Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Ben çok çabuk sıkılan biriyimm jillian ın 3 levellik bi prgramını daha yapmaya başlamıştım.hatta level 2 ye geçtim bıraktım :25:
yanımda destekçi ve yoldaş biri olursaa buna bi hevesle başlarım diye düşünüyorum :10:

İnşallah yürüyebilirizzz :1::1::1:

İncelme sağladın mı canım bununlaa :53:

3o gün üst üste yapan birinin bu programla incelme sağlamaması mümkün değil canım..
Ben sadece 3 gün yapabildim, hiç rest olmayıp hergün yapma olayı gözümde çok büyüdü maalesef..
Şuanki pilates programımı o sebepten seviyorum zaten, hergüne farklı video..
Jillian için yanlış zamanda başlama yaptım belki de bilemedim şimdi..
Ama kafama taktım bu programını, er-geç bir vakit 3o gün üst üste yapacağım nasipse.. (;
Bu arada sizin yapacağınız ilk level, 10 gün yapacaksınız onu sadece canım.. (;

ayyyy ne güldüm ama sporumu bıraktım yazıları okuyucam diye:1::1:ne alemsin sen yaaa...

mide göbek ve basenlere de etki eden bişeyse ben hemen yoldaş olmaya adayım çokda ciddiyim..hem rekabet olayıda işin içine girer tamamen iyi niyetle ben varım...

Öncelikle teşekkür ederim canımcımmmmm :16:(yoldaşımmmm :54: )
Kalça basen yoğunlukta diye biliyorum
:26:
Göbek ve mide için de başka videolar buluruz olmaz mıı :34:
Benim de her yerden incelmem lazım
:50:

Artık canım tatlı bişeyler isteyince kesinlikle kuru üzüm yiyeceğim, inanılmaz kesiyor ve iştahı kapatıyor..
Zaten kansızlık da var, benim için çok daha sağlıklı yani.. (:
Tavsiye ederim hanımlar.. (;
Sağlıksız şeyler yerine bunlarla dolduralım midemizi.. (;

ahanda taze taze sakatlandım:25:sol alt bacağım acıyooooo:25:
olsun vazgeçmek yok bende mekik çekerim umarım fazla sürmeden geçer...
bu arada fındıkkurdu ve elmashekerim ilk sayfadaki haftalık SPOR listelerinizi neden kaldırdınız bakiim benim çok işime yarıyordu onlar:20::46::46::46:

Son düzenleme:
Pilatesimi squatimi yaptiktan sonra yogurt + elma yedim sonra canım oyle çok cips istedi ki elim cipse gitti geldi sonra kosede bi yerde gizlenmis special k kraker buldum onu yedim kesti boyle krizler geldiginde bununla keserim cipsten cok daha iyi.:31: Simdi de suyuma 1 dilim llimon attım cok hosuma gitti :8:

Bu gün yaklaşık 536 kalori aldım.. :17:
500-ü geçmemeyi düşünüyordum ama olsun, çok fazla geçmemişim. . . (Kendimi teselli ediyorum :1:)

1 saat yürüyüş yaptım...
Nerdeyse 200 kalori yakmışım...
Az oldu ama sadece 15 dakika kadar egzersiz yapabildim.. :17:

Kol inceltmek için bişey önerin. . .:44:
Her yerden gitse nedense ordan gitmicekmiş gibi geliyor...

:20: çok yanlış bişey yapıyosun :20: 500 kalori çoooooooook çooooooooook az :47: beslenme şeklini en kısa sürede düzenlemelisin 800ün altına inme sakın :20:

kizlar suan gercekten ne yapacagimi bilmiyorum saf gibiyim hicbirsey dusunemiyorum..bana bi diyet listesi falan verin arastiriyorum ama hic olmayacak diyetler.5 gunde 5 kilo cok sklcl bunaltici bir diyet
isvec diyeti cok zararli esimde bende yaptik..inanin istediginiz kadar bogazi tutun dikkat edin kalici degil o kilolar ve metabolizmayi acaip bozuyor..esim o diyetten sonra kilo vermesi cok zorlasti lanet ediyor simdi ona
kushanin 2 haftalik diyetini 2 tur halinde yapsam tam bayrama denk geliyor bitisi.ama malzemeler eksik.o okadar sorun degil cikar alirim..
dukan denedim gecen sene hic ac kalamdim ama hic vermeedim millet patir patir verirken ben dukan + fitness salonunda 500-600 calori yaktim ayda 1.5 verdim cok fenada kabizlik yapti..

simdilik kushan gibi gorunuyor yada kendi listemi kendim yapacagim..

cok uzgunum..gerci Allah baska dert vermesin bunlar gecici seyler..

canım benim diyet listem var 67 ile başlamıştım o listeye mart ayında haziran ortasına kadar 13 kilo mu ne verdim o listeyle ama hepside yağdan gitti istersen sana resmni çekip yollarım :31:

canım zayıfım baya :44:
boyum uzun kemik yapım geniş olduğu için ölçülerim fazla ama zayıfım yani :31:
kot bedenim mavi jeanste 26, levis'ta 29, mango 36 :44:(fikir olsun diye farklı markalar verdim)
bluzlar filan s beden oluyor
60 olmak istiyorum
simit bölgemde birazcık bıngıl durumu var hamur işine aşığımda :17:
normal mi yoksa benim kilom :44:

canım kilon boyuna göre az ama ölçülerin ideal. sen kilo almaya bak ama spor destekli al sen sadece yemek yersen sporsuz anında göbek felan yaparsın zaten simit bölgendende anlaşılıyor müsaitsin yani almaya :31:

o yüzden spor + yemek diyelim sana sporunuda şuan düşünemedim ama uygun bişeyler buluruz sen nasıl olmak istediğini sayle yeter :34:
HAFTANIN EN'LERIMIZ

EN cok spor yapan

ElmaShekerim: 5 saat :65: alkisssss:46:

EN cok kilo verenimiz (kilo vermek isteyenlerimiz arasinda)

AKovser: -1,7 kg :65: alkisssss :46:

EN cok kilo alanimiz (kilo almak isteyenlerimiz arasinda)

guraypelin +0,1 kg :65: alkisssss :46:

EN cok incelenimiz

gewezebidik: -14 cm :65: alkisssss :46:

CEZALILAR

- ohcanimadeysin: bu hafta kilo aldigi icin
- ElmaShekerim: yemelerine hiiic dikkat etmiyor, hafta sonlari kaciriyor heppp :4:

Kizlar cezalilara ne ceza vermek istiyorsaniz verinnn :17: hakettik galiba :9:

ayy nedense müzeyyenede ceza veresim var acaba nedeeen :ssz: aha buldum oda senin gibi haftasonu çok kaçırıyorrr :20:

bence haftasonbu kaçıranlar olarak size spor + 2 hafta sonu kaçırmama cezası verelim :52:

beni örnek alın azzz :45:

diyetteyim diye sevdiceğim yemek bile ısmarlamıyo kızıyorum çünkü alıcaksada sağlıklı şeyler alıyo :1:

bugün mesela activia aldı bana :52:

daha yemedim ama yicem gece :1:

kızarımmm haaaa size :47:

Rica ederim canım ne demek, ben de buradaki arkadaşlar da yardımcı olmaya çalışırız her türlü, sağlıksız yollarla form sağlamaya çalışmayın yeter ki.. (;

Jillian`ın o programı dehşett!
30 gün 3 level`ı yapan biri çok iyi sıkılaşacaktır eminim..
Nette okumuştum, programın sonuna gelenler yaparken hala acı hissettiklerini yazmışlar..
Ben de başlamıştım bir ara hakikaten çok iyi çalıştırıyor kasları.. (;

ben jilian 30 day sharedi yaptım level 3e geçtiiiim ramazan girdi ramazan girincede yapamadım sonrada memelekete gittim hep kaldı şimdi tekrar başlamak istiyorum aslında ama yanıma arkadaş olsa daha iyi olur tek sıkılıyorum yarışl içinde olurduk en azından :1:

Hakime adayıyım ben, böyle caydırıcı cezalar bulurum işte.. :1:

ay bende avukat adayının adayının adayıyım:1:

sence avukatlığı kazanamassam adalet bölümü yazayım mı ? ondada gönlüm var aslında ama ilk hedefim istanbul hukuk.

birde adalette kendini geliştirirsen eğer hakimliğe yükselebilme şansın varmış :26:

Özellikle elmasekerimin cezası şu olsun :27:
Ayy kıyamadımm aklıma da bişey gelmedi
:16::16:

ben sana kıydım ama nihahahhahahahahaha :9: :9: :9:

ayy bugün bisikletle ise gitmedim, esim beni arabayla götürdü.. bugün fitnessa kadar yürüyecem (25dk.), fitnessda 45 dk. bodystep yapacam, eve gitcem (10 dk) sonra eve gelip 40 dk. buns&thighs yapacam.. toplam 2 saat spor yapmis olucam bugün :))
ayy dün misafirlikteydim diye spor yapmamistim, acikmayi unuttum galiba:17::17: artik dünün sporunu bugün yapmis olurum bu sekilde :))

şey bende spor yapmadım dün :14: bugünde yapmıcam cumaya kadar yapmıcam malesef :50:

sınavıma hazırlanıcam bu cumaya kadar :50:

ben daha önce denedim lesliyi canım ama bölgesel zayıflamak için yeterli bulmadım.önerin için çok sağol....

maaşallah sana...

ya ben ne yapayım o zaman topiğin tek tombalağıyım sanırım...

haftanın enlerini tebrik ediyorum...darısı haftaya benim başıma ...aminnnnnnnnnnnn:32:
katılıyorum...oylamaya açmalıyız bence bunu...

jiliina başlıyalım o zaman senle beraber ne dersin :52: bende göbek bölgemden felan şikayetçiyim :27:

bu arada fındıkkurdu ve elmashekerim ilk sayfadaki haftalık SPOR listelerinizi neden kaldırdınız bakiim benim çok işime yarıyordu onlar:20::46::46::46:

ben kaldırmadım elmaşekerim yanşlılıkla kaldırdı heralde :31:

:20: çok yanlış bişey yapıyosun :20: 500 kalori çoooooooook çooooooooook az :47: beslenme şeklini en kısa sürede düzenlemelisin 800ün altına inme sakın :20:

canım benim diyet listem var 67 ile başlamıştım o listeye mart ayında haziran ortasına kadar 13 kilo mu ne verdim o listeyle ama hepside yağdan gitti istersen sana resmni çekip yollarım :31:

canım kilon boyuna göre az ama ölçülerin ideal. sen kilo almaya bak ama spor destekli al sen sadece yemek yersen sporsuz anında göbek felan yaparsın zaten simit bölgendende anlaşılıyor müsaitsin yani almaya :31:

o yüzden spor + yemek diyelim sana sporunuda şuan düşünemedim ama uygun bişeyler buluruz sen nasıl olmak istediğini sayle yeter :34:

ayy nedense müzeyyenede ceza veresim var acaba nedeeen :ssz: aha buldum oda senin gibi haftasonu çok kaçırıyorrr :20:

bence haftasonbu kaçıranlar olarak size spor + 2 hafta sonu kaçırmama cezası verelim :52:

beni örnek alın azzz :45:

diyetteyim diye sevdiceğim yemek bile ısmarlamıyo kızıyorum çünkü alıcaksada sağlıklı şeyler alıyo :1:

bugün mesela activia aldı bana :52:

daha yemedim ama yicem gece :1:

kızarımmm haaaa size :47:

ben jilian 30 day sharedi yaptım level 3e geçtiiiim ramazan girdi ramazan girincede yapamadım sonrada memelekete gittim hep kaldı şimdi tekrar başlamak istiyorum aslında ama yanıma arkadaş olsa daha iyi olur tek sıkılıyorum yarışl içinde olurduk en azından :1:

sence avukatlığı kazanamassam adalet bölümü yazayım mı ? ondada gönlüm var aslında ama ilk hedefim istanbul hukuk.

birde adalette kendini geliştirirsen eğer hakimliğe yükselebilme şansın varmış :26:

ben sana kıydım ama nihahahhahahahahaha :9: :9: :9:

şey bende spor yapmadım dün :14: bugünde yapmıcam cumaya kadar yapmıcam malesef :50:

sınavıma hazırlanıcam bu cumaya kadar :50:

jiliina başlıyalım o zaman senle beraber ne dersin :52: bende göbek bölgemden felan şikayetçiyim :27:

ben kaldırmadım elmaşekerim yanşlılıkla kaldırdı heralde :31:
bana her türlü uyar başlayalım ben varım...ayıptır yazması rekabeti severim çok pis gaza gelirim:1::29:

3o gün üst üste yapan birinin bu programla incelme sağlamaması mümkün değil canım..
Ben sadece 3 gün yapabildim, hiç rest olmayıp hergün yapma olayı gözümde çok büyüdü maalesef..
Şuanki pilates programımı o sebepten seviyorum zaten, hergüne farklı video..
Jillian için yanlış zamanda başlama yaptım belki de bilemedim şimdi..
Ama kafama taktım bu programını, er-geç bir vakit 3o gün üst üste yapacağım nasipse.. (;
Bu arada sizin yapacağınız ilk level, 10 gün yapacaksınız onu sadece canım.. (;

1 gün rest yapsak olmaz mı :26::26:
Yine 30 güne tamamlarız
:27:
Şu 10 günü hayırlısıyla atlatabilsek gelir devamı :6:

Pilatessss ahh ahhhh:31::31:

Ne güzel sıkılmadan devam ediyorsun canımcım :23:
Jillianı ilerde yaparsın dicem de ihtiyacın olucağını pek sanmıyorum
:21:
inceciksinnn zatenn :6:

oyyyy dikkat et canım benim daha jillian yapıcazz :6::6:

Yine 30 güne tamamlarız

oyyyy dikkat et canım benim daha jillian yapıcazz :6::6:
demi ya:1:
aaah ahhh hiç olmasa 7 senenin 2 bebenin hatırası bu yağlar yıllanmış yıllanmış ...erisin gitsin ölsün bu yağlar:41::47:

canım ben geçen seneden bu yana 5 kilo aldım mesela bi 5 kilo daha almak istiyorum. yağ olarak değil kas olarak almak istiyorum bu yüzden spora başladım.
simit bölgesi hariç fazlalık sorunum yok. oda fazla değil aslında ama daha başlangıçtayken müdahale etmek lazım :31:
popom şekillensin diye squat yapıyorum zaten. simit içinde tiffany.
göbeğim yok ama karın kası bence çok seksi duruyor :17:karın çalışmamın bi sakıncası olur mu sence?
birde kilo almak için spor sonrası nasıl beslenmeliyim o konuda fikir verirsen çok sevinirim :29::54:

bana her türlü uyar başlayalım ben varım...ayıptır yazması rekabeti severim çok pis gaza gelirim:1::29:

tamam canım ben ancak haftaya başlayabilirim ama :31: bu hafta cumaya kadar ders çalışıcam da istersen cuma günüde başlayabilirz ?

benim jillina antremanım var ama sen istersen vücudunu ısıtabilirsin cumaya kadar baya zordur çünkü ben ilk yaptığımda her yerim çok ağrımıştıda :1:

bende rekabeti severim hem hırs olur birbirimize gaza geliriz :1:

canım ben geçen seneden bu yana 5 kilo aldım mesela bi 5 kilo daha almak istiyorum. yağ olarak değil kas olarak almak istiyorum bu yüzden spora başladım.
simit bölgesi hariç fazlalık sorunum yok. oda fazla değil aslında ama daha başlangıçtayken müdahale etmek lazım :31:
göbeğim yok ama karın kası bence çok seksi duruyor :17:karın çalışmamın bi sakıncası olur mu sence?
birde kilo almak için spor sonrası nasıl beslenmeliyim o konuda fikir verirsen çok sevinirim :29::54:

canım karın için crunches yada plates yapabilirsin karına yönelik

spordan sonrada bol bol protein tüket :34:

tamam canım ben ancak haftaya başlayabilirim ama :31: bu hafta cumaya kadar ders çalışıcam da istersen cuma günüde başlayabilirz ?

benim jillina antremanım var ama sen istersen vücudunu ısıtabilirsin cumaya kadar baya zordur çünkü ben ilk yaptığımda her yerim çok ağrımıştıda :1:

bende rekabeti severim hem hırs olur birbirimize gaza geliriz :1:
bencede pazartesi başlayalım ben şu düğün teranesini atlatayım hele bi...zaten birde bacağımı ağrıttım durduk yere bu arada benim hiç antrenmanım yok eğer elinde linki yada videosu varsa eklermisin yoksa ben nereden nasıl bulabilirim videoları ....

heryerim ağrımıştıda demişsin ya ben geçen hafta 3 gün spor yaptım tüm hafta sonu perte çıkardım kendimi.....inşallah alışacağim...

Jillian için ortak buldun sanırım canım, ben aynı videodan biraz sıkılıyorum açıkçası, şuanki pilates programımı tercih sebebim bu.. (:
Ben Kamu Yönetimi Bölümü mezunuyum, İdari Yargı`ya hazırlanıyorum anlayacağın.. (;
Umarım Hukuk Bölümünü kazanabilirsin tatlım, kazanamazsan Adaleti yazıp Hukuğa geçiş yapabilirsin..
DGS`ye girmen gerekir yani bu geçişi yapabilmen için..
Sonrasında geçiş yaptığın üniversitelere göre kimisinde Hukuk 1. sınıftan kimisinde Hukuk 3. sınıftan başlıyorsun, bu göreceli sadece..
Ancak Direkt hakimliğe yükselmek diye birşey yok..
Avukatlar bile direkt Hakim olamıyorlar, geçiş sınavları oluyor.. (;
Yazacağın bölümü iyice araştırmayı sakın unutma, neticede seçimlerin hayatını yönlendirecek.. (;

Yine 30 güne tamamlarız

Bence rest günü verin canım, ben yalnız yaptığım için çok teşvik edici olmamıştı..
Siz ortaklarınızı da bulduğunuz için güzel yaparsınız.. (;
Pilatesi daha keyifle yapıyorum, şu 17 dakikalık bacak videosunu ekliyorum arkasına hergün.. (;
Umarım hepimiz istediğimiz gibi olabiliriz sağlığımızla sıhhatimizle.. :31:

Canım kilo almak istiyorsan spordan hemen sonra proteinli bir öğün tüketmelisin.. (;
Spordan sonra 1 saat içinde yenen öğün kilo aldırır.. (;
Ama tavsiyem karbonhidrattan ziyade PROTEİN.. Karbonhidrat boş kilo yapar, proteinse istediğin sağlıklı kasları verir..
Boyuna göre bacakların zayıf duruyor olmalı, neredeyse 1,8o`sin..
Bence de biraz kilo alsan çok daha fit durursun.. (;

Ahh bir olabilseydim hayırlısıyla.. :31:
Bu aralar çalışmayı savsakladım ama hayırlısı bakalım..

Başla bence de.. (;
Ağrılardan sonra pes etme ama.. (:
Çok iyi sonuçlar verecek bir program bana göre.. (;

İnşaAllah olursun tatlım :)
Hakkında hayırlısı :16:
Tamam tatlım çok iyi gaza geldim yapıcam.. Ama bundan sonra anca 15 gün yapa bilirim.. Regl döneminde mümkün değil yapamam.. Ağrıdan ölürüm kesin.. En azından 4-5 gün yapamicam... Ama olsun 15 gün de iyi bence...

Artık canım tatlı bişeyler isteyince kesinlikle kuru üzüm yiyeceğim, inanılmaz kesiyor ve iştahı kapatıyor..
Zaten kansızlık da var, benim için çok daha sağlıklı yani.. (:
Tavsiye ederim hanımlar.. (;
Sağlıksız şeyler yerine bunlarla dolduralım midemizi.. (;

Aynen ben de akşam tatlı isteyince kuru üzüm yiyiyorum..
Çok iyi oluyor gerçekten..
Ben de herkese tavsiye ederim...

Dikkat et tatlım kendine ...
Umarım çabuk geçer :)

Evet tatlım haklısın..
Zaten arkadaşlar da söyledi..
Artık yapmicam öyle, daha fazla yicem..

Son düzenleme:
Kızlar merhaba :) Acaba topiğe yeni adam kabul ediyor musunuz yoksa katılımlar bitti mi? :)

İnşaAllah olursun tatlım :)
Hakkında hayırlısı :16:
Tamam tatlım çok iyi gaza geldim yapıcam.. Ama bundan sonra anca 15 gün yapa bilirim.. Regl döneminde mümkün değil yapamam.. Ağrıdan ölürüm kesin.. En azından 4-5 gün yapamicam... Ama olsun 15 gün de iyi bence...

Aynen ben de akşam tatlı isteyince kuru üzüm yiyiyorum..
Çok iyi oluyor gerçekten..
Ben de herkese tavsiye ederim...

Aminn canım çok teşekkür ederim.. :31:
Regl dönemlerimde ben inanılmaz kötü olurdum kendimi bildim bileli..
Bir de mideme vurur istifra etmeme sebep olurdu..
Dik bile duramazdım kambur yürürdüm, tüm karnımın içi ağrırdı çünkü..
Majezik filan da kesmezdi ağrımı; fakat bir arkadaşın önerisi hayatımı aydınlattı resmen..:53:
Arveles denen bir mucize! :23:
Ağrın varsa mutlaka bundan iç, benim bünyeme ilaçlar çok geç etki eder ama ilk içmemde 15 dakika sürmedi, bıçak gibi kesti, öyle şaşırmıştım ki anlatamam..
Çok şükür aylardır sancı çekmiyorum şimdi..
Allah o kızdan razı olsun.. (:
Kuru üzüm bir de inanılmaz tok tuttu..
Abur cuburlara kesinlikle elveda diyeceğim..
Tuzlu şeyler için de cips vs yerine ceviz tüketmeyi öneriyorum..
Çok çok sağlıklılar hem de.. (;

Kızlar merhaba :) Acaba topiğe yeni adam kabul ediyor musunuz yoksa katılımlar bitti mi? :)

Gel tatlım sana kontenjan açarız.. :23:

Hoşgeldin topiğimize! (;
İlk sayfayı okuyup ölçü bildirimini yazabilirsin, topik sahibesi seni listeye ekleyecektir.. (;

Back
X