Yapma tatlım ya, utanacak ne var, yaz ölçülerini, sonra her hafta nasıl eridiğini görelim motivasyon olsun.. (;
Eriyenler, zayıflayanlar nasıl yapıyorlar.. (;
Haydi ver ölçülerini listemize alalım seni de.. (;
Bu arada yaşın kaçtı?
Ve sporda devamlılık için kararlısın değil mi? (;
evet çok kararlıyım 20 yaşındayımbayadır spor yapmıyorum bir ara pilatese merak sarmıştım topundan minderine kadar herşeyi aldım ama bıraktım işte ama artık istediğim vücudu almayı kafama koydum bakalım
Hepimiz kafaya koyduk, yapacağız inşAllah.. (;
Sabah aç karna tartı sonucunu ve ölçülerini yaz listeye alayım seni canım.. (;
inşallah :)
bu sabah tartılmıştım canım 71 kiloyum
ölçülerim de göğüs :101 bel : 100 göbek : 105 kalça :110 üst bacak : 58 üst kol :31
Listedesin canım, ilk sayfayı oku, ona göre her pazartesi kilo ve ölçüm bildirimini yaparsın.. (;
teşekkürler canım hayırlı uğurlu olsun hepimiz için :)
Egzersiz programim istee :) Sirasiyla bu egzersizleri yapiyorum.butun egzersizler 15-20 tekrar bu egzersizler bittignde ic bacak egzersizi sonra havada pedal ve en son squat
O lastikleri gecirip bacaklari acmak ic bacagi oyle guzel calistiriyo ki ilk egzersiz muthis lastikleri gecirip bacaklari acabildigimiz kadar aciyoruz yaniyoruzzz :) 3. Ve 4. Resim basen icin cok iyi ayni sekilde yukari kaldiriyoruz sonra disa cevirmeye calisiyoruz :).aradaki farki goruncede evet dogru yapmisim diyorum.. 17.gunum bugun bu egzersizleri yapiyorum resim ekledim bakmak isteyen olursa :)
Sottile cim bugun nodulumle ilgili doktora guzel aciklama yaptirdim..
Korkacak bisi yok simdilik dedi doktor hanim :)
6 ay sonra tekrar ultrason dedi su an bi zarari yokmus cok sukur :)
Haber vereyim dedim :)
Egzersiz programim istee :) Sirasiyla bu egzersizleri yapiyorum.butun egzersizler 15-20 tekrar bu egzersizler bittignde ic bacak egzersizi sonra havada pedal ve en son squat
O lastikleri gecirip bacaklari acmak ic bacagi oyle guzel calistiriyo ki ilk egzersiz muthis lastikleri gecirip bacaklari acabildigimiz kadar aciyoruz yaniyoruzzz :) 3. Ve 4. Resim basen icin cok iyi ayni sekilde yukari kaldiriyoruz sonra disa cevirmeye calisiyoruz :).aradaki farki goruncede evet dogru yapmisim diyorum.. 17.gunum bugun bu egzersizleri yapiyorum resim ekledim bakmak isteyen olursa :)
Sevindim canım, dediğim gibi herkeste aynı sonucu verecekler diye birşey yok.. (;
Benim de 6 ayda bir oluyor kontrollerim.. (;
Bu arada bugün topiğe uğramadın, ihmal etme burayı..
Bu arada bu fotoğraflarda toplam 3 hareket mi var, yanlış mı anladım?
3-4 aynı hareketin yukarı-aşağı kısımları sanırım, 1-2 de ayrı hareketler değil mi?
:) mart ayinda doktor yollari o zaman :)
Evet canim ugramadim cunkum spor yapmadim
Ama dunku sporumu soylemedim 1 saat yuruyus yaptim aksam yemekten once, sonra 7 kofte, yarim ekmek, 3 orta boy patates (kremali) yedim ustune de uzum sonra uyku :)
Bugun de doktora gidip geldim iste kilo alma meselesini de sordum
bi surup bi de vitamin tarzi bisi yazdi
Surup da kilo alma basligi altinda acilan konularinda 3te 2 sini kapsayan surup almadim onu uyku falan da yapiyor..
Ama vitamin gibi olani aldim protein yag metabolizmasi ile ilgili bisi. sabah aksam ac karnina dedi bakalim nasil etkili olucak
Umarım istediğin kiloları sağlıklı bir şekide alırsın canım.. (;
Sporu ihmal etme, o gün yapmasan da selamını bekleriz yine de.. (;
Ebru salli selulitsavar yazarsan video izleyebilirsin 3ve 4 de farkli aslinda izlediginde.daha iyi anlicaksin .squat ve pedali birakmadim hepsine devam
Insallah canim :)
Cok hararetli konusmalar oluyor gun icinde ben de araya dalip kilo almak istiyorum diye zurnanin zirt dedigi yer gibi girmek istemiyorum
Yoksa okuyorum yazilanlari
Evet canim haklisin da canim sikkin odaya verdim kendimi temizlik degisklikler yaptim yer konusunda falan o yuzden pazartesi sali aslinda cok yoruldum
kızlar dün öyle bi yürüümüşüm hareket yapmışım kii vücudum zonkluyo farkında bile olmamışım sinirliydim verdim kendimi spora hakime hanım cezanız fazlasıyla yerine getirildi
ama şu var ki kışın gelmesiyle bbenim sınavların başlamasıyla klasik öğrenci moduna girdim yani otur ders çalış yeee
teşekkür ederim sayenizde hayatım
Araya yarım saat 45 dakika sporunu da sıkıştırırsın, var sende o potansiyel.. :13:
İyi yapmışsın, ben de sinirlendiğim zaman bir spor yapasım geliyor anlatamam, yorulmuyorum da o an, yapıyorum da yapıyorum, sonra pert tabi..
Ama kötü enerjiyi atıyor insan hiç olmazsa.. (;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?