Hoşbuldum :))
Gerçekten çok iyi motivasyona ihtiyacım var..
Ne kadar sürede istediğim gibi olursam olayım farketmiyor, ama önümüzdeki 20 gün içerisinde az da olsa zayıflamam gerek..
Nasıl başlıyım onu da bilmiyorum...
Ne bileyim ben pek beğenmiyorum ölçülerimi.. Boyum kısa galiba ondan 
Aynen yaşam tarzımız olsun spor :))
canim eger hic spor yapma aliskanligin yoksa hafif basla derim, yoksa ertesi gunu baya hamlanirsin, oturup kalkmanda zorluk cekersin

) yuruyuslerle baslayabilirsin, pilates baslangic icin ideal bence, sonra vucut alistikca videolar ekleyebilirsin :)) evde yapmak istersen tabi bunlari oneririm, ama eger bi spor salonuna uye olumak istiyorsan, bende gittigim icin daha farkli onerilerde bulunabilirim

)
eveeet gece 11.30da eve gelmeme ragmen jillianımı yaptım :) olculer;
gogus 88
bel 77
göbek 87
ust bacak 52
kol 25
bu sefer 30day shredin sonunu göreceğime inanıyorum :) sonunu görürsemde istediğim noktaya geleceğime
bir de kilo 59.7 ve kalça 94 olacak yazmayı unutmusum
hemen ekliyorum seni canim

) jillianla basarilar dilerim.. bu sefer aramizda onu bitiren biri ciksinnnn

) gururumuz ol..
kizlar hepinizden tek tek ozur diliyorum kac gundur girmiyorum sanirim cumadan beri girmiyorum.cok yogun gecti hafta sonum.kizda okula basladi uyum haftasindayiz ve orada bekliyoruz.butun gunum gidiyor neredeyse..gelincede yemekti yapilacak tek tuk isler veee salona perde dikiyorum onunla ugrasiyorum bitsin de artik kurtulayim su evin yerlesmesinden tamamlanmasindan..
ustune regl oldum agrilarla ugrasiyorum.cok kotu oldu 3 gun ara verdim simdi baslasam basa donecegim yine 3 gun ayni acilari cekecegim ya
beni listeden falan cikardiysanizda hicbirsey demem
ne ozuru canim, bende o yuzden gecen yazmistim, bir anne oldugun icin buraya gelmen daha guctur, sorurumlulugun daha cok tabi.. sen icini rahat tut, reglin bittikten sonra tekrar gel, seni listeden silmedik, daha incelene kadarda silmeyecezz

Merhaba. . .
Dün kilomu yazmamıştım ve bu gün korkarak da olsa tartıya çıktım..
Kilom - 56.3 
Bu gün daha spor da yapamadım..
Evde biraz iş çıktı, mecbur öğlene sakladım sporumu
ayy canim sen bu kilonla utaniyorsan ben napimmm simdi kendimiii, keseyim mi simdi kendimii

50lere dussem kilomu hic takmayacam aslinda, cunku kas yapmak istiyorum ve kas daha agir oldugu icin kilo yuksek cikabiliyor.. ama en azindan 50lerde olayim diyorum :))
Kızlarrr... Bütün sayfaları okuyamadığım için soruyorum..
Squat deneyip fayda gören var mı ?
Ne kadar eğilmek gerekiyor ? Dizle kalça düz olacak, yoksa kalça dizden aşağı gelecek şekilde mi ?
Bi de nereler için faydalı bu squat ? Sadece kalça için mi ?
Ne çok soru soruyorum dimi ?
Sabah bi isteksizdim spora falan ama yine burayı okuyunca yine isteğim arttı 
Emiily-nin de dediği gibi gerçekten doping almak için güzel yer burasııı
canim kisaca soyle aciklayim squatin yararini
eger degisim gormek isterseniz fndkkrdumu arkadas olarak ekleyip onun degisimi gorebilirsiniz

)
squat popodaki kaslari guclendirdigi icin yuzyuvarlak bi goruntu saglar, daha dik ve sekillendirir yanii

) hepimizde ayni oranda kasimiz var (bayanlarda) o yuzden hepimiz squat-poposu yapabilirizzzz, yeterki isteyelim.. bu islerde devamlilik gerekir, o yuzden gunde 5 dknizi harcayip squatinizi yaparsaniz, bi kac ayda harika bi poponuz olur..
muzos squat programini yapiyor, fnkkrdumda videodakilerini yapiyor sanirim, bende fitnessda agirliklarla squatimi yapiyorum, squatcilar cogalsin bakimm :))