Yeni bir baslangic icin bugün basla!

güzelim inan bana hiç vaktim yok haftada 3 saat yapabiliyorum anca spor programıma uyamıyorum bile dersten geliyorum sonra yemek öğrenmeye başladım bir sürü şirketin işi bana bakıyo birini yapsam biri kalıyo hadi ikisinide zor güç yap bu sefer spor kalıyo napcam yaa bennnn :(
kızlarr bugün yemeği ben yaptım ay bir tatlı olmuştu ki sormayın yedikçe yiyesim geliyooo :D
yaprak sarması ve dolmabiber yaptım :D

ellerine saglik dilviin :)

ben de bugun ilk kez yuvalama ve icli kofte yaptim :)
aynen benimki de oyle guzel olmustu ki :)

ellerimize saglik :79:

sporda 2. gunum :) :79: :79:

25 crunch
10 push up
55 squat
20 ser kez lastikle ve agirlikla kol calistim

simdi de bi koca tabak nohut tabagi elimde goturuyorum :)

yarina baska bi proteine geceyim bundan tiksinmeden :):)

Son düzenleme:
ellerine saglik dilviin :)

ben de bugun ilk kez yuvalama ve icli kofte yaptim :)
aynen benimki de oyle guzel olmustu ki :)

ellerimize saglik :79:
aynen canım ikimiznde ellerine sağlık maşallah bizee :D
sporda 2. gunum :) :79: :79:

25 crunch
10 push up
55 squat
20 ser kez lastikle ve agirlikla kol calistim

simdi de bi koca tabak nohut tabagi elimde goturuyorum :)

yarina baska bi proteine geceyim bundan tiksinmeden :):)
canım crunch ve push up nasıl bi hareket bende belli sayıda böyle şeyler yapsam iyi olur fazla spor yapamamakktan iyidir

aynen canım ikimiznde ellerine sağlık maşallah bizee :D

canım crunch ve push up nasıl bi hareket bende belli sayıda böyle şeyler yapsam iyi olur fazla spor yapamamakktan iyidir

Push Ups for Women - Beginners Push Ups or Knee Pushup - YouTube
How to Do Crunches - YouTube

ben bunlari yapiyorum canim :) yoksa 50 cesit video cikiyor bunlari sectim iclerinden :)
kolay da bunlar hem calistigini hissediyorsun vucudunun :)
lastikle kol calisirken stres atiyorum o da cok zevkli :)

Push Ups for Women - Beginners Push Ups or Knee Pushup - YouTube
How to Do Crunches - YouTube

ben bunlari yapiyorum canim :) yoksa 50 cesit video cikiyor bunlari sectim iclerinden :)
kolay da bunlar hem calistigini hissediyorsun vucudunun :)
lastikle kol calisirken stres atiyorum o da cok zevkli :)
sağol canım akşam denerim :) benim için önemli olan kurban bayramına kadar fark etmek hem uzun zamandan beri görmediklerimi göreceğim hem baya misafir olucak hemde manisa izmire gideceğim inşallah ordan sonra tatile tabikii ama bu vucutla mııı yaa :50:
Allahım ben nasıl bikini alıcam ya :30:

sağol canım akşam denerim :) benim için önemli olan kurban bayramına kadar fark etmek hem uzun zamandan beri görmediklerimi göreceğim hem baya misafir olucak hemde manisa izmire gideceğim inşallah ordan sonra tatile tabikii ama bu vucutla mııı yaa :50:
Allahım ben nasıl bikini alıcam ya :30:

dene canim de :)
squat da yap zaten biliyosundur :)

senin boyun kac ki canim? bu kadar uzuluyosun??

izmire bizim buraya geliyorsun demek :) :79:

Son düzenleme:
Bugun baya alışveris yaptim 5 saat deli gibi dolandım..spor yerine geçer heralde gerçi bi menü midemde :1: bugun bi bayan gordum bir bacagi benim kalcam kadar belki daha fazla hic abartmiyorum Allah yardimcisi olsun cok zor.:26: Kizlar sizde dışarda dolasirken kizlara bakip bende bu kadar miyim acaba diyo musunuz bu spora baslayali milleti inceliyorum birinin dikkatini çekse yanlıs anlicak orantili mi degil mi bakiyorum sonra kendime bakiyorum butun aynalarda delirdim sanirim :9:

Bugun baya alışveris yaptim 5 saat deli gibi dolandım..spor yerine geçer heralde gerçi bi menü midemde :1: bugun bi bayan gordum bir bacagi benim kalcam kadar belki daha fazla hic abartmiyorum Allah yardimcisi olsun cok zor.:26: Kizlar sizde dışarda dolasirken kizlara bakip bende bu kadar miyim acaba diyo musunuz bu spora baslayali milleti inceliyorum birinin dikkatini çekse yanlıs anlicak orantili mi degil mi bakiyorum sonra kendime bakiyorum butun aynalarda delirdim sanirim :9:

Maalesef o hastalık bende de var.. :/
Bir de yetmezmiş gibi boş bulunup nişanlıma diyorum, kızın bacaklara bak harika diye.. :17:
Bir bayanın bir bayanı erkekten daha çok incelediğini iddia ediyor benim yüzümden.. (:
Bazen de söylediğin gibi, ben de bu kadar mıyım diye düşünüyorum, işin içinden çıkamayınca nişanlıma soruyorum o da kızıyor tabii.. :17:
İstediğim görüntüye ulaşayım da kimseciklere bakmayacağım.. :51:

dene canim de :)
squat da yap zaten biliyosundur :)

senin boyun kac ki canim? bu kadar uzuluyosun??

izmire bizim buraya geliyorsun demek :) :79:
canım kilom 53 boyum 1.53 :9:
yaşım 17 :17:
squat yapayımda benim kalçamda bi sorun yokki gayet şekilli oldugunu düşünüyorum karına ve bele yararı var midur acep :D

Maalesef o hastalık bende de var.. :/
Bir de yetmezmiş gibi boş bulunup nişanlıma diyorum, kızın bacaklara bak harika diye.. :17:
Bir bayanın bir bayanı erkekten daha çok incelediğini iddia ediyor benim yüzümden.. (:
Bazen de söylediğin gibi, ben de bu kadar mıyım diye düşünüyorum, işin içinden çıkamayınca nişanlıma soruyorum o da kızıyor tabii.. :17:
İstediğim görüntüye ulaşayım da kimseciklere bakmayacağım.. :51:

İyi bari tek degilim :) bi de kiziyorum onlara ne haldesin halaaa yiyosun diye insanlar giderek obezlesiyo cocuklara uzuluyorum bi cocuk 6 yasinda vardirbbelki.2 cocuk menusu yedi bakakaldim oyle :1:

İyi bari tek degilim :) bi de kiziyorum onlara ne haldesin halaaa yiyosun diye insanlar giderek obezlesiyo cocuklara uzuluyorum bi cocuk 6 yasinda vardirbbelki.2 cocuk menusu yedi bakakaldim oyle :1:

Yazık ama yaa, çok sağlıksız..
Ben yemiyorum çook uzun zamandır hamburger vs..
Köftemi alıp evde yapıyorum, dışarıda satılan kadar sağlıksız olmuyor hiç değilse..
Maalesef yeni nesil fast food`lardan dolayı vahim durumda..
O yaşta bir çocuğun nefsi çekebilir, çok normal; fakat 2 menü yedirmek ailesinin yanlışı.. :/

squat yapayımda benim kalçamda bi sorun yokki gayet şekilli oldugunu düşünüyorum karına ve bele yararı var midur acep :D

boyla kilo uyumu guzelmis canim :) keske benim azicik bile yakin olsa ama yok boy 169 kilo ac karnina 45.5, tok 46 du simdi bi daha cikiyim tartiya kac cikicam:) cirozluktan olucem yakinda :):):) baktim akam yemegine en az 1 saat var 46.100 ciktim :( hedef en az 50 :)

canim benim de sorun yok 90 hatta ve dik ama bacak ozellikle de karinin ve belin calistigini dusunuyorum ;)

boyla kilo uyumu guzelmis canim :) keske benim azicik bile yakin olsa ama yok boy 169 kilo ac karnina 45.5, tok 46 du simdi bi daha cikiyim tartiya kac cikicam:) cirozluktan olucem yakinda :):):) baktim akam yemegine en az 1 saat var 46.100 ciktim :( hedef en az 50 :)

canim benim de sorun yok 90 hatta ve dik ama bacak ozellikle de karinin ve belin calistigini dusunuyorum ;)
güzelim keşke senin kilon bende olsaa maşallah ya metabolizmayı değişelim biz ya :D

bende çok dikkat etmeye başladım ya resmen kendimi kıyaslıyorum
eşime bile soruyorum ben o kadın kadar mıyım falan diye :1: :1:
o da hep saçmala zayıfsın sen deyip duruyor
hatta spor yapmamı bile saçma buluyor :26:

güzelim inan bana hiç vaktim yok haftada 3 saat yapabiliyorum anca spor programıma uyamıyorum bile dersten geliyorum sonra yemek öğrenmeye başladım bir sürü şirketin işi bana bakıyo birini yapsam biri kalıyo hadi ikisinide zor güç yap bu sefer spor kalıyo napcam yaa bennnn :(
kızlarr bugün yemeği ben yaptım ay bir tatlı olmuştu ki sormayın yedikçe yiyesim geliyooo :D
yaprak sarması ve dolmabiber yaptım :D

ne şirketi canım bu senin yaşın küçük değil mi :31:

inşallah spora da vaktin kalır :16:

ayy insanın kendi yaptığı yemek ayrı güzel oluyo :16:

Aaay bunlat hiçbirşey yemiyorlar sanirim:53::53::53:

Keşke bende böyle olsam ama çok uzak sanirimm:31::31:

Hayal kurması bile güzel:37:

niye hayal olsun ki canım spor ve sağlıklı beslenme sonucu fit bir vücut :34:

Kızlar karın için en etkili video hangisi:26:

canım karın için platesi öneririm 10ar dakikalık video sana anca 1 hafta etki eder sonra bişey yapmaz platese başlayabilirsin :34:

canım bence boyuna göre kilon çok fazla benim kardeşim de 153 boyunda 48 kilo o bile fazla hem görünüş açısından hemde sağlık 45e inmeye çalışıyo oda sende bence 45 kilo olmalısın boyuna göre kilon fazla canım :34:

karın ve bel için tiffany rothe simit videosu ilk sayfada var . karın içinde plates yada spor yapmaya vakit ayarlarsan sana program çıkartabilirim :34:

Kizlar az once bi diyetisyen yumrugunuz kadar yemek yemeniz gerekir dedii:5: ben ac kalirim heralde ne doyarim yumrugunuz kadar pilav, avuc iciniz kadar et tavuk, yumruk yapti bardagin yanina koydu o kadar da sut yumrugunuzun yuksekligi kadar yani..benim cay bardagi kadar icmem yeterli o zaman :9: bu sayede 40 kg vermis bi amcada tabi verirrr:31:

Kizlar az once bi diyetisyen yumrugunuz kadar yemek yemeniz gerekir dedii:5: ben ac kalirim heralde ne doyarim yumrugunuz kadar pilav, avuc iciniz kadar et tavuk, yumruk yapti bardagin yanina koydu o kadar da sut yumrugunuzun yuksekligi kadar yani..benim cay bardagi kadar icmem yeterli o zaman :9: bu sayede 40 kg vermis bi amcada tabi verirrr:31:

ohaaa aç kalır insan :1:

Back
X