AKovser
Toplam spor: -
Verilen kilo: -1,7 kg
Verilen santim: - 7,5 cm (gögus -3, bel -3, göbek -3, kalca -0,5, bacak toplam -1)
fndkkrdu ve muzeyyen yarin ölcülerini ve kilosunu yazacagini söylediyarin haftanin ENlerini belirliyoruz :))
bu arada kk beni ikide bir siteden kovuyor sizde de öyle bir sorun varmı...:44:
Tatlım, benim 3-lerden birini unutmuşsun..
10.5 cm olmalı
40 dk pilates demek maaşallah..ben yarım saat bile yapamıyorum tıkanıyorum su içinde kalıyorum .....Bugun kahvalti canim istemedi 12 gibi kendime salata yaptim bol yesillik domates salata az zeytinyagi limon..simdi yesilyacimi ictim birazdan 40 dk pilatesime baslarim.sonra yyogurt.aksam icin sadece eezogelin ccorbami yapicam icinde mercimek bulgur vs oldugundan baska yemege gerek yok salata yeterli olur sssanirim sssonra tekrar yesilcay21 gunluk kurde gunde 2 kez yesilcay icmeye ozen gostericem ins devami gelir. benim yesilcayim ttarcin ve karanfilli denemeyenlere oneririm
40 dk pilates demek maaşallah..ben yarım saat bile yapamıyorum tıkanıyorum su içinde kalıyorum .....
Kizlar ben corba yaptim aksama ezogelinden cikti1 havuc 1 kirmizi biber 2 avucum kadar ince bulgur cok cok az pirinc 30 tane fln vardir 2 avuc kadar kirmizi mercimek, yesil mercimekte pirinc kadar 1 yemek kasigi da zeytinyagi cok mu kalorili olmus bu :44:
Evet bugun bende ictim yemeklere saldirmiyorumşimdi o ne güzel olmuştur beraber yesek nasıl olur valla bugün benim iştahım çok açık şunu farkettim bugün yeşil çay içmedim iştahım açık içtigim gün canım pek bişey istemiyo çok işe yarıyomuş yeni farkettim herkeze öneririm arkadaşlar :)
ayy aceleme gelmis canim kusuruma bakma hemen degistirdim)
Hayırrrrrkarin agirlikli pilatese mi baslasam kalca agirlikli pilatese mi baslasam ben ne yapsam bilemedim
günaydın hanımlar...
listeye alınırmıyım bilmem ama ben yinede ölçülerimi yazayım...dün araya taraya buldum tartımın pilini ama değdi..
kilo:74.5
göğüs:104 -emzirdiğim için çok değişiyor..
kol:32
kalça:104.5
bel:91
bacak:61
göbek:103
kızım bütün gece uyutmadı beni geç kalktım bu sabah..şimdi sporumu ve kahvaltımı yapıcam ardından bütün ev işlerim beni bekler..
halılarım yıkamacıda gelsin birde temizlik yaptımmı belki 1-2 1-2 gider kilolar...
sonra görüşmek üzere
gunaydinnnnn kizlarrrrr , bu hafta sonu yine gelemedim maalesef herzamanki gibii
fndkkrdum sen regl oldunmuuuu , ben daha olmadim yaa bu sefer gec gelecek sanki ama bende de sisiklik varrr((
sabah tuvaletede cikamadim oyüzden 60,8 ciktimm(( aslinda vermistim ne guzel 59lari gormustum aslinda ama sisiklik var
ben yinede kilomu yaziyorum, yarin degisiklik olursa degistiririm
ölcürimde incelme var
belden, göbekten, kalcadan ve kollardan 1er santim incelmissim kizlarr, toplam 5 santim verdim. haftalik sporumda 5 saat
kizlar gecen hafta toplam spor saatinizi de yazmayi unutmayin
ayyy blumoon'cum seni listeye alamadim bi turlu ne olur kusuruma bakma, hafta sonu giremiyorum maalesef( ama ölcülerini yazmistim, hemen listeye ekliyorum seniii
bu arada kk beni ikide bir siteden kovuyor sizde de öyle bir sorun varmı...:44:
Benim bildiğim basen yapılı insanlarda basen kemiği oluyor, kemikte hafif bir çıkıntı yani..
Yanlış mı biliyorum ki?
Ben zayıf olduğum halde o basen kemiklerime dokunabiliyorum, kemik yani..
Ya da bizim tabir ettiğimiz şekilsizlik etin vermiş olduğu bir orantısızlık mı anlayamadım..
Bacaklarımı şekle sokmaya çalışıyorum ben de ama basen yapılı biriyim, fotoğrafı görünce şaşırdım açıkçası..
Böyle birşey mümkünse sporu daha bir aşkla yaparım yanii..
ayy canimmm insallah boyle spor yapmaya devam edersin, ne guzelllll spor yapiyorsun, her yazdiginda hayran kaliyorum gercekten
MasallahhMerhaba hanımlar ne çok yazmışsınız okuyamadım
bugün işlerim çok yoğundu giremedim de
ilk önce bildirim yapıyım sonra bakıcam kim ne yapmış diye
kilo: 47.800
kol: 24
göğüs: 77
bel: 64
göbek 70 (-2)
kalça: 91 (-1)
bacak: 51(-2)
toplam yürüyüş: 3 buçuk saat
sguat
toplam plates: 120dk
toplam fitness: 80dk
toplam pedal: 40dk
arada yaptığım 10 ar dklık egzersizleri yazmıyorum hesaplayamadım hatırlamıyorum kaç kere yaptığımı
Masallahho eksileri bende gorebilicem mi bakalim
Ben bugun basladim yaniyosu resmenSabah kalktığım gibi ölçülerime baktım hemen
bende çok şaşırdım
ama son iki gündür bacaklarımda bir sıkılaşma olduğunu farketmiştim
hatta şöyle bişey var bende sanki sıkılaşma oldukça kalçalarımda ve üst bacak tarafımda kaşınmalar olmaya başladı
ama ben artık biraz daha plates ve brazil butt lift e yönelicem
ebru şallının 21 gün selülit savar cd si var onu hergün yapmayı düşünüyorum 21 gün deniycem etkili mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?