Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Bombaaaa gibiyim :)
Senin bi kac gun once paylastgn bir yazi vardi 15. Maddesinde okumustuk
Hergun yapmayin kaslarinizi dinlendrin diye.
Bnde bu gece öyle dusnmustm ama sagolsun hatun verdiii gaziii :)
Neyse yarn dinlndririm bnde :)

Bugun senin videonu yaptimm :)
Karin videosunu öldüm öldüm:)

Sen nasilsin bu arada :)

Kesinlikle baslamalisin canim :)
Bnde 180 yaptim önceki gün :)
Yarın bi foto paylasicam tam senlikkk :)

Eger cok agrin varsa reglnden sonra basla yorma kendini ;))

Saol canım iyiyim ben de spor sonrası dinleniyordum,sabah lessie ile 20dk yürüdüm,sonra akşama doğru annemle yürüyüşe çıkmıştık yarım saatte orda yürüdüm..tifanny yapmaya başladım 4 tane yaptım bi de squat :53::53::53: bi yerden sonra hiç bişey hissetmiyordum ya..şu an aşırı yorgun hissediyorum mekik felan çekemedim yarım saate indircem yarım saatten sonra kopuyorum hafif bişeyler olması lazım :1::1: ama bugün kötü beslenmiştim söylemek istemiyorum :27::27::27: squatta 180 e mi geldin maşallah canım ya :nazar::nazar: devam devam

Haklısın ertelemk yok,
Yarın sabahtan itibaren başlıyorum..
İlk olarak nasıl başlasam diye düşünüyorum... :44:

Kardio hareketleri ile başla canım bence hafiften ısınırsın..motivasyonun bozulduğunda gel buraya doping al :9::9::9:

Bombaaaa gibiyim :)
Senin bi kac gun once paylastgn bir yazi vardi 15. Maddesinde okumustuk
Hergun yapmayin kaslarinizi dinlendrin diye.
Bnde bu gece öyle dusnmustm ama sagolsun hatun verdiii gaziii :)
Neyse yarn dinlndririm bnde :)

Bugun senin videonu yaptimm :)
Karin videosunu öldüm öldüm:)

Sen nasilsin bu arada :)

Kesinlikle baslamalisin canim :)
Bnde 180 yaptim önceki gün :)
Yarın bi foto paylasicam tam senlikkk :)

Eger cok agrin varsa reglnden sonra basla yorma kendini ;))

vay be ne etkili bi gaz vermisim mi desem yoksa senin spor yapmaya bugun gonlun varmis mi desem iyi oldu iyi dimi muzoss :)
var canim agrim baya, 9 gun suruyor ama 5 gun baya iddiali geliyor diyeyim sen anla bunun 3 gunu de agrili :(
ooo cok iyimis 180 :) bana fazla gelebilir ama kilo alayim derken vermeyeyim sonra :) Sottile 50 ile bi hafta devam et bakalim dedi ;)
ooo cok mersk ettim dogrusu fotoyu :79::23:

eveeet gece 11.30da eve gelmeme ragmen jillianımı yaptım :) olculer;

gogus 88
bel 77
göbek 87
ust bacak 52
kol 25

bu sefer 30day shredin sonunu göreceğime inanıyorum :) sonunu görürsemde istediğim noktaya geleceğime :15:

gogus 88
bel 77
göbek 87
ust bacak 52
kol 25

bu sefer 30day shredin sonunu göreceğime inanıyorum :) sonunu görürsemde istediğim noktaya geleceğime :15:

bir de kilo 59.7 ve kalça 94 olacak yazmayı unutmusum:9:

squat yapmak istiyorum ama gözle görünür etkisini alan var mı?

fndkkrdum ilk sayfadaki listeni istedigin gibi degistirmeye calistim, acaba dogrumu oldu bi baksan??:18:

kizlarrr bugün fitnessda 45 dk bodystep yaptik, asiri derecede ter akittim, imanim gevredi diye bilirim :))) 1 saat önce aksam yemegimide yedim, simdi biraz daha bekliyim, hemen diger videolarimida yapiyim..
ayyy bide step yaparken videoya kayit ettim, koysam, nasil koyuyayim videoyu bilemiyorum:18: becerebilirsem yaparim ama ;))

olmus canim ellerine saglik :))

Leslie ile istedigi sonuca ulasan var mi kizlar havalar sogudugunda disarda yuruyusumu yapamadigimda leslie isime yarar mi ?

canim ben mart ayinda diyetimin ilk ayinda leslie ile yurudum haftada 2 gun fitnessa gitiim 5 kilo verdim ilk ayda ben leslinin etkisi oldugunu dusunuyyorum. Sıkılmasam baslicam tekrar ama sıkıliyorum ayni videolardan ama etkili gercekten

bu arada cok tesekkur ederim listeye hemen eklenmisim coook mutlu oldum :79:
bu iki videoyu 13 sayfanizdan aldim :16:

Victoria's Secret Angel Butt Workout - YouTube

15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube
hangisini yapiyim sizce? sanirim 1.video squat da iceriyor bilemedim simdi:26:

Canim sen 2 ciyi yapma ben sana bugun program vericem :))

Squata basla gecmis sayfalarda dun squat programini paylastim hergun kac tane yapilcagini. İlk gun 50 ile basliyor 50 ile basla her 25 yaptin 1 dk ara ver sonra yine basla ama kalkarken polonu olabildigince sık )

Ertesi gun 55 yap yine ayni sekilde devam et l programi bul dun paylastim yeni gelen arkadaslar icin :))

squat yapmak istiyorum ama gözle görünür etkisini alan var mı?

Merhaba canim beni arkadas olarak eklersen gorebilirsin popomun resmini ben faydasini cok gordum :)

kizlar hepinizden tek tek ozur diliyorum kac gundur girmiyorum sanirim cumadan beri girmiyorum.cok yogun gecti hafta sonum.kizda okula basladi uyum haftasindayiz ve orada bekliyoruz.butun gunum gidiyor neredeyse..gelincede yemekti yapilacak tek tuk isler veee salona perde dikiyorum onunla ugrasiyorum bitsin de artik kurtulayim su evin yerlesmesinden tamamlanmasindan..
ustune regl oldum agrilarla ugrasiyorum.cok kotu oldu 3 gun ara verdim simdi baslasam basa donecegim yine 3 gun ayni acilari cekecegim ya :( beni listeden falan cikardiysanizda hicbirsey demem

Merhaba. . .
Dün kilomu yazmamıştım ve bu gün korkarak da olsa tartıya çıktım..

Kilom - 56.3 :17:
Bu gün daha spor da yapamadım..
Evde biraz iş çıktı, mecbur öğlene sakladım sporumu :ssz:

Kızlarrr... Bütün sayfaları okuyamadığım için soruyorum..
Squat deneyip fayda gören var mı ?
Ne kadar eğilmek gerekiyor ? Dizle kalça düz olacak, yoksa kalça dizden aşağı gelecek şekilde mi ?
Bi de nereler için faydalı bu squat ? Sadece kalça için mi ?

Ne çok soru soruyorum dimi ? :1:
Sabah bi isteksizdim spora falan ama yine burayı okuyunca yine isteğim arttı :17:

Emiily-nin de dediği gibi gerçekten doping almak için güzel yer burasııı :27:

Sabah yuruyusumude yaptimm şimdi sütümü içiyorum :8:normalde pek su içmem dün hiç içmediğim kadar su içtim kendimi çok iyi hissediyorumm :21::21:

Ne kadar eğilmek gerekiyor ? Dizle kalça düz olacak, yoksa kalça dizden aşağı gelecek şekilde mi ?

Sabah bi isteksizdim spora falan ama yine burayı okuyunca yine isteğim arttı :17:

canım benim hoşgeldinn :16:
tabiki squat ın faydasını bi çok kişi gördü yanılmıyorsam kalça ve bacak için olması lazım bu konun uzmanları mesajını görünce cevaplar :) inanır mısın hiç vaktin yok ama hiç yapamasamda günde 8 dakika karın bel çalışıyorum ruh gibi eve gelsemde burası iyi gaza getiriyo :) sende katıllll
bu arada blogumdaki yeni kumaşlarımı gördün mü :D

tabiki faydasını gördük canım özelliklede ben yayvan popo gitti daha dik şekilli bi popo geldi :52: biraz daha zayıflim tekrar başlıcam squata :21:

bak burda nasıl yapılacağı gözüküyor http://24.media.tumblr.com/25f1abd30804b3e5bc39d80cd76a0ede/tumblr_mi3uasEREN1r7w8cbo1_500.gif

Canim sen 2 ciyi yapma ben sana bugun program vericem :))

Squata basla gecmis sayfalarda dun squat programini paylastim hergun kac tane yapilcagini. İlk gun 50 ile basliyor 50 ile basla her 25 yaptin 1 dk ara ver sonra yine basla ama kalkarken polonu olabildigince sık )

Ertesi gun 55 yap yine ayni sekilde devam et l programi bul dun paylastim yeni gelen arkadaslar icin :))

tamam canim merakla bekliyorum programi :) :79:

ben de regliyim zaten baya agrili geciyor en azindan bugun de boyle gecer, insallah yarina agrim kalmaz ben de baslarim o zaman :79:

tesekkur ederim squat paylasimi icin tekrardan :16:

Hoşbuldum :))
Gerçekten çok iyi motivasyona ihtiyacım var..
Ne kadar sürede istediğim gibi olursam olayım farketmiyor, ama önümüzdeki 20 gün içerisinde az da olsa zayıflamam gerek..
Nasıl başlıyım onu da bilmiyorum...
Ne bileyim ben pek beğenmiyorum ölçülerimi.. Boyum kısa galiba ondan :50:
Aynen yaşam tarzımız olsun spor :))

canim eger hic spor yapma aliskanligin yoksa hafif basla derim, yoksa ertesi gunu baya hamlanirsin, oturup kalkmanda zorluk cekersin ;)) yuruyuslerle baslayabilirsin, pilates baslangic icin ideal bence, sonra vucut alistikca videolar ekleyebilirsin :)) evde yapmak istersen tabi bunlari oneririm, ama eger bi spor salonuna uye olumak istiyorsan, bende gittigim icin daha farkli onerilerde bulunabilirim ;))

gogus 88
bel 77
göbek 87
ust bacak 52
kol 25

bir de kilo 59.7 ve kalça 94 olacak yazmayı unutmusum:9:

hemen ekliyorum seni canim ;)) jillianla basarilar dilerim.. bu sefer aramizda onu bitiren biri ciksinnnn ;)) gururumuz ol..

kizlar hepinizden tek tek ozur diliyorum kac gundur girmiyorum sanirim cumadan beri girmiyorum.cok yogun gecti hafta sonum.kizda okula basladi uyum haftasindayiz ve orada bekliyoruz.butun gunum gidiyor neredeyse..gelincede yemekti yapilacak tek tuk isler veee salona perde dikiyorum onunla ugrasiyorum bitsin de artik kurtulayim su evin yerlesmesinden tamamlanmasindan..
ustune regl oldum agrilarla ugrasiyorum.cok kotu oldu 3 gun ara verdim simdi baslasam basa donecegim yine 3 gun ayni acilari cekecegim ya :( beni listeden falan cikardiysanizda hicbirsey demem

ne ozuru canim, bende o yuzden gecen yazmistim, bir anne oldugun icin buraya gelmen daha guctur, sorurumlulugun daha cok tabi.. sen icini rahat tut, reglin bittikten sonra tekrar gel, seni listeden silmedik, daha incelene kadarda silmeyecezz :34::32:

Merhaba. . .
Dün kilomu yazmamıştım ve bu gün korkarak da olsa tartıya çıktım..

Kilom - 56.3 :17:
Bu gün daha spor da yapamadım..
Evde biraz iş çıktı, mecbur öğlene sakladım sporumu :ssz:

ayy canim sen bu kilonla utaniyorsan ben napimmm simdi kendimiii, keseyim mi simdi kendimii :52: 50lere dussem kilomu hic takmayacam aslinda, cunku kas yapmak istiyorum ve kas daha agir oldugu icin kilo yuksek cikabiliyor.. ama en azindan 50lerde olayim diyorum :))

canim kisaca soyle aciklayim squatin yararini

$squats-no-squats.webp

eger degisim gormek isterseniz fndkkrdumu arkadas olarak ekleyip onun degisimi gorebilirsiniz ;))
squat popodaki kaslari guclendirdigi icin yuzyuvarlak bi goruntu saglar, daha dik ve sekillendirir yanii ;)) hepimizde ayni oranda kasimiz var (bayanlarda) o yuzden hepimiz squat-poposu yapabilirizzzz, yeterki isteyelim.. bu islerde devamlilik gerekir, o yuzden gunde 5 dknizi harcayip squatinizi yaparsaniz, bi kac ayda harika bi poponuz olur..

muzos squat programini yapiyor, fnkkrdumda videodakilerini yapiyor sanirim, bende fitnessda agirliklarla squatimi yapiyorum, squatcilar cogalsin bakimm :))

Back
X