Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Ben bugun basladim yaniyosu resmen lesliede ekleyim diyorum ama hangisini yapicam bilmiyorum yapanlar varsa hangisinden baslamaliyim :44:

Canım Leslie için tavsiyem ilk olarak kesinlikle 3 mil
en az 1 hafta 3 mil yap sonra yükselt
bence kademeli yapılan her spor daha başarılı

Bu gün yaklaşık 536 kalori aldım..
500-ü geçmemeyi düşünüyordum ama olsun, çok fazla geçmemişim. . . (Kendimi teselli ediyorum )

1 saat yürüyüş yaptım...
Nerdeyse 200 kalori yakmışım...
Az oldu ama sadece 15 dakika kadar egzersiz yapabildim..

Kol inceltmek için bişey önerin. . .:44:
Her yerden gitse nedense ordan gitmicekmiş gibi geliyor...

KIZLAR LISTEMIZ BUDUR:
ohcanimadeysin ve müzos yarin yazar yazmaz ENlerimizi seciyoruz :))

dilviin
Toplam spor: -
Verilen kilo: 0 kg
Verilen santim: -5,5 cm (gögüs -1, bel -1, göbek -3, kalca +0,5, kol toplam -1)

Sottile
Toplam spor: 3,5 saat
Verilen santim: -4 cm (bel -2, bacak toplam 2)

gewezebidik
Toplam spor: 4 saat
Verilen kilo: -1 kg
Verilen santim: -14 cm (gögüs -2, bel -3, göbek -3, bacak toplam -2, kol toplam -4)

ozdens
Toplam spor: 4,5 saat
Verilen kilo: +0,2 kg
Verilen santim: -0,5 cm (göbek -0,5)

ElmaShekerim
Toplam spor: 5 saat
Verilen kilo: +0,1 kg (regl öncesi ödem)
Verilen santim: -5 cm (bel -1, göbek -1, kalca -1, kol toplam -2)

AKovser
Verilen kilo: -1,7 kg
Verilen santim: -10,5 cm (gögus -3, bel -3, göbek -3, kalca -0,5, bacak toplam -1)

guraypelin
Verilen kilo: +0,1 kg
Verilen santim: -1 cm (bel -1)

sessiz86
Verilen kilo: -0,2 kg
Verilen santim: -7 cm (göbek -2, kalca -1, bacak toplam 4)

fndkkrdu
Verilen kilo: -0,4 kg
Verilen santim: Reglden dolayi bildiri yapilmayacak :))

Son düzenleme:
KIZLAR LISTEMIZ BUDUR:
ohcanimadeysin ve müzos yarin yazar yazmaz ENlerimizi seciyoruz :))

dilviin
üzgünüm süzgünüm canımcım 2 saat spor ama bolca yürüdüm ya bu hafta baya otobüs kaçırdım

elmasekerim en cok kilo alan da olsun en lerde olur mu ihihihih :) o da ben oliyim seviniyim :)

ay nedne boyle oldu anlamadim yaa kilo almisim soklardayim hemde yemeyi kestigim ve spor yapmak icin yirtindigim halde ((((

kilo 66
kol 27
gogus 90
bel 74
gobek 86
kalca 94
bacak 51

bu arada kizi okula yeni biraktim geldim 1 saat icinde butun evi toplayip genel temizligi yapmam lazim sonra ufakliga biraz zaman ayirmam lazim.ablasiyla ilgilenirdimde bununla birseyler yapamadim hic..o yzuden abla yokken onunla zaman gecirmem gerekiyor..arayi telafi etmeliyim..sonra insallah uyursa ki pek sanmiyorum ama spor yapicam..acaip moralim bozuk bakmayin boyle gorundugume vermem gereken kilolar git gide artiyor ve ben bu durumdan nefret ediyorum..guya kurbana kadar 4-5 kilo verecektim tabi soylerken 64 lerdeydim..zaten zor veren biriyim.isim iyice zorlasti..ne yapacagimi nasil beslenecegimi bilmez haldeyim..hemde denemedigim sey kalmayan birisiyim her diyetten her kurden haberim var hayatimin bi doneminde mutalaka uygulamisimdir..en hirsli oldugum donemler dogumdan hemen sonrakiler oluyor..o irilikten kurtulmak icin herseyi yapiyorum guzelde veriyorum...simdi hamile kaldigimdan bile fazlayim..ve yavas yavas sinsice aldim geri bunlari...

birde kizin sinif arkadasinin velisiyle tanistik muhabbetide ilerlerttik.kadin incecik..hem uzun boy hem gr fazlalik yok..ne guzelsin yaa incecik dedim.ben bu hale gelene kadar neler cektim bilsen tam 40 kilo verdim dedi.
her yere yurumus en cok yaptigi sey yurumekmis..en cok onun sayesinde vermis.tabi tatliyi sekeri hamur isini agzina bile surmemis.o kadar zaman simarmamis ve iyi dayanmis bravo dedim kadinin fizigi harika...darisi bize..gerci burdaki herkesin fizigi harika gibi olculere ve kilolara bakilirsa..

kizlar suan gercekten ne yapacagimi bilmiyorum saf gibiyim hicbirsey dusunemiyorum..bana bi diyet listesi falan verin arastiriyorum ama hic olmayacak diyetler.5 gunde 5 kilo cok sklcl bunaltici bir diyet
isvec diyeti cok zararli esimde bende yaptik..inanin istediginiz kadar bogazi tutun dikkat edin kalici degil o kilolar ve metabolizmayi acaip bozuyor..esim o diyetten sonra kilo vermesi cok zorlasti lanet ediyor simdi ona
kushanin 2 haftalik diyetini 2 tur halinde yapsam tam bayrama denk geliyor bitisi.ama malzemeler eksik.o okadar sorun degil cikar alirim..
dukan denedim gecen sene hic ac kalamdim ama hic vermeedim millet patir patir verirken ben dukan + fitness salonunda 500-600 calori yaktim ayda 1.5 verdim cok fenada kabizlik yapti..

simdilik kushan gibi gorunuyor yada kendi listemi kendim yapacagim..

cok uzgunum..gerci Allah baska dert vermesin bunlar gecici seyler..

dilviin
Toplam spor: 2 saat

Sottile
Verilen santim: -4 cm (bel -2, bacak toplam 2)

gewezebidik
Toplam spor: 4 saat
Verilen kilo: -1 kg
Verilen santim: -14 cm (gögüs -2, bel -3, göbek -3, bacak toplam -2, kol toplam -4)

ozdens
Toplam spor: 4,5 saat
Verilen kilo: +0,2 kg
Verilen santim: -0,5 cm (göbek -0,5)

ElmaShekerim
Toplam spor: 5 saat
Verilen kilo: +0,1 kg (regl öncesi ödem)
Verilen santim: -5 cm (bel -1, göbek -1, kalca -1, kol toplam -2)

AKovser
Verilen kilo: -1,7 kg
Verilen santim: -10,5 cm (gögus -3, bel -3, göbek -3, kalca -0,5, bacak toplam -1)

guraypelin
Verilen kilo: +0,1 kg
Verilen santim: -1 cm (bel -1)

sessiz86
Verilen kilo: -0,2 kg
Verilen santim: -7 cm (göbek -2, kalca -1, bacak toplam 4)

fndkkrdu
Verilen kilo: -0,4 kg
Verilen santim: Reglden dolayi bildiri yapilmayacak :))

ohcanimadeysin
Verilen kilo: +1,5 kg
Verilen santim: +1 cm (bel +1, göbek +1, kalca -1)

Tatlım 500 kalori cok cok cok az bana diyetisyenim 1200-1400 kalorilik diyetler hazırlardı hep ve onlarla bile cok rahat ayda 3-4 kilo veriyodum. Eğer yemek miktaırını azaltırsan hele ki spor yaparken bu kadar cok azaltırsan o zaman vucudun kendini savaş halinde zannedip, gelen her seyi tutmaya çalışır.. O yuzden en az 1000 kalorilik bir diyet yapmaya çalış bol bol ara ögünün olsun.. Vucut nasılsa yemek surekli geliyor benim tutmam gereken bir sey yok desin gelen her seyi yaksın.. Porsiyonlarını kucult, sık sık ye arada az miktarda kuruyemiş ve meyve tüket ama sayılı olsun.. 500 kalorilik bir diyet ölüm diyeti sayılır inan bana sonra tamamen güçsüz düşersin ve çok daha zor kilo vermeye başlarsın..

Sabah sporumdan sonra resimlere bakiyim moral olsun, bir iki tanede sizinle paylasiyim dedim 20 dk leslie + 100 pedal....
Leslie daha cok yapmak isterdim ama dizim izin vermedi baya ter attim
30 gunluk squattan sonra nasil oluyo tekrar bastan mi ?

Eklentiler

• $tumblr_lheyafCcTe1qc8jr9o1_500.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $tumblr_lugvzkq6jq1qgst04o1_500.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $tumblr_mccgwdtpBN1qbln7ao1_500.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $tumblr_mgw5soAdPz1rna6xlo1_500.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
kizlarrrrrrr kurallarimiz yenilendiiii, guraypelincim haklisin, artik listemizi 2ye ayirmamiz gerekiyor.. KILO ALMAK ISTEYENLER ve KILO VERMEK ISTEYENLER diye :)) ilk sayfadaki listeyide degistirdim, umarim dogru yapmisimdir, kilo almak isteyenlerimizi ayri koydum..
haftalik ENlerimizde bu sekilde 2ye ayirilmis olucak.. kilo almak isteyenler listesinde en cok kilo alan kazanir, kilo vermek isteyenlerde de veren kisi.. ama vermek isteyen eger kilo alirsa (bende oldugu gibi) kazanmiyor ceza alacak, kilo alan kiside eger bi gram verirse bile o da cezali olcak.. regl filan dinlemem, bahane yok artikkkkkkkkkkkkk.. :)))
bu haftayida bu sekilde bitirelim :)) almak isteyenlerimize haksiksiz olmasin, sonucta kazanma sanslari olmaz :) vericek gramlari yok, almak istiyorlar cunkii (ahhhh ahhhh benden alinnnn su kilolari demek geldi icimdem) :))

ohcanimadeysin ben coooooooook guzel bi diyet ogrendimmm, sizede aciklayacaktim zaten.. dün misafirlige gittim, dayimlar türkiyeden döndüler bir hos geldin yaptik.. dayimin kizini gördüm, amannnnnnn allahhhimmmmmm o nasil incecikkkkk olmusss... ayy sonrada benim evrim gecirdigimi söylüyorsunuz, vallahhiiiii onu görseydiniz ne halden ne hale gelmisti yaaaa.. inanilmazzz!! tam 25 kilo vermis, ama 2 cocuklu olmasina ragmen vucudu hiiiiic sarkmamis.. halbukiii dogumdan öncede cok kiloluydu, kendisini bildim bileli hep öyleydii.. yanii vucudu sarkmamasi bi mucize.. bide bana hiiiic spor yapmadiginí söylediii sadece hafif yürüyüsler yapmis, o da bazenmissss.. ayyyy yaptigi diyette Dukan diyetiymis.. protein agirlikli yemis yanii, hiiiic karbonhidratli seyler yememis!! 3 asamasi varmis, internette okursaniz daha iyi anlarsiniz, benim yarim türkcemden anlayamazsiniz belki :)) ama gercekten 25 kilo degil sanki 40 kilo vermissss gibiydi, inanamadim o haline.. sadece protein ve sebze yedigi icin vücut hic sarkmamis, kuzenim dediki eger spor yaparsan daha hizli verirsin dedii.. ben aslinda 20 kiloyu 3 ayda verdim ama son kilolar zor gittigi icin 6 ayda verdim (araya tatilde karisti tabii).. ama biraktigindan berii hiiic gram almamiss, son asamasindaymis, koruma asamasinda :)) ayyy bide proteinden istedigin kadar yiyebilirsin, hiiiic kibrit kutusu kadar yemek yokkkk, doyana kadar ye diyor ama karbonhidrat yasak:)) valla normalde diyetleri hic sevmem, öyle bagli kalmayi terci etmem, ama kuzenimi gördükten sonra, cok zor kilo veren birisi olarak eger bu kadar hizli ve saglikli ve hic sarkmadan verebildiyse ben kesinlikle bu kadar spor yapmamla harika veririm.. su kalcamin genisligiiii hep karbonhidrattan geliyormus :S spor yaptiginda ilk 30 dk önce yedigin karbonhidrati yakiyormussun, sonra yaglara geciyor vücut.. eger sirf protein yersem direk yagdan alip daha kolay kas yaparim :))))

Ben de o genel diyetleri hiç sevmedim.. O yuzden gecen sene diyetisyene gittim cok da guzel sonuclar alıyordum ki tasındım, sonra da biraz saldım ama şimdi tekrar eski diyet listemi uyguluyorum..

Ben sana direk bir liste vermeyecegim ama benim zayıflamama yardımcı olan genel hatlarıyla diyetisyenimdem ögrendiklerimi yazayım.

Her sabah aç karnına 1 yemek kasığı enginar suyu(aktarlarda satılıyor) 1tatlı kasıgı elma sirkesi ve 1 çay kasıgı çörek otuyagını 1 bardak suya koyup içiyorsun Bu bagırsaklara cok iyi geliyor ama asla ishal falan yapmaz.

öglen yemekten sonra rezene çayı içmek de yien hem bagırsalara iyi geliyor hem de sanırım senin bebişin var eğer emziriyorsan ona da cok faydası olur gaz vs için..

Bunların dısında benim diyetimin temel prensibi su sekildeydi bu 1000 kalorilik bir diyetin de temeli aslında

Günde 4 ekmek porsiyonu
3 meyve porsiyonu
2 süt porsiyonu
1 yag porsiyonu
3 et porsiyonu
2 Sebze Porsiyonu

Porsiyonlarda su sekilde;

1 dilim tost ekmegi buyuklugunu dusunun her seyi ona göre baz alıp soyleyecegim.

1 Ekmek Porsiyonu;
1 dilim ekmek (tost dilimi)=2 yemek kaşıgı bulgur pilavı ve ya pirinç o-pilavı ve ya makarna ve ya 1 kase corba (Sebze corbası olsa bile o bir dilim ekmek demektir)

1 Meyve Porsiyonu

1 tane elma ve ya 1 tane armut ve ya yarım ayva ve ya 2tane nektarin ve ya 2 tane kucuk mandalina ve ya 1 tane kucuk muz ve yaz 12 çilek/Kiraz ve ya 8'de bir dilim kavun/Karpuz/ananas vb

1 Süt porsiyonu
1 su bardagı süt ve ya yogurt ya da 2 bardak ayran

1 Yag porsiyonu

9 tane badem/6tane fındık/3 tane zeytin/1 tatlı kasıgı yag

1 Et Porsiyonu

1 dilim tost ekmegi buyuklugunde et/balık/tavuk/beyaz peynir ve ya yarım tost dilimi buyuklugunde kasar peyniri

1 Sebze Porsiyonu
4 yemek kasıgı sebze yemegi ve ya 1 tatlı kasıgı yag eklenmiş salata

Not: Salata yag konulmadıgı surece sınırsız yenilebilir/Ekşi serbest ama eğer 1 tatlı kasıgı yag koyarsanız o ayrıca bir yemek olmus olur o yuzden bilinenin aksine bol yaglı bir salata herhangi bir yemekten daha iyidir değildir o da aynı kaloriye erisiyor yag sayesinde..

Ayrıca bunları tüketirken 3 ana 4 ara ögun yapmak da fayda var. Ne kadar sık sık yersenir ana ögunde o kadar az saldırısınız ve mideniz kuculur..

Bu diyet 1000 kalorilik bir diyet.. gun icerisinde ne yiyeceginizi siz seciyosunuz o yuzden güzell.. Ama ben direk bir listem var onu takip etmeyi tercih ediyorum o daha disiplinli oluyor benim icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…