Bnm de boy ayni canim kg da 56 57 arasnda gidip geliyo yasmda 21 :)
aşkolsun o zaman ölçülerimizi yazmaya utanıyosun yaa.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm de boy ayni canim kg da 56 57 arasnda gidip geliyo yasmda 21 :)
Ben haliç kenarında yaşadığımdan sabah yürüyüşçüler oluyor bu yönden iyi ama yine de tek başıma cesaret edmiyorum annemi alıp gidiyorum zaten o da tek göndermez![]()
Leslie cidden çok güzel neden daha önce bşlamamışım diye pişman oldum hatta![]()
aşkolsun o zaman ölçülerimizi yazmaya utanıyosun yaa.![]()
Bende tek cesaret edemem:18:
leslieyi 1 kaç kez topıklerde duydum ama hiç merak edip bakmadım.
faydalarını duyunca vöyle kalakaldım
benim leslie yapmam lazım galiba
bacakların ve poponun incelmesi lazım.![]()
Bende de aynı sorun var birde kısa boyluyum
Tek yapabileceğim en azından sağlıklı ve fit görünmek topukluyla halledeceğiz gerisini napalım![]()
Bende pek uzun sayılmam canım.
topukluda olmasa halimiz duman
hiç vakit kaybetmeden kendime uygun leslieyi bulup başlıym en iyisi
sen kaç milden başladın??
Fndkkrdmmmm bu resimlerrrr ne kadar güzeellllll
çok imrendimmmm![]()
bende canım ya nasıl böyle oluyo bunlar![]()
merhbaa bendee aranızaaaa geldıimmm..... zayıflamakk o kadar cok istiyorum ki yapamıyuorummm olmuyor deniyorumm yok yine aynı nasıl birşeyim yaaa
Spor salonunda mı oluyolar acaba
kizlarr bugün arkadasimin nisani var, giyindim süslendim oraya gidecem birazdan. size bi yazayim dedim merak etmeyin beni diye. ayyy gece hiiiic uyuyamadimmmm( her tarafim nasil agriyorduu.. popom ve bacaklarim asiri derecede agriyordu.. bugün spor salonuna gidecektim vazgectim o yüzden. onun yerine yarin esimle giderim artik
) bide hafta sonlar esim evde oldugu icin girmem biraz zor olucak kizlar ona göre..
yeni katilanlara veya katilmak isteyenler var galiba, hos geldiniz diyeyim ilk önce, vaktim oldugunda daha detayli yazarim sizlere.
müzeyyencim bence ölcülerin gayet iyimoralin hic bozulmasin ama bel kismi sanki yanlis gibime geliyor.. benimkisi 67, seninki nasil 70 oluyo? senin belin benimkinden daha ince görünüyor.. listeye seni yazacam ama suan zaman kisitli diye yapamiyorum canim, kusuruma bakma, ilk firsatta yapacam
)
fndkkrdum leslieyi benim yerime buraya ekledigin icin sagol, sen olmasan ne yapardimmm <333 motivasyon resimlerinide gördümm bu aksam kendimi zorda olsa tutacam bu resimleri gördükten sonra)
hadi kizlar kendinize iyi bakin, öpüldünüzzzz :***
Elmasekerimmmm benm belim de 66. Gece gece nasil olcmusum anlamadim .s .s
Ust kolda 27
Ben bugun leslie ile 5mil yurumeye basliycam ardndan squat ve tiffaniyle bitiricem
Hepinize bol sporlu aksamlar :)