- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
fndkkrdum olculerini ve kilonu yazdim , masallah sen hic fazla almamissin, aldiklarini verdin biletatil nasil gecti bu arada? seni yeni halinle gorenler sasirmadimi hic?
muzeyyencim iyi bir baslangic yapmissin hem pilates, hem tiffany hemde squat. bende tiffany yapmayi dusunuyorum. bi kac gun tiffany yaptiktan sonra squats da ekleyecem listeme ama yavas yavas basliyayim diyorum.. vucut uzun zamandir dinlenmis hemen yuklenmiyeyim![]()
liste olarak bende haftanin en az 4 gunu fitnessa gidecem, evde tiffany ve oructan once buldugum 2 video var onu yapmayi dusunuyorum. fitnessda squatsimi yapiyorum zaten, onuda duzenli olarak haftaya basliyacam![]()
ay canım tatilim çoook güzel değildi sıkıcıydı fındık topladım felan bide oruçluyduk ya hiç bişey yapamadım ne spor ne başka bişey hep yedim yedim oturdum hatta aldığım gömleklerim bile dar geldi

bende başlıcam tiffany bacımaaaa

başla canım ebru şallının karın videosunu yapıyorum ben bide 2 gündür kalçaya yöneldim
bende o istediğinden istiyorum fnddkrdm 51 olup incelmek ve sıkılaşmak baya çalışmamız lazım ama![]()
ayy canım hani ben maydanoz kürü yapıyodum ya sanırım o fayda ediyor

ay inşallah inceliriz yaaa