ayakkabıyla yaparsanız daha iyi olur ayakkabısız nasır olabilir ayaklarınız

Son düzenleme:
Hem Abdominal ( karın ) hemde cardio ( tüm vücut ) çalıştırıyo

[video=youtube;RRDtQ7Zmp6c]https://www.youtube.com/watch?v=RRDtQ7Zmp6c[/video]

Karın egzersizleri

[video=youtube;RpfNMbM7jIc]https://www.youtube.com/watch?v=RpfNMbM7jIc[/video]

Motivasyon !

$tumblr_mip6mgYBHm1r6nu1go1_250.webp

$tumblr_mjfgjf0bPG1s79bvzo1_250.webp

$tumblr_mkcgv1T6Px1rn1i8ao1_250.webp

$tumblr_mninaxc5NP1s6equro1_250.webp

$tumblr_mo17ul9Lam1r1jiqco1_250.webp

$tumblr_mq603dhH2y1srxhiao1_250.webp

$tumblr_mquzfo4goV1s5qw8jo1_250.webp

$tumblr_mrdog91iMz1rg02yro1_250.webp

$tumblr_mrfy7zKRAf1rg02yro1_250.webp
$tumblr_mrhm9lmf691swbdbso1_250.webp
$tumblr_mrhmrnR7vs1swbdbso1_250.webp

$tumblr_mrsst1lfM51rqlia6o1_250.webp

merhbaa bendee aranızaaaa geldıimmm..... zayıflamakk o kadar cok istiyorum ki yapamıyuorummm olmuyor deniyorumm yok yine aynı nasıl birşeyim yaaa

kizlarr bugün arkadasimin nisani var, giyindim süslendim oraya gidecem birazdan. size bi yazayim dedim merak etmeyin beni diye. ayyy gece hiiiic uyuyamadimmmm :(( her tarafim nasil agriyorduu.. popom ve bacaklarim asiri derecede agriyordu.. bugün spor salonuna gidecektim vazgectim o yüzden. onun yerine yarin esimle giderim artik ;)) bide hafta sonlar esim evde oldugu icin girmem biraz zor olucak kizlar ona göre..
yeni katilanlara veya katilmak isteyenler var galiba, hos geldiniz diyeyim ilk önce, vaktim oldugunda daha detayli yazarim sizlere.

müzeyyencim bence ölcülerin gayet iyi ;) moralin hic bozulmasin ama bel kismi sanki yanlis gibime geliyor.. benimkisi 67, seninki nasil 70 oluyo? senin belin benimkinden daha ince görünüyor.. listeye seni yazacam ama suan zaman kisitli diye yapamiyorum canim, kusuruma bakma, ilk firsatta yapacam ;))

fndkkrdum leslieyi benim yerime buraya ekledigin icin sagol, sen olmasan ne yapardimmm <333 motivasyon resimlerinide gördümm bu aksam kendimi zorda olsa tutacam bu resimleri gördükten sonra ;))

hadi kizlar kendinize iyi bakin, öpüldünüzzzz :***

Elmasekerimmmm benm belim de 66. Gece gece nasil olcmusum anlamadim .s .s
Ust kolda 27 :(

Ben bugun leslie ile 5mil yurumeye basliycam ardndan squat ve tiffaniyle bitiricem ;)
Hepinize bol sporlu aksamlar :)

Spor salonunda mı oluyolar acaba:27::27:

bilmem ama kesin öyledir :53:

kizlarr bugün arkadasimin nisani var, giyindim süslendim oraya gidecem birazdan. size bi yazayim dedim merak etmeyin beni diye. ayyy gece hiiiic uyuyamadimmmm :(( her tarafim nasil agriyorduu.. popom ve bacaklarim asiri derecede agriyordu.. bugün spor salonuna gidecektim vazgectim o yüzden. onun yerine yarin esimle giderim artik ;)) bide hafta sonlar esim evde oldugu icin girmem biraz zor olucak kizlar ona göre..
yeni katilanlara veya katilmak isteyenler var galiba, hos geldiniz diyeyim ilk önce, vaktim oldugunda daha detayli yazarim sizlere.

müzeyyencim bence ölcülerin gayet iyi ;) moralin hic bozulmasin ama bel kismi sanki yanlis gibime geliyor.. benimkisi 67, seninki nasil 70 oluyo? senin belin benimkinden daha ince görünüyor.. listeye seni yazacam ama suan zaman kisitli diye yapamiyorum canim, kusuruma bakma, ilk firsatta yapacam ;))

fndkkrdum leslieyi benim yerime buraya ekledigin icin sagol, sen olmasan ne yapardimmm <333 motivasyon resimlerinide gördümm bu aksam kendimi zorda olsa tutacam bu resimleri gördükten sonra ;))

hadi kizlar kendinize iyi bakin, öpüldünüzzzz :***

İyi eğlenceler canımmm :16: pazartesiye kadar buralar bize emanet korkma :1: Canım benimm asıl sen olmasan biz ne yaparız :54: Biz bu yola beraber baş koyduk tabiki yardımcı olucam sana bu topik hepimizin :16:

Elmasekerimmmm benm belim de 66. Gece gece nasil olcmusum anlamadim .s .s
Ust kolda 27 :(

Ben bugun leslie ile 5mil yurumeye basliycam ardndan squat ve tiffaniyle bitiricem ;)
Hepinize bol sporlu aksamlar :)

ahahah sen ne yaptın cidden gece gece :1: diyorum bu kız bu kadar kalın olmamalı :1: ayyy belim şöyle bi 60 cm göbeğim 65-70 cm olsa ne kadar güzel olur :27:

bende şimdi spor yapıcam bugün attığım karın videosu ve 15 dklığı yapıcam yine :52: :32:

pazartesiye adetim bitmiş olur ebru şallıylada platese başlıcam :8: tiffanyede pazartesi başlıcam :32:

Back
X