Yeni bir baslangic icin bugün basla!

fndkkrdum olculerini ve kilonu yazdim , masallah sen hic fazla almamissin, aldiklarini verdin bile :52: tatil nasil gecti bu arada? seni yeni halinle gorenler sasirmadimi hic? :9:

muzeyyencim iyi bir baslangic yapmissin hem pilates, hem tiffany hemde squat. bende tiffany yapmayi dusunuyorum. bi kac gun tiffany yaptiktan sonra squats da ekleyecem listeme ama yavas yavas basliyayim diyorum.. vucut uzun zamandir dinlenmis hemen yuklenmiyeyim :34:

liste olarak bende haftanin en az 4 gunu fitnessa gidecem, evde tiffany ve oructan once buldugum 2 video var onu yapmayi dusunuyorum. fitnessda squatsimi yapiyorum zaten, onuda duzenli olarak haftaya basliyacam :10:

ay canım tatilim çoook güzel değildi sıkıcıydı fındık topladım felan bide oruçluyduk ya hiç bişey yapamadım ne spor ne başka bişey hep yedim yedim oturdum hatta aldığım gömleklerim bile dar geldi :5: ama şimdi iyi oluyor .

bende başlıcam tiffany bacımaaaa :32:

başla canım ebru şallının karın videosunu yapıyorum ben bide 2 gündür kalçaya yöneldim :34:
bende o istediğinden istiyorum fnddkrdm 51 olup incelmek ve sıkılaşmak baya çalışmamız lazım ama :8::8::8:

ayy canım hani ben maydanoz kürü yapıyodum ya sanırım o fayda ediyor :53: elmaşekerim ben maydanozu 1 bardak suyla birlikte azıcıkta limonla robotta çekip her sabah aç karnına içiyorum da :1:

ay inşallah inceliriz yaaa :27:

katiliyorum sana canim ikiside cok onemli bencede.. bende yaklasik 20 santim ve 6-7 kilo vermek istiyorum, insallah orantili bir sekilde ikiside gider :)

cok guzel bi fikir, hatta siz linkleri yazarsiniz ben ilk sayfaya hepsini link olarak eklerim, ustunede hangi video neye iyi geldigini yazarimki hem bizede kolaylik olur :)

insallah o yuzdendir canim.. :|

olur canım . ben belimin 60lara inmesini göbekte 60a yakın olsun istiyorum yaaa :52:

Bu video da yan yağlarımız için birebir çok etkili :52:

[video=youtube;r_J8btnIEKQ]https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]

[video=youtube;SUK6l0S2EnY]https://www.youtube.com/watch?v=SUK6l0S2EnY[/video]

Buda Ebru Şallının Ödem indirici videosu anında etki gösteriyor :34:

Zumba 1 saatte 500 kalori yaktırıyor :15:

Zumba 1.video

[video=youtube;v6I92UySPRI]http://www.youtube.com/watch?v=v6I92UySPRI[/video]

fndkkrdummm buldunmu o videoyuuuuuuuu :) :) kesinlikle bi bakacam evde nasil biseymis diye..
desene sende benim gibi oturup yedin sadece :1: ama olsun, hemen gitmis kilocuklar, dahada gider insallah

maydanoz, limon fayda ettiyse bende denerim canim, limonum var evde bugun maydanoz alayim ozmn :)

muzeyyencim buldugum video belden asagasina cok etkili, kalca ve ozellikle popoyu diklestirmek icin cok etkili ama cok zor hareketler. 30 gunluk bi program her video 10-15 dk suruyordu galiba. eger videodaki kiz gibi popom olursa 30 gun dayanip yaparim acikcasii :))))) harika bi vucudu var :)

kizlar ben cikiyorum biraz isim var bi kac saat sonra yine gelirim bakmaya :34:

fndkkrdummm buldunmu o videoyuuuuuuuu :) :) kesinlikle bi bakacam evde nasil biseymis diye..
desene sende benim gibi oturup yedin sadece :1: ama olsun, hemen gitmis kilocuklar, dahada gider insallah

maydanoz, limon fayda ettiyse bende denerim canim, limonum var evde bugun maydanoz alayim ozmn :)

muzeyyencim buldugum video belden asagasina cok etkili, kalca ve ozellikle popoyu diklestirmek icin cok etkili ama cok zor hareketler. 30 gunluk bi program her video 10-15 dk suruyordu galiba. eger videodaki kiz gibi popom olursa 30 gun dayanip yaparim acikcasii :))))) harika bi vucudu var :)

canım bence o etki etti bana bilmiyorum ama :1: dene bence çünkü sağlık açısındanda çok faydalıymış:34:

ayyy o videoyu bizede atttt :52:

Ben bu videoyu şiddetle tavsiye ediyorum karın için süper bi video baştan söylim çok can yakıyo :1::1:

[video=youtube;16Vp5QmprBc]https://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBc[/video]

Squat dediğimizde bu oluyor arkadaşlar
$1350456959_1366295805.webp

Buda squat poposu :52:

$tumblr_mrm3cmgJBK1scwrn2o1_500.webp

Son düzenleme:
[video=youtube;2FOAATdV0Vw]http://www.youtube.com/watch?v=2FOAATdV0Vw[/video]
bakınız kızlar bu Ebru Şallının yeni 21 günde yağlarınızdan kurtulun videosu :64:

ouwwwwwwww bunu hemen indiriyorummm :23::23:

15 dk sürüyosa iyi canım 1 saat sürünce sıkılıyorum ben :8::8:
denemek istiyorum bende.:23: :23:
hatta önce ve sonra diye yine albümlerimizi oluşturalım mı 2 haftada 1 yeni hallerimizi çekip bakalım olur mu
:17::17:

tamam canım bekliyoruz :24::24:

Gözümüz gönlümüz şenlensin :1: :27:

$tumblr_mc5immSzRX1qbvp4wo1_500.webp

$tumblr_mn2b8mLWbn1r6q8y8o1_250.webp

$tumblr_mn2b8mLWbn1r6q8y8o3_250.webp

$tumblr_mqk32jLyOE1rpnvmjo1_500.webp

$tumblr_mrf7hq84dB1rpnvmjo1_500.webp Bu popo ve fizik benim olsun :53:
$tumblr_mrk38hJvml1rhi3xko1_250.webp

$tumblr_mrm3a0KaFY1scwrn2o1_500.webp
$tumblr_mrm3ayjtyw1scwrn2o1_1280.webp

$tumblr_mrn93sKkWI1sal1cdo1_500.webp

$tumblr_mrn95i8L7v1sal1cdo1_500.webp

$tumblr_mrqiiycIQ11rg02yro1_500.webp

$tumblr_mrqxyel3mI1rg02yro1_500.webp

$tumblr_mrqy1qcg4Q1rg02yro1_500.webp Şu kız gibi vücudum olsun sabah akşam bikiniyle voleybol oynarım :1:

$tumblr_mrqy2ntdlc1rg02yro1_500 (1).webp

$tumblr_mrqy6pqheD1rg02yro1_500.webp

$tumblr_mrqy25sIko1rg02yro1_500.webp

Ee kızlara baktık ama bakınız nasıl besleniyorlar . Sadece spor değil sağlıklı yiyecekler de yemek önemli.

Spor ve sağlıklı yiyecekler düşmanınız değil en iyi dostunuz olsun :34:

$tumblr_mlbaujaQk51r74kvio1_500.webp

$tumblr_mrlvzyWUxI1sal1cdo1_500.webp

$tumblr_mrlw2uhstc1sal1cdo1_500.webp

$tumblr_mrlwcfr0pO1sal1cdo1_500.webp

$tumblr_mrm3br9NFb1scwrn2o1_1280.webp

$tumblr_mrn7ryKeam1sal1cdo1_500.webp

$tumblr_mrsqmqsroH1sal1cdo1_500.webp

$tumblr_mrn8c7n3jN1sal1cdo1_500.webp

$tumblr_mrn8isuvaD1sal1cdo1_500.webp
$tumblr_mrn8cn5HPG1sal1cdo1_500.webp

$tumblr_mrn8nsZF2a1sal1cdo1_500.webp

$tumblr_mrn8orm70Z1sal1cdo1_500.webp
$tumblr_mrn81hxxRD1sal1cdo1_500.webp

$tumblr_mrn901GoWt1sal1cdo1_500.webp

ouyyyyyy gözüm gönlüm açıldııııı :23::23::23:
bende o beğendiğin kız gibi olmak sitiyorum fndkkrdm :16::16:

bu arada mesaj kutun dolmuş:126:

oldu fndkkrdum deniyecem hemen, gerci limonlu su iciyorum ara sira, cok etkisini goruyorum ama maydanozuda ekliyecem bugun eger alabilirsem :)
tamam o 2 videoyu eve geldigimde ekliyecem kizlar.. muzeyyencim ne guzel dusundun bende bugun sabah resim cekecektim unuttum bak aklima getirttin iyiki, eve gider gitmez yandan onden ve arkadan resim cekip yeni album olusturalim ozaman kizlarrrr :)))) fndkkrdum sende varmisin?

fnddkrduuuu o resimler ne oyle :52: agzim acik kaldiii, bende onlar gibi olmak istiyorummmm..
hem dedigin cok dogru sadece sporla bu hale gelinmiyor, yediklerimizede dikkat edicez. kendimizde faydasini gordugumuz besinler, kurler veya caylari burda birbirimizle paylasmayi unutmayalim.. hem vaktimiz oldugunda ara sira yediklerimizin fotolarini cekip koyabiliriz de :) vaktim oldugunda yapmayi dusunuyorum ben :):)))

Tamam şekerim bekliyorum videoları :21::21:
bende akşam çeker koyarım fotolarımı :16::16:
limonlu suyun nasıl etkisi oluyo. ben pek denemedim sadece ılık su deniyorum arada o da.:26::26:

ouyyyyyy gözüm gönlüm açıldııııı :23::23::23:
bende o beğendiğin kız gibi olmak sitiyorum fndkkrdm :16::16:

bu arada mesaj kutun dolmuş:126:

tama şekerim siliyorum şuan :1::1:

oldu fndkkrdum deniyecem hemen, gerci limonlu su iciyorum ara sira, cok etkisini goruyorum ama maydanozuda ekliyecem bugun eger alabilirsem :)
tamam o 2 videoyu eve geldigimde ekliyecem kizlar.. muzeyyencim ne guzel dusundun bende bugun sabah resim cekecektim unuttum bak aklima getirttin iyiki, eve gider gitmez yandan onden ve arkadan resim cekip yeni album olusturalim ozaman kizlarrrr :)))) fndkkrdum sende varmisin?

fnddkrduuuu o resimler ne oyle :52: agzim acik kaldiii, bende onlar gibi olmak istiyorummmm..
hem dedigin cok dogru sadece sporla bu hale gelinmiyor, yediklerimizede dikkat edicez. kendimizde faydasini gordugumuz besinler, kurler veya caylari burda birbirimizle paylasmayi unutmayalim.. hem vaktimiz oldugunda ara sira yediklerimizin fotolarini cekip koyabiliriz de :) vaktim oldugunda yapmayi dusunuyorum ben :):)))

ayy ben çektim bile :1::1: ben hiç eksik kalır mıyım hı :51:

haklısın canım ben benim beğendiğim videolarıda burada paylaşıcam sen ilk sayfaya yazar mısın elma şekerim hangi sayfada hangi sporların olduğunu ilk sayfaya bütün sporlar sığmayabilir çünkü :34:

resimlerimide atıyorum birazdaaaan :15:

buarada yarın platese yazılıyorum haftada 2 gün ama ben evdede 2 gün yapıcam 4 gün plates 2 gün başka bişey fitness diğer yerde ekimde başlıyo çünkü . 1 günde dinlenmeyi düşünüyorum :51:

aslında fitnessa kayıt yaptırcaktım ama adam sıra gelmez yedeklerdede çok kişi var dedi bende zaman kaybetmim dişye platesi sordum sıra hemen gelir dedi :52:

$tumblr_mmv9kyiLKC1rnlxfqo1_500.webp Squat farkı ! Müzeyyen bak selülitte yok oluyo :34:

$tumblr_mpzy5l3Mzo1qcodvoo2_500.webp

$tumblr_mqrzs5Heaj1rqlia6o1_500.webp

$tumblr_mr2sxxbMQj1sal1cdo1_500.webp

$tumblr_mr40rnlHAQ1s8tajmo1_500.webp Bunu istiyorum ! Acaba 2 ayda platesle böyle olabilir miyim :53:

$tumblr_mrgobe41PC1rj6k3yo1_500.webp

$tumblr_mctvdiZCXC1qjsn5wo1_500.webp Şu özgüveni bende istiyoru aynı bunu istediğim fizikle ama :1:

Eki Görüntüle 782209 Squat farkı ! Müzeyyen bak selülitte yok oluyo :34:

Eki Görüntüle 782210

Eki Görüntüle 782211

Eki Görüntüle 782212

Eki Görüntüle 782213 Bunu istiyorum ! Acaba 2 ayda platesle böyle olabilir miyim :53:

Eki Görüntüle 782214

Eki Görüntüle 782218 Şu özgüveni bende istiyoru aynı bunu istediğim fizikle ama :1:
Aaaaaaaaaay hemen yapmaya basliyorum :) :)
Selulitlerim gitsn popomda kuculsun :)

Ben yefiklerime dikkat edwmiyorum ama :(
Ne görsem canim istiyo.as eren kadınlar gibi oldum Pofffffffff :(
Istah kapatan yiyecekler onerir misiniz :) :)

Aaaaaaaaaay hemen yapmaya basliyorum :) :)
Selulitlerim gitsn popomda kuculsun :)

Ben yefiklerime dikkat edwmiyorum ama :(
Ne görsem canim istiyo.as eren kadınlar gibi oldum Pofffffffff :(
Istah kapatan yiyecekler onerir misiniz :) :)

Her canin yemek yemek istediginde asiri kilo aldigini dusun kapilardan felan sigamadigini belki o zaman.yemezsin pcde degilim olsam istahini kesen bisey gosterirdim :D

Back
X