kizlarrrr bugün fitnesse gidemedim, sebebini aciklayim.. annem yarin burun ameliyati olucak (estetik degil, saglik icin) o yüzden arabasini almak zorunda kaldim yarin sabah onu hastaneye götürüp getirmem icin.. ee o da beni almaya gec gelince eve gelmem saat 19filan oldu.. bende bugün fitnessda boks kursu vardi ona katilayim demistim saat 19:15de ama gec kaldigim icin gidemedim.. bu arada youtube'da bi sorunmu var yoksa benmi bi türlü video acamadim anlamadim, hem telefondan girdim hem laptoptan ama bi türlü youtube'da bi video acamadim

(
neyse bende laptopta esimin indirdigi remix sarkiyi actim ve yaklasik 50 dk dans ettim deli gibi :)) zaten serbest günümdü, serbest serbest spor yaptim yanii :)) 10 dk dans, 5 dk egzersiz, 10 dk dans 5 dk egzersiz yaptim.. dansin icinde squatimi ve kalca, bacak egzersizleri yaptim yani.. bide tiffany'yi acamadigim icin aklimda kalan egzersizlerini yaptimm :)) yani 50 dk. böyle gecti.. bugün böyle olsun artik, ama su gibi terledim onuda söylüyeyimm :))
ayy kizlarrrr ne güzel resimler öyleee :)) agzim acik kaldiiiiii bayildimmmm.. bizde o kizlar gibi olucaz insallah !!
müzeyyencim arkadasinda gelsin bizimle katilsinnn :)) hep beraber burda birbirimizi motive ederiz ?? :))