Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Tatlım, benim 3-lerden birini unutmuşsun..
10.5 cm olmalı

Bugun kahvalti canim istemedi 12 gibi kendime salata yaptim bol yesillik domates salata az zeytinyagi limon..simdi yesilyacimi ictim birazdan 40 dk pilatesime baslarim.sonra yyogurt.aksam icin sadece eezogelin ccorbami yapicam icinde mercimek bulgur vs oldugundan baska yemege gerek yok salata yeterli olur sssanirim sssonra tekrar yesilcay 21 gunluk kurde gunde 2 kez yesilcay icmeye ozen gostericem ins devami gelir. benim yesilcayim ttarcin ve karanfilli denemeyenlere oneririm

Son düzenleme:
40 dk pilates demek maaşallah..ben yarım saat bile yapamıyorum tıkanıyorum su içinde kalıyorum .....

Kizlar ben corba yaptim aksama ezogelinden cikti 1 havuc 1 kirmizi biber 2 avucum kadar ince bulgur cok cok az pirinc 30 tane fln vardir 2 avuc kadar kirmizi mercimek, yesil mercimekte pirinc kadar 1 yemek kasigi da zeytinyagi cok mu kalorili olmus bu :44:

şimdi o ne güzel olmuştur beraber yesek nasıl olur valla bugün benim iştahım çok açık şunu farkettim bugün yeşil çay içmedim iştahım açık içtigim gün canım pek bişey istemiyo çok işe yarıyomuş yeni farkettim herkeze öneririm arkadaşlar :)

Evet bugun bende ictim yemeklere saldirmiyorum pilatesten sonra acıktığımı hissettim hemen 1 su bardagi yogurt yedim 200 ml
Corbamda baya cok oldu ondan bundan kattım baya cogalmis nasil biter bilmem komşu olsak hepinize 1 kase gelmisti bile akşam yemeginiiz sadece bu diye :76::76::76:

bugun olcu gunumuydu:26: ozur dilerim ortmenim.. sabah apar topar ciktim evden erkenden ve yeni geldim yarin bildireyim bende.

aciiiim :)

ama olculerim

kilo:46.100
gogus: 80
bel: 64
gobek:67
kalca:90
ust bacak: 44
ust kol : 23

bugun rest gunum :)
bol bol yiyip dinlenen kaslarima guc toplucam :) :79:

Hayırrrrr karin agirlikli pilatese mi baslasam kalca agirlikli pilatese mi baslasam ben ne yapsam bilemedim

karın ağırlıklı yapabilirsin canım karın bölgende sorun varsa yada karışık plates olabilir

canım sen yemenden kesme emziriyormuşsun çocuğuna süt olsun

ama spor yapabilirsin ben sana leslie öneririm 1 ay leslie yap artı tiffany yaparsan sana çok faydası olur

leslie 3 mil ile başlayabilirsin 45 dk yürüyüş yani evde yürütüyo kadın seni

ben onla ve diyetle 1 ayda 5 kilo zayıfladım

canım evet ben regl oldum benim kilomöu sen 56.8 yaz ama bu hafta ölçü vermim çünkü benim şişliğim 1 hafta gitmiyor

spor saattimde 3.5 saat

bu arada kk beni ikide bir siteden kovuyor sizde de öyle bir sorun varmı...:44:

yok canım :26:

Merhaba hanımlar ne çok yazmışsınız okuyamadım
bugün işlerim çok yoğundu giremedim de
ilk önce bildirim yapıyım sonra bakıcam kim ne yapmış diye

kilo: 47.800
kol: 24
göğüs: 77
bel: 64
göbek 70 (-2)
kalça: 91 (-1)
bacak: 51(-2)

toplam yürüyüş: 3 buçuk saat
sguat
toplam plates: 120dk
toplam fitness: 80dk
toplam pedal: 40dk
arada yaptığım 10 ar dklık egzersizleri yazmıyorum hesaplayamadım hatırlamıyorum kaç kere yaptığımı

Son düzenleme:

aynen canım benimde basen problemim var yani çıkıntı var dediğin gibi öyle olucaksa sabah akşam spor yaparım

ayy canimmm insallah boyle spor yapmaya devam edersin, ne guzelllll spor yapiyorsun, her yazdiginda hayran kaliyorum gercekten

valla yapmaya çalışıyorum canım çok istek var içimde gerçekten
tam olarak ne kadar spor yaptığımı bile bilmiyorum aklımda kalan saatleri yaztım
inşallah hedefe odaklandım her şeyi yaparım bu gazla

Son düzenleme:
Masallahh o eksileri bende gorebilicem mi bakalim

Masallahh o eksileri bende gorebilicem mi bakalim

Sabah kalktığım gibi ölçülerime baktım hemen
bende çok şaşırdım
ama son iki gündür bacaklarımda bir sıkılaşma olduğunu farketmiştim
hatta şöyle bişey var bende sanki sıkılaşma oldukça kalçalarımda ve üst bacak tarafımda kaşınmalar olmaya başladı
ama ben artık biraz daha plates ve brazil butt lift e yönelicem
ebru şallının 21 gün selülit savar cd si var onu hergün yapmayı düşünüyorum 21 gün deniycem etkili mi diye

Ben bugun basladim yaniyosu resmen lesliede ekleyim diyorum ama hangisini yapicam bilmiyorum yapanlar varsa hangisinden baslamaliyim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…