- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
- 178
Sabah kahvaltıdan önce yürüyüs yaptim.aksam yatmadan da squat fln yapsam mi yada sabah yuruysten sonra mi yapsam ?
5-7 arası uygun ama kafana göre de yapabilirsin bişey olmaz..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kahvaltıdan önce yürüyüs yaptim.aksam yatmadan da squat fln yapsam mi yada sabah yuruysten sonra mi yapsam ?
ay inşallahSiz ne zaman nişanlanıyosunuz
![]()
5-7 arası uygun ama kafana göre de yapabilirsin bişey olmaz..![]()
Kısmetse 3 sene var düğünümüze
Erkenden de nişanı takmak istemiyorum(bi yanım istiyo , bi yanım istemiyo )
Hayırlısı bakalım
senin düğün tarihi belli oldu mu peki![]()
Benim gece 11 de bitiyor.:26:
sağlıksız mı şimdi![]()
evet şimdi görünmez yapmışlar![]()
canım squat yorucudur kahvaltıdan sonra yapmaya çalış yada akşam yapyemekten 1 saat önce yada sonra olsunda farketmez ama aç karnına yapma
![]()
aslında büyüklerimiz der ki nişan uzadıkça ara bozulur der o yüzden uzatmaya çalışın ama gökhan vazgeçmem sıkılmam nişanlılıktan diyosa takın adı konmuş olur![]()
Benimki kısmetse haziranda bizimkiler sorun çıkartmazsa tabikiSınavdan sonra büyük ihtimal
![]()
Sağlıksız değil tatlım bi kaç yerde görmüştüm,daha faydalı oluyormuş,ben de kafama göre yapıyorumBenim gece 11 de bitiyor.:26:
sağlıksız mı şimdi![]()
bende squatı geceye bırakıyordum yada sabahtan yapıyordum acısı çabuk geçsin diye
Yok canım sağlıksız değilprotein yemezsin onun yerine süt içip uyursun oda olur
ben bugün babama süt aldırim bari
![]()
O da benim gibi düşünüyo
Askerliği var bi de
İnşallah canım sorun çıkarmazlarr
Ama sınavını da düşün![]()
Tamamdir o zaman aksamlari yaparim bende :) sütümüde icip uyuyunca ohhh :)
heee tamam o zaman.
bende süt alıcam bu akşam
yumurta yiye yiye bıkıcam valla![]()
Merhaba kızlar,
Topic harika olmuş, temasını çok beğendim. Ben spordan hiç anlamıyorum ve hiç spor yapamıyorum. 2 Mart 2013'de diyete başladım. 69 kiloya kadar düştüm fakat 2 aylık bir ara verdim, tatil de araya girince 78 kiloya çıktım. Azimli bir şekilde tekrar diyete başladım. diyet yaparken vücudumu da inceltmek istiyorum. Yarın sabah vücut ölçülerimi alacağım. Fakat genel olarak problemim bedenimin alt kısmının kalınlığı! Bacaklarım yağlı ve kaslı, nasıl incelteceğimi bilmiyorum. Belki sizler bana kaslarımı ve yağlarımı eritecek, beni inceltebilecek bir spor programı yaparsınız. Sizlerle birlikte başarılı olmayı, spor alışkanlığı edinmeyi çok isterim. Bana da yardımcı olur musunuz kızlaaar???:26::26::26::26::26::26::26::26:
Ben de 5 Mile Leslie yapayım diyorum canım. Squat üst bacak kası yapıyor yamerhaba hoşgeldin
basen ve bacaklar zor gerçekten de bence ilk etapta diyetle biraz kilo ver ve sadece yürüyüş ve squat yap
bacakların kaslıymış çünkü sonra yavaş yavaş spora başla derim
Elmaşekerim ben listemde yine bir değişiklik yapıcam ama kızma![]()
Perşlembe günü fitness blender tüm vücut var ya onun yerine şu videoyu yapıcam bacak için
[video=youtube;MG69sFM1UIw]http://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw[/video] Buna bacak inceltme yazabilirsin
Birde cuma günleri zumba yapıcam![]()
Merhaba kızlar,
Topic harika olmuş, temasını çok beğendim. Ben spordan hiç anlamıyorum ve hiç spor yapamıyorum. 2 Mart 2013'de diyete başladım. 69 kiloya kadar düştüm fakat 2 aylık bir ara verdim, tatil de araya girince 78 kiloya çıktım. Azimli bir şekilde tekrar diyete başladım. diyet yaparken vücudumu da inceltmek istiyorum. Yarın sabah vücut ölçülerimi alacağım. Fakat genel olarak problemim bedenimin alt kısmının kalınlığı! Bacaklarım yağlı ve kaslı, nasıl incelteceğimi bilmiyorum. Belki sizler bana kaslarımı ve yağlarımı eritecek, beni inceltebilecek bir spor programı yaparsınız. Sizlerle birlikte başarılı olmayı, spor alışkanlığı edinmeyi çok isterim. Bana da yardımcı olur musunuz kızlaaar???:26::26::26::26::26::26::26::26:
canım o zaman ben sana bikaç video gösterim bunlar bacağı mükkemel yakıyo bak üstte bacaklar ilgili bi video paylaştım o çok yakıyo mesela onu yapabilirsin birazdan bir videoda paylaşıcam oda bacaktaki yağları kaybetmeye yönelik![]()
Ay çok teşekkür ederim canım benim. Şu üst bacak eritici video hangisi?Venüscüm bak bu video bacak yağlarını kaybetmek için
[video=youtube;VusCUj61wDA]http://www.youtube.com/watch?v=VusCUj61wDA[/video]
Üstteki videoyla bunu hergün yaparsan bacak bölgende bi sıkıntı kalmaz![]()
Ay çok teşekkür ederim canım benim. Şu üst bacak eritici video hangisi?
Aslinda alt bacak kalinlastirmak icin ne yapilabilir ki :)canım bunlar üst bacak için zaten alt bacak sorunu olan yok grubumuzda o yüzden hiç araştırmadım:26: