Selülit savar 8o dakikayı yapıyor musun?
Şimdilik bu var bildiğim canım.. (;
[video=youtube;R7H4A2-UTZM]http://www.youtube.com/watch?v=R7H4A2-UTZM&feature=player_embedded[/video]
Dokunuca nasil mutlu oluyorum squatin sonuclari bence bunlar 135 e cciktim ama diz kapagim cok zorluyo sanirim 75 de sabit devam edicem bundan sonra.kafama gore egzersiz programi yaptimsimdi agirlikli olarak ic bacaga yonelicem 3. Haftam ilk defa sıkılmadan yapıyorum acayip gaza geldim belli oluyo sanırım
Kollar ve icinde bu hareket cok iyi pilateste ben zorlaniyodum yaparken aklima bu geldi.el belde sabit yukari cekmeye calisiyoruz lastigi.
Kızlaar!
Ben evde ip atlayamıyorum, yeterli alanım yok ne yapıciğim.. :/
Odam dar, eşya var fazlaca..
Açık kalan alanda da biryerlere çarpıyor ip, dengeyi sağlayamıyorum..
tevafuk oldu az önce bulmuştum bunu
Fit Kızlar: Evde Spor: 10 Dakikalık Egzersiz ile Sarkık Kollara Son, Sıkı Kollara Merhaba!
teşekkür ederim sayenizde hayatım
birde cardio da yumruk çalıştım ama nasıl yumruk atıyorum görmeniz lazım
ya ben yeni bişey gördüm yeni değilde dün onu istediğimi fark ettim adoniz kası varya karnımızın yanında o kası yapmak istiyorum tabi uzman tvde falan araştırdım bugğnde oraya çalışıcam
Iyi akşamlar hanımlar
günlük sporum
1 saat yürüyüş
40 dk pilates
bu arada bende ebru şallı nin selülit savar cd si var ve tam 68dk sürüyor söyliyeyim dedim :))
Canim 64 dk olan izledn mi benim hareketleri
Ben iple atlayınca 30-40 biraz daha fazla durmadan atlıyorum ama bi yerde bacaklarım ağrıyor ip ayağıma takılıyor.
Durup beklemeden tekrar yapmaya devam ediyorum 1000-i falan hep böyle yaparım..
Şimdi ben de takılmamak için acaba hayali iple atlasam mı diye düşünüyorum :44:
Acaba çok fark varmı
Ben heveslendim bir kere, iple atlayacağım!
Gerçekten süper bişey..
Arada bi kaç dakika durmamla, su içmek için falan yaklaşık 40 dk sürüyor 1000 taneyi atlamam..
Ama nasıl terletiyor anlatamam,
Valla benim de hiç bırakmak niyetim yok
Aynen kesinlikle bırakma, çok iyi kondisyon yapıyor olmalısın.. (;
Tamamen cardio yaa, çok güzel bence.. (;
Ben de düzene bindireyim ip işini, çok hevesliyim..
Evet canım gördüm, indiriyorum şimdi, pilates minderi için sipariş verdim, yerler parke olunca benim odamda küçük bir halı var..
İnce birşey örtünce yine de dizimi acıtıyor zemin..
Bandım var, pilates çemberim var..
Bir tek toplarım yok..
Ama bu da engel değil sanırım, şimdiki programımdan sonra 21 gün yapacağım selülit savarı, iyi niyetlendim.. (;
Bu arada bu selülit savarda rest günü oluyor mu, bilen var mı hanımlar?
21 gün üst üste mi??
sağol tatlım bu hafta pek bişey yapamam gibime geliyo bir daha ki hafta zaten dersim başlıyo bolca koşşuşturucam kendi ödevlerm bitince kardeşimin bi kitabı var ingilizceden türkçeye çevrilecek onu çeviriyorum hep oturuyorum yani ama hiç yapmasamda günlük 50 squat çekiyorum ve aynadan bakarken ben popom zaten dik daha nasıl dik olur ki derken evelki akşam banyodan çıktım ne göreyimm popom dik ve çatlaklarım var benim bacağımda çok az ama onlarda gitmiş 2-3 çizgi kalmış sadeceee
Bende çok hafif var adonis, sen de yaparsın, onlar çok zor çıkmıyor zaten, üst zayıf olunca belirginleşiyor hemen.. (;
MaşAllah, süper, 1oo dakika spor yani.. (;
Ben indiriyorum şuan ama kaç dakikalık iniyor bilmiyorum..
Pilates programım bitince ona başlayacağım, güzel olacak gibi.. (;
Sen denedin mi peki, faydası oldu mu canım?
sağol tatlım bu hafta pek bişey yapamam gibime geliyo bir daha ki hafta zaten dersim başlıyo bolca koşşuşturucam kendi ödevlerm bitince kardeşimin bi kitabı var ingilizceden türkçeye çevrilecek onu çeviriyorum hep oturuyorum yani ama hiç yapmasamda günlük 50 squat çekiyorum ve aynadan bakarken ben popom zaten dik daha nasıl dik olur ki derken evelki akşam banyodan çıktım ne göreyimm popom dik ve çatlaklarım var benim bacağımda çok az ama onlarda gitmiş 2-3 çizgi kalmış sadeceee
canım hayır benim bacaklarımın yanlarında vardı bilmem anlatabildim mi kaba etli bacağımın dışa bakan yanlarındacanim popodaki catlaklar azalmis mi ben anlamadim?
benim de azicik var da surekli kilo alip vermekten ondan soruyorum
canım hayır benim bacaklarımın yanlarında vardı bilmem anlatabildim mi kaba etli bacağımın dışa bakan yanlarında
ama derin bi çatlak değildi hafiflerdi bende selilüt yoktu hiç geçtiğimiz ilkbahar ilk defa selilütüm oldu
canım ama ben haftada 3 kere kendimi şokladım nasıl diyceksinanladim canim :)
benimd e selulit degil de catlak olustu bi ara 52 kilolari gordum simdi dustugum icin ortaya cikti o 3-4 catlak
squat ise yariyor dimek
kızlar bu arada söylemek istediğim çok önemli bişey var 1 haftada gözle görünür bi şekilde kalçalarınız şekle sokmak mümkün hergün ip atlayın en az 250 en fazla 1000 ve 120-150 squat çekin illa hemen cekeceksiniz diye bişey yok doktorlar diyo ki mesela 12 squat çektik ve vucudumuz ısındı vee 50 kalori yaktık 12 de kalın bırakın sonra normal halimize dönünce tekrar devam ki tekrar vucüt ısınarak tekrar aynı enerjiyi kaloriyi yaksın ardı ardına yaparsak vucut alışır o yüzden az kalori yakarsınız
canım ama ben haftada 3 kere kendimi şokladım nasıl diyceksin
hemen anlatayım ben zaten soğuğu seven biri olarak banyodan çıkınca bide soğuk duşla şok verdim o çatlaklara öyle etki de yapmış olabilir büyük ihtimal
21 gunluk kur canım rest fln yok ama sende benim gibi icinden hareketleri secersen 6 gun yap 1 gun dinlen.yaza kadar boyle devam etmeyi dusunuyorum ben arada vucudu sasirticam tabiki.21 gun yapmaktansa kendine uygun hareketleri secip yapman daha iyi test ettim onayladim 17 gunde
2 gün rest yapınca kendimi suçlu hissettim
ben düzenli yapmadım hiç arada yapıyorum o da benimki 40 dk sürüyor bazı hareketlerle esnemeleri yapmıyorum
ama kesinlikle etkili
Pazartesiden itibaren 21 gune başlıyorum rest yok malesef normal rest gunlerimizde de spor yapmış olucam
kızlar bu arada söylemek istediğim çok önemli bişey var 1 haftada gözle görünür bi şekilde kalçalarınız şekle sokmak mümkün hergün ip atlayın en az 250 en fazla 1000 ve 120-150 squat çekin illa hemen cekeceksiniz diye bişey yok doktorlar diyo ki mesela 12 squat çektik ve vucudumuz ısındı vee 50 kalori yaktık 12 de kalın bırakın sonra normal halimize dönünce tekrar devam ki tekrar vucüt ısınarak tekrar aynı enerjiyi kaloriyi yaksın ardı ardına yaparsak vucut alışır o yüzden az kalori yakarsınız
Kızlarrrrr Günayyyydın/Tünaydınnnnn
Benim dün doğum günümdü o yuzden spora yapamadım.. Ama bugün çantamı yine aldım yanımaaa akşam salona gidicem inşallah :) bu aralar salondaki hocamda masallah iyi yoruyo benim geçen gün nasıl çalıştırmıssa sırtım yanlarım ağrıyoo
bu aralar çok bi halsizim ama yine de salona gidiyorum evdekileri pek yapamıyorum amaneyse haftasonu evimi toplayım tekrar düzenimi oturtucamm ondan sorna tutmayın beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?