Yeni bir baslangic icin bugün basla!

:1::1::1: sonra teklif etmedin deme hee:27:

cidiiiiii misinnn sadece 2 ayda mı olurrrr:53::53:
hem squatta da acıyo ki bacaklarım :27:
peki kaç dk sürmem lazım :44:
onu da deseydin yaa :27:

kız ölürsün o ne öyleee :20:
nerden duydun bunu
:20:

2 ayda olur canım hergün yaparsan 30 dk yap seviyeyi yükselt ama zor olsun ki çabuk incelsin :34:

Kız sadece su içmicen :1: yemek yiyosun ben aynı diyeti yapcam sadece suyu karbonatlı içicem olay bu :1: suyu ph değerini yükseltiyo karbonat yani daha sağlıklı yapıyor asit derecesini düşürüyor vücuttaki :34:

Kızlar bir hafta oldu başlayalı ve hep tifannye ağırlık verdim.squatında 3.günümdeyim.belden göbekten incelmem var tamam ama üst bacağımdan da incelmek istiyorum,üst bacaktan incelme sağlayan var mı,bacak squatını da yapıyorum günde 20-30 tane ama üst bacaktan hiç kıpırdama yok daha :26::26:

Kızlar bir hafta oldu başlayalı ve hep tifannye ağırlık verdim.squatında 3.günümdeyim.belden göbekten incelmem var tamam ama üst bacağımdan da incelmek istiyorum,üst bacaktan incelme sağlayan var mı,bacak squatını da yapıyorum günde 20-30 tane ama üst bacaktan hiç kıpırdama yok daha :26::26:

Üst bacak için öncelikle aceleci davranmamalısın canım, sabrını sonuna kadar üst bacak için zorlamalısın..
Oranın meyvesi geç yeniyor.. (;
Yılmadan yapmaya devam etmelisin sporunu ama bu kadar çabuk netice bekleme üst bacak için..
Eninde sonunda gidiyor ama biraz vakit istiyor.. (;

Ben çabuk sıkılan bir insanımdır canım, özellikle de düzenli şeylere karşı daha da çabuk sıkılırım ama şuan öyle bir pilates programım var ki hergüne farklı video, sıkılmak mümkün değil! (:
Nasıl bittiğini anlamıyorum bile.. (:
Cassey diye bir kız yaptırıyor, harika bir program.. (:

Leg magic bir spor aleti, iç bacak ve basen ağırlıklı, makul bir fiyatı var; fakat almayla bitmiyor tabii, istikrarlı çalışma istiyor o da..
Bayramdan önce aldım fakat nişan hengamesi vs derken başlayamadım bir türlü..
Yarın başlarım ona büyük ihtimal.. (;

Squatı ben de yaptım yarıya kadar fakat bacağımda ağrı yaptı, devam etmedim o sebepten.. Sen de doğru yapmaya özen göstermelisin.. (;

50 dakikalık sporum tamam bu arada! (:
Cassey kalça-bacak-karın heryerimi yaktı, iyi bir çalışma oldu.. (;

Ayyy ne güzel sıkılmamışsın canım:31:
Ben Ebru ŞALLI ile hergün aynı videoyu yapıyordum belkide o yüzden sıkıldım
:27:

Şimdi Leg magic a baktım. Güzel bi alet inşallah güzel sonuçlar alırsın :16:

Benim de squatta 2. haftam bitti.
hergün arttığı için biraz daha zorluyor bacaklarımı
:50:
Azar azar yapıyorum bende.
Umarım bi sakatlık çıkmaz sağ diz kapağımdan kıt kıt sesler geliyor çünkü
:25:

Hadi yine iyisin bitirdin bugünü :46:

Bu arada ölçülerine baktım bacakların iyi duruyor ama boyun kaç canım?
Üst tarafı orantılaman gerekiyor gibi..

Üst bacak için öncelikle aceleci davranmamalısın canım, sabrını sonuna kadar üst bacak için zorlamalısın..
Oranın meyvesi geç yeniyor.. (;
Yılmadan yapmaya devam etmelisin sporunu ama bu kadar çabuk netice bekleme üst bacak için..
Eninde sonunda gidiyor ama biraz vakit istiyor.. (;

Doğru diyorsun canım ya,üst bacağa iki gündür başladım zaten..bir de yediklerime dikkat etsem tam süper olcak :52::52:.ama akşam az yemeye çalışıyorum 8 den sonra yemiyorum bozmam inş

Yarın söylicem üst bacaktan kaç cm verdiğimi :33:

Bu arada ölçülerine baktım bacakların iyi duruyor ama boyun kaç canım?
Üst tarafı orantılaman gerekiyor gibi..

Boyum 1.62 canım..tatlım sen de gözünde büyütme sınavı,geçince o kadar zor olmadığını göreceksin,kendine engel koyma..

Ayyy ne güzel sıkılmamışsın canım:31:
Ben Ebru ŞALLI ile hergün aynı videoyu yapıyordum belkide o yüzden sıkıldım
:27:

Şimdi Leg magic a baktım. Güzel bi alet inşallah güzel sonuçlar alırsın :16:

Benim de squatta 2. haftam bitti.
hergün arttığı için biraz daha zorluyor bacaklarımı
:50:
Azar azar yapıyorum bende.
Umarım bi sakatlık çıkmaz sağ diz kapağımdan kıt kıt sesler geliyor çünkü

Hadi yine iyisin bitirdin bugünü :46:

Ebru Şallı bende de var ama hep aynı video olduğu için ve çok uzun olduğu için epey sıkar diye hiç başlamamıştım bile.. (:
Şuan Cassey de başlangıç programı yapıyorum, bir gün max 3o dakika, ama ben bir gün aksattığım için iki gün yaptım 50 dakikaya tekabül etti, hergünün branşı farklı, 2-3 video oluyor 10`ar dakikalık, hiç sıkmadan bitiyor hemencik.. (:

Bacağına dikkat et bu arada, squatı doğru yapmak çok önemli, detaylarıyla doğru yapıp yapmadığını araştır canım.. (;

2 ayda olur canım hergün yaparsan 30 dk yap seviyeyi yükselt ama zor olsun ki çabuk incelsin :34:

Kız sadece su içmicen :1: yemek yiyosun ben aynı diyeti yapcam sadece suyu karbonatlı içicem olay bu :1: suyu ph değerini yükseltiyo karbonat yani daha sağlıklı yapıyor asit derecesini düşürüyor vücuttaki :34:

Tamam canım benim aklıma şey geldi :27:
Her gün bi film açıyım karşısında da bisiklet süriym :1:

Hem sıkılmamış olurum
:31:

Tadını bozmaz mi ki suyun :26:
Güzelce bi araştır öyle başla ama
:34:

Doğru diyorsun canım ya,üst bacağa iki gündür başladım zaten..bir de yediklerime dikkat etsem tam süper olcak :52::52:.ama akşam az yemeye çalışıyorum 8 den sonra yemiyorum bozmam inş

Boyum 1.62 canım..tatlım sen de gözünde büyütme sınavı,geçince o kadar zor olmadığını göreceksin,kendine engel koyma..

Yediklerine dikkat edersen sporuna da düzenli devam edersen istediğin ölçüler için hiçbir engelin olmaz tatlım.. :13:

Boylarımız aynıymış bu arada, benim üst bacak 52 ve çok gevşek, sıkılaştıramadım bir türlü ama bu sefer inadım inat, aylarca da olsa spor yapıp üstesinden geleceğim kısmetse.. (;

Umarım mülakat için yeterli puanı alabilirim, dua edin bana hanımlar.. :23:

Şimdi kaçıyorum müsaadenizle, Borçlar Hukuku beni bekler.. :68:
Sağlıklı güzel günler.. (;

Ebru Şallı bende de var ama hep aynı video olduğu için ve çok uzun olduğu için epey sıkar diye hiç başlamamıştım bile.. (:
Şuan Cassey de başlangıç programı yapıyorum, bir gün max 3o dakika, ama ben bir gün aksattığım için iki gün yaptım 50 dakikaya tekabül etti, hergünün branşı farklı, 2-3 video oluyor 10`ar dakikalık, hiç sıkmadan bitiyor hemencik.. (:

Bacağına dikkat et bu arada, squatı doğru yapmak çok önemli, detaylarıyla doğru yapıp yapmadığını araştır canım.. (;

Evet çok uzun en az 45 50 dk videoları :31:
Bende o yüzden yapmamaya başladım :19:
Senin pilateslerinin linkini alsamm :17:

Araştırdım tatlım da farklı duruşlar var hep :44:
Biri bacaklar iyice açılıyor biri normal omuz hizasında birinde topuklar içe bakacak şekilde :26:
Bende omuz hizasında olanı yapıyorum 2 hafta daha yapıp bitiricem

Yediklerine dikkat edersen sporuna da düzenli devam edersen istediğin ölçüler için hiçbir engelin olmaz tatlım.. :13:

Boylarımız aynıymış bu arada, benim üst bacak 52 ve çok gevşek, sıkılaştıramadım bir türlü ama bu sefer inadım inat, aylarca da olsa spor yapıp üstesinden geleceğim kısmetse.. (;

Umarım mülakat için yeterli puanı alabilirim, dua edin bana hanımlar.. :23:

Şimdi kaçıyorum müsaadenizle, Borçlar Hukuku beni bekler.. :68:
Sağlıklı güzel günler.. (;

İyi çalışmalar canım,arada uğra buraya,sporu da yapmaya çalış aralarda :8::8:

Canim tiffanynin hangi videolari ? Birde simit denen yerlerden var mi sende onlar ne durumsa varsa ?

Su casseye bende bakim begenirsem ebru salli yerine onu yaparim :))

Tamam canım benim aklıma şey geldi :27:
Her gün bi film açıyım karşısında da bisiklet süriym :1:

Hem sıkılmamış olurum
:31:

Tadını bozmaz mi ki suyun :26:
Güzelce bi araştır öyle başla ama
:34:

Olur tabi canim niye olmasin :))

Yok bozmuyo hatta bi kadin icine limonda sikmis karnindaki yaglar eromis doktorum programinda soylemisti :)

Back
X