Yeni bir baslangic icin bugün basla!

haklisiniz kizlarr eski halimi dusununce hak verdim size gercekten :52: icimden kilolarca yag cikti, biraz kalmis onuda halledicez insallah hep beraber :34:

ayyyy koyunnn resminizi, bakip bakip halimize sukredelimmm :32: merakla beklicem resimlerinizi kizlarr

canım bende gidemiyorum gündüz çalışıyorum akşam da evde kendi çabalarımla bişiler yapmaya çalışıyorum :8:
burda rapor vermesem çok boşlarım sporumu :22:
sağolsun canlarımm fndkkrdm elmasekerim motive ediyo :16::16:
bide ofis ortamımda cansu var (kankacımm) onunla destekliyoruz birbirimizi :54:

ilk sayfada göbek ve bel videolarının hangi sayfada olduğu yazıyor. istersen bir dene hangisi daha güzel çalıştırıyor sen karar ver :34:
sonra da kendine bir program yaparsın ohh missss :21:

bendee burdayımmmm kankaammm benimm yaa bendee senin sayendee kendimi tutuyorumm vallahhhh başarıcaz bu sefer..

haklisiniz kizlarr eski halimi dusununce hak verdim size gercekten :52: icimden kilolarca yag cikti, biraz kalmis onuda halledicez insallah hep beraber :34:

inşallah canımcımm :8:

ayyyy koyunnn resminizi, bakip bakip halimize sukredelimmm :32: merakla beklicem resimlerinizi kizlarr

bendee burdayımmmm kankaammm benimm yaa bendee senin sayendee kendimi tutuyorumm vallahhhh başarıcaz bu sefer..

uyyy tabi ki başarıcaz bebeğimmm :16:

$before%20%20after.webp
$4.webp Bu değişime Bayıldımmmmmmm:52: ama en sonda ki kız gibi olmak istiyorumm :27:
Eki Görüntüle 787424
Eki Görüntüle 787425

Ayyyyy bayildimmm su incecik olan kizlaraaa :(
Bnde yemedim fndkkrdm meyve tabagi yaptim onu yedim :)
Birazdan bel inceltme videolarimi yapicam :)

Bu arada fndkkrdm sende o kiz gibi olursun. Neden olmasin :) azim azim azimm :*

Ayyyyy bayildimmm su incecik olan kizlaraaa :(
Bnde yemedim fndkkrdm meyve tabagi yaptim onu yedim :)
Birazdan bel inceltme videolarimi yapicam :)

Bu arada fndkkrdm sende o kiz gibi olursun. Neden olmasin :) azim azim azimm :*

canım istenilince oluyo ya bak ne halen ne hale geldik :32:

ben meyve bile yemedim iştahım kesildi birden :1:

:( bu bel videolari hic bni tatmin etmediii :( hareketten cok BIT BIT konusuyolar yahuuu.
Netse tiffaniye geceyim sonra squat dustan sonra burdayim :*

kızlaaarrr 1 saattir bacak + tiffany çalışıyodum öldüüüm resmen ya bacaklarımı yarın hissedemicem büyük ihtimal. başlarda oha yta bu muydu diyodum 3 videoyuda arka arkaya yapınca işte budur demeye başladım :32:

neyse hadi ben duşa giriyorum gelicem hemen :21:

kızlaaar bacaklarım ölmüş resmen çok ağrıyo yürüyemiyorum desem yeri. ben çok hammışım meğer :53:

Fndkkrdm bel videolari tirt cikti. :(
Cok az terledm ama tiffany ablam sagolsun bni suya sokup cikarmis gibi oldu. Ardinda da 105 tane squati yapistrdimm ohhhhh miss :)) dusumu da aldm rahatm suan :)
Bi an once senin su bacak videolarini denemk istiyorum. Heveslndirdin bni. Acaba bnm backlarda mi ham .s

Back
X