Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Fndkkrdm bel videolari tirt cikti. :(
Cok az terledm ama tiffany ablam sagolsun bni suya sokup cikarmis gibi oldu. Ardinda da 105 tane squati yapistrdimm ohhhhh miss :)) dusumu da aldm rahatm suan :)
Bi an once senin su bacak videolarini denemk istiyorum. Heveslndirdin bni. Acaba bnm backlarda mi ham .s

yarın belinde ağrı olabilir belki bakalım sende nasıl bi etki olucak. cumaydı sanırım zaten benim bel günüm o gün platesim var zaten olmazsa çıkarıttım onları :34:

ay müzeyyencim şuanda oturduğum yerden kalkasım yok düşün ne haldeyim :27:

kizlarrrr bugün fitnesse gidemedim, sebebini aciklayim.. annem yarin burun ameliyati olucak (estetik degil, saglik icin) o yüzden arabasini almak zorunda kaldim yarin sabah onu hastaneye götürüp getirmem icin.. ee o da beni almaya gec gelince eve gelmem saat 19filan oldu.. bende bugün fitnessda boks kursu vardi ona katilayim demistim saat 19:15de ama gec kaldigim icin gidemedim.. bu arada youtube'da bi sorunmu var yoksa benmi bi türlü video acamadim anlamadim, hem telefondan girdim hem laptoptan ama bi türlü youtube'da bi video acamadim :((
neyse bende laptopta esimin indirdigi remix sarkiyi actim ve yaklasik 50 dk dans ettim deli gibi :)) zaten serbest günümdü, serbest serbest spor yaptim yanii :)) 10 dk dans, 5 dk egzersiz, 10 dk dans 5 dk egzersiz yaptim.. dansin icinde squatimi ve kalca, bacak egzersizleri yaptim yani.. bide tiffany'yi acamadigim icin aklimda kalan egzersizlerini yaptimm :)) yani 50 dk. böyle gecti.. bugün böyle olsun artik, ama su gibi terledim onuda söylüyeyimm :))

ayy kizlarrrr ne güzel resimler öyleee :)) agzim acik kaldiiiiii bayildimmmm.. bizde o kizlar gibi olucaz insallah !!

müzeyyencim arkadasinda gelsin bizimle katilsinnn :)) hep beraber burda birbirimizi motive ederiz ?? :))

ayy agri dedinizde benimde dün yaptigim sporu bugün hissediyorum.. ic bacak, karin, sirt ve ön kol (biceps) felaket agriyooor.. ama hosuma gitmiyor degil yanii, sonucta kaslarimizi calistiriyoruz demektir :))

Fndkkrdm hic sanmıyorum :)
Umarım olur ama :)
Ayyy simdiden mi bssladi agrilarinn :) :)

Elmasemerim annecigin icin gecmis olsun. Iyi gecer insallah ameliyati :)

Benm youtube da sorun yok izlefm bn videolarimi. :s
Iyi yapmiissin dans ederek. Bos durmamissin ne guzel :)
Evet fotolar cok guzel dmii :)

Cansuma da söylerim gelir :) 9 ay sonra düğünü var citi piti gelin yapicaz inşallah onuda :) :*

kizlarrrr bugün fitnesse gidemedim, sebebini aciklayim.. annem yarin burun ameliyati olucak (estetik degil, saglik icin) o yüzden arabasini almak zorunda kaldim yarin sabah onu hastaneye götürüp getirmem icin.. ee o da beni almaya gec gelince eve gelmem saat 19filan oldu.. bende bugün fitnessda boks kursu vardi ona katilayim demistim saat 19:15de ama gec kaldigim icin gidemedim.. bu arada youtube'da bi sorunmu var yoksa benmi bi türlü video acamadim anlamadim, hem telefondan girdim hem laptoptan ama bi türlü youtube'da bi video acamadim :((
neyse bende laptopta esimin indirdigi remix sarkiyi actim ve yaklasik 50 dk dans ettim deli gibi :)) zaten serbest günümdü, serbest serbest spor yaptim yanii :)) 10 dk dans, 5 dk egzersiz, 10 dk dans 5 dk egzersiz yaptim.. dansin icinde squatimi ve kalca, bacak egzersizleri yaptim yani.. bide tiffany'yi acamadigim icin aklimda kalan egzersizlerini yaptimm :)) yani 50 dk. böyle gecti.. bugün böyle olsun artik, ama su gibi terledim onuda söylüyeyimm :))

ayy kizlarrrr ne güzel resimler öyleee :)) agzim acik kaldiiiiii bayildimmmm.. bizde o kizlar gibi olucaz insallah !!

müzeyyencim arkadasinda gelsin bizimle katilsinnn :)) hep beraber burda birbirimizi motive ederiz ?? :))

gecmis olsun canim. Yine iyi yapmissin ben olsam acilmadiginda yapmazdim :D

ayy agri dedinizde benimde dün yaptigim sporu bugün hissediyorum.. ic bacak, karin, sirt ve ön kol (biceps) felaket agriyooor.. ama hosuma gitmiyor degil yanii, sonucta kaslarimizi calistiriyoruz demektir :))

İc bacak icin ne yapmistuin canim sen ?

Ay kizlar sirtim belim cok kotu ya yatmadan rahatlamak amacli biseyler yapim ki yarin plateste direncli olim :)

Fndkkrdm hic sanmıyorum :)
Umarım olur ama :)
Ayyy simdiden mi bssladi agrilarinn :) :)

Elmasemerim annecigin icin gecmis olsun. Iyi gecer insallah ameliyati :)

Benm youtube da sorun yok izlefm bn videolarimi. :s
Iyi yapmiissin dans ederek. Bos durmamissin ne guzel :)
Evet fotolar cok guzel dmii :)

Cansuma da söylerim gelir :) 9 ay sonra düğünü var citi piti gelin yapicaz inşallah onuda :) :*

Ay vallahi agriyo ya :( sanki omru hayatimda hic spor ypapmamisim :D

aaa evet arkadasinda gelsin :) Ayyy benimde incecik olmam gere k seneye yazin evli mutlu zayif olmam gerek :D

selam kizlar
ben de araniza katilabilir miyim acaba cok stresli gunler gecirdim 48 kilodan 45 e kadar dustum :(
saglikli bir sekilde kilo almak ve yasam kalitemi arttirmak zinde kalabilmek icin spor yapmak istiyorum.
onerebileceginiz hareketler var mi acaba?
her taraftan almak istiyorum kiloyu ama ozellikle kollarim cok fena durumda :( oldum olasi 50 kilo da olsam kollarim istedigim gibi etlenmiyor :(

yardimci olursaniz cok sevinirim
hepinize saglikli bol sporlu geceler :)

Hahahahhh fndkrdm guldrdun beni :)
Sennn deli gibi spor yapan kiz bu hale geldiyse way bnm halime :D

Ikinizide dugune hazrlariz :) senin ne zamn dugunun tarih kondu mu canim ?

maşaallah hepinizee :46:
açıkcası son günlerde sınav falan diyip kendimi salmıştım :43:
eğer aranıza benide alırsanız bende artık bi düzene girmek isterim şunu belirteyim ben günde 2 öğün yiyorum sabah 8 gibi akşam 17.00 gibi ve ara öğün yapmıyorum ben az yiyen biriyim ama kalorili şeyleri çok yiyorum ee sınav diyip otur ders çalış bilgisayarda video izle yatmadan yatağa yayılıp kitap oku otobüsle git otobüsle gel vesselam hayatımız kolaylaştı diye sevinirken kilolarla başımız derde girdi diye düşünüyorum çıtır hatunlar :34:
ama artık hem az yiyeceğim hem düzenli spor yapacağım ama gittiğim yer uzak olunca mecbur otobüse devam ve eğer kabul ederseniz ben Callanetics programını yapıcam kızlar

gecmis olsun canim. Yine iyi yapmissin ben olsam acilmadiginda yapmazdim :D

İc bacak icin ne yapmistuin canim sen ?

Ay kizlar sirtim belim cok kotu ya yatmadan rahatlamak amacli biseyler yapim ki yarin plateste direncli olim :)

Ay vallahi agriyo ya :( sanki omru hayatimda hic spor ypapmamisim :D

aaa evet arkadasinda gelsin :) Ayyy benimde incecik olmam gere k seneye yazin evli mutlu zayif olmam gerek :D

gunaydın kızlar bende geldimmmm aranızaa ama ben size yetişemiyorum yeni başladım burayaa anlayamıyorum da hiçbirşey ay benımde seneyeee bu sefer olcak kendımee ınanıyorummm yapıcammmmmm bendee dun 30 dakikaa eve kadar yürdüm eve gittim eşortmanlarımı giyindim ve dogru parkaaa parkta tam 20 dakikaaaa ordaki spor aletlerınlee spor yaptım veee parkı tam 5 tur yürüdüm artık eşortmanlar su gibi olduğu içinn eve döndüm duşumu aldım ve kaldıgım yerde uyuya kalmısımmm :)

Hahahahhh fndkrdm guldrdun beni :)
Sennn deli gibi spor yapan kiz bu hale geldiyse way bnm halime :D

Ikinizide dugune hazrlariz :) senin ne zamn dugunun tarih kondu mu canim ?

Ay canim bacaklarim sanki suan daha iyi :D
Babamlara kalsa uzaticaklarda uzaticaklar ali de universite sinavindan sonra evlenicez diyo bende oyle istiyorum bakalim nasil olcak bi sorun cikatmazlar insallah bizimkiler :(

gunaydın kızlar bende geldimmmm aranızaa ama ben size yetişemiyorum yeni başladım burayaa anlayamıyorum da hiçbirşey ay benımde seneyeee bu sefer olcak kendımee ınanıyorummm yapıcammmmmm bendee dun 30 dakikaa eve kadar yürdüm eve gittim eşortmanlarımı giyindim ve dogru parkaaa parkta tam 20 dakikaaaa ordaki spor aletlerınlee spor yaptım veee parkı tam 5 tur yürüdüm artık eşortmanlar su gibi olduğu içinn eve döndüm duşumu aldım ve kaldıgım yerde uyuya kalmısımmm :)

hosgeldin caniiim :) bence ilk gune ragmen gayet iyi bi spor yapmissin :)

Kızlar ya babamla tartistik platese gondermiyo dershaneye baslicaksin obur yerdeki sporada gidicem diyosun dedi oraya gidersin yakin hem dedi gondermiyo o uzden :(
bende plates topu bulup alicam haftada iki gun kendim yapicam platesimi obur yerde fitnessa gidicektim ya onu fitness-plates yapicam bi gun fitnessa gidicem diger gun platese .

Orasinin kayitlari baslayana kadar evde cabalicam iste :(

Ay canim bacaklarim sanki suan daha iyi :D
Babamlara kalsa uzaticaklarda uzaticaklar ali de universite sinavindan sonra evlenicez diyo bende oyle istiyorum bakalim nasil olcak bi sorun cikatmazlar insallah bizimkiler :(

hosgeldin caniiim :) bence ilk gune ragmen gayet iyi bi spor yapmissin :)

Kızlar ya babamla tartistik platese gondermiyo dershaneye baslicaksin obur yerdeki sporada gidicem diyosun dedi oraya gidersin yakin hem dedi gondermiyo o uzden :(
bende plates topu bulup alicam haftada iki gun kendim yapicam platesimi obur yerde fitnessa gidicektim ya onu fitness-plates yapicam bi gun fitnessa gidicem diger gun platese .

Orasinin kayitlari baslayana kadar evde cabalicam iste :(

hoşbuldum canım ilk gün degil 4.günüm bugunnn .. ve bir o kadar spor yapıyorumm...

bende spor salonuna yazılmak istiyorum amaaa nerde bende bir nişanlı varki izin vermiyor bende kendi çabamlaa yapıyorum brseyler ... en azından spora gidiyorsun öyle düşün vee halimize şükredelim.. ya hiç gidemeseydin...

hoşbuldum canım ilk gün degil 4.günüm bugunnn .. ve bir o kadar spor yapıyorumm...

bende spor salonuna yazılmak istiyorum amaaa nerde bende bir nişanlı varki izin vermiyor bende kendi çabamlaa yapıyorum brseyler ... en azından spora gidiyorsun öyle düşün vee halimize şükredelim.. ya hiç gidemeseydin...

benim sözlümde farklı değil ki . dışarı çıksam niye çıktın neden çıktın bana niye haber vermedin. Dışarı çıkarken arıyorum bak ben buraya gidicem şu vakitte dönerim diyorum .

sporada göndermezdi aslında ama annemle gidiyorum. platese gideceğim yere tek gidicektim dün bi afra bi tafra o istemedi ya gitmemi babamında içine mi doğdu ne gitmesin oraya dedi sinir oldum. şimdi arasın söylicem zaten kesin kahkaha atar :1:

Çok sert benimki ya düşün facebookumda tek bir erkek dahi yok gerçi kullanmıyoruzda ikimiz donduruyoruz. Face çok sakat ya ara bozmaya birebir :1:

benim zayıflamamı sözlüm istediği için ben böyle yırtınıyorum oda o yüzden çokta bişey demiyo. ama bazen zayıflama ya tamam felan diyo ama yinede dinlemiyorum zayıflıcam ben inat ettim :47:

benim sözlümde farklı değil ki . dışarı çıksam niye çıktın neden çıktın bana niye haber vermedin. Dışarı çıkarken arıyorum bak ben buraya gidicem şu vakitte dönerim diyorum .

sporada göndermezdi aslında ama annemle gidiyorum. platese gideceğim yere tek gidicektim dün bi afra bi tafra o istemedi ya gitmemi babamında içine mi doğdu ne gitmesin oraya dedi sinir oldum. şimdi arasın söylicem zaten kesin kahkaha atar :1:

Çok sert benimki ya düşün facebookumda tek bir erkek dahi yok gerçi kullanmıyoruzda ikimiz donduruyoruz. Face çok sakat ya ara bozmaya birebir :1:

benim zayıflamamı sözlüm istediği için ben böyle yırtınıyorum oda o yüzden çokta bişey demiyo. ama bazen zayıflama ya tamam felan diyo ama yinede dinlemiyorum zayıflıcam ben inat ettim :47:

ay benım durumumda cok farksız degil ben bir yere gidememm tek başımaa burnumdan getirir gitsem bilee...

bizim facebok var beraer kulanıyoruzz...
zayıflamama gelınce o zayıflamamı ıstemıyor o yuzden elınden gelenı yapıyor dun aramıs adana ısmarlıyım sana dıyor bende hayır dedımmmm ve oda bu sefer kesın zayıflıycaksın kafana koymussun dedı bendee evet dedım bu sefer ınsallah zayıflıycamm .. mahalledeki kıza ınat bana 2 sene zayıflamamazsın dedı yaa sınır oldumm ...

Back
X