Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Selammmmmm bağgggggyanlarrr :D

Muzos simdi popisini kaldrip spor yapicakkkk :)
Optum sizleriiii :*

Fndkkrdm zorlama babacgni ;)

Topiğin aktif kızları bir kaç sayfanıza baktım da baya yoğun spor yapıyor gibisiniz.Sonuçlarınız nasıl?
Bİr de gün içinde birer saat şeklinde 2-3 kez spor yapmanın ekstra faydası oluyor mu?Ya da vücut o tempoya alışıp onu rutin olarak mı algılıyor?
Mesela saatte 500 kaloriden 2 saat spor yapıp,günde 1000 kalori yemekten eksiltelim.1 kg=7000 den haftada 2 kilo mümkün mü?
Bazıları çok sporun zararlı olduğunu yazıyor ama doğumdan sonra hemen toparlayan modeller falan 5-6 saat yaptıklarını söylüyolar.

Son düzenleme:
Topiğin aktif kızları bir kaç sayfanıza baktım da baya yoğun spor yapıyor gibisiniz.Sonuçlarınız nasıl?
Bİr de gün içinde birer saat şeklinde 2-3 kez spor yapmanın ekstra faydası oluyor mu?Ya da vücut o tempoya alışıp onu rutin olarak mı algılıyor?
Mesela saatte 500 kaloriden 2 saat spor yapıp,günde 1000 kalori yemekten eksiltelim.1 kg=7000 den haftada 2 kilo mümkün mü?
Bazıları çok sporun zararlı olduğunu yazıyor ama doğumdan sonra hemen toparlayan modeller falan 5-6 saat yaptıklarını söylüyolar.

canım bünyene çok zararlı. günde maksimum 1.5 saat spor yapmanı tavsiye ederim. O modellere sor bakim yemek yiyolar mıymış ağızlarına hiç bişey sürmüyolar ve bi koçla o hale geliyorlar inanma sen onlara .

yeni spora başlıcaksan 45 dk yürüyüşle başla eğer dışarda yürüyemiyorum dersen leslie sansone nin 3 mil yürüyüşünü yap evde daha sonra buna gün içinde karın hareketleride eklersin ve yürüyüşü 5 mile çıkartıp sporlarını arttırabilirsin emin ol o zaman daha güzel sonuçlar alırsın :34:

Biz bu topikte 3 kişiyiz ( yani yolun en başından beri hiç ayrılmadık :16: ) birbirimizdeki değişimleri farkedebiliyoruz destekle ve azimle hırsla sabırla aylar sonra baya inceldik hatta elmaşekerim kalçası dışında fiziği on numara :31:

müzeyyenle bende tembeliz :27: şaka şaka bizdede baya baya değişim var resimleirmizde var hatta :34:

sen dediğim gibi yavaştan başla :34:

Kızçeler yaptım sporumu geldim :32:

fitness blender tüm vücut videosunuda iptal ediyorum elmaşekerim perşembe gününden onu çıkartır mısın onun yerine başka bişey bulucam :34:

10 dk yaptım fitness blenderı.
18 dk bacak çalıştım o attığım video ( müzeyyen yap kız onu baya acıdı benim bacaklar yaparken ama şuan iyiyim )
tiffany yaptım bide

yeter bugün zaten rest günümdü :1:

şimdi aldığım çayı içicem :7:

Ayyyyyyy sporum yarida kaldi yaaaa :(
Bulasiklari makinaya attim ustube domestos döktüm bide fairyy döktüm o da yetmzmis gibi deterjan gozunede fairy ve dimestos bide tablet koydum.
Basladm spora.
20 dk sonra gittim ki ne goriyimmmmmmmmmm :o

Adilen asitin bi filmi vardi ya tavan arasinda sabun tozu yapiyolardi kocasndan gizli. Yagmurda kopukler iniyodu merdivenden :D

hehhhhh Makinanin kapagindan da öyle oyle kopukler cikmiss :O
anamm makinayi bi actmmmm kopukler disari dusari cikiyo :O heryerrr köpikkk :)
Temizleye temizleye bi halde kaldim :)

Neyse yikattim suan kurutuyo ama ici hala fulll kopuk birazdan bidaha yikaticam tabletsiz :D
Boylelikle beceriksizligimi tescillemis oldum :D

Bulasiklari makinaya attim ustube domestos döktüm bide fairyy döktüm o da yetmzmis gibi deterjan gozunede fairy ve dimestos bide tablet koydum.
Basladm spora.

Adilen asitin bi filmi vardi ya tavan arasinda sabun tozu yapiyolardi kocasndan gizli. Yagmurda kopukler iniyodu merdivenden :D

Neyse yikattim suan kurutuyo ama ici hala fulll kopuk birazdan bidaha yikaticam tabletsiz :D
kusura bakma ama :52:
o kadar pis miydi ya
canım bünyene çok zararlı. günde maksimum 1.5 saat spor yapmanı tavsiye ederim. O modellere sor bakim yemek yiyolar mıymış ağızlarına hiç bişey sürmüyolar ve bi koçla o hale geliyorlar inanma sen onlara .

yeni spora başlıcaksan 45 dk yürüyüşle başla eğer dışarda yürüyemiyorum dersen leslie sansone nin 3 mil yürüyüşünü yap evde daha sonra buna gün içinde karın hareketleride eklersin ve yürüyüşü 5 mile çıkartıp sporlarını arttırabilirsin emin ol o zaman daha güzel sonuçlar alırsın :34:

Biz bu topikte 3 kişiyiz ( yani yolun en başından beri hiç ayrılmadık :16: ) birbirimizdeki değişimleri farkedebiliyoruz destekle ve azimle hırsla sabırla aylar sonra baya inceldik hatta elmaşekerim kalçası dışında fiziği on numara :31:

müzeyyenle bende tembeliz :27: şaka şaka bizdede baya baya değişim var resimleirmizde var hatta :34:

sen dediğim gibi yavaştan başla :34:
Cevap için tşk fndk yeni başlycm ama leslienin fast 4 mile yaptığımda zorlanmadım.Zaten yanlış bir zorlama en az 6 aya mal oluyo:20:
İnşaallah ben de katılırım.Sporu ve hareketli olmayı dönemlik değil ömürlük istiyorum

Annem yoktu evde makinayi calistir dedi ayyy ne bilim oyle oldugunu :D :D
Bide en yoğun yikamaya atmisimmm :D :D
Bide evlencem diyorummm : D

Basladm spora.

Söyleseydin biz de izledik yaf :52::52:..ben de çok severim adile naşit filmlerini..kuzum sen normal deterjanı niye koydun makinaya :52::52: filmin etkisinde nasıl kaldıysan artık..

Hahahahhh rezillllll benn:)
Allahtan kimse yoktu evde :)

Evet bende cok sewerim ay yanlis yazmisim kadinin adini da :)

Bi yerde gormustum domestos dokuyodu bulasiklarn ustunee bnde abartmisim :) :) neyse ders oldu :)
Sporuma dewam ediyim hemen :)

Ayyyyyyy sporum yarida kaldi yaaaa :(b
Basladm spora.

Evde kaldın sen zorlama gokhan almicak seni :P

Eweeeettttt turklokumummm sonunda 200 squati yaptimmm ama cok fenayimm :(
Öncesinde 160 squat yapicaaaa pertim cikti.
Ama begendim videoyu tesekkurlerrr :* :)

:33::33:

Tarçınlı yoğurt denedin mi hiçç :56:
Acıktığın zaman bi dene istersen tadı çok güzell hem tok tutuyor
Biz pampamla yapıyoruz arada
:56:
canım benim öyle tatlı yemek krizim olmaz sadece canım arada ve adet olunca yada yaklaşınca çiğ köfte acı ister canım :D ama denerim güzel görünüyorrrr sağol tatlışımmm
ilk hali mi canım :26: inşallah sonraki hali gibi olursun :16:
evet bebeyim ilk haliii :D umarım hepimiz sandığımızdan daha çıtır ve sexy olurzzz :D
kızlarr merhabaa sporumu şimdi bitirdimm biraz geç kalıyorum sankii:19::19: yarın sabah spor bitecekk!! :124:
bugün dee 1 saat spor yaptım toplamda 200 squat yaptım.şimdi de yeşilçayımı içiyorum :51::51:
oo canım hoşgeldinnn :)
kızlar bende böğürtlen içiyorum şimdiii tatil yeri bakarkennn :)

Günaydın kizlarrrr :)
Ben bugün izinliyim :)
Sewdicegimin yanina gidiyorum ♥♥
Buralar size emanet :D
Insallah yediklerimde kacirmam öpüyorum sizi :)

Back
X